Min Samsung Galaxy Tab 2 Min Samsung Galaxy Tab2

Galaxy S22 rygter Alt hvad vi forventer af Samsungs nye flagskib

Dette skyldes i høj grad det faktum, at kablet opladning er bare så meget hurtigere end trådløs opladning, hvilket gør den handling af efterfyldning dit håndsæt batteri trådløst en æstetisk beslutning snarere end en praktisk.

Som angivet på FCC hjemmeside, er certificering fået til Samsung for en enhed, der er i stand til 25W opladning hastigheder, hvilket tyder på den sydkoreanske elektronik gigant søger at bringe et trådløst 25W oplader til markedet i den nærmeste fremtid.

Lige i tide til Samsung Galaxy S

Timingen af ​​Samsungs indsendelse får os til at tro, at virksomheden planer om at frigive en ny 25W trådløs oplader ved siden af ​​Samsungs Galaxy 22 rækkevidde, som vi forventer at lancere i begyndelsen af ​​2022.

Det er allerede rygter om, at Samsungs som-endnu-uanmeldt S22 Ultra vil modtage hurtigere 45W wired opladning kapacitet, så det er indlysende, at den præmie flagskib også vil se en stigning i dens trådløs opladning hastighed.

Men om 25W trådløs opladning vil være eksklusivt til Samsungs top S22 håndsæt endnu uvist. De fleste tegn tyder på, at det vil, men vi ville ikke sætte det forbi Samsung at bringe 25W trådløs opladning til hele sin S22 lineup.

Stephen dækker primært telefoner og underholdning for TechRadar australske hold, og har skrevet professionelt på tværs af kategorier af tech, film, tv og spil i over et årti. Han er besat af smartphones, fjernsyn, og forbruge alle former for medier på det højest mulige kvalitet. Han er også sandsynligt, at tale en personer øre af ved den blotte omtale af Android, katte, retro sneaker udgivelser eller boutique Blu-ray-etiketter.

Samsung's August event ophidset os med to Newa foldbare telefoner, the Galaxy Z Fold 3A ogen Z Flip 3, sammen med selskabets seneste SmartWatch, Galaxy Watch 4, og Galaxy Buds 2. Så i oktober, viste Samsung off flere muligheder for at tilpasse sine foldbare telefoner. Men vi ved stadig ikke præcis, hvornår Samsung vil tage wraps off rygter Galaxy S22. Dette års Galaxy S21 lineup blev afsløret i januar, hvilket kan betyde, at vi vil se Samsungs nye flagskib begyndelsen af ​​næste år.

thea Samsung Galaxy S21 imponeret os med sin solide all-round ydelse og bedre balance af funktioner og pris. Og the Galaxy S21 Ultraâ blæste os væk med sin utrolige kamera setup og dens evne til at tage fantastiske zoomet-i skud. Men hvad med den opfølgende serie? Vi er nysgerrig efter at se, hvad Galaxy S22 kunne bringe, så her er hvad vi tænker.

Galaxy S udgivelsesdato: januar eller februar?

Samsung typisk lancerede sin S-serie telefoner i marts, men det bucked denne tendens i 2022 ved at lancere S21 linje i januar. Virksomheden følger typisk en 12-måneders cyklus af at opdatere sine håndsæt, så vi forventer i øjeblikket den S22 vil blive annonceret i januar 2022 muligvis ved eller omkring CES tech show i Las Vegas. Samsung er planlagt til at holde AA CESA preshow keynote på Jan 4, men det er usikkert, om Galaxy S22 vil gøre en udseende. EN

Det er også muligt, at Samsung måske ønsker at give S21 linje lidt mere vejrtrækning værelse og kunne vende tilbage til en marts lancering tidsplan. Leaker Jon Prosser, dog spekulerer Galaxy S22 vil blive afsløret i løbet af en Samsung Uemballeret begivenhed Feb. 8, 2022, mens Galaxy S21 FE vil blive annonceret på Jan 4.

Galaxy s kunne have en mindre skærm og batteri end forgængeren

Samsung kunne tilbyde lidt mindre skærmstørrelser til Galaxy S22 linje. Ifølge Toa Twitter leaker FrontTron, kunne Galaxy S22 har en 6. 1-tommer skærm, kunne Galaxy S22 Plus har en 6. 5-tommer skærm og Galaxy S22 Ultra kunne få en 6. 1-tommer skærm. Til sammenligning, Galaxy S21 lineup har 6. -, 6. - og 6. -inch skærme, hhv.

Batterier kan også være mindre i Galaxy S22 lineup. Tron spekulerer , at S22 og S22 Plus vil have 3,800- og 4.000-mAh batterier hhv. Den leaker siger Galaxy S22 Ultra vil fastholde sin 5000-mAh celle.

pris:? Hvor meget vil galaksen s omkostninger Â

Salget af Galaxy S20 linjen ikke imponere, og det er sandsynligt, det havde meget at gøre med de generelt høje priser, kombineret med omfattende finansiel usikkerhed for mange mennesker på grund af pandemien. Den S21 tilbudt håndsæt til lidt mere overkommelige priser ved at bytte glas ryg paneler til hærdet plast. Her er alle de forskelle mellem Galaxy S21 og S20.

Ved lanceringen basen S20 kom på $ 1000 i USA, mens basen S21 underbudt at på $ 800. Selvom vi ikke forventer Samsung at forsøge at gøre det S22 linje billigere, vi synes, det er en sikker satsning, at selskabet vil forsøge at matche den omtrentlige pris for S21, snarere end stigningen den tilbage til S20-niveauer.

Multiple Galaxy S modeller: plus og ultra

De angiveligt lækkede billeder af Galaxy S22, som deles af Prosser, vise os et glimt af, hvad den kommende telefon har at tilbyde. Billederne afslører buede kanter og S-pen support. Bagsiden af ​​telefonen er udstyret med en 108-megapixel vigtigste kamera og tre objektiver - en 12-megapixel ultra-bred, en 10-megapixel 3X tele og en 10-megapixel 10X tele - i henhold til Prosser.

Forud for de lækkede billeder deles af Prosser, gør fra LetsGoDigital og digital kunstner Giuseppe Spinelli viser, at Samsungs nye telefon kunne have en lignende design til Galaxy S21 lineup med en metal kamera blok på toppen venstre hjørne og en normalopsætning hul kamera i toppen midt i displayet. For at gøre det gør, LetsGoDigital og Super Roader, en tidligere sydkoreansk Samsung medarbejder, opnået i dannelse om Galaxy S22 lineup design og derefter bestilt Spinelli til at gøre billeder af telefonen baseret på, at der i dannelse .

Tidligere gengivelser deles af Digit og fupmager OnLeaks viser, at Galaxy S22 Ultra kunne have en lignende design til Galaxy Note 20 med en slot til S Pen og flade kanter på toppen og bunden af ​​telefonen. Digit og OnLeaks tyder også Samsungs nye Ultra model vil have en P-formet kamera modul med en quad-kamera opsætning.

Interfacet i My Galaxy er meget godt tilpasset til væsentlige enhver Samsung smartphone og tilskud dig mulighed for at få adgang til indholdet uden nogen form for ekstra besvær. Fra hovedmenuen, er der en værktøjslinje, hvor du får at se videoer, sange og andre enestående materiale, der er opdateres dagligt, så du altid ved, om store udgivelser ret, når de er sker.

At spille noget af indholdet på Min Galaxy er en intuitiv proces, der tager bare en hurtig par vandhaner at komme i gang. Derfra bare læne sig tilbage og slappe af med dine shows. Der er endda en nyhedssektion, der giver dig mulighed for at komme i den besked på stort set hvilken som helst nyhedsværdi begivenhed finder sted i dit område.

Tak til min Galaxy, få dig til en bred vifte af forskelligt indhold uden at skulle ty til andre eksterne værktøjer. Plus, alt dette indhold kommer med Samsungs egen officielle blåstempling. Så der er altid fremragende musik, videoer, spil, og et ton af store tjenester for dig at nyde på ét sted.

Michael Miller er en produktiv og populær forfatter af mere end 150 faglitterære bøger, der er kendt for sin evne til at forklare komplekse emner til hverdagens læsere. Han skriver om en række emner, herunder teknologi, forretning, og musik. Hans bedst sælgende bøger for Que inkluderer My Windows 10 computer for seniorer, My Social Media for seniorer, Min Facebook for seniorer, Min Google Chromebook, Easy Computer Basics, og Computer Basics: Absolut begyndere Guide. På verdensplan har hans bøger solgt mere end 1 million eksemplarer.

Det ville være meget overraskende, hvis Samsung Galaxy S22 straks werent installeret mod toppen af ​​vores liste over de bedste smartphones, men præcist hvordan vil det adskiller sig fra de Galaxy S21 telefoner du kan købe nu for en hurtigt faldende pris? Vil det være værd at opgradere?

Samsung Galaxy S vs Galaxy S: Designa

I øvrigt, at rygter 6. -inch størrelse er stort set identisk med S21 Ultra, men de to andre modeller vil tage op mindre lomme plads, tilsyneladende. Mens S21 og S21 Plus havde 6. - og 6. -inch skærme, den S22 og S22 Pro vil efter sigende prale 6. 6 og 6. 5-tommer paneler. EN

Samsung Galaxy S vs Galaxy S: performanceÂ

Mindre skærmstørrelser betyder mindre af en fodaftryk for batteri, og Ultra til side, er det S22 familiens batterikapacitet sigende indstillet til at lide som følge. De regelmæssige og Pro modeller er indstillet til at miste omkring 200mAh på deres 2022 ækvivalenter , selvom dette ikke kan være mærkbar i dag-til-dag brug, da mindre skærme også dræne mindre batteri.

En anden stor faktor på udholdenhed er chip effektivitet, og thats en af ​​de kendte ubekendte om Samsung Galaxy S22. Hvad er garanteret, er imidlertid, at den nye telefon vil være hurtigere i enhver henseende, uanset om du ender med rygter Snapdragon 895 model eller den version, der siges at blive sportslige Samsungs Exynos 2200 chipset.

Imidlertid kan det dog være sidstnævnte, som er ønskeligt en denne gang, takket være Samsungs Partnerskab med AMD, hvilket kunne føre til fænomenal mobil gaming ydeevne, og måske endda plads til ray sporing. En Tweet fra Lækage Ice Universe viser helt sikkert løfte i den henseende:

Eksklusiv: Samsung tester AMD GPU i de nye exynos, og den vilde livstest på 3D-mærket har scoret 8134 point. Det er værd at nævne, at CPU'en i denne test er A77-arkitektur, kun til reference. Hver test har forskellige resultater, vi skal vente på flere resultater. pic. Witter. Om / Rej9vqyp6sjune 29, 2022

Uanset om du får den exynos chip eller Qualcomm-versionen vil afhænge af, hvor du bor, og lækker Fronttron hævder, at de fleste markeder får sidstnævnte takket være et lavt udbytte af den nye Exynos Chip.

Galaxy S21S Qualcomm Snapdragon 888 Processor er ingen slouch, selvfølgelig og kan nemt håndtere alt, hvad du plejer at kaste på det. Så for de fleste mennesker kan hastighedsforskellen være rent teoretisk, medmindre app beslutningstagere bevæger sig hurtigt for at udnytte den nye exynoschip - usandsynligt i de fleste tilfælde, hvis hele lavtudbyttet viser sig at være korrekt.

Samsung Galaxy S vs Galaxy S: Camerasâ

Mens 108MP, F / 1. Objektiv fra S21 Ultra forventes at blive opretholdt for S22 Ultra, denne telefon er tippet for at have et andet design til de bageste kameraer, der ville se dem, vises i enten en 'P' form eller muligvis en 'Waterdrop' Formation som afbildet i ovenstående gør.

De regelmæssige og pro-modeller, i mellemtiden, tippes for at se et anstændigt sæt opgraderinger. En 50mp-opgradering til hovedlinsen forventes, med sammen med 12MP Ultrawide og tele-kameraer. At teleobjektivet kunne være et 3x optisk nummer â € "en stor opgradering på 3x hybridmodellen i S21. Men selv ikke-zoomede fotos skal være bedre, med Samsung tippet for at inkludere en RGBW-sensor, som kunne tackle et svagt sted i Companys-kameraerne: bedre farver i højkontrastscener. EN

Theres også tale om evnen til at skyde 8k video på 60fps â € "En opgradering på den nuværende 24fps cap i øjeblikket på plads på S21. Med så få 8K-tv'er rundt, er det usandsynligt at være på mange folks liste over nødt til at have funktioner, men det er dejligt at være det samme.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Planlæg ture, find nærliggende busstoppesteder, kig op afgangstider, og få realtime estimater til bus ankomster fra din telefon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Løsninger din ikke finder andre steder at løse Ingen Internet Secured fejl i Windows 10. Få online igen i 5 minutter med disse trin

Verizon Jetpack MiFi 8800L Fejlfindingsassistent

Verizon Jetpack MiFi 8800L Fejlfindingsassistent

Prøv disse løsninger, hvis dit trådløse netværk synes at være tilgængelig på din Surface, men du kan ikke oprette forbindelse til WiFi.

US Cellular MiFi Novatel Wireless 4G mobilt hotspot Model M100 til salg online eBay

US Cellular MiFi Novatel Wireless 4G mobilt hotspot Model M100 til salg online eBay

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til US Cellular MiFi Novatel Wireless 4G mobilt hotspot Model M100 til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Hvordan til at logge på Novatel Wireless MiFi 2372

Hvordan til at logge på Novatel Wireless MiFi 2372

Lær om Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer min routere WiFi adgangskode. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Problemer med signal Support

Problemer med signal Support

Vi bringer dig 6 simple tricks, der kan hjælpe dig med at finde bedre signal, når fast i områder med lav tilslutning.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi bringer dig 6 enkle tricks, der kan hjælpe dig med at finde bedre signal, når de sidder fast i områder med lav forbindelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.