Ny Udgivelse Anker Nano Pro 40W PIQ 3. Dual Port Kompakt Fast Charger

Anker Nano Pro 521 Dual USBC oplader med 40W Total Output

Den Anker PowerPort III Nano ser meget gerne Æbler 5W USB-strømforsyning. Næsten samme størrelse. Med den samme form og fast gren design. Men den store Anker logo på den ene side gør det nemt at skelne de to. For ikke at nævne USB-C-port med IQ3 listet ovenfor. Den branding er ikke subtil.

De faste tænder er en ulempe for nogle forbrugere. Men det gør holde opladere størrelsen og vægten ned. Hængsler tilføje endnu en element. Hvilket igen tilføjer masse og kompleksitet. Sammenholdt med lignende modeller med folde stikben kan du se en forskel.

Sammenlignet med lignende ladere

Brug af en iPhone 8 til test finder vi USB-PD telefoner vil hurtigt oplade via USB-C-port. iPhones bliver nødt til at bruge en USB-C til Lightning kabel, medfølger ikke. Og Android-telefoner får brug for en USB-C til USB-C-kabel, som er inkluderet.

Anker afslører ny w nano pro usb-c-oplader

The Anker Nano Pro 521 foranstaltninger 1. 7 x 1. 4 x 1. inches og vejer 2. 8 ounce. Som vist på billederne, den dobbelte USB-C-oplader giver en lignende størrelse med en 20W oplader, mens en fordobling af den opladning output til 40W. I mellemtiden, samme som andre Nano Pro opladere, dets fås i 4 farver til at matche forskellige personlige stil.

Desuden Ankers helt nye ActiveShield sikkerhedssystem er udstyret med en dynamisk temperaturføler og en magt-tuner chip, så dens stand til aktivt at overvåge temperatur og automatisk justere udgangseffekten at beskytte dine tilsluttede enheder.

Efter monthà ¢ sidste â'¬â ”¢ s løfte sløret for den nye Nano Pro 20W oplader, Anker er nu tilbage med en opfølgning. Leverer en stor del af de samme unikke farver og kompakte design, thereà ¢ â,¬â ”¢ s en mere kraftfuld tilbud til rådighed med en dobbelt USB-C-formfaktor. Leder nedenfor for alle detaljerne om den nye Anker 40W Nano Pro oplader.

Ny w oplader slutter ankerà ¢ â,¬â ”¢ s nano pro lineup

Indtastning som den anden tilføjelse til Ankerà ¢ â,¬â ”¢ s nye Nano Pro oplader lineup, den netop annoncerede 40W model bærer over mange af de funktioner, vi så den første gang omkring. For startere, den lineupà ¢ â,¬â ”¢ s underskrift træk ved at komme i fire smarte farver rester. Men der er en ny form faktor til at rumme de forbedrede funktioner.

Takket være den øgede 40W ladeudgang, den nye iteration af Anker Nano Pro ankommer med en dobbelt port design. Disse magt kuverter kan være strakt tværs begge USB-C PD-porte, og Ankerà ¢ â,¬â ”¢ s nye ActiveShield overvågning gør snittet, også.

Mens ita ¢ â, ¬ â ”¢ s på den større side i forhold til nogle af Ankerà ¢ â'¬â”¢ s andre opladere, den nye 40W Nano Pro stadig ure i positivt til andre modeller på markedet. Appleà ¢ â,¬â ”¢ s in-house 20W adapter har en lignende fodaftryk, men kun packs en enkelt USB-C-port. Så denne nye debut ikke blot formår at uddele mere magt i en lignende opbygning, men kan opkræve en ekstra enhed på samme tid, også.

Nu købes, den nye 40W Anker Nano Pro oplader er til salg direkte fra sin egen online butiksfacade, samt Amazon. Lige nu, kun Anker direkte har alle fire farver, som Amazon notering er kun for hvide model på dette tidspunkt. I begge tilfælde er prissætningen sat til $ 35. 9.

Totoysà ¢ â,¬â ”¢ take

I betragtning af hvor stor en fan jeg var af den 20W-modellen, er jeg meget interesseret i at se, hvordan de nye 40W Anker Nano Pro oplader billetpriser i dag-til-dag brug. Alt fra prissætning til funktioner og formfaktor synes at give en god værdi, selvom thata ¢ â,¬â ”¢ s ikke at sige dette vil være et perfekt supplement til din daglige carry.

Der er den reelle nedadrettede her for mangler folde AC stik, hvilket betyder, at mere voluminøse design vil tage op lidt mere plads i dit daglige carry. Det var noget, jeg var villig til at overse i den mere kompakt udgave i revisionen i sidste måned, selv om Arbejdstilsynet ¢ â,¬â ”¢ ll se, om den ekstra strøm på den nye Anker 40W Nano Pro gør op for det.

Tilbud og kuponer, du kan lide

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I oktober sidste år, Anker debuterede sin 20-watt Anker Nano strømadapter, en high-speed oplader kun lidt større end Apples standard 5-watt-adapter. Forud for iPhone 13 lanceringen, er Anker i dag at indføre en opdatering til sin Anker Nano, som ankommer under navnet Anker Nano Pro og kommer i fire farver: sort, hvid, blå og lilla.

De farvemuligheder for Anker Nano Pro er en del af, hvad Anker siger, er en ny retning for det firma, der vil se det ekspanderende ud over de grundlæggende sorte og hvide indstillinger sin anvendes på de fleste af sine produkter gennem årene. Andre nylige farverige produkttilføjelser for Anker omfatter lavendel grå og mynte grønne versioner af den oprindelige Anker Nano, flere farvemuligheder for sine PowerLine-kabler, og selv MagSafe-kompatible PowerCore Magnetic 5K. For dem, der søger lidt mere alsidighed i Ankers lineup af diminutiv strømadaptere, selskabet arbejder også på en Nano Pro Dual, der vil vise 40 watt opladning og to porte. Mere information og en lancering dato for denne model vil komme på et senere tidspunkt.

Top historier

Den målstregen er i sigte! Æbler årlige iPhone begivenhed er sandsynligt bare en uge eller så væk, og alle øjne vil være på selskabet, da det afslører den næste version af sit mest populære produkt linje. Med lidt held, godt også se den næste generation af Apple Watch og måske endda nogle nye AirPods. Andre nyheder i denne uge sav Apple gør nogle flere ændringer i sine App Store politikker som reaktion på Aa € |

Iphone pro max silikone MagSafe tilfælde synes i lækket video

De iPhone 13 modeller vil tilbyde mindst fire væsentlige nye kamera softwarefunktioner har de seneste rapporter foreslået. Ifølge en rapport fra pålidelig Bloomberg journalist Mark Gurman, Apple planer om at indføre et nyt kamera funktion kaldet Cinematic Video på iPhone 13. Cinematic Video vil reelt bringe Portræt Mode til video, så brugerne kan lave optagelser med en ekstra følelse â € |

Gurman: æble ur serien vil være tilgængelig i begrænsede mængder ved lanceringen

Trods Apple Watch Series 7 sigende står produktionsproblemer, Apple stadig planer om at annoncere den nye SmartWatch sammen med iPhone 13 på sin sædvanlige September begivenhed, men enheden vil være til rådighed i begrænset mængder på lancere, ifølge Bloomberg journalist Mark Gurman. I den seneste udgave af hans Tænd nyhedsbrev, Gurman skitserer tre mulige udfald af Applesâ € |

Arizona køretøj teststed rygter om at blive brugt af æble købes for $ millioner

En tidligere Chrysler bevise grund til bilindustrien test uden for Phoenix, Arizona, der har været rygter om at blive brugt af Apple blev for nylig købt for 125 millioner $ af det firma, der har været leasing det for de seneste fem år, i henhold til AZ Big Media. Tilbage i 2022 blev det rapporteret, at et selskab ved navn Rute 14 Investment Partners LLC havde underskrevet en lejekontrakt for at bruge faciliteten, med â € |

Interessen for at skifte til iphone dråber blandt Android-brugere forud for iphone lanceringen, undersøgelse viser

Android-brugere er betydeligt mindre interesseret i iPhone 13 modeller end de var denne gang sidste år i iPhone 12 modeller, der er blevet sat ud af den fortsatte mangel på en fingeraftryksscanner og bekymringer omkring børns sikkerhed funktioner, i henhold til en ny undersøgelse af SellCell. Undersøgelsen, som blev gennemført tidligere på måneden, spurgte mere end 5.000 nuværende Android-brugere i USA agedâ € |

Fuld iphone funktion opdeling: alt rygter siger, vi kan forvente

Med lanceringen af ​​Apples iPhone 13 lineup menes at være blot et par uger væk, har vi samlet alle de sammenhængende rygter fra vores dækning i det forløbne år til at opbygge et fuldstændigt billede af de funktioner og opgraderinger kommer til selskabets nye smartphones. For overskuelighedens skyld kun eksplicitte forbedringer, opgraderinger og nye funktioner i forhold til iPhone 12 lineup er opført. Det er værd at bemærke, â € |

Bmw i montrer fuldt integreret æble carplay i instrument klynge

BMWs kommende flagskib elbil den i4 har en af ​​de mest integrerede Apple CarPlay oplever endnu, har nyere reklamemateriale vist. BMW beskriver Apple CarPlay erfaring i i4 som endnu mere problemfri. I4 er udstyret med to buede skærme og en heads-up display. Alle tre skærme kan vise oplysninger fra Apple CarPlay samtidigt. De BMW i4 har en € |

Fuld airpods har opdeling: alt rygter siger, vi kan forvente

Med Æbler tredje generation AirPods menes at være ankommer sammen med iPhone 13, som er blot et par uger væk, har vi samlet alle de sammenhængende rygter fra vores nyhedsdækning at opbygge et fuldstændigt billede af de funktioner og opgraderinger kommer til selskabets næste generation af trådløse øretelefoner. AirPods 3 kloner i et klart tilfælde, efter sigende viser den næste generation af design. Det er wortha € |

Vi tjekker din browser giveawaybasecom

Anker holder de nye produkter, der kommer. Denne uge udgivelsen af ​​en ny 40W Nano Pro oplader følger sidste måneder frigivelse af 20W Nano Pro opladere. De nye pakke mere saft men forbliver kompakt og kommer i den samme vifte af farver. De har også dual USB-C PD-porte.

Ny Anker w nano pro oplader

Ankers nye 40W Nano Pro opladere har en masse til fælles med deres 20W søskende. For det første lineups underskrift farvepalet af fire smarte farver er på plads. Ankers nye ActiveShield magt og temperatur overvågning er i begge oplader lineups.

Til dels takket være deres beefier 40W ladeudgang, de nye opladere har en dual-port design. Power distribuerer tværs begge USB-C PD-porte. Det betyder at du kan oplade din iPhone ved fuld 20W hastighed plus din iPad, så godt, for eksempel.

En lidt større, men ikke faktisk stor

Ankers nye 40W Nano Pro opladere lidt større end nogle af virksomhedens øvrige opladning produkter, men stadig kompakt. Æbler ejer 20W adapter kommer i en lignende størrelse, men med kun én USB-C-port.

Nej folde plug

I modsætning til 20W Nano Pro oplader, mangler en foldbare stik den nye 40W version. Så den lidt Bulker oplader vil være lidt tykkere stadig i tasken. Thats ikke ideel, men den lille power-house oplader stadig virker som en god værdi.

Du kan få Anker 40W Nano Pro oplader i fire farver: Arctic Hvid, Cool Lavendel, Glacier Blå og Black Ice farver. Youll finde dem på Anker eller fra Amazon for $ 35. 9. Bemærk at Amazon synes kun at have det arktiske Hvid version lige nu.

Email mig, når det er tilgængeligt

× ”× ¤ ×’× ¤ × Ÿ × œ × × × ª × ž × š × × ª / ×’× ž × © × ª × ž × © / × ª × '×”× ¤ × ”× ¤ × Ÿ × © × × ™ × × • × × ª × ž × š × ¢ × œ × ™ ×”× ™ × ¤ × ™ × ™ × ¡× '× • × §, × • × œ ×> × Ÿ × × ™ × ª × '× × • × × • × ª × š × ž × - × ”× © × œ ×' × ¨ × ¡×” × ¤ × © × • × ~ ×”× ™ × • × ª × ¨ ×> ×’× ™ × œ ×’× ¢ × × ™ × § × œ × š × × ª ×” × - × • × • × ™ ×”×” × ~ × • × '×”×' × ™ × • × ª × ¨.

Vigtig

Conoce 6 formas sencillas de rastrear un Celular de otra Persona

Conoce 6 formas sencillas de rastrear un Celular de otra Persona

Ren MasterLiberar Ram, Limpiar EspacioAntivirus Mod APK 7.. Administrador de Tareas.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gratis tricks på APN-indstillinger for den hurtigste internetforbindelse til kloden og TM-brugere. Dette er en nem måde at øge og øge dit internet på.

Sådan aktiveres din DITO Sim Volte og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din DITO Sim Volte og 5G Tech Pilipinas

Brug disse trin til at understøtte netværksindstillinger på LG G4. n Denne POSEAPN DATA SETTINGSMANTAL NETWORK SELOCTIONSWITCH 2G 4GTURN ON OFF AIRPLANE MODETURN ON OFF DATA ROAMINGTURN ON OFF MO

Sådan aktiveres din DITO Sim Volte og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din DITO Sim Volte og 5G Tech Pilipinas

Konfigurer og opret Telstra APN-indstillinger manuelt til Globe, Smart and Sun Mobile Network.

Vodafone APNEinstellungen

Vodafone APNEinstellungen

Brug Vodafone internet-indstillinger USSD-kode og få Vodafone GPRS-indstillinger ved hånden. Set Vodafone 4G GPRS-indstillinger efter at få konfigurationsbesked.

Android APN PostenGine Mobile Device Manager Plus

Android APN PostenGine Mobile Device Manager Plus

Liste over mobilt bredbånd APN-indstillinger for indiske teleoperatører som Airtel, Aircel, Vodafone, Reliance, BSNL, Idea, MTS, MTNL

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En Access Point Name APN er en gateway mellem et GSM, GPRS, 3G eller 4G mobilt netværk og en anden computer netværk, ofte det offentlige internet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple silikone etui med magsafe produkt rød iphone 12 mini Rs. 900 Køb nu Apple Silikone Etui med Magsafe Pink Citrusiphone 12 12 Pro Rs. 900.

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.