OnePlus 8 Screen Protector

OnePlus 8 Screen Protector

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple-kortet, skal du tilføje Apple-kort til WALLET på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Et andet skridt

Efter udkig efter en skærm beskytter denne ene fangede mit øje baseret på anmeldelser. Jeg har givet det 4 stjerner og forklare, hvorfor jeg ikke gav den 5. Emballage er strålende, robust plastboks så indholdet ikke bliver beskadiget. Åbning af boksen og se på indholdet, alt er klar. Instruktioner inkluderet er tilstrækkelig nok, så intet går galt. Hvis den gør, lære af det som brug den anden protektor. Men det er ligetil, så vær ikke urolig. Ansøgning var perfekt og med den ekstra værktøj til line beskytter deroppe var ingen problemer i spekulerer på, om jeg havde linet op lige. Protector anvendt på første gå uden et uheld. Jeg har ikke anvendt den bageste protektor eller kameraet linse man så ikke kan kommentere.

Med mere processorkraft end den gennemsnitlige laptop, en 64-megapixel kamera, og en 6. -inch Dynamic AMOLED skærm, vil du ønsker at holde din nye Samsung Galaxy S20 så sikker som muligt. Efter at have tilbragt dine hårdt tjente penge på en ny smartphone, det sidste, du ønsker, er at have telefonens skærm ridset eller beskadiget, fordi du ikke beskytte det. Vi er skyld omfattede både TPU og hærdet glas beskyttere i vores liste over de bedste Samsung Galaxy S20 skærm beskyttere, men sit værd at bemærke, at hærdet glas skærm beskyttere til tider kan forstyrre S20s ultralyd fingeraftryk sensorer â €”så hvis du bruger denne funktion, kan du ønsker at holde fast i de fleksible film muligheder.

Iq skjold film skærmbeskytter

Denne smarte film skærmbeskytter er en af ​​de letteste rundt for at søge om en boble-fri finish. Dens selvhelende teknologi holder mindre ridser i skak, og filmen er UV behandlet for at forhindre gulfarvning . Det virker med ultralyd fingeraftryksscanner, plejer påvirke anslagsfølsomhed, og kommer med en skærm beskytter, svaber, og fnug-mindre klud. Dens fås i en pakke med tre, så du kan dele med din partner eller et familiemedlem, eller holde et par reservedele til side til senere brug.

Whitestone kuppel hærdet glas skærmbeskytter

Mens nogle hærdet glas skærm beskyttere kan forstyrre S20s ultralyd fingeraftryksscanner, denne beskytter fra Whitestone Dome er en, der gør ikke â €”selvom youll behov for at res-scanne dit fingeraftryk efter installationen. Ja, det kan være dyrt, men du får hvad du betaler for i dette tilfælde. Det kommer sammen med en installation ramme og UV-hærdning lys for nem installation, giver overlegen beskyttelse til din skærm, og er krystalklar. Det kommer også i en praktisk to-pack, så du kan holde én til side til senere brug eller give det til din anden halvdel.

Uniqueme skærmbeskytter

Saml denne fire-pack af beskyttere og din nye telefon vil have al den beskyttelse den har brug for. Den UniqueMe Pakken indeholder to fleksible TPU film skærm beskyttere og to ultratynde hærdet glas kamera linse beskyttere. Med hydrofobe og oleofobe belægninger, de beskyttere holde støv, vand, fedtede fingeraftryk og ridser i skak, og de er nemme at sætte på og fjerne med nul rest.

Deltashield bodyarmor skærmbeskytter

Hvis du er på udkig efter en tegnebog-venlig løsning, afhente denne skærmbeskytter fra Delta Shield. Dette sæt af tre skærm beskyttere leveres med en installation sugefod, mikrofiber klud, og nem at følge instruktioner. De DeltaShield BodyArmor Skærm beskyttere ultra-klar HD militær-grade film har en anti-fingeraftryk belægning samt antimikrobiel behandling til beskyttelse mod bakterier, og dens UV-lys-resistent, så det plejer gul over tid. Med selvhelende teknologi, mindre skrammer og ridser er elimineret , og holder din skærmbeskytter så god som ny.

Spigen neoflex skærmbeskytter

Hvis du har brug for en telefon skærmbeskytter der plejer komme i vejen for den fremadvendte kamera og tilbud næsten perfekt gennemsigtighed, ikke lede længere end Spigens skærmbeskytter. Denne skærm protector tilbud al den beskyttelse af hærdet glas og samtidig sikre fuld følsomhed for eventuelle touchscreen funktioner. Den Spigen NeoFlex Screen beskyttere 3D afrundede kanter også sikre, at din skærmbeskytter ikke let kan skrælles ved et uheld, mens selvhelende teknologi eliminerer mindre ridser og skrammer fra filmen.

Armorsuit militaryshield skærmbeskytter

Finde en skærmbeskytter, der ikke kun beskytter din telefon, men giver dig en bred vifte af valgmuligheder, når det kommer til S20 tilfælde kan være en vanskelig opgave â €”skridt op med denne skærmbeskytter fra Armor Suit. Fremstillet af super-seje, ridser, ultra-HD klart materiale, den ArmorSuit MilitaryShield Screen Protector har selvhelende teknologi, som magisk eliminerer mindre ridser på filmen. Fingerprint pletter er reduceret, og beskytteren kommer sammen med en mikrofiber klud, skraberen, og opløsning spray at holde det i topform.

Filmhoo skærmbeskytter

Nogle Telefonen beskyttere kun give dig skærmen låget selv. FilmHoo giver en omfattende installation kit, der leveres med tre TPU beskyttere, en vådservietter til at rense skærmen, en mikrofiber klud for at fjerne støv, og detaljerede instruktioner og vejledning klistermærker. Denne skærmbeskytter vil forblive søger nyt i længere tid, med sin anti-fingeraftryk, ridsefast beskyttelse.

Esr fuld dækning hærdet glas skærmbeskytter

Denne skærmbeskytter vil holde din telefon sikker samtidig med at det føles som du har intet at komme i vejen for din mening. Væsentlige sikkerhedskrav fuld dækning sikrer, at din skærm og kamera linse er beskyttet mod snavs, snavs, og den samlede skade. Leveres i en to-pak med en praktisk installation kit, der forhindrer støv og bobler fra selv at være et problem, ESR skærmbeskytter hævder denne skærmbeskytter er i stand til modstå 11 pounds af kraft, der giver telefonen den ultimative beskyttelse.

Gadget vagt sort is + $ flex udgave skærmbeskytter

Syv lag af tech engineering beskytte telefonen mod snavs, fingeraftryk og skader fra direkte virkninger. Mens dette skærmbeskytter er den dyreste, er Gadget Guard så overbevist om sit produkt, at hvis telefonens skærm sker for at bryde med denne protektor installeret, de vil betale op til $ 250 for dine udgifter til reparation. Hvis din skærm protektor revner, svigter, eller endda får en ridse i løbet af enhedens levetid, vil Gadget Guard sende dig en erstatning for udgifterne til forsendelse og behandling.

Amfilm ultra glas skærmbeskytter

Hvis du gør brug af fingeraftrykssensoren på din S20, men stadig ønsker et glas skærmbeskytter, så tjek den særdeles transparente skærm protektor fra amFilm. Fuldt kompatibel med fingeraftryksscanner â €”selvom youll behov for at re-scanne dit fingeraftryk efter påføring af protektor â €” Â den amFilm glas beskytter kommer i en handy to-pack med en ansøgning manual, og theres en installation video til rådighed for hjælp du ud også.

Den OnePlus 8 bringer et væld af high-end specs og funktioner til en smartphone med en meget respektabel prisskilt. En af enhedens højdepunkter er dets 90 Hz AMOLED skærm, hvilket betyder at du ønsker at gøre alt i din magt for at holde den beskyttet. Den OnePlus 8 kommer med en præinstalleret skærmbeskytter lige ud af kassen, men hvis det bliver beskadiget eller du ønsker en backup. Her er mine picks for den bedste OnePlus 8 skærmbeskyttere til rådighed for dig vores top nu.

QITAYO skærm protektor er den mest ligner det, der er forudinstalleret på OnePlus 8, se hvordan det er lavet af et fleksibelt TPU materiale. Den beskytter er fuldt kompatibel med telefonens i skærmen fingeraftrykssensor, er let at installere, og kan endda selv-reparation små ridser og bobler i omkring 24 timer. Den bedste del? Du får en pakke med tre for en virkelig konkurrencedygtig pris.

Denne kant-til-kant beskytter dækker hele visning af OnePlus 8, sikrer ingen del af det går afdækket . En fire-lags design sikrer maksimal ridse-modstand, og Orzero lover 99% skærm klarhed at ødelægge OnePlus 8 fremragende skærm. Oven i alt dette, at værdien proposition her er fortræffelig.

Ud over filmen beskytter ovenfor Ibywind har en anden mulighed i ærmet, der kan være en bedre egnet til dig. Denne skærmbeskytter er lavet af en TPU film, som er super tynd og føles glat at røre ved. Du får også en protektor for den bageste kamera boliger og bagsiden af ​​telefonen, hvilket giver dig endnu et lag af dækning uden forstyrrende med billedkvaliteten.

En anden hærdet glas beskytter anbefaler vi at checke ud, kommer fra COOLPRO. Igen, får du et par af top-notch beskyttere, hvilket gør det en god værdi. Der er en 9H hårdhed rating til at beskytte mod alle former for ridser. Det påvirker ikke touchscreen følsomhed, buede kanter giver mulighed for øget komfort, og installationen er en leg.

Tamoria gør skærmbeskyttere til næsten enhver større smartphone derude, herunder OnePlus 8. Disse beskyttere er lavet af Tamori's Fourth-Gen TPU Film, med stor gennemsigtighed, et supertant design og en boblefri finish . Du får et installationssæt med klare og koncise trin, hvilket gør det nemt at oprette. Denne pakke leveres med tre beskyttere i boksen, hvilket gør det til en af ​​de bedre værdier derude.

LK er et andet firma, som du kan regne med for at oprette en skærmbeskytter til hver telefonfrigivelse, og dens filmbeskyttere er blandt de bedste derude. Du får et bundt af tre skærmbeskyttere i boksen, med hver enkelt med LKs selvhelbredende tech, der automatisk fjerner bobler og ridser for at holde din telefon så stor som muligt.

Hold din OnePlus ser godt ud

Som nævnt øverst i denne artikel har OnePlus 8 allerede en skærmbeskytter installeret, når du tager den ud af boksen. Det er en helt fin beskytter, og en du kan nok forlade i et stykke tid, men skal det begynde at skrælle eller blive beskadiget, det er en god ide at have en backup til at erstatte den med.

Disse er de bedste Galaxy s ultra skærmbeskyttere, som du kan købe nu

Nu hvor Galaxy S21 Ultra er her, er det tid til at få fat i nogle troværdige tilbehør for at holde det beskyttet så længe du kan. Da Ultra har et stort display, er det vigtigt at holde din skærm, der ser skarpt ud. Så her er nogle af de bedste skærmbeskyttere til at holde det uberørt!

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

35 TMOBILE Call Center Jobs tilgængelige på Faktisk. om. Ansøg på kundeservice repræsentant, telemarketer, call center repræsentant og mere

Sådan finder du de bedste Tmobile Burner Telefon Tips Tricks

Sådan finder du de bedste Tmobile Burner Telefon Tips Tricks

35 TMOBILE Call Center Jobs tilgængelige på Faktisk. om. Ansøg på kundeservice repræsentant, telemarketer, call center repræsentant og mere

T Mobile ansætter snart finde ud af mere her Job i Huntington, WV hos T Mobile JobSearcher

T Mobile ansætter snart finde ud af mere her Job i Huntington, WV hos T Mobile JobSearcher

71 Trådløse ledige job i Huntington, WV på faktisk. om. Anvend på Detailsalg Associate, manager i træning, Retail Manager og mere

T-Mobile i Newborn, Georgien Timer og kuponer

T-Mobile i Newborn, Georgien Timer og kuponer

1055 GA155 S, McDonough 30253, USA

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile i 39th Og Bolger, 17820 E 39th St S, Independence, MO, 64055, Åbningstider, telefonnummer, kort, latenight, søndag timer, adresse, Mobiltelefoner

Tmobile Reparationer Indianapolis Indiana, Tmobile Service Centers

Tmobile Reparationer Indianapolis Indiana, Tmobile Service Centers

Tmobile, der ligger på Castleton Square Tmobile USA har du dækket, om du bliver i en region eller har brug for service nationalt eller endda internationalt. Vi har dækningsområder i over 80 lande med mere end 180 roamingpartnere.

Sådan klage over tmobile dine muligheder Start dag FairShake

Sådan klage over tmobile dine muligheder Start dag FairShake

Beskyt og beskytte din mobile enhed med overkommelig forsikring og mobil sikkerhed med Premium håndsæt Beskyttelse på Metro ved tmobile

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Med Att International Day Pass skal du bruge din nuværende plan i lande som Europa, Asien og Latinamerika. Tilføj når som helst betale kun for de dage, du bruger.

TMOBILE PREPAID 10 CELL SERVICE Prepaid Refill Direct Top Up Email Delivery Walmart. om

TMOBILE PREPAID 10 CELL SERVICE Prepaid Refill Direct Top Up Email Delivery Walmart. om

Køb Tmobile Prepaid 10 Cell Service Prepaid Refill Direct Top Up Email Delivery på Walmart. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.