OnePlus 8T 12GB 256GB

OnePlus 8T 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

Du kan nu forudbestille din 8GB RAM + 128 GB ROM Lunar Silver-variant til PHP 29.990 på HomeOffice. H, onlinebutikken Digital Walker, som er den officielle distributør af OnePlus håndsæt i land.

Digital Walker nylig åbnet denne online-kanal for at gøre det nemmere og mere bekvemt for Pinoy gadget fans til at købe udstyr fra dem i lyset af den igangværende COVID-19 pandemi og alle de forandringer, der forventes at komme fra det.

Ligesom alle kraftcenter OnePlus modeller, det overgås, OnePlus 8T tilbud flagskib funktioner til en forholdsvis overkommelig pris. Selv helt ærligt, det nu har legitime konkurrenter, der er i stand til at give det et godt løb for folks penge i modsætning til virksomhedens oprindelige udgivelser.

For det første har en 6. -inch FullHD + Optik AMOLED skærm med HDR10 + support og 120 Hz opdateringshastighed, hvilket er en reel behandling i denne pris punkt. AMOLED, i sig selv, er allerede top-tier specifikation, men når matchet med 120 Hz opdateringshastighed - muliggør ultra-glatte overgange og anslagsfølsomhed - det giver en sand visuel fest.

Anden, denne smartphone er drevet af 7 nM + Octa Core Snapdragon 865-processor som vi normalt beføjelser Android smartphones prissat op mod PHP 40.000. Dette flagskib-niveau processor muliggør brancheførende spiloplevelse og samlede mobile præstation, der opfylder behovene hos superbrugere.

Endelig er OnePlus 8T drevet af en stor 4500 mAh Li-Po batteri, der nemt giver en hel dag af oppetid for de fleste forbrugere - herunder casual gamere - og endda flere dage, hvis du bare bruger din smartphone meste for social medier, ser videoer eller læse blogs og artikler. Men hvad der er endnu mere forbløffende er, at denne høj kapacitet pakke understøtter en kæmpestor 65W hurtig opladning, som lader dig oplade håndsættet fra 0% til 100% i lidt mere end en halv time! For mig er dette et bemærkelsesværdigt træk, der sætter OnePlus 8T hoved og skuldre over de fleste enheder i denne pris Echelon.

OnePlus 8T har en aluminium midterramme med buede sider og hjørner samt ridsefast Corning Gorilla Glass 5 for- og bagpanelerne. Disse materialer kombineres for at give OnePlus 8T en virkelig slankt og elegant design identitet.

Som for billeddannelse kapaciteter, OnePlus 8T idræt en Quad-bag kamera modul, der er sammensat af en 48 megapixel f / 1. vigtigste kamera, der er det bedste for lav-lys og dagligdags peg og skyd fotografering, en 16 megapixel sekundær ultra-vidvinkel kamera til optagelse skala, et 5 megapixel makro shooter til nærbilleder af insekter og andre diminutive genstande, og en 2 megapixel Dybde Sensor muliggør Portræt mode eller Bokeh Effect.

For selfie elskere, er der en 16 megapixel f / 2. fremadvendte HDR kamera, der er drevet af OnePlus egen forskønnelse software, der automatisk udligner hudfarve og højdepunkter store ansigtstræk til selvportrætter, der er straks klar til deling på sociale medier.

Hvis du er en vlogger eller YouTuber, kan du også stole på OnePlus 8T at være din video-skabelse følgesvend. Den bageste kamera modulet kan skyde 4K videoer på 30 og 60 billeder i sekundet og FullHD klip på op til 240fps for smøragtig-glat slowmotion klip. Du kan også bruge FullHD 30fps fremadvendte videooptager til optagelse taler hoved skud, selv om jeg ville ønske, at OnePlus gjort, at skytten kan optage op til 4K eller i det mindste 1080p 60fps for mere sprød kvalitet.

Åh, og en anden ting, der er stor om OnePlus 8T er, at det understøtter ultrahurtig 5G mobil dataforbindelse, som nu er tilgængelig i udvalgte områder på tværs af Filippinerne. Med hastigheder på op til 4Gbps, 5G er den seneste generation i mobile bredbåndsteknologi, der lader dig downloade store filer som 4K film og store komprimerede filer i høj opløsning billeder i løbet af få sekunder.

Så skal jeg anbefale denne smartphone? Ærligt, jeg har endnu til at prøve det, så jeg ikke kan sige med sikkerhed. Men i betragtning af dens pris og specs, jeg synes det er en solid udgivelse, der er helt sikkert værd at overveje, hvis du er en OnePlus fan hvem der nu tænker opgradering fra din aldrende håndsæt. Jeg er OnePlus smartphone ejer mig selv, og jeg har ikke noget men gode ord at sige om kvaliteten af ​​denne virksomheds produkter samt deres stjernernes eftersalgsservice støtte og konsekvente softwareopgraderinger selv for ældre modeller.

Den OnePlus 8T 5ga Mobiltelefon er udstyret med en 6. 5 tommer skærm med en skærmopløsning på 1080 x 2400 pixels og kører på Android 11. operativsystem. Mobiltelefonen er drevet af octa-core processor og Qualcomm chipset. Den har 128 GB / 256 GB indbygget opbevaring og 8 GB / 12 GB RAM. OnePlus 8T 5G kører Android 11 og drives af et 4200 mAh, ikke-aftageligt LI-PO-batteri.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Bedste Samsungs trådløse opladere prisliste i Filippinerne december 2021

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Midt i den igangværende revolution for in-house-komponenter, verdens top chip-producenter , MediaTek og Qualcomm, har stadig et jerngreb over branchen. Og, med globale chip mangel plager branchen, de største halvledervirksomheder bevare deres opadgående tendens. De seneste kvartalsvise rapport bekræfter, at. Ifølge de seneste placeringer, MediaTek er stadig den ubestridte leder af chip smartphone løbet.

Indsendt af Kontrapunkt Research, MediaTek erobrede en kommanderende 40 procent luns af markedet mellem juli og september i år. På andenpladsen, Qualcomm fik en respektabel 27 procent af markedsandelen. Apple, holdt oppe af sine egne in-house-chips, greb tredjepladsen med 15 procent af markedet. Unisoc, Samsung, og HiSilicon trail bag med 10 procent, 5 procent, og 2 procent, henholdsvis.

En anden bemærkelsesværdig observation : Huaweis svag greb om tredjepladsen styrtdykkede i år. Fra en stand 13 procent markedsandel sidste år, HiSilicon nu ejer bare en splint af markedet, 2 procent. Med Huawei springer fra fra igangværende amerikanske regler, dens ingen overraskelse, at HiSilicon er også lidelse.

Nyheder

På trods af Huaweis afstamning ned smartphone rækker, har smartphone maker prøvet carving sin egen gæv samfund uden for Android-afhængige industri. Selvfølgelig, da selskabet forsøger at konkurrere med andre, vil Huawei har brug for en foldbar telefon. Og man er på vej. Huawei bekræfter, at det vil lancere en klaptelefon, Huawei P50 Pocket.

På Weibo, Huawei postet en teaser til en foldbar klaptelefon kommer på December 23. Den kommende telefon er glimrende hvid. Dens bageste har en unik diamondback mønster, der giver telefonen en unik position comparted til andre klaptelefoner på markedet.

Og ved andre klaptelefoner, er det naturligt at gå efter Galaxy Z Flip3. Samsungs nye foldbar telefon skabt en ny sub-niche inde i allerede-nichemarked. I stedet for at skabe en anden præmie foldbar over alle smartphones, Galaxy Z Flip3 tilbyder en foldbar telefon, at selv almindelige brugere kan sætte pris på.

Nyheder

1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 66 - EU1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 46, 48, 66, 71 - NA1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 34, 38, 39, 40, 41, 46 - IN1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 34, 38, 39, 40, 41 - CN

OnePlus t funktioner

Den nye OnePlus 8T packs en 6. 5-tommer Fluid AMOLED skærm med en 120 Hz opdateringshastighed med en super-low responslatenstiden. Den OnePlus 8T er drevet af et flagskib Snapdragon 865-processor parret med Adreno 650 til grafik, op til 12 GB RAM og op til 256 GB internt lager. Det også packs en 4500 mAh batteri med en 65W Warp Charge funktion. Ud af boksen det kører på OxygenOS baseret på Android 11 systemer.

OnePlus t specs

Pris og tilgængelighed OnePlus 8T med 8GB + 128 GB Lunar Silver variant prissat til en, ± 29.990 vil være udelukkende tilgængelig på HomeOffice. h kun i en begrænset tid! Digital Walker også giver en, ± 2.000 værd af hjemmekontor Loyalitetspoint for hver enhed har købt. Optjente Loyalitetspoint kan konverteres til kontantværdi, 1 point = A, ± 1, som kan bruges på din næste HomeOffice køb.

Batteriet er også lidt større på 4,500mAh fra 4,300mAh. OnePlus endda brugt et par sikkerhedssensorer, så telefonen udvisninger blæse op på max opladning hastigheder. Plus, at en særlig chip på ladekabel og adapter opdage forfalskninger .

OnePlus også moderniseret strømforsyningen. I stedet for den standard Type-A, det har en type C-port. Det kan nu understøtter USB Power Delivery, der kan give op til 45W strøm til din bærbare computer, tablet, Nintendo Switch, og andre enheder.

Den OnePlus 8T er også den første fra selskabet til at komme med en Always-On Display funktion. Det har 11 forudinstallerede designs, eller bruge AI algoritme, der vil hjælpe med at designe en AOD tapet, der matcher dit outfit eller ethvert billede, du fodrer den.

Resten af ​​specifikationerne ligner før. Dens drevet af en Qualcomm Snapdragon 865 chipset i stedet for 865 plus. Men det har et meget større dampkammer til afkøling. Dens parret med op til 12 GB RAM og 256 GB UFS 2. Opbevaring.

Oneplus 8T har også den samme 48 megapixel Sony IMX586 sensor, 16 megapixel ultra bred, 5 megapixel makro og 2 megapixel dybdeføler. Vi har også den nye video portrættilstand, forbedret NightsCape-tilstand og super stabilt for forbedret videabilisation.

Oneplus t specs

Der er flere OnePlus 8 varianter rundt, og det er meget sandsynligt, at nogle af jer er forvirrede af, hvad de skal få. Skal du få OnePlus 8 eller OnePlus 8T? I dag tog du et kig tilbage på disse enheder, giv vores langsigtede anmeldelse og fortælle, hvad der skulle få for dig selv. Denne gang er disse 2 produkter blevet opdateret til deres respektive software, der kører på Android 11. Da vi ikke har en OnePlus, stakkede vi med det, vi har i øjeblikket.

Hvad er der med de opdaterede priser?

På tidspunktet for skrivningen denne anmeldelse er begge enheder prissat på PHP27.990. Normalt ville OnePlus distribuere prisen anderledes og koste T-varianten højere end non-t. Hvad forsøger OnePlus at opnå her?

Heres en fuld rundown af Specs of OnePlus 8 og OnePlus 8T. OnePlus lykkedes at afbalancere fordelingen af ​​fordele, du kan få fra hver enhed uden at gøre en dyrere end den anden. I denne henseende mangler du ikke stort set en masse fordele, hvis du købte OnePlus 8, da den blev udgivet i Filippinerne. Men hvis du ikke købte OnePlus 8, bør du ikke mangle noget for signifikant, enten skal du beslutte at få OnePlus 8T. Jeg kan forkæle ting her, men lad mig give dig en sammenbrud i en lille smule.

Dette bringer mig til at identificere de store forskelle mellem de to enheder. Dette skal hjælpe dig med at bestemme den funktion, du har brug for, hvilket skal lede dig til at svare på, hvad du rent faktisk skal købe.

De store forskelle

OnePlus 8T har samme skærmstørrelse, men understøtter nu op til 120Hz opdateringshastighed. Dette er en betydelig bump fra OnePlus 8 og gør det næsten på lige fod med OnePlus 8 Pro. Med denne opdateringshastighed kan du spille understøttede spil og få en glattere brugeroplevelse. I modsætning til Samsung har dette ikke en adaptiv opdateringshastighed. Det betyder, at hvis du vil skifte fra 120 til 60 Hertz, skal du stadig gå igennem indstillinger. Denne mangel på bekvemmelighedsfunktion har en positiv indvirkning på at spare batterilevetiden dog. Det betyder, at hvis du ikke virkelig bruger 120Hz for ofte â € ", som sandsynligvis er tilfældet lige nu - du kan simpelthen holde fast i 60hz hele vejen.

Vigtig

OnePlus 9 Pro vil trådløst oplade fra nul til fuld i 43 minutter, kablet om 29 minutter

OnePlus 9 Pro vil trådløst oplade fra nul til fuld i 43 minutter, kablet om 29 minutter

Et par lækkede billeder bekræftede tilsyneladende, at OnePlus 9, ikke Pro-modellen, vil inkludere støtte til trådløs opladning.

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Køb Nillkin CamShield Pro dække tilfældet for OnePlus 9 Pro. OnePlus 9 Pro Nillkin CamShield Pro dække tilfældet for OnePlus 9 Pro. H1 CamShield Pro case kombinerer med klassisk, mode og beskyttende elementer.

OnePlus trækker sin OxygenOS 12 opdatering til OP 9 og 9 Pro

OnePlus trækker sin OxygenOS 12 opdatering til OP 9 og 9 Pro

Køb OnePlus 9 Pro online i bedste pris i Indien. Check fulde specifikationer for OnePlus 9 Pro mobiltelefon med sin funktioner, anmeldelser sammenligning på Gadgets nu.

OnePlus 9R Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Lake Blå til Best Price Vijay Sales

OnePlus 9R Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Lake Blå til Best Price Vijay Sales

OnePlus 9R 5G pris i Indien starter ved Rs. 39,999. Se OnePlus 9R 5G Fuldt specifikationer, nøglefunktioner, farver, fotos, brugervurderinger, fordele og ulemper Sammenlign det med lignende mobiler. 48 MP 16 MP Main 16 MP Frontkamera 128 GB Opbevaring 8 GB RAM 6. 5 tommer Display 4500 mAh Batteri Android 11

GCPAWN. OM

GCPAWN. OM

OnePlus Nord N200 5G Pris i Bangladesh 2021 med Uofficiel Officiel Shop Location, OnePlus Nord N200 5G BD Pris eller Pris i Bangladesh og fuld af specifikationen er angivet nedenfor ...

2021 Sådan Lås OnePlus Nord Mobiltelefoner Glemt adgangskode eller mønster 28Nov21

2021 Sådan Lås OnePlus Nord Mobiltelefoner Glemt adgangskode eller mønster 28Nov21

OnePlus One Hard reset og Factory reset. Har du glemt din Android mobil adgangskode eller PIN-kode eller mønster, Her kan du få recovery-løsninger gratis.

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

Ønsker at købe en OnePlus Mobile Online Shop Seneste One Plus Smartphone-modeller til den bedste pris tilgængelige i Kerala, Indien fra MYG. Udforsk den nyeste samling OnePlus smartphones med de bedste tilbud, tilbud og rabatter. Tjek anmeldelser, funktioner, en

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus planlægger at bringe OnePlus Nord 2 i første halvdel af 2021. Nu hvor lanceringen af ​​OnePlus Nord 2 er på kortene, besluttede vi at stable alt, hvad vi kender hidtil om denne enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb OnePlus Nord N10 5G i midnat is og spar med specialtilbud. Tjek specs og anmeldelser. Handler nu og skift til en ny OnePlus NORD N10 5G.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.