OnePlus Nord N10 128GB 6GB Dual Sim Midnight Ice Non PTA Godkendt

Lige et øjeblik...

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Disclaimer: OnePlus Nord N10 5G Pris i Pakistan opdateres dagligt fra prislisten fra lokale butikker og forhandlere, men vi kan ikke garantere, at de oplysninger, herunder pris og mobile specifikationer, på denne side er korrekte. besøger altid din nærmeste autoriserede forhandler for præcise og opdaterede mobiltelefon priser og garanti.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

OnePlus Nord N10 Unboxing og første kig indtryk i Pakistan. OnePlus Nord N10 er nu tilgængelig i Pakistan med ordentlige specifikationer, funktioner og pris i Pakistan starter fra 49.999 PKR.

OnePlus nyeste mobiler

OnePlus Nord N10 mobiltelefon afen OnePlus er også kendt som Nord N10 telefon i Pakistan. OnePlus Nord N10 blev udgivet i september 2022 og er tilgængelig i ny tilstand i den pakistanske marked. Mobilesly har opført OnePlus Nord N10 pris i Pakistan og forklarede dens funktioner og specifikationer i følgende tabel: -

OnePlus nord n ​​specifikation i detaljer

Den leveres med 5G netværk bands, som giver dig lynhurtig mobile internet hastighed i hele Pakistan. Denne telefon har dobbelt Sim-Slots og ikke er kompatible med endnu esim. OnePlus Nord N10 har 6. 9 inches vise skærmstørrelse, som giver dig en god, klar og let brugeroplevelse. Nord N10 har en 1080 x 2400 skærmopløsning.

OnePlus Nord N10 telefon leveres med en quad back kamera opsætning. Det vigtigste kameralinsen er 64 megapixel. Bagsiden kamera videokvalitet af Nord N10 giver dig en skarp, banebrydende, og realistisk video oplevelse. OnePlus Nord N10 mobiltelefon leveres med en enkelt foran selfie. Den forreste kameraobjektiv er 16 megapixel, der producerer lige gennemsnitlige selfie fotokvalitet. Den forreste kamera videokvalitet af Nord N10 er hvorfra du kan have en fremragende video oplevelse. Det er klassificeret blandt de godt known bedste kamera phones i Pakistan.

Nord N10 telefon understøtter en type C USB opladning slot, som giver dig hurtig dataoverførsel hastighed. OnePlus Nord N10 har en ikke-flytbar 4300mAH batteri, som varer mere end en dag nemt. Denne telefon er en af ​​the bedste batteri phones i Pakistan. Derfor er Nord N10 også revideret blandt other hurtig opladning phones i Pakistan.

OnePlus Nord N10 mobil pris i Pakistan er Rs. 49999 PKR. Udover denne telefon, kan du også tjekke other telefoner under 50000rs i Pakistan. OnePlus har også andre betydelige telefoner likea Samsung Galaxy A70e i denne prisklasse.

Nord n ​​anmeldelser i Pakistan

OnePlus Nord var afkastet af det kinesiske selskab til det midterste segment af smartphones; det bragte producenten mere overskud end mange flagskibe. Siden den første OnePlus Nord blev en af ​​de mest populære mellemklasse-modeller i 2022, rygter om nye budgetposter enheder i Nord linje kunne ikke, men glæde sig. Det var interessant at se, hvordan OnePlus ville fremme dem, men det viste sig at være næsten ingenting.

Tilsyneladende skæbne Nord N10 5G bekymrer producenten meget mindre end udviklingen af ​​den første Nord. Er OnePlus bare regner med stærke salg på grund af den gode omdømme den første model? Lets figur det ud â € |

Design og udseende

Det antages, at den OnePlus Nord N10 5G er en hastigt samlede indretning af dele af andre BBK smartphones. Ud over OnePlus, denne beholdning omfatter Oppo, Realme og Vivo. Hvorom alting er kan, den nye model er en mærkelig blanding af ulig elementer.

Den væsentligste forskel mellem Nord N10 5G og seneste OnePlus er fingeraftryksscanner på bagsiden. Det er ikke sket siden OnePlus 6 i 2022, beslutningen er primært på grund af det faktum, at der er et LCD-display, er matrix-teknologi ikke tillade dig at sætte en optisk scanner under skærmen, som på OnePlus 8, 8T eller den første Nord. På den anden side, er kameraet modulet lavet i en moderne domino stil, som blev populær efter udgivelsen af ​​Samsung Galaxy S20 linje.

 Nord N10 5G blev den første smartphone fra selskabet efter OnePlus 8T med denne konstruktion er velegnet. Tilsyneladende vil fremtidige OnePlus-modeller også bruge en lignende tilgang. Men i starten af ​​salget koster N10 5G mindre end den oprindelige NORD, og ​​det viser i alt. Bagdækslet er lavet af plast, ikke glas. Der er ingen lydmodusafbryder, når beskyttelsen mod vand og støv ikke er så pålidelig. I det mindste har vi en hovedtelefonstik.

 Selvom batteriet er mere voluminøst, gjorde det en enhed tyngre. Bezels omkring skærmen er store â € "især den nederste, når NORD N10 5G er næsten 9 mm tykt og vejer 190 gram. Enheden føles større og tungere end du måske forventer af det. Mens plastik tilbage krøller pænt på siderne, er der ingen beskyttelseskasse, og mange udskrifter forbliver på sagen.

Smartphone display

OnePlus gør ikke smartphones med små skærme, så NORD N10 5G er ingen undtagelse. Desuden er den nye enhed i linjen endda lidt større end den oprindelige NORD. I stedet for et OLED-panel bruger OnePlus Nord N10 5G en 6. 9-tommers LCD. DROPS I kontrast og falmede farver mærkes straks. Men vi har en opdateringshastighed på 90 Hz, såvel som høje detaljer takket være den fulde HD + -opløsning.

Aspektforholdet er 20: 9, hvorfor kroppen er langstrakte lodret. Opdateringshastigheden af ​​displayet er dog ikke adaptiv, og du skal manuelt skifte til 60 Hz, hvis det er nødvendigt. OnePlus giver os mange muligheder for at tilpasse skærmindstillingerne selv. Der er glidere til farvetemperatur både i mørk tilstand og i normal tilstand. Der er også en monokrome læsningstilstand, samt en omgivelsesmulighed.

Sidstnævnte erstatter den altid-on-tilstand, som ikke er her - en anden begrænsning af LCD-skærmen sammenlignet med OLED. NORD N10 5G-displayet mangler enhånds brug, som længe har været en ulempe i OnePlus smartphones. Det er mærkeligt, at virksomheden ikke gør noget ved dette, da de store dimensioner af de enheder, den producerer. I N10 5G er dette meget irriterende, det er svært at nå anmeldelsesskyggen med den ene hånd. Hver gang det ser ud til, at den glatte telefon er ved at falde ud af hånden.

Kamera Nord N G

Et interessant træk ved OnePlus Nord N10 5G er dets 64MP hovedkamera. Før dette havde alle modeller af virksomheden ikke mere end 48 mp. Det bruger også pixel binning â € "Fire pixels kombineres i en for at fjerne støj, jitter og andre ufuldkommenheder . Selvom billedet er gemt i 16MP-opløsning, kan du optage i fuld opløsning, hvis du aktiverer denne indstilling i indstillingerne. På trods af specifikationerne er kameraets kvalitet i NORD N10 5G ikke den bedste.

Den førstnævnte bruges til portrættilstand, selv om det ikke får for meget brug. Separationen af ​​individet fra baggrunden er ikke den bedste måde, bokeh-effekten er middelmådig. Makrolinser med lav opløsning resulterer i reduceret fotokvalitet.

 Dynamisk rækkevidde og farvemætning er forfærdelige, close-ups er bedst taget med hovedføleren. Ved optagelse med frontkameraet på 16MP er definitionen af ​​grænserne for emnet langt fra ideel. I det mindste giver skønhedstilstanden gode resultater og er nem at bruge.

Videoer kan optages op til 4K opløsning. Du kan vælge mellem 16: 9 og filmprofiler med et forhold på 21: 9. Elektronisk stabilisering er også tilgængelig, hvilket gør sit arbejde godt. Der er dog problemer med farvemætning, og det resulterende billede ser bleg ud.

Software.

En af de vigtigste fordele ved OnePlus smartphones er OxyGen OS Software overlay installeret oven på Android. Softwaren er gennemtænkt og optimeret, og bør appellere til både erfarne brugere og begyndere. OnePlus 8T løb den nyeste version af Oxygen OS 11 over Android 11. Men OnePlus Nord N10 5G, som kom ud efter 8T, bruger en eller anden måde en kombination af Android 10 og Oxygen OS 10..

Dette er især skuffende i betragtning af at den nye version af systemet fra OnePlus har forbedret brugervenligheden af ​​smartphone med en hånd. Det er mærkeligt, at producenten ikke installerede denne version af skallen på sin nyeste enhed. Imidlertid er N10 5GS-grænsefladen stadig meget behageligt at bruge og har mange praktiske funktioner.

 Blandt dem: En overflod af indstillinger, bekvemme indbyggede applikationer og yderligere funktioner som app locker og skjult plads til at styre dine data. Spilelskere vil sætte pris på spilpladsfunktionen og den fnatiske tilstand. De giver dig mulighed for at optimere ressourcer og blokere meddelelser under afspilning.

Oneplus lover, at NORD N10 5G i den nærmeste fremtid vil blive opdateret til Android 11 og OxyGen OS 11. Smartphone vil dog kun have en større softwareopdatering, når andre telefoner fra virksomheden har mindst to. Længere støtte har altid været en af ​​fordelene ved OnePlus enheder over konkurrenterne, selv om en eller anden grund N10 5G ikke gør.

Lydkvaliteten

For alt, hvad der mangler i udformningen af ​​N10 5G forhold til den oprindelige Nord, den forsøger at kompensere noget med tilføjelser, nemlig en 3. mm stik til hovedtelefoner og stereohøjttalere. Lydkvaliteten af ​​både tilføjelser er fremragende, især på denne pris punkt â € ”stereohøjttalere; tilbyder en temmelig afbalanceret og klar lyd i forhold til nogle andre konkurrerende smartphones, der understøtter stereolyd.

Resultatet

Den OnePlus Nord N10 5G virker som den mærkeligste OnePlus smartphone i nyere tid. Nej, ikke fordi det hører snarere til midten â € ”budget-segmentet, hvilket ikke er typisk for producenten. Dens bare, at meget af det ser sygelig udtænkt og ukarakteristisk for dette mærke. Hardwaren er svag og designet er forældet.

Skal du købe?

 Den første OnePlus Nord var en af ​​de mest succesfulde mellemklasse smartphones i form af værdi for pengene, men Nord N10 5G doesnt orlov det indtryk. På trods af den lave pris, for meget er skåret i denne model. Et godt alternativ er Realme X50 5G, som ligner på mange måder til Nord og N10 5G, men koster mindre. Du kan også se på Pixel 4a 5G, selvom du skal betale lidt mere for det, at kvaliteten af ​​smartphone og kameraerne er meget høj her.

Symbiospk, Pakistans banebrydende og største elektronik, gadgets og tech online butik

Vi er elektronik, gadgets og tech produkt mestre, med en bred vifte af mærker på tværs af vigtige kategorier som mobiltelefoner, bærbare computere og tablets, Smart ure, kameraer, Hjem og Living, Sport & Fitness, sundhed og skønhed, Automobile Tilbehør, etc.

For at imødekomme vores kunders behov og yde en ud over sans for service, vi gør alting selv, thats hvorfor du kan stole på os til at levere, hvad du har bestilt. Vi henter det ønskede produkt, kvalitet tjekke det; pakke det og få den leveret til dig.

Kunde support

Symbios. k værker gennem en dedikeret kunde support team for at give vores kunder klare og konkrete oplysninger om deres rækkefølge. Vores kunder er vores første prioritet, og vi er altid til rådighed for deres støtte. Ring til os eller skriv til os:

Produkt tilbud og tilbud

Symbios. k har til formål at glæde dig med vores særlige priser, tilbud og tilbud. Vi leverer massive tilbud og rabatter i løbet af året og har også særlige daglige tilbud som vores Jadoo tilbud der kommer og går på daglig basis. Vi tilbyder også vores kunder med forbløffende lidt brugt produkter, der er håndplukkede og grundigt inspiceret af vores indkøb hold til at give dig de bedste brands i fantastisk stand til utrolige priser.

Symbiospk dækker hele pakistan

Vi er stolte pakistanske og vi konkurrerer med internationale aktører i denne enorme e-handel landskab. In-For at bringe uovertruffen værdi til vores kunder arbejder vi med en lang række internationale partnere med de bedste globale praksis.

Top-produkter

Seneste Mobiltelefon mærker Apple iPhones & iPads Honor Mobiles, Huawei Mobiles og tablet, Infinix Mobiles, Lenovo Mobiles, Xiaomi Mobiles, Nokia Mobiles, OnePlus Mobiles, Oppo Mobiles, Realme Mobiles, Samsung Mobiler & Tablets, Vivo Mobiles, Mobiltelefon tilbehør

Vigtig

OnePlus 9 et alternativ i Android Flagship TechKnowledge

OnePlus 9 et alternativ i Android Flagship TechKnowledge

Googles Pixel 6 ramte ikke 30W af opladningshastigheden, men har Companys 30W opladeren noget særligt for det, vi sætter det på testen.

Hvordan skal tjekkes CNIC Antal Med Mobilnummer thePKinfo

Hvordan skal tjekkes CNIC Antal Med Mobilnummer thePKinfo

For at kontrollere dit CNIC nummer med mobilnummer, sende en tom besked til 667. Indtast tekst besked i ID-kortnummer og sende den til 6001.

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

CTgoodjobs er en førende job, beskæftigelse og rekruttering portal i Hongkong, og byder parttimefulltime ledige stillinger, interview færdigheder og tips, karriere nyheder, dækning letterCV prøve og mange flere. CTgoodjobs. k

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

Har du elsker at hjælpe folk gennem online chat Hvis ja, her er flere online chat job, du kan gøre fra hjemmet. Få mere at vide og anvende i dag

Liste over stormagasiner i USA

Liste over stormagasiner i USA

Weve afrundede op over 50 online shopping sites, der lager en bred vifte af mode, tech genstande, skønhedsprodukter, hjem forsyninger og meget mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Godt kendt for sine kvalitetsvarer og ekstraordinær service, Ballantynnes er stedet at gå til førende mode, skønhed og homewares mærker.

Otterbox Commuter Serie Taske til Apple iPhone 12 Pro Max Bespoke Way Blue

Otterbox Commuter Serie Taske til Apple iPhone 12 Pro Max Bespoke Way Blue

iPhone 12 Pro Max Otterbox Dark Blueblue Bespoke Way Commuter Series Case

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gå væk fra dråber uskadt med Defender Series XT, den robuste iPhone 13 Pro Max sagen OtterBox

OtterBox iPhone 12 Pro Max Defender Series Pro XT Antimikrobiel 7.780.950

OtterBox iPhone 12 Pro Max Defender Series Pro XT Antimikrobiel 7.780.950

Få et godt tilbud på den Otterbox Defender Pro XT Series Taske til Apple iPhone 13 Pro Max12 Pro Max. Se alle funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.