Filippinske regering lancerer gratis internet initiativer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den Tilslutning Familier initiativet er at investere $ 13. millioner over fem år, begyndende i 2022-2022 til hjælp bro over den digitale kløft for canadiske familier, der kan kæmpe for at tillade adgang til internetadgang i hjemmet. Med disse midler har Computere til succes Canada udviklet en sikker online portal, der vil gøre det muligt støtteberettigede canadiske familier til adgang højhastigheds internet service pakker for $ 10 per måned fra at deltage Internet Service Providers.

Den Tilslutning Familier initiativ vil hjælpe tilslutte op hundredtusindvis af canadierne til internettet og vil distribuere op Toa 50.000 computere til støtteberettigede husstande. Denne indsats vil sikre, at flere canadiske familier og unge har adgang til de værdifulde ressourcer tilgængelige på internettet og give dem adgang til de værktøjer, de behøver for at få succes og trives.

Gør en forskel

I budget 2022, den canadiske regering introducerede sin innovation og erhvervskompetencer Plan, der fokuserer på mennesker og adresser den skiftende natur af økonomien. For at holde trit med disse ændringer, er det vigtigt at udstyre canadierne med værktøjer, kvalifikationer, adgang og erfaring, de har brug for at deltage fuldt ud i den digitale økonomi.

Den Tilslutning Familier initiativ er en del af en suite af digitale færdigheder, tilgængelighed og Internet overkommelige programmer, der har til formål at bygge bro over Canadas digitale kløft. Dette initiativ vil gøre det muligt og tilskynde flere canadiere i den digitale verden, herunder dem, der ikke helt tryg ved den digitale teknologi, så de også kan få gavn af innovation og de muligheder, det bringer.

Betydningen af ​​adgang

Daglige aspekter af canadiere liv er i stigende grad berørt af digital teknologi, og adgang til high-speed internet er blevet en væsentlig service og en vigtig drivkraft for at forbedre vores økonomiske og sociale velfærd.

Mere end nogensinde, canadiere har brug for adgang til hurtig, pålidelig og billig internet til at lære, arbejde, socialisere og adgang regering Canada tjenester. Mange skoler kræver, at eleverne adgang Internet ressourcer til hjemmearbejde projekter, post-sekundære institutioner ofte giver læring og kursusmaterialer online, familier og venner i stigende socialisering gennem webbaserede kommunikationsværktøjer, og internettet bliver brugt til at søge efter job, adgang regering tjenester, book vigtige aftaler og finde nye oplysninger.

På trods af vigtigheden af ​​high-speed internet, næsten halvdelen af ​​canadiske husstande med en årlig indkomst på $ 30.000 eller mindre ikke har adgang. Den Tilslutning Familier Initiativet samler offentlige, private og almennyttige sektorer at sikre, at flere canadiske familier har adgang til internettet.

Kontakt os

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Krav, at internettet ville Revolutionere uddannelse, og at studerende på skoler uden adgang til internettet ville blive efterladt førte til oprettelsen af ​​E-Rate-programmet i 1996. Operationelt i 1998, E-Rate giver op til $ 2. 5 milliarder om året i tilskud at fremme overkommelige internetforbindelser til skoler og biblioteker. Tilskudssatser spænder fra 20 til 90 procent. Skoler med mere fattige studerende får højere tilskud . For at forstå størrelsen af ​​internettet tilskud program, bemærke, at anslået U.. offentlige skole udgifter til hardware, software og uddannelse var $ 3. milliarder i 1999.

Forfatterne finder, at byerne skoler med relativt mere sorte og latinamerikanske studerende var mest lydhøre over for tilskuddet, og at grundskoler var mere lydhør end gymnasier. Før E-Rate program, de rigeste skoler havde næsten 50 procent flere Internet-linked klasseværelser per lærer. Denne ulighed forsvandt efter E-Rate-programmet begyndte. I 2000, nogle fattigere kvarterer havde flere internetforbindelser end deres rigere kolleger. Uden tilskuddet, forfatterne forudser, den gennemsnitlige skole ville have haft 14. klasseværelser forbundet til internettet med 2000-1. Med tilskuddet antallet af tilsluttede klasseværelser var 24..

Øget adgang til internettet var ikke forbundet med bedre studerende scores på matematik, læsning eller videnskab dele af Stanford Achievement Test. Forfatterne advarer om, at det kan være for tidligt at se de positive effekter fra øget adgang til internettet, fordi undersøgelser viser, at de fleste lærere er "nybegynder eller helt uerfaren" med computere.

Lige et øjeblik...

Den coronavirus pandemi har forstyrret liv over hele kloden. I Indien, at en landsdækkende lockdown af premierminister Narendra Modi bremse spredningen af ​​virus blev indført i marts 2022. Siden da, selvom processen med at frigøre landet er i den femte fase, at flere aspekter af det, vi plejede kalder normal dag-til-dag liv er enten ikke tilbage på sporet eller har ændret for evigt. Et sådant aspekt er uddannelse.

De skoler og gymnasier over hele landet er stadig lukket og kan åbnes i nogle placeringer efter 15. af oktober. Tragedien gør altid plads til falske nyheder, og misinformation og Covid-19 har gjort det samme. Denne gang er de falske påstande spredes i navnet på den indiske regering. En meddelelse har cirkuleret over messaging apps og sociale medier platforme, at regeringen har besluttet at give 10 GB gratis internet til de studerende, så de kan deltage i online klasser.

For at kontrollere ægtheden af ​​meddelelsen, OpIndia besluttet at grave i beskeden og hjemmesiden nævnt i linket. Vi fandt ikke nogen oplysninger om gratis Internet Pack udstedt af Department for Telecom, TRAI, eller den indiske regering.

Få gratis internet hjemmeside

Når vi har skrevet i hjemmesiden linket der var inkluderet i meddelelsen, det åbnede en Blogspot side. Blogspot eller blogger er et gratis blogging platform fra Google. En Google-formular blev indlejret på den side, hvor brugeren har til at udfylde personlige oplysninger som navn, klasse, adresse, Pinkode, telefonnummer, og mobiloperatør. Som pr meddelelsen på websiden, vil brugeren få en bekræftelse, hvis han eller hun er omfattet af ordningen.

For at få din gratis Internet Pack, skal du trykke på den grønne knap nedenfor og sende dette tilbud til 10 personer eller ti grupper på WhatsApp, så dette tilbud kan annonceres, efter at du kan få din gratis Internet Pack Bekræftelse Message ved at trykke på den blå knap.

Bemærk: Send venligst dette til alle dine venner og familie. Forsøg ikke at snyde; ellers vil vores computersystem stoppe din tilmelding, og du vil ikke modtage en bekræftelse på dit telefonnummer.

Der var generiske links på siden ligesom vilkår og betingelser, Om Os, Kontakt os, osv, men de blev knyttet til ikke-eksisterende sider. Lige under disse links, der var en lang tekst skrevet med små skrifttyper. Når vi kontrolleret, det havde detaljerede oplysninger om Hvad er gensidige fonde, som var aldeles irrelevante til hjemmesiden.

Fact kontrol

Nej, regeringen ikke giver 10 GB data til nogen midt lockdown. Tryk Oplysningsbureau også kaldet den ondsindede reklame og bedt internetbrugere at holde sig væk fra sådanne hjemmesider.

Påstand:. Det hævdes i en #WhatsApp budskab om, at regeringen leverer gratis internet til alle de studerende, så de kan give online eksamener og færdiggøre deres uddannelse midt # COVID19 pandemi # PIBFactCheck: Denne påstand er #Fake. Ingen sådan beslutning er truffet af regeringen. pic. Witter. about / LYUCtLrVEW

à¤|ाà¤μा: à¤à¤¾à¤ ° à¤¤à ¥ € य à¤|à ¥, ठ° सà¤,चठ¾à¤ ° à¤μिà¤à¤¾à¤- à¤¨à ¥ ‡ सà¤à ¥ € à¤®à ¥ <बाठ‡ ल à¤¯à ¥, जठ° ठ• à ¥ <3 मठ2022 तठ• ठ«à ¥ ठ° à ¥ € ठ‡ à¤,टठ° à¤¨à ¥ ‡ ट à¤|à ¥ ‡ à¤¨à ¥ ‡ ठ• ा ठलान ठ• िया à ¤¹à ¥ à¤œà¤¿à¤¸à ¥ ‡ à¤ªà ¥ ठ° à¤¾à¤ªà ¥ त ठ• ठ° à¤¨à ¥ ‡ ठ• à ¥ ‡ लिठà¤|िठà¤-ठलिà¤,ठ• पठ° ठ• à ¥ लठ¿à¤ • ठ• ठ° ना à¤¹à ¥ <à¤-ा

Tip til at identificere ondsindede websteder

Altid kontrollere statslige hjemmesider for eventuelle krav på navnet på det centrale eller statslige regeringer. Alle ordninger, der er annonceret til gavn for borgerne finde plads på hjemmesider og / eller i pressemeddelelser.

Do ikke give dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer osv til en fremmed. I dette tilfælde hjemmesiden bedt om en masse personlige oplysninger, som bør rejse røde flag. Sådanne oplysninger kan bruges i kriminelle aktiviteter som konto hacking, spam, identitetstyveri mv

Enhver statsordning vil ikke have en blogspot / blogger / Wordpress-side, men det vil hellere have en webside på regeringsdomæner som Gov. n, nic. n, og så videre. Sørg for at bruge de officielle regeringswebsteder til at indsende ansøgninger om offentlige ordninger.

 Støtte os Â

Om NDTV eller 'The Wire', behøver de aldrig at bekymre sig om midler. I navn på at spare demokrati får de penge fra forskellige kilder. Vi har brug for din støtte til at bekæmpe dem. Venligst bidrage, hvad du har råd til

Online læring er her for at blive. Som reaktion på det øgede behov for online læring siden pandemien, skoledistrikterne, stater, og den føderale regering yder nye fordele og ressourcer til studerende, der har brug for hjælp til at få højhastigheds-internet og teknologi derhjemme.

Trin

Du bør også nå ud til din skole eller skoleområde for at finde ud af, hvilke muligheder de måtte tilbyde. Mange skoler over hele landet har nye programmer til at hjælpe med at dække omkostningerne ved laptops, trådløse hotspots eller endda dedikeret hjemme internet, så eleverne kan fortsætte med at få adgang til online klasser eller lektier.

Der er fire programmer, der bestemmer berettigelse til adgang fra AT & T-programmet. Du finder flere detaljer i de ofte stillede spørgsmål nedenfor. Bemærk venligst, at du skal angive de nødvendige dokumenter, når du anvender.

Ofte stillede spørgsmål

 Hvis du er interesseret i højere hastighed, og den er tilgængelig på din placering, kan du muligvis skifte til en af ​​AT & Tâ internet-tjenesten ebB muligheder med hastigheder på op til 1 GB. Eksisterende adgang fra AT & T-kunder skal vælge en af ​​de andre ebB-kvalificerede internetplaner. Den nye plan, du vælger, bliver din internetplan og vil fortsat være din internetplan, efter at det midlertidige EBB-program slutter. Hvis du vil skifte tilbage til adgang fra AT & T efter EBB-programmet slutter, skal du genanvende dig for adgang fra AT & T-programmet. Ellers vil du blive opkrævet standard månedlige sats for den plan, du har valgt, uden EBB-relaterede rabatter. For mere information om EBB på Home Internet Service, klik her.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Kerala kabinettet på onsdag godkendte Fiber Optic Network Project for at give gratis højhastigheds internetforbindelse til omkring 20 lakh familier under fattigdomsgrænsen i staten, rapporterede indiske udtrykkelige. RS 1.548-crore-projektet vil blive afsluttet inden december 2022, sagde statsfinansister Thomas Isaac på torsdag.

Ordningen vil blive oprettet af Kerala State Electricity Board Limited og Kerala State IT Infrastructure Limited. Den finansielle bistand til projektet vil blive leveret af Kerala Infrastructure Investment Fund Board. Et konsortium af virksomheder, der føres af Bharat Electronics Limited, har baget buddet til projektet. Internetudbydere og kabel-tv-operatører kan også deltage i Optic Fiber-netværket for at levere tjenester.

Fiberoptisk netværk var en af ​​de vigtigste meddelelser i den venstre demokratiske front i løbet af forsamlingen Valg i 2022. Chiefminister Pinarayi Vijayan har angiveligt arbejdet overarbejde for at få mere Investorer i Kerala for at rampe op i staternes tekniske infrastruktur til andre store projekter.

Vigtig

Gratis Regeringen Laptops For lav indkomst familier Grant Supporter

Gratis Regeringen Laptops For lav indkomst familier Grant Supporter

Alle dine North Carolina EBT og mad stempel SNAP spørgsmål besvaret i ét praktisk sted. Bragt til dig af Providers, den 1 EBT app.

Gratis chatrum Gratis online chat uden registrering

Gratis chatrum Gratis online chat uden registrering

Leder du efter Chat Room Group Vores online chatrum tilbyder dig live chatter mobil app i gratis chatrum uden registrering med folk rundt om i verden.

Modtager ikke tekst på din telefon Heres hvordan man fix

Modtager ikke tekst på din telefon Heres hvordan man fix

Cant sende tekstbeskeder på din telefon Denne artikel vil guide dig på 7 mulige rettelser for at kunne sende SMS på din smartphones.

Få Soundtracks Musik Ringetoner Microsoft Store

Få Soundtracks Musik Ringetoner Microsoft Store

IPhone er en af ​​de mest populære smartphones. Mens ringetoner, der kommer med telefonen er nyttige, tilpasse telefonen med downloadet ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hent informationer her httpsbit. y3higgskif du ønsker gratis Netflix-konto hver dag bare abonnere på min anden kanal httpswww. Outube. omchan ...

55 Gratis Netflix-konti Brugernavn Adgangskode 2021 100 Arbejde

55 Gratis Netflix-konti Brugernavn Adgangskode 2021 100 Arbejde

Få gratis Netflix-konti og adgangskode Se dine yndlingsfilm, viser Web Serial, osv. Helt fri. Besøg og få dagens Netflix Premium-konti.

Gratis Netflix Regnskab E-mail og adgangskode arbejdsmiljø

Gratis Netflix Regnskab E-mail og adgangskode arbejdsmiljø

Gratis Netflix konti december 2021 Gratis Netflix-konto E-mail Adgangskode List, Netflix konto Generator, Netflix id adgangskode, Hack trick

Medbring din egen telefon Aktiver din telefon online

Medbring din egen telefon Aktiver din telefon online

Mens sort fredag ​​er nu over, synes de bedste telefonaftaler stadig at gå stærk i weekenden.

Gratis Mobile Sim Cards Arkiv

Gratis Mobile Sim Cards Arkiv

O2 er en af ​​de største og mest populære britiske netværk, og med god grund. Med britisk baserede kundeservice, sammen med gratis ekstramateriale, herunder O2 belønninger, som giver dig op til 10 af dine topup tilbage hver 3. måned. Takster tilbyder en generøs godtgørelse på opkald og data og ubegrænset tekster til alle britiske netværk

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.