Poco X3 Pro anmeldelse GSMArena. OM anmeldelser

Apple iPad 10. 2020 Brugernes mening og anmeldelser

Anmeldelse

Apples mobile enheder er notorisk modstandsdygtige over for prisnedsættelser af enhver art - ikke at de ikke ske på alle, men måde mindre end for eventuelle konkurrenter. Med det i tankerne, sin officielle for en ny Apple tablet at have vejledende udsalgspris snit på lanceringen dag, det er helt uden fortilfælde.

Det blev annonceret på Apples særlige online-begivenhed den 15. september, som også når forudbestillinger startede. Tabletten blev tilgængelige i dag, starter ved $ 329 for Wi-Fi-only model med 32 GB lagerplads.

Okay, så en $ 30 rabat er ikke, i absolutte tal, noget at skrive hjem om, men det er næsten 10% af denne enheds prissætning, og snittet sker på dag ét af tilgængelighed. Det gør denne ganske spændende.

Hvis du vil tilføje til det, Walmart siger ikke, om dette er et tidsbegrænset tilbud eller ej, så hvis du ønskede at få luffer på den nye entry-level iPad, nu er det tid til at gå videre og bestille et, så du ikke ender med at beklage ikke at gøre det, hvis prisen går sikkerhedskopiere snart.

Den 8. generation iPad er identisk med forgængeren fra sidste år i alt, men chipsættet. Den nye model er drevet af Apple A12 Bionic, som fik sin debut i iPhone XS familie tilbage i 2022. Dette erstatter den ældre A10 Fusion featured først i iPhone 7-serie fra 2022.

Introduktion

Ånden i allerførste Pocophone - F1 - at leve på som en del af det nyligt annoncerede Poco X3 Pro og Poco F3 fortsætter. Disse to midten rangers nå nye højder med 120Hz skærme, flagskib kvalitet chips, stereohøjttalere, store batterier. Og i dag vi kommer til at udforske den billigere Poco X3 Pro - den første Snapdragon 860 transportør - og dens funktioner for pengene.

Den Poco X3 Pro bygger på Poco X3 NFC, og de begge ser ens. Pro-versionen anvendelser meget bedre hardware, men - det er den første telefon til at køre på Snapdragon 860 SoC - en renoveret udgave af flagskibet Snapdragon 855+ chip.

Ligesom Poco X3 NFC, den Poco X3 Pro er bedømt IP53 for støv beskyttelse og stænk modstand, det packs en 6,67 tommer IPS LCD-skærm med 1080p opløsning og 120 Hz opdateringshastighed, og det samme 5160mAh batteri i stand til at hurtig opladning 33W Du får også stereohøjttalere, en microSD slot, NFC, en infrarød blaster, og endda en 3,5 mm jack.

Mærkeligt nok, at kameraet er en smule anderledes og ikke på en god måde. Ser du, Poco X3 Pro har en quad-kamera på bagsiden med en 48MP primær, 8MP ultra-bred, 2MP makro, og 2MP dybde snapper. Det er ikke dårligt, det er bare, at standarden X3 model tilbudt en 64MP vigtigste shooter og en ultra-bred 13 MP shooter, og vi kan kun føle Pro degraderet i den pågældende afdeling.

Nå, naturligvis er det vigtigste opgradering fra den oprindelige X3 er den stærkt forbedrede SoC, som bør være i stand til at nå over 60 fps på mange populære spil og bruge det fulde potentiale af spillet. '120Hz skærm. Dette er ofte et problem med HRR stand midten rangers, og vi vil gerne tage opdateringen, hvad enten på bekostning af nogle kamera megapixel.

Specifikationerne for poco x pro et overblik:

Vi kan ikke tænke på noget, der mangler på denne $ 250 telefon. Ja, vi kunne have ønsket et teleobjektiv og en AMOLED skærm, men måske det er derfor vi har den Poco F3 og den såkaldte F3 Pro?

Udpakning af poco x pro

Snapdragon 888 vs A14 Bionic

Den Poco X3 Pro detailsalgspakning ikke bringer nogen overrasker , og det er så rige som vi er vant til med Poco og redmi telefoner. Inde i kassen finder du den lovede 33W AC-adapter og en nominel 3A USB-C-til-Et kabel.

Der er også en gennemsigtig silikone sag, som har en lille beskyttende dække for USB-porten. Klappen er lidt af et irritationsmoment, når du skal oplade din Poco X3 Pro, men vi kan sætte pris på den ekstra omhu med havnen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Marge, 21 jul 2022I har også en, og i min erfaring det afgifter meget langsomt ligesom som om den oplader på 12 w. moreTime ladning kan bestemme min iPad 7 med 12W behov 4/4. timer til fuld opladning Min nye iPad 8 med 20w behov 2. timer til fuld opladning

Anonym, 15 jul 2022No â € | iPad 8 ved hjælp af den fulde 20watt Power A € | Jeg har en â € | og du synes NOI har også en, og i min erfaring det afgifter meget langsomt ligesom som om den oplader på 12 watt, selv med den originale oplader, der fulgte med i kassen.

Anonym, 12 jul 2022It giver dig en 20W oplader men ipad 8 ikke understøtter hurtig opladning, så du stadig ger. Moreno â € | iPad 8 ved hjælp af den fulde 20watt Power A € | Jeg har en â € | og du synes ikke

Lad os starte med et diagram over alle iPad-enheder ordnet efter det år, de blev lanceret, og nogle andre vigtige specs som deres Screen størrelser, Chipset, Maksimal RAM, hvor de er tilgængelige, Main Kamera og de maksimale iOS, de kan opgraderes til.

Ipad 7th gen specs gsmarena. Vi forventer normalt æble til fokus på iphones under sin meddelelse fra september begivenhed, men i år fik vi også at se den nye 7. generation entry level ipad. Skal være mindst 18. 7. gen iPad nu packs en 10 2 tommer skærm med sin beslutning også steget i samme andel at opretholde nethinden monikeren.

10 2022 den 7. generation iPad under grundtonen i sin årlige begivenhed afholdt på Steve Jobs teater i Cupertino ca. Den nye 7. generation iPad. Også kendt som Apple iPad 7. generations Apple iPad 7th generation wi fi cellulære gps.

Gsm CDMA HSPA EVDO LTE. Den ipad 7th gen derimod holder alt udadtil samme stikning til design, men gør ikke t foretage en ændring af farvedisplay. Men mangler i farve belægning og mangel på sand tone.

0 29 tommer 7 5 mm vægt. Apple iPad 10 2 7. generations wi fi kun 32 128 gb specs. Ipad 7th gen wi-fi cellulære mw6c2b en A2198 3324 ipad7 12 alle iPad modeller alle 2022 modeller dynamisk Sammenlign denne ipad til andre.

Pdf manual 10 2 tommer ipad 7th gen introduceret i 2022 er bemærkelsesværdig hovedsagelig fordi det er den første post niveau ipad at støtte. 8 afkøle funktioner. Det er stadig ikke fuldt lamineret, men kommer med et højdepunkt lysstyrke på 500 nit.

annonceret på Apples Time Flies begivenhed sammen med iPad Air og en duo af nye Apple Watch modeller, den ottende generation af iPad bringer betydelige magt opgraderinger til et elsket produkt, mens fastholde den samme fantastiske $ 329 start pris.

Vigtige specs

Jeg fik at tilbringe næsten en uge med den nyeste Apple iPad, og mens den nytilkomne har samme design som den syvende generation, betydelige hardware opdateringer gør det til en meget hurtigere, mere kraftfulde produkt. Læs videre nedenfor for vores ottende generation Apple iPad gennemgang, der berører design, skærm og ydelse.

Design

Den seneste iPad ser identisk med den syvende generation af modellen. Dens tidløst cool, og takket være Apples ikoniske logo på sin all-metal tilbage, øjeblikkeligt genkendelig. Igen er der tre farver at vælge imellem: guld, sølv, og plads grå.

Igen, Apple har brugt miljøvenlige materialer i tilblivelsen af ​​skifer. Min favorit bit omfatter 100% genbrugspapir aluminium til sin bolig, arsen-fri display glas, og emballage udformet af genbrugsmaterialer, blandt andre.

Så vidt hardware går, den nye iPad har en pålidelig fingeraftryk sensor under dens display i stående tilstand og en indbygget Smart Connector, hvilket gør enheden kompatibel med Apples Smart Keyboard cover, samt denne fremragende mulighed fra Logitech, der har baggrundsbelyste taster og et pegefelt.

Mærkeligt den nyeste iPad er Apples kun store skærm tablet med et standard lydstik om bord. Den fantastiske nye iPad Air, ligesom den nyeste iPad Pro og dens forgænger, mangler nu old-school-funktionen.

Skærm

Den 10. -inch Retina-skærmen på iPad er skarp, levende, og masser store til multitasking. Med en maksimal lysstyrke på 500 nit, kan du stole på sin synlighed i lyse rum, herunder udendørs. Jeg fandt på skærmen for at være lige så stor for tørnes ud arbejde og ser live fodbold spil.

Som forventet det nye entry-level iPad er kompatibel med den første generation af Apple Blyant. Den ekstra tilbehør gør tabletten en mægtig værktøj til kreative arbejde eller tage noter, blandt utallige andre opgaver. Der er mange af høj kvalitet apps, der understøtter Apple Blyant, også.

I modsætning til nethinder af dyrere modeller, skærmen på den nyeste iPad mangler True Tone tech, som justerer billedoplevelse afhængigt af omgivende lys. Jeg tror ikke, at dette er en deal-breaker, især i betragtning af hvordan rimeligt prissat produktet.

Ydeevne

Takket være den A12 Bionic chip med en Neural Engine, den nye iPad er ikke kun den mest kraftfulde tablet i sin prisklasse, men en af ​​de mest magtfulde tabletter derude. Det er næppe en overraskelse, fordi chippen har vist sig at være fremragende i iPhone XS, iPhone XR, såvel som den tredje generation af iPad Air og iPad mini â € "to af vores foretrukne tabletter siden deres lancering i 2022. Apple Stolt og Reteligt bemærkede, at det gør iPad meget mere i stand end utallige Android-tabletter, Chromebooks og PC-laptops.

IPad udførte fejlfrit, mens jeg testede det. Det tillod endog mig at forlade en fuld størrelse notesbog hjemme og arbejde fra Central Park uden at gøre nogen ofre . Min workflow indeholder et tocifret antal åbne browser faner, redigering af billeder i affinitetsfoto og skrive tekst med Outlook, Slack, Spotify og Tweetbot åbent i baggrunden.

I henhold til Apple kan iPad levere op til 10 timers videoafspilning eller webbrowsing mellem afgifter. Det gjorde det nemt gennem en brugsdag. I modsætning til USB-C-toting iPad-luftudskiftning, der også debuteres på Apples begivenhed, har den ottende generation iPAD en lynkontakt til opladning.

Udstyret med stereohøjttalere og dual mikrofoner, leverede iPad en pålidelig lydoplevelse under min test, herunder under zoomopkald. Dens soniske kapaciteter er solide, men ikke så imponerende som de af Pricier iPad Pro.

Wrap-up

Tilføjelse af A12 Bionic Chip har gjort 10. -InCH iPad en endnu mere tiltalende, mere FutureProof produkt. Når parret med et tastaturdæksel, er skifer også et legitimt alternativ til de fleste mini laptops derude.

Power Upgraderes vil hjælpe brugerne med at nyde iPados 14 og dens enorme multitasking-kapacitet til fulde. Æbler iPad Platform har en lang række nye funktioner, herunder brugerdefinerede widgets, forbedrede værktøjer til Apple Pencil og en Overvældende Valg af apps og spil, der er skræddersyet til en stor skærm. Det er hovedårsagen til, at du bør overveje enhver iPad over en Android- eller Chrome OS-konkurrent.

Apple tilbyder iPad med 32 GB eller 128 GB lagerplads, og jeg anbefaler stærkt, at du vælger sidstnævnte. Det er værd at den ekstra $ 100. Varianter af tabletten med cellulær netværkstilslutning Tilføj yderligere $ 130.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den nyligt afslørede 9ThGeneration iPad og 6ThGeneration iPad mini er nu tilgængelige for forudbestilling fra Amazon, med tabletterne til at frigive den 24. september.

Apple iPad 10. 9thgen

Apple iPad 10. 9thgen

Hurtigere chip, mere lagerplads og enorme videoopkald kamera opgradering keep Æbler billigste tablet foran

Apple iPad 10. 9thgen

Apple iPad 10. 9thgen

Apple iPad 10. 9thgen anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide Speedy ydelse takket være A13 Bionic True Tone tilføjet for at vise ikke lide design føles dateret

IPAD 9thGen vs IPAD 8thGen Minor, men Essential Forbedringer TechPP

IPAD 9thGen vs IPAD 8thGen Minor, men Essential Forbedringer TechPP

Den nye Apple iPad er tilgængelig i både WiFi og Cellular varianter og prisen starter ved R'er 30.900 for basen 64GB WiFi-version og Rs 44.900 fo

iPad 9. Generation 10. WiFi Space Grey Digital Den

iPad 9. Generation 10. WiFi Space Grey Digital Den

Ankommer ved Wed, Dec 22 Køb Apple 10. tommer iPad 2021 WiFi 64GB Silver på Walmart. om.

Apple annoncerer nye iPad 9. Gen, iPad mini Pris i Indien og hvad nye

Apple annoncerer nye iPad 9. Gen, iPad mini Pris i Indien og hvad nye

Apple opdaterer sin startsystem iPad i dag med dobbelt lagring, en True Tone skærm, og opgraderet processor.

Æbler nye iPad og iPad Mini hvordan forudbestilling

Æbler nye iPad og iPad Mini hvordan forudbestilling

Basen iPad fik en flok af meningsfulde opgraderinger. God tid til at hoppe i iPad økosystem

iPad 9. Generation Bell Mobility Bell Canada

iPad 9. Generation Bell Mobility Bell Canada

Magtfulde. Let at bruge. Alsidig. Den nye iPad på Compu B

Apple iPad Air 2 Opladning Port Reparation

Apple iPad Air 2 Opladning Port Reparation

Shop base for iPad. Designet i partnerskab med Apple, base har Smart Connector Sidecar kompatibilitet til at gøre din iPad til en sekundær skærm

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.