Beskyttelse mod spamtekster

Spam compliance.

"Jeg har en tekst, så jeg virkelig en $ 100 Walmart gavekort?" Jeg har en tekst, min bank siger, at jeg skal opdatere mine oplysninger, eller der er et presserende kontoproblem. "Jeg har en tekst, jeg kan få en billig realkreditrate.

Smishing er spam-tekstbeskeder, der sendes til mobiltelefoner. Det virkelige problem opstår, når du rent faktisk reagerer på disse mikro-meddelelser. Mobiltelefontekster, 70% af tiden, er faktisk spammeddelelser designet til at bedrage dig på en eller anden måde. I 2022 tredavede smiser i hændelser fra året før. Hvorfor? Mobiltelefon tekstbeskeder er hurtige, billige, nemme og effektive. Tyvene bruger billige, hard-to-track forberedte telefoner til at overføre et myriade af tekst kommer-ons. Når ordet spredes om spam af dagens svindlere, smider simpelthen de telefoner, de bruger og køber nye. Også mobiltelefonbrugere er tre gange mere tilbøjelige til at reagere på spam end computerbrugere, fordi du næsten altid har din mobiltelefon med dig og svarer, bliver det mere af en impulsreaktion. "

Nogensinde svaret på en spambesked med stop eller afmelding? Hvis det er tilfældet, sætter du dig selv op for endnu mere irritation . Du Reteligt tror du, at du sætter en støj til støj, men du vil gøre det værre.

Hvorfor? Spammere rammer så mange mennesker som muligt på jagt efter arbejdskontaktoplysninger. Når du interagerer, siger du, "Ja, dette telefonnummer tilhører nogen!" Det er gode nyheder for dem. Det lader dem vide, at du er en rigtig person, de skal målrettere oftere.

Gå ud over opkaldet af pligt og kontakt Federal Trade Commission og indgive en formel klage. Mens dette trin kræver mere tid og kræfter, er det en glimrende måde at bekæmpe spammere på. Overvej det din gode gerning for dagen.

De fleste e-mail-tjenester gør et anstændigt job med at registrere spam-beskeder, men du kan hjælpe sorteringsprocessen ved at bekræfte eller nægte automatisk spamdetektering. Når du får en spammeddelelse, der ikke var mærket som sådan, skal du ikke bare slette det. Tryk på knappen "Rapport spam" for at træne algoritmen for at genkende disse ondsindede meddelelser bedre.

â € ¢ Opret to e-mail-adresser. Brug en til personlig brug og den anden til ting som shopping, nyhedsbreve, undersøgelser og kuponer. Hvis du ikke vil have en separat indbakke, skal du prøve at bruge aliaser eller oprette en brænder email til engangsbrug.

â € ¢ Vis aldrig din e-mail-adresse på offentlige websteder. Svindlere trawl sociale netværk websteder, fora og blogs til e-mails. Hvis du vil sende din e-mail-adresse et sted, skal du skrive det ud, så det er svært for en bot at afhente, som "Navn på Domain Dot Com."

â € ¢ Brug en original e-mail-adresse. Vidste du spammere forsøge at skabe sandsynlige navnekombinationer? Folk med fælles navne er endnu større mål. Prøv at lave en unik adresse, som spammere ikke vil tænke op, selvom det betyder at tilføje et ekstra brev eller andre tegn.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Modica er forpligtet til den ansvarlige levering af messaging-tjenester, der er kode-kompatible, sandfærdige, lovlige og socialt ansvarlige. Vi arbejder for at sikre, at alle vores tjenester er fuldt fortrolige med lovene, industriens bedste praksis og lovgivningsmæssige forpligtelser, og rettighederne til den endelige mobil forbruger er beskyttet.

Som en af ​​de virksomheder, der opererer i messaging-rummet, skal vi opfordre alle vores kunder, der driver tjenester via vores platform og / eller under vores banner, som disse er i overensstemmelse med lovgivningen i det land, du sender til og Industrien bedst praktiserer retningslinjer på en ansvarlig måde.

Du kan rapportere eventuelle uønskede beskeder, spam, fidus, phishing eller mistænkelige meddelelser til vores team ved at e-maile supportmodicagroup. OM med et screenshot af den tekstbesked, du har modtaget, og dit mobilnummer.

Fido.

 For nylig indsendte et andet fællesskabsmedlem også en lignende spam SMS, de modtog. Måske kan en tråd dedikeret til indsamling af eksempler på disse typer af SMS-spam også hjælpe med at forbedre spamfilteret.

 Desværre ser det ud til, at spammerne / svindlere har fanget på meddelelsesrapportering, da de fleste spammeddelelser, jeg nu modtager, er MMS også. Fjernelse af overskriften vil tillade resten af ​​meddelelsen videresendt som SMS.

Hvad er smiler?

Smibebeskeder vil ofte forsøge at få dig til at klikke på et link, som kan indeholde malware eller føre til en spoofed hjemmeside. Hvis du klikker på linket, kan cyberkriminelle stjæler dine data, dine penge eller endda din identitet.

Tegn på en smisering scam

Der er et par nemme måder at få øje på en phishing scam. Den bedste måde er at udvise forsigtighed, når du modtager en mistænkelig tekstbesked. Spørg dig selv, ville denne organisation forsøge at nå mig ved tekst? De fleste legitime organisationer vil aldrig bede dig om at afsløre personlige oplysninger via en e-mail- eller tekstbesked.

De fleste smiserangreb skaber en følelse af uopsættelighed i meddelelsen og opfordrer dig til at reagere med det samme. De kan sende trusler, som at hævde, at de lukker din konto, eller tilbyder en tidsfølsom belønning, som f.eks. En præmie for en konkurrence, du ikke indtaster. Men ingen tekst er nogensinde så presserende â € "Tag din tid, når du vurderer en potentiel smiseringsbesked.

Mange smiser-meddelelser synes at være fra en troværdig og pålidelig kilde, som din bank eller en anden virksomhed, du kender. Vær altid forsigtig, selvom du tror, ​​at du genkender den forretning, som meddelelsen er fra.

Sådan beskytter du dig selv

Undgå at klikke på mistænkelige links eller reagere på mistænkelige tekster. Når det er muligt, skal du manuelt skrive webadressen i en browser i stedet for at klikke på et link i tekstbeskeden. Og kæmp trangen til at klikke på et link, bare fordi du er bange for at gå glip af noget. Cyberkriminelle ved, hvordan man kan skabe fristende meddelelser og spille på den følelse.

Hvis du tror, ​​at du har modtaget et smilforsøg, skal du slette meddelelsen og blokere nummeret. Besvar ikke, selvom teksten fortæller dig, at tekststop eller nej for at stoppe modtagelsen af ​​meddelelser. Hvis du svarer, vil spammeren vide, at dit telefonnummer er aktivt og kan sende flere smagermeddelelser.

Konklusion.

Dette startede, når de diskuterede med et par antallet af mistænkelige udseende Banking eller HMRC-relaterede tekstbeskeder, de havde modtaget for nylig. Til den mere tech-savvy blandt os, især dem, der har brugt deres hele arbejdsliv ved hjælp af computere, er typografier og stavefejl inden for disse slags meddelelser en klar indikator for, at disse er et eksempel på phishing. For dem, hvis liv er lidt mindre engineret i teknologi, men disse snigende forsøg på at få adgang til din information arent altid så tydelige.

Tilbage i 2022, til meget lille fanfare Hvis jeg kan huske korrekt, blev OfCom sammen med Federal Trade Commission til at opsætte en ny SMS-tjeneste for at hjælpe dem i deres igangværende kamp mod bedrageri og svindlere. Hvordan det virker, er simpelt og forklares i kuglepunkterne nedenfor.

Dette virker på alle britiske mobilnetværk, og du kan også bruge det til at rapportere eventuelle mistænkelige telefonopkald, du modtager også. For at gøre dette, skriver du simpelthen ordet til 7726, som de vil bede dig om dit nummer igen, så dette også kan blive logget.

En klient vi for nylig fortalte om 7726-tjenesten fortalte os, at det helt sikkert hjalp med at sætte sig på lethed - vores rådgiver besluttede derfor også at give ham nogle pointers om, hvordan man skal få øje på, om en besked som dette er legitim eller er faktisk noget lidt mere uhyggeligt.

Generelt bruger din bank eller hmrc ikke nogensinde en SMS-besked eller en automatiseret voice-record-besked som metoden til at kontakte dig. Svindlere er kloge dog, og de tænker altid på nye måder at narre dig på. Da folk får lidt mere kyndige og opmærksom på bank- og HMRC-svindelene, og hvad med hyppigheden af ​​hjemleverancer skyrocketing siden pandemien, har der været mange flere rapporter om svindlere, der sendes tekster påstået at være fra en leveringsdriver eller et leveringsselskab.

En god generel tommelfingerregel med disse meddelelser er aldrig under alle omstændigheder klik på hyperlink . Hvis du tror, ​​at der er en mulighed for, at det kunne være en ægte besked, så gør din egen uafhængige check. Log for eksempel på din konto på virksomhedens hjemmeside eller ring til virksomheden, hvis du forventer en pakke.

I dette tilfælde var vores rådgiver faktisk forventer en pakke den dag fra eBay, så der var enhver chance for, at Hermes kunne have været leveringsservice, der blev brugt â € "i stedet for at klikke på linket, men de gik på eBay hjemmeside og fik den specifikke sporingskode til levering. De gik derefter på Hermes hjemmeside for at bekræfte, at meddelelsen var som mistænkt , nonsens.

Som jeg sagde før, søger svindlere altid nye, innovative måder at stjæle dine penge på af dig. Når det kommer til cyberkriminalitet, betaler det altid at være vigilante. Hvis du nogensinde er usikker på, om noget, du har været, kan være en økonomisk fidus, så tøv ikke med at komme i kontakt med vores kontor på 01384 390039 og vær glad for at hjælpe med at tænke dig på lethed.

Tak til David Hadley for at sætte indsatsen ind for dette indlæg. Dave blev for nylig inkluderet i vouchedfor 2022 top rated rådgiver liste og blev også for nylig en far, så fortjener et ekstra pat på bagsiden for at tage tiden ud for at trække alle disse oplysninger sammen. Godt gjort Dave, fortsæt det øverste arbejde!

Giver realtid, global indsigt i trusler i dit netværk

Skysmarkedet SRS giver et clearinghouse af mobile messaging misbrug rapporter, herunder spam, smilende og andre trusler, indsendt af mobile forbrugere fra deltagende mobilnet rundt om i verden.

Rapporteringsplatform for mobile brugere til at rapportere små og andre trusler

Cloudmark SRS er en mobil spam og misbrug feedback og rapporteringssystem implementeret som et fuldt hostet cloud-baseret service tilbud, der er tilgængelig for enhver mobilnetværksoperatør. Operatører får real-time synlighed og handlingslig intelligens af alle mobile messaging trusler.

Abonnenttilfredshed

Identificer typen, niveauet og arten af ​​smil, spam og mobil misbrug på dit netværk. Få globalt og netværksniveau indsigt i angreb og indflydelse på kundetilfredshed, bedragerianalyse, netværksintegritet og drift.

Integrer regional og global trendanalyse gennem feedback-sløjfer med operatører verden over. Du kan hurtigt sammenligne effekten i dit netværk til globale netværk og lære af det globale samfund.

Visuelt analyserer og bygg Insightful Rapporter og Dashboards , Skræddersyet til at passe til operatørfilm. Med rollemaseret rapportering kan du tilpasse analyse og rapportering for at opfylde kravene til forskellige roller og afdelinger.

Tilvejebringelse af netværk og off-network data giver operatørerne mulighed for at forstå og sammenligne omfanget af spam og misbrugende indhold indenfor, indtaste og forlade deres netværk fra andre operatører.

Vigtig

Foreslået opdeling af 814 Områdekode Nixed Endeavour Nyheder

Foreslået opdeling af 814 Områdekode Nixed Endeavour Nyheder

Pennsylvania Public Utility Commission har planlagt yderligere offentlige høringer for at modtage yderligere input på virkningerne af både de geografiske split- og overlejringsmuligheder, der er designet til at sikre tilstrækkelig nummerering

Er der en liste over Pytz Tidszoner

Er der en liste over Pytz Tidszoner

Area Code 787.814 beliggende i UTUADO, UTUADO, PR, flere detaljer er som nedenfor.

IC 814 Hijacked indersiden

IC 814 Hijacked indersiden

Levende museum for den store vestlige jernbane

Hvor er områdekode 815

Hvor er områdekode 815

Af Scott Reeder, Journal Springfield Bureau

Wendys i Landover Steder Timer

Wendys i Landover Steder Timer

Nyeste anmeldelser, fotos og ratings for Carvel ved 8310 C, Annapolis Rd Bagning i New Carrollton se menuen, timer, telefonnummer, adresse og kort.

Area Code 281 Southeastern Texas RingCentral Local Number

Area Code 281 Southeastern Texas RingCentral Local Number

Få en lokal Houston nummer for din virksomhed i dag. Ooma kan give dig en Houston telefonnummer herunder områdenumre 281, 346, 832 eller 713.

Tilføjet 839 områdenummer bringer forandring til opkald til meget af South Carolina

Tilføjet 839 områdenummer bringer forandring til opkald til meget af South Carolina

Opslag områdenummer 681 detaljer større byer og tidszone. Se 681 områdenummer kortet i West Virginia. Find navnet på et telefonnummer i området kode 681.

AreaCodePrefix Exchange 302.841

AreaCodePrefix Exchange 302.841

Opslag områdenummer 619 detaljer større byer og tidszone. Se 619 områdenummer kortet i Californien. Find navnet på et telefonnummer i området kode 619.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.