PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple gør det utroligt nemt at udskifte batteriet i sin AirTag tracker, men virksomheden har siden komme ud med en advarsel til ikke at bruge en bestemt type batteri, når du laver en erstatning. AirTag blev udgivet i april 2022 som Apples svar på Fliser og andre Bluetooth-trackere. Det fungerer udelukkende med iPhone, integreres problemfrit med Find min app, og tilbud meget præcise sporing â €”helt ned til afstanden og retningen nogen er fra deres AirTag. Det kan ikke være så allestedsnærværende som nogle af sine konkurrenter, men på kun $ 29 for én eller $ 99 for en fire-pack, AirTag er en fremragende tilbehør til nogen i Apple økosystem.

Ud over AirTag fremragende funktionalitet og overkommelig pris, Apple også gik den ekstra mil ved at gøre det overraskende miljøvenlige. Den medfølgende batteri er designet til at vare i over et år med regelmæssig brug, så folk til at stole på deres AirTag til omgående sporing til enhver tid. Når batteriet i sidste ende løber ud, kan det let udskiftes med en hvilken som helst standard CR2032 lithium 3V mønt batteri. Tryk mod rustfrit stål tilbage af AirTag, drej det mod uret, tag den af, og swap ud de døde batteri til et nyt. Sæt rustfrit stål portion tilbage på, drej den med uret, og det AirTag skal vare endnu et år.

Hvad bitterant belægninger er & hvordan man undgår dem

Det er godt at vide, men hvad der præcist er en bitterant belægning? Det er en harmløs kemikalie ofte placeret på batterier eller andre små komponenter, som giver dem en grim lugt eller bitter smag â €”anvendes for at afholde små børn fra at sætte ting i munden, at de ikke skulle. Husk, når internettet gik amok på grund af, hvor slemt Nintendo Switch spilkassetter smagt? Det er fordi de har en bitterant belægning. Det resulterede i nogle dumme videoer og masser af memer på Twitter, men det er der for at forhindre børn Hvisduopgraderedefra et uheld sætte noget skadeligt i deres små kroppe.

Joe har været aktivt skriver og taler om forbrugernes tech siden 2022. Hans største lidenskab ligger med smartphones, men han er glad for at tale øret om næsten alt med en CPU. Han bor i Kalamazoo, MI med sin kone, to katte, og pit bull / bokser blandes.

Dokumentet med titlen Sådan udskifte batteriet i din AirTag og beskriver de trin brugerne skal følge for at udskifte batteriet inde i sin nye tracking-enhed, trin, der også kan findes i vores 'Sådan udskiftes en AirTag batteri' vejledning . AirTags bruge standard CR2032 batterier, som du kan købe stort set hvor som helst, men selskabet siger, at visse batterier, der bruger en bitterant belægning måske ikke arbejde:

Ifølge Duracell hvert år hundredvis af lithium mønt batterier indtages af små børn på grund af deres lille størrelse. Firmaet sidste år begyndte at anvende Bitrex til sine batterier for at forhindre dette:

Batteriet har en ringformet lag, som har en dårlig smag til modvirkning synke fra babyer og småbørn. Vi bruger Bitrex®, den bitreste stof i verden almindeligt anvendt i husholdningsprodukter at forhindre indtagelse. Den bitre smag lag på Duracell cellen er ikke-toksisk og helt ufarlig, hvis de indtages.

Virksomheden gør dette, fordi en slugt batteri kan blive en potentielt dødelig problem for små børn, hvilket medfører en skadelig kemisk reaktion, hvis det sætter sig fast i spiserøret. En pæn sikkerhedsforanstaltning, betyder dette dog betyde disse batterier er ikke egnet til brug med AirTags, så sørg for at tjekke, før de køber!

Udskifteligt batteri

For de ekstra-klodsede mennesker, der ofte glemmer, hvor de stadig er placeret deres bilnøgler, tegnebøger eller andre genstande, har Apple udviklet en enkel, men effektiv løsning. AirTag, hvilket er en tracking-enhed, blev officielt introduceret på April 20.

Apple airtag anmeldelser

TechCrunch rapporteret, at AirTags virker som et Bluetooth beaconing enhed, der annoncerer sin placering til eventuelle nærliggende enheder, der kører på iOS 13 og derover. Den AirTag Bluetooth rækkevidde er omkring 40 ft afhængig af lokale forhold og signalet bolden hopper ud. AirTags annoncere sin placering af rolige pinger eller kunne programmeres til at lave en lyd manuelt.

Inden for denne test interval, den AirTag placering beacon er meget præcis, ned til de sidste par inches. En Tweet ved panzer viste dette i hans eksperiment. Men det tager cirka 30 sekunder for at låse det sted fra et andet rum, og AirTag kan forpurret af forhindringer ligesom væggene i lidet flatterende signal bounce.

Lige efter sin annoncering, nogle indflydelsesrige og medier, der fik en første fat i AirTag til revision testet det. Deres anmeldelser lyd lovende, med supplerer herunder en "smart" og "i stand" stykke teknologi og effektive tracking-evner. Mest bemærkelsesværdig er den Precision Finde funktion, der giver det et præcist skøn over den AirTag afstand.

MacRumors rapporterede om Precision Finde funktionen indbygget et U1 chip og accelerometer inde i AirTag. Dette system kører med ARKit og gyroskop fra iPhone, der guider brugerne til den nærliggende AirTag med en pil på skærmen. Kun brugere med U1 chip i deres smartphone, såsom iPhone 11 eller nyere, kan bruge AirTag Precision Finde systemet.

Som CNN bemærket, i mellemtiden, Apple lover et års batterilevetid for AirTags. Men dejen af ​​AirTags er let at udskifte, da batteriet også kan købes i lokale nærbutikker.

Sådan opsættes

Ligesom Apple Watch eller AirPods er AirTag designet til at forbinde op med iPhone på under et minut. Først satte AirTag siden af ​​iPhone og det vil bede automatisk setup vinduet. Ved tilmelding, vil brugerne navngive AirTag og synkronisere den med deres Apple-id. Vær opmærksom på at du ikke kan dele AirTags selv i iCloud Familie Sharing Group. En AirTag er beregnet til at være ejet af én person.

Efter forbinder AirTag, kan brugerne nu bruge Precision Finde systemet. For at aktivere, bruge "Find My" app, skal du vælge "Find" og søge efter det registrerede AirTag navn. Den app vil automatisk fungere som en GPS, med en pil, der peger til objektets placering og afstanden betød i nederste venstre hjørne af skærmen. Med VoiceOver kan du kommandoen Siri til at gøre det søgende, og Siri vil læse højt retninger når at finde den AirTag. Relaterede artikel: Will Apple Flet iPad og Mac i én enhed? Execs Deny Rygter, driller Ny ImprovementsÂ

Tilmeld dig itechpost nyhedsbrev

Den længe ventede AirTag blev udgivet tidligere på året, og til en vis, det var en overraskelse, at man kunne skifte batteri på egen hånd. Jeg mener ja, det er den logiske ting at gøre i betragtning af den annoncerede år lange batterilevetid og alt, men det er

Den AirTag bruger et lille batteri i form af en mønt kaldes CR2032. Den Cupertino-baserede selskab har advaret AirTag ejere til at styre væk fra at bruge batterier med den bitre belægning når bytte med en ny.

Hvis du ikke er en forælder, kan du spekulerer på dette tidspunkt, hvad dælen en bitter-belagt batteri er, og hvorfor den eksisterer. Nå, som jeg nævnte, disse ting er små, og derfor er de nemme at sluge, især hvis du er en baby eller lille barn.

Duracell er en af ​​de mest populære batteri fabrikanter, og det har udtalt, at der hvert år antallet af slugte lithium batterier af børn er i hundredvis. De kan forårsage en kemisk reaktion, der er ekstremt skadelige, så virksomheden er begyndt at fremstille bitter-belagte dem for at forhindre dette i at ske.

Men når det kommer til AirTag, belægningen kan komme i vejen for batteriets kontakter. The Loop påpegede det følgende afsnit i Apple AirTag batteriskift support dokument:

Apple har også konfronteret nogle varme fra den australske Konkurrence og Forbrugerstyrelsen Kommissionen, som betragter AirTag en potentiel fare for børn sikkerhed for, hvor let det er at få adgang til batteriet.

Så takeaway her ville være at holde dine AirTags som utilgængelig for dine børn som muligt, og hvis du ønsker, at tracking-enhed til arbejde ordentligt, undgå at bruge nogen coatede batterier ved udskiftning dem.

Er du på udkig efter en måde at nulstille en AirTag, udskifte batteriet og parre den med din egen Apple-id? Nulstilling Æbler Bluetooth tracker er muligt, men du har også brug den tidligere ejer til at fjerne AirTag fra deres Apple-id.

Nulstilling AirTag isnt engang nødvendigt, hvis den tidligere bruger er i Bluetooth-rækkevidde. Men hvis den gamle ejer har været uventet adskilt fra AirTag og han fjerner elementet fra sin konto uden at være i nærheden, har du at nulstille trackeren at være i stand til at tildele den til din egen Apple-id!

Sådan nulstilles airtag

Vigtigt: Du skal høre lyden, hver gang du trykker på batteriet, fem gange. Den femte gang, skal lyden være anderledes signalering at AirTag er blevet nulstillet, og er klar til at par!

Sådan udskiftes airtag batteri

Vi har været i flere måneder, selv næsten et år, taler om objekt kendetegnsindretning at Apple planlægger at lancere på markedet, og hvis funktionalitet er ikke langt fra det, som i årevis har virksomheden Tile tilbudt os, af som du sikkert har hørt.

Disse enheder, døbt som AirTags henhold til iOS 13., giver os mulighed for at finde gennem en app, de poster, vi tidligere har knyttet disse beacons. Den Tile Pro, for at tilbyde sin funktionalitet, er drevet af et CR2032 batteri, det samme batteri, som tilsyneladende ifølge MacRumors, vil have Apple AirTags.

De AirTags, ifølge de oplysninger til rådighed for dette medie, forvaltes af et CR2032 batteri, et batteri, der kan udskiftes skrue låget på bagsiden og dreje den mod uret. Batteriet skal indsættes med den positive fortegn opad.

CR2032 batterier er ikke genopladelige, og de skal udskiftes, når de holder op med at arbejde. Den gennemsnitlige varighed af Tile Pro er et år. Brugerne skal fjerne en fane placeret under AirTag batteri for at starte parringen med iPhone, en proces, der er gjort ved at bringe etiketten tættere på enheden.

Disse oplysninger modsiger hinanden, at vi offentliggjorde for et par måneder siden, hvor det blev oplyst, at AirTags ville have magnetisk ladning, der ligner Apple Watch, hvilket ville kræve et genopladeligt batteri inde og sandsynligvis ville føre til en stigning i dens tykkelse.

Analytikeren, Min-Chi Kuo, udtalte for et par uger siden, at Cupertino-baserede selskab planer om at lset disse beacons i den første halvdel af 2022Although grund af coronavirus udbrud, lanceringen vil højst sandsynligt blive forsinket uendelige .

Apples bittesmå AirTags øjeblikket har en standard udskiftelig CR2032 møntcellebatteriet. Den tech gigant producent sagde, at det bruger dette batteri model, da det kan drive en AirTag for hele året, hvilket er ligesom i de fleste armbåndsure.

Hvorfor æble airtag batteri bliver kritiseret?

Ifølge MacRumors' seneste rapport, børn og andre unge brugere kunne bringes i fare af Apple AirTags på grund af sin let batteriskift proces. De tilføjede, at børn let kunne fjerne det, hvilket kunne føre til utilsigtede synke situationer.

På grund af dette, de store australske forhandler Officeworks midlertidigt fjernet AirTags fra hylderne. Selv om dette er tilfældet, har den gigantiske detailhandler ikke bekræftet den præcise årsag til, at det fjernede Apple element fra sine tilbudte produkter.

"Personale ved skranken kunne se på deres system, at de havde nogle på lager, og en ansat selv husket at sælge dem på fredag, men de kunne ikke finde dem i dag," sagde en anonym Reddit bruger, som hævdede han arbejder for australske forhandler via Gizmodo seneste rapport.

Hvad gør hvad æble siger om den aktuelle udgave Â?

En Apple repræsentant sagde, at AirTags er designet til at opfylde internationale børns sikkerhed standarder. Disse omfatter dem i Australien ved at kræve en to-trins push-og-sving mekanisme til at få adgang til brugerens-udskifteligt batteri.

Tech gigant repræsentant bekræftede også, at selskabet følger reglerne nøje. Han tilføjede, at de også arbejder på at sikre, at deres nye enheder vil opfylde de nye standarder for forskellige lande. Hvis du ønsker at vide mere detaljer, alt hvad du skal gøre er at klikke her.

AirTag hævdes at levere i løbet af et års forbrug af batterilevetid med brug hver dag. Men det betyder ikke, at Apple ikke har givet en mulighed for at holde øje med din AirTag batterilevetid. Din Apple-enhed vil advare dig med en besked når din AirTag batteri bliver lav for at lade dig arrangere sin erstatning. Desuden er der en nem måde at udskifte den eksisterende batteriet på din AirTag. Apples AirTag bærer et CR2032 batteri, der er udskiftes af brugeren og bredt tilgængelige via online eller offline butikker i nærheden af ​​dig.

Vigtig

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

AppleCare giver exceptionel beskyttelse til Apple iPhone og iPad. Tilføj den til din FlexiLease, PureRental eller Enhed as a Service løsning.

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

httpsmacmost. ome2019 Når du køber en ny Apple-enhed, kan du også købe en udvidet garanti kaldet AppleCare. Dette er ikke kun dækker Mac, iPhon ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den sorte silikone Case for iPhone 11 Pro Max beskytter og passer stramt over kurver din iPhone, uden at fylde. Køb nu på æble. om.

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

Shop Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Marigold med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Hvordan iPhone 7 oplades hurtigere med Apple 12W USB Power Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Shop Apple Lightning Digital AV Adapter og andre navn mærke Apple Lightning Tilbehør Indenrigsministeriet School på The Exchange. Youve optjent ret til at shoppe skattefrit og nyde gratis forsendelse

Gennemse rabatter Ona.

Gennemse rabatter Ona.

Apple har udgivet nye supportsider, der rådgiver om, hvordan man monterer, bruger og rengør ansigtsskærmen, der producerer og distribuerer til Frontline HealthCare-medarbejdere, der bekæmper Covid19.

Køb Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, Hvid Online CROMA

Køb Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, Hvid Online CROMA

Tilbage i oktober annoncerede Apple Magsafe Duo, en foldet rejselader, der var i stand til at oplade både iPhone og enten et Apple ur eller Airpods samtidigt. I et usædvanligt skridt, selskabet ikke angav nøjagtigt, når ITD starter forsendelse eller endda, når ITD går til salg. Nogle rygter foreslog slutningen af ​​december, mens andre

Apple EarPods med 3. mm Connector Original, importeret, 1 års garanti

Apple EarPods med 3. mm Connector Original, importeret, 1 års garanti

Beats Flex. Allday trådløse øretelefoner med op til 12 timers batteritid, lyd deling, Fast Brændsel opladning, og Premium Sound.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.