Spørgsmål Q Hvorfor arbejder min cellulære ikke på mit ur

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mit ur viser, at det har cellulær service, men hver gang jeg forlader fra mit ur, virker det ikke, viser dets aktive med ATT, og nummersynkroniseringen er aktivt, og uret viser tårnet er grønt, men jeg kan ikke ringe ud eller sendt og modtag tekstbeskeder

nyttige svar

Din beskrivelse tyder på, at Apple-uret er korrekt konfigureret og sandsynligvis virker ok. Vær opmærksom på SMS ved hjælp af uret væk fra din telefon, skal telefonen stadig tændes og tilsluttes til mobilnetværket. Det betyder ikke noget, hvis det er miles væk på dit sofabord, men det skal drives op og tilgængeligt. Ikke spørg mig hvorfor .. Jeg formoder noget uklart i ESIM tekniske standarder.

Branta, jeg er sikker på, at du mener godt og tak for at forsøge at hjælpe. Desværre er din kommentar forkert. Din iPhone behøver ikke at forblive tændt, når den er fuldt løsrevet fra den. Hvis du har en LTE aktiveret Aw, vil det fungere uafhængigt.

Jeg tænker på at købe Apple Watch SE GPS + cellulære til at bruge som en nødopkaldsenhed, når havet svømmer alene. Men hvordan arbejder ESIM og ved, at nogen kender den billigste måde at gå på dette? Disse er de nuværende planer, jeg har:

Jeg tror ikke, jeg kan tilføje Apple Watch til nogen af ​​mine nuværende planer? Derfor hvad er den bedste måde at gå på ting på? Som jeg siger, ville jeg kun bruge uret til at kalde nødtjenester, når de svømmer, eller at ringe til familie i en reel nødsituation. Data- / opkaldsanvendelse ville være næsten nul, medmindre der er en nødsituation. Jeg vil endda overveje andre cellulære ure bortset fra Apple, hvis cellulær forbindelse ville være billigere, men Apple-enhederne er rapporteret at have anstændigt GPS-sporing i vandet og har anstændigt Vandtætning .

Cellular fungerer kun med de vigtigste udbydere så ee / o2 / vodafone, så vidt jeg er opmærksom, kun de beskæftiger ESIM-tilbud, du kan ikke købe bare uret eller planen fra dem, da Ive for nylig har set, og lige købt ikke Cellular Series 6 44mm fra Apple direkte.

Jeg har en vodafone betale og gå esim fra eBay. Det er lidt risky gør det på den måde, men det fungerede for mig. Få ikke et Apple Watch, få et Samsung Watch, da de varer meget længere og er meget comfier på håndleddet.

For at være retfærdig har jeg ikke engang en iPhone og ville bare købe en billig iPhone 6S fra eBay for at sætte op på op. Jeg formoder, at jeg stadig kunne gøre det og derefter købe uret fra udbyderen? Men så igen, ville jeg bare foretrække at købe uret direkte foran, medmindre det på en eller anden måde fungerede meget billigere på kontrakt?

For det tredje, hvad tænker folk på denne ide - jeg kunne købe Apple Watch fra Amazon og derefter tage en iPhone kontrakt med en netværksudbyder. Dette ville så give udbyderen mulighed for at opsætte ESIM på uret. Når ESIM er opsætning på uret, kunne jeg derefter annullere iPhone-kontrakten inden for 14 dage og returnere telefonen. Jeg tror, ​​at forbrugerne har ret til at annullere en mobiltelefonkontrakt inden for 14 dages køleperiode.

Hvordan går du om at få en Vodaphone ESIM off eBay? Jeg har allerede en Vodaphone Pay As You Go Sim, men det er ikke en esim. Hvorfor er det risikabelt fra eBay? Jeg kan ikke engang se nogen Vodaphone ESIM'er til salg på eBay?

Som nævnt i et andet indlæg, måske se på alternative ure, da det kan være nemmere at sætte dem op, især hvis du allerede har Android, så måske en Samsung Active osv. Kan fungere bedre for dig.

Du kan bare ikke bruge et Apple ur uden en iPhone, hvad Android bruger du? Hvis Samsung jer bedre med et Samsung Smart Watch. En af mine fætre har Galaxy Watch S3 og svømmer og kano med det regelmæssigt, og det virker stadig. Heres linket til Vodafone Pay and Go Esim, jeg bestilte.

Deltag Gaming Leaders, sammen med Gamesbeat og Facebook Gaming, til deres 2. årlige Gamesbeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

Men ure som Samsung Gear S og LG Watch Urbane LTE, som begge har brug for ingen telefon til foretage opkald eller oprette forbindelse til internettet, viser vejen frem til en fremtid, hvor ure, endnu en gang, er helt autonom.

VentureBeat

VentureBeat mission er at være en digital bytorv tekniske beslutningstagere at få viden om transformativ teknologi og Transact. Vores hjemmeside leverer væsentlige oplysninger om data teknologier og strategier til at guide dig som du lede dine organisationer. Vi inviterer dig til at blive medlem af vores samfund, at få adgang til:

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

Hvis du har en Apple ur med cellulære funktioner, og du har indstillet den cellulære funktion, har du adgang til mange af de samme funktioner til rådighed på din iPhone. Dette betyder at du vil være i stand til at tage telefonopkald, bruge Siri, streame musik, og mere, på Watch.

Sådan bruger din æble ur med en wi-fi connectionÂ

Meira Gebel er en freelance reporter baseret i Portland, Oregon. Hun skriver om business, kultur, og teknologi til Insider. Hendes arbejde har været omtalt i Digital Trends, Willamette Week, USA i dag, og mere. Hun er uddannet fra Columbia Journalism School og San Francisco State University. Du er velkommen til at nå ud til hende på Twitter, hvor hun kan findes det meste af tiden, Â MeiraGebel.

Når det kommer til en brand, der med held har produceret stilfulde smartwatches med top-of-the-line funktioner, theres ingen tvivl om, at Apple regerer suverænt. Fortsætter med tendensen til at bringe innovative smartwatches på markedet, Apple for nylig lancerede sin nye Apple Watch serie 6 og Apple Watch SE på markedet. Ligesom sine forgængere, den nye serie 6 og Apple Watch SE også tilbyde to varianter - GPS-only og GPS + Cellular.

Mens de to varianter er ens i de fleste måder, er der et par store forskelle, der fuldstændig sat en bortset fra den anden. Så hvis du er på udkig for at købe en ny Apple Watch men dont vide, hvilken en til at vælge, så læs videre for at tage et dybere kig ind i forskellene mellem disse to varianter. â €

Lad os starte med diskutere den mest grundlæggende og vigtig forskel mellem Apple Watch GPS og Cellular - deres tilslutning. Mens GPS-only model har en indbygget GPS, det kræver, at du holde forbindelsen med din iPhone på alle tidspunkter for at kunne bruge alle internet-baserede funktioner såsom at sende / modtage SMS-beskeder, få meddelelser, besvare telefonopkald, etc. den Cellular model, på den anden side, har indbygget GPS samt en indbygget esim som lader dig tilslutte dit ur direkte til et mobilnetværk. Dette vil igen, gør det muligt at fungere som en selvstændig enhed, der giver dig frihed til at sende / modtage beskeder, meddelelser og opkald på dit ur endda uden at have en iPhone i nærheden af ​​dig.

En esim, i modsætning til en almindelig SIM, behøver ikke at blive taget ud eller indsættes. Du skal blot aktivere esim i Apple Watch med det samme trådløse netværk som din iPhone og du kan bruge det uafhængig af din telefon. Hvis din nuværende iPhone luftfartsselskab ikke understøtter Apple Watch, er cellulære funktionalitet wont arbejde indtil støtte. For eksempel, Airtel tilbyder esim støtte til Apple Watch og du kan aktivere det på kun 3 trin. Faktisk Airtel er det eneste netværk udbyder i Indien, der giver dig mulighed for at aktivere din esim fra komfort i dit hjem, uden at skulle gå nogen steder. €

Hvis længere batterilevetid er en prioritet, og du ved, du vil sjældent være væk fra din telefon, kan du vælge GPS-eneste version. Men hvis du vil have den bekvemmelighed i Apple Watch som en selvstændig enhed og nyde et par ekstra funktioner, gå til Cellular variant. Bare sørg for Apple Watch Cellular er kompatibel med din udbyder at virkelig nyde dens funktioner. Med Airtel ikke kun får du komforten i at aktivere det hjemmefra, men også hurtigste download hastighed erfaring, bedste voice-app erfaring og meget mere.

Da den Cellular variant ikke behøver iPhone-forbindelse, kan du streame Apple Music, Apple Podcasts, tjekke vejret, lytte til en radio show, bruge walkie-talkie-funktion, og også få retninger uden din iPhone i nærheden af ​​dig . I GPS-kun variant, du altid nødt til at være i størrelsesordenen din iPhone til at nyde disse funktioner. Tilsvarende funktionen Familie opsætning, der lader Apple Watch wearers udveksle opkald, tekster og deres GPS-position med deres børn / pårørende der ikke har en iPhone, er kun tilgængelig i Cellular variant. Kommer til en anden væsentlig forskel mellem de to modeller, GPS-eneste model af Apple Watch er billigere i forhold til den Cellular model. Så hvis du vil have den bekvemmelighed i cellulære konnektivitet på Apple Watch, youll nødt til at skallen ud ekstra penge fra lommen.

Når det kommer til batterilevetid, tilbyder GPS-only-varianten længere batterilevetid i modsætning til den cellulære variant, der har en cellulær chip. Da GPS-only-modellen ikke kræver tilslutning til internettet ved LTE, når det er udendørs og bruger Bluetooth, kan det tilbyde længere batterilevetid. Der er også nogle forskelle i GPS-kun og den cellulære variant i form af tilfælde af materialer til dit Apple Watch. GPS-kun-modellen har kun aluminium for case materiale, mens du kan få rustfrit stål og titanium som muligheder for case materiale i cellulær.

Review Backgrounder: Jeg har en Apple Watch Series 6 med Verizon Cellular Service og en iPhone 11 Pro Max. Du har brug for Apple Watch Cellular versionen og skal have en cellulær konto hos en udbyder til at bruge den som en selvstændig enhed.

Hvis dit ur er tilsluttet Wi-Fi eller Cellular

Når din iPhone er slukket eller uden for rækkevidde, kan dit Apple Watch bruge et Wi-Fi-netværk til at sende og modtage data. Dit ur kan også oprette forbindelse til et cellulært netværk, hvis det er en cellulær model. Og hvis du har oprettet et Apple-ur for et familiemedlem, kan de bruge en cellulær eller Wi-Fi-forbindelse med deres ur.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, Cellular eller din iPhone

1. For at modtage SMS, MMS eller push notifikationer fra tredjeparts apps på dit cellulære Apple Watch, skal din parret iPhone være tændt og tilsluttet Wi-Fi eller Cellular, men det behøver ikke at være i nærheden. Du skal også være logget ind på iMessage på din iPhone.

4. For GPS-nøjagtighed, når du går, køre eller cykle udendørs, skal du vælge den relevante træning og bringe din iPhone. For GPS-nøjagtighed kan du også kalibrere dit Apple Watch. Apple Watch Series 2 og senere og Apple Watch Sea har indbygget GPS, der giver dig mulighed for at få mere præcis afstand og hastighedsinformation under en udendørs træning uden din parret iPhone.

Apple Watch er bredt anset for at være den bedste og mest funktionelle SmartWatch på markedet i dag, men det er meget en del af det tætte æbleøkosystem. Er det muligt at bruge et Apple ur uden en iPhone?

Lad os først være klare over, hvad vi mener ved at bruge et Apple ur uden en iPhone. En Fortolkning af dette bruger et Apple Watch med en ikke-iOS-telefon. Jeg skrev en artikel om dette her, men det korte svar er nej.

Den næste Fortolkning Er, om du kan bruge din Apple Watchâ væk fra din iPhone. Svaret på dette er ja, Â Apple Watch vil fortsætte med at arbejde fint, hvis du forlader din iPhone et sted og går væk. Uret har sin egen hardware og er faktisk en fuldt udviklet smart enhed i sig selv. I det mindste fra et hardwarepunkt.

Hvilket bringer os til den tredje fortolkning . Den, der mest sandsynligt, hvorfor du stiller dette spørgsmål. Kan du bruge et Apple-ur som en uafhængig enhed uden en iPhone eller nogen form for ledsagende enhed? Svaret på dette er nej. I det mindste lige nu. Men der er lidt mere kød til denne tredje fortolkning end blot et almindeligt svar kan give.

Du har brug for en iPhone til at oprette dit Apple Watch

Apple Watch er designet som en ledsager til iPhone. Ikke til iOS, men iPhone specifikt. Så du kan ikke bruge sin app på en iPad, Apple TV eller iPod Touch. Apple Watch Set Up-processen afhænger af en iPhone, så der er ingen måde at komme rundt på dette.

Vigtig

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 6 har taget plads som den bedste Apple SmartWatch. Men er det bedre end Samsung Galaxy Watch 3 vi finder ud af i denne sammenligning.

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Vælg mellem nedenstående muligheder for at få dit bevis for vaccination

Æbler tid flyver begivenhed store højdepunkter meddelelser den indiske ledning

Æbler tid flyver begivenhed store højdepunkter meddelelser den indiske ledning

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE er nu tilgængelige for købere på den nyåbnede Apple Online Store i Indien.

Alt du behøver at vide om Apple Watch Family opsætning

Alt du behøver at vide om Apple Watch Family opsætning

Apple watchs ny familie opsætning planen kan du indstille en Apple-Watch til dit barn, med børnesikring til messaging og placering sporing. Her er hvordan det virker.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Når du tilføjer musik til dit Apple-ur, kan du lytte til det, uanset hvor du går, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Family Setup er nu tilgængelig på Apple Watch i Canada

Family Setup er nu tilgængelig på Apple Watch i Canada

Et familiabonnement er en fantastisk måde at spare penge på Apple Music. Heres Hvordan kan du tilføje familiemedlemmer til din Apple-musik uden at få hovedpine.

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Familie Opsætningen er en Apple Watch funktion i watchOS 7 thats designet til at give forældre til at oprette Apple ure til deres børn uden dem at skulle ejer en iPhone så godt. Familie opsætning er primært rettet mod familier med børn, men det kan også bruges til at oprette ...

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Den nemmeste måde at sælge noget, er at fortælle folk det vil hjælpe dem ikke dø eller komme til skade. Dette er absolut sandt, når det kommer til Apple Watch, et produkt whosearguably excellentmarketing budskab er, Bær dette, og du kan overleve et hjerteanfald.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.