Fjern ord fra Autokorrektur Seks Android-versioner og tre telefoner senere

7 trin til konfiguration nye LG Stylo 6, hvordan man

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Du har en ny smartphone med Android eller tablet, og du har ingen anelse om hvordan man korrekt sætter den op? Dont panik, præsenterer vi de 7 trin, der vil hjælpe dig med dette. At frit og trygt bruge Android-systemet bør du ændre et par indstillinger og installere et par programmer. Disse 7 trin beskriver de vigtigste elementer i etableringen af ​​den nye enhed med Android. Lad os gå dig gennem dem alle, og efter et par øjeblikke, du vil have en klar og sikker telefon eller tablet.

Log ind på din Google-konto

Ved at logge ind på din Google-konto dine data vil automatisk blive overført fra din gamle Android-enheder. Selvfølgelig, hvis du havde dine data synkroniseres med Google Sky. Takket være Google-konto vil du også få adgang til applikationer, spil og medier fra Google Play.

oprettet skærmlås

Nogle mennesker foretrækker at bruge Android uden adgangskoder og andre midler til blokering, siger de, at det er meget mere praktisk. Det er absolut værd at huske, at Android tilbyder andre former for mobil sikkerhed end at trykke sikkerhedskoder - for eksempel tegne mønstre eller ansigtsgenkendelse.

aktivere telefon sporing

Vi har nået det punkt, hvor brugen af ​​en smartphone med Android med Google Apps er simpelthen ubelejligt . Heldigvis er disse applikationer tilbyde høj kvalitet og tilføje mange vigtige funktioner, som du kan bruge på din enhed. Hvis de ikke er installeret med det samme, skal du downloade det fra Google Play:

installere en alternativ tastatur

Din nye Android-telefon har været praktisk oprettet. Men dens også stærkt anbefales at installere værktøjer, der vil tillade dig at styre og overvåge batteriets forbrug, CPU eller hukommelse og dataoverførsel. Her er nogle af de bedste forslag:

installere alternative butikker

Samtidig holde øje med det sorte marked og alle de filer frit tilgængelige på internettet. De indeholder ofte piratkopierede programmer, der kan true systemets sikkerhed. Hvis du ikke vil have nogen virus eller andre grimme problemer, du nødt til at være virkelig forsigtig, når du installerer APK fil.

Okay, så jeg har set dette spørgsmål stillet før, men bogstaveligt talt ingen af ​​de løsninger, der nogensinde har arbejdet for mig, og jeg har nu været igennem tre telefoner og seks iterationer af Android, formere versioner af Google-tastatur, og flere tastaturer og spørgsmålet vil bare ikke løse. Jeg har set denne fælles spørgsmål før:

Brug humørikoner direkte fra dens tastatur modstykke af din Google-pixel

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Mange mennesker tager fejl i ræsonnement at det faktisk obligatorisk for at installere et kreditkort applicatoin på sin Google Pixel 5, hvis du ønsker at have emojis. Faktisk emojis normalt i øjeblikket til stede på din egen Google Pixel 5. Ja, hvis du benytter Google-tastatur på din Google-Pixel 5, det har en god katalog over humørikoner. Normalt Google tastaturet er standard tastatur på Google Pixel 5. Hvis du ønsker at kontrollere, at Google tastaturet er konfigureret på telefonen, skal du gå til Indstillinger / Sprog og Input / Standardtastaturgenvej. Hvis standard tastatur måske er Gboard, angiver Google-tastatur er installeret på din Google Pixel 5.

Hvordan du kan indsætte emojis i din google pixel beskeder

På dette tidspunkt, at du har kontrolleret, at du har Google tastaturet på din Google Pixel 5, vil vi opdage den rigtige måde at indsætte et emoji når du skriver en besked. Når eleven skriver en besked, bør du se en beskeden smiley ved siden af ​​mellemrumstasten. Du skal trykke på den nedskaleret den emojis katalog. Når du er på denne side, simpelthen rulle gennem emojis og vælge den, du gerne. Ved at vælge en emoji, det øjeblikkeligt integrerer med dit budskab. Lige nu, du kender den rigtige måde at få og indsætte en emoji i at budskaberne i din Google Pixel 5.

Installer en app til at have et bredere udvalg af emoji

Hvis du gerne vil have et større udvalg af emoji på din Google-Pixel 5, eller hvis du bare ikke kan lide emojis af oprindelse. Du kan hente programmer, der tilbyder en også større katalog af humørikoner. De emojis er typisk indbygget i tastaturet, du bruger til at sende dine beskeder. Så hvis du ønsker forskellige emojis, skal du installere en anden tastatur på din egen Google Pixel 5. Til det, skal du ikke være tilbageholdende med at konsultere vores artikel til forandring tastatur på Google Pixel 5. Med hensyn til valget af tastaturet, alle os rådgive dig et tastatur ligesom Swype tastatur, som er et godt alternativ til typiske Google-tastatur. Du er i stand til at finde alle de emojis du ønsker på denne alternative tast-bord.

Hent venligst en moderne browser:

Elsker dem eller hader dem, message klistermærker er her til ophold for nu. Sjældent en tekstbesked går uden en eller anden form for mærkat er fastgjort til at tilføje en smule farve. I modsætning til emoji, dont de formidler noget nyttigt, de er bare lidt sjov der er grund nok til at bruge dem.

Hvad er klistermærker?

Klistermærker ankom på iPhone i iOS 10 og har gjort det meget nemt at downloade og bruge dem. Rækken af ​​klistermærker er temmelig forskelligartet disse dage, og mens de ikke kommer præinstalleret med iMessage, når de er installeret fra iMessage App Store de integrerer problemfrit i messaging app.

Klistermærker ankom på Android i august 2022 med en opdatering til Gboard, androider tastatur app. Ligesom Apple, gør ikke tastaturet kommer med mange klistermærker præinstalleret men du kan downloade en masse gratis fra Google Play Store eller fra tastaturet app selv.

Når det er installeret, de sticker pakker integrere sig i tastaturet eller besked app og vises som muligheder sammen med emoji. Du kan derefter tilføje dem til dine beskeder og sende dem som du ønsker det. Nogle sticker packs er gratis, men de fleste kræver betaling. De Arent dyrt men omkostningerne kan snart montere op, hvis du ikke er forsigtig!

Hvis du vil tilføje klistermærker til tekstbeskeder på iPhone skal du først hente sticker pakker. Dette gøres via iMessage App Store snarere end iTunes. Det er tilgængeligt via iMessage og involverer de samme trin som henter enhver app.

Nogle er gratis, mens andre kræver betaling. iMessage App Store vil bruge den samme betalingsmetode, du sat op til iTunes, så du ikke bør gøre noget her bortset fra at acceptere transaktionen. Når betalt, de installerer den samme som enhver app og er klar til brug.

Klistermærker vil passe inline med din besked, men du kan tilføje nogle af dem som et overlay, hvis du vil. Tryk og hold din mærkat og træk og slip, hvor du ønsker det skal vises i meddelelsen. På den måde kan du overlejre en mærkat over et billede eller få det ud overalt.

Tilføj klistermærker til tekstbeskeder på android

For at tilføje klistermærker til tekstbeskeder på Android vil du også nødt til at installere sticker pakker. Du kan gøre dette på to måder. Du kan tilføje pakkerne fra Google Play Store eller via messaging app, som du gør på iPhone. Uanset hvad, du ender på det samme sted.

Mærkaten indstilling til Android varierer afhængigt af dit tastatur og standard messaging-programmet. Hvis du har en Samsung-enhed, og du er ved hjælp af standard messaging app og den tilsvarende tastatur få klistermærker er enkel. Tryk på mærkat ikon placeret inde i messaging kassen. Herfra kan du få adgang klistermærker så længe dine apps og tastatur er up-to-date.

Facebook messenger klistermærker

Hvis du elsker Facebook Messenger, vil du være glad for at vide det har klistermærker også! For at bruge klistermærker i Messenger skal du bare trykke det smilende ansigt i meddelelsesfeltet. Du kan søge eller filtrere klistermærker du gerne vil sende, hvilket gør det super nemt at finde dem, du har brug for hurtigt.

Andre tastaturer

Hvis du bruger Swiftkey, Swype, eller nogen af ​​de andre tastatur apps, de har alle deres egne sticker pakker. De, som du downloader fra Google Play Butik skal integreres i disse tastaturer, men de klistermærker du downloade direkte i Gboard app vil ikke. Heldigvis disse andre tastatur apps kommer med deres egne klistermærker, så du absolut bør finde noget værd at bruge i dem.

Jeg bruger emoji hele tiden, da de kan formidle mening i meddelelser på en måde, der ville tage meget længere tid med ord. Hvis du nyde emojis, bør du helt sikkert prøve at tilføje klistermærker til dine tekstbeskeder.

Model funktioner

I denne uge på vores Android tilpasningsmuligheder serie, vi revidere en oldie, men en goody, tastaturer. Hvis youve været efter al den teknologi nyheder om de sidste par uger, ved du, at Apple netop gav sine brugere kraften til at ændre deres tastatur og leg med sine indstillinger på sin mobile enhed. Jeg behøver nok ikke at fortælle dig, at Android har gjort det i årevis.

Før vi kommer i gang

For at følge i dag skal du have mindst to tastaturer installeret på din enhed. Som minimum anbefaler jeg Google-tastaturet, som som standard kommer på mange enheder derude. Derfra er der tonsvis af tastaturindstillinger, hvorfor vores app Guy Joe Hindy har brugt lidt tid på at give dig mange eksempler.

De fleste tredjeparts tastaturer vil guide dig gennem processen med at sætte dem op som dit standard tastatur. Hvis du ikke kan finde deres vejledninger eller bare vil tage lager over alle dine installerede tastaturer, anbefaler jeg at gå gennem dine systemindstillinger.

Som det er normalt for vores Android Customization Series, vil vi bruge en aktie Android Experience Device, du kan måske finde, at din enhed har lidt forskellige indstillinger, men ideen forbliver den samme.

Sådan får du adgang til indstillingerne for et tastatur

Endnu en gang vil dit valgte tastatur have forskellige Indstillinger og metoder til at få adgang til dem, og igen kan vi omgå apps indbyggede adgangsmetoder ved at komme til det gennem vores systemindstillinger.

Personlig præference er en enorm faktor her, men mig selv, jeg kan virkelig ikke lide den haptiske feedback eller bip og boops, når jeg trykker på en tast på mit tastatur. Endnu en gang vil hvert tastatur have forskellige indstillinger her, så jeg vil bruge Google-tastaturet som mit eksempel. Som eluded, lad os slukke, eller i det mindste skrue ned, haptisk og lydfeedback.

Sluk lyd og haptisk feedback på tastetryk

Google Keyboard har et par nifty indstillinger gemt væk i en undermenu kaldet Avancerede indstillinger. Du kan huske menuen Avanceret indstillinger fra, hvornår vi viste dig, hvordan du vender tilbage til blå efter en nylig opdatering, der ændrede tastaturet alle grå / hvidt. Det er ok, hvis du ikke husker, men føler dig fri til at tjekke det her, før vi fortsætter.

Lad os sige, at du ikke ønskede at slukke for den haptiske eller lyd feedback som jeg havde over, men de er stadig ikke helt rigtige. Google-tastaturet giver dig mulighed for manuelt at justere lydstyrken og endda vibrationens varighed af den haptiske feedback. Begge er ret enkle, bare sørg for at vibrere på tastetryk og lyd på tastetryk er stadig tændt i hovedmenuen, og dykker derefter i menuen Avanceret indstillinger.

Vigtig

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

Vi sammenligner Samsung Galaxy S10 med LG V20 for at finde ud af, hvilken telefon der har et bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Heres alt, hvad vi ved indtil videre om den Android 9 Pie opdatering, hvilke enheder allerede har fået det, hvilke af dem forventes at få det snart ...

LG V20 modtaget Android 9. Pie Update i Sydkorea

LG V20 modtaget Android 9. Pie Update i Sydkorea

Som pr rapporten har Android Pie beta firmware LGF800LATV27bIOTKRJUL0820190 blevet testet på tingenes internet model af LG V20.

Synkroniser LG V20 Dual H990

Synkroniser LG V20 Dual H990

Jeg har en ATT H910, der er på android 7. sikkerhedsrettelse 1. januar en Android Oreo opdatering er sat ud for det, og det er på en aktiveret ATT sim-kort. Når du går til at gøre en OTA opdatering, det siger det er på den nyeste version, men det er ikke. Når jeg forsøger at bruge LG software på pc den siger ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hej, min telefon er H990DS og sidder fast i skærmen Firmware opdatering med fejl 910K B50. Jeg forsøgte at blinke winth LG OP den H990ds10c00OPENSGDSOP1214. dz firmware skabe ordentlig LG. ll fil, men min telefon gør ikke genstart, og det sidder fast på skærmen Firmware Update. Hvordan kan jeg lave min telefon Ved du, hvad der er mit problem

LG V20 vs vivo v20 2021 Hvad er forskellen

LG V20 vs vivo v20 2021 Hvad er forskellen

LG V20 pris i Indien 2021 16.990. Tjek LG V20 specs og anmeldelser. Sammenlign LG V20-priser fra forskellige butikker.

LG V20 High Quality Crystal Skin Case Clear

LG V20 High Quality Crystal Skin Case Clear

EncoreWireless.ca Sells Mercury Ltd Goospery Cases Premium Kvalitet Blue Moon Dagbog LG V20. Køb online

LG V20 pris og udgivelsesdato

LG V20 pris og udgivelsesdato

Lg V20 bedste pris i Indien er Rs. 29.199 som den 19. december 2021. bestilling Lg V20 fulde specifikationer, funktioner, brugervurderinger, ekspertanmeldelser og meget mere. Gør sammenligne Lg V20 priser, før de køber online.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.