Gennemgå Den nye 329 iPad er en utrolig værdi for alle, der ønsker en god mobil computer

Apple iPad 10. 9thgen

Apple kan lide at præsentere sig selv som en præmie og forhåbning mærke og det priserne meste af sin teknologi i overensstemmelse hermed. Vil den mest fantasifulde Apple Watch, shiniest iPhone eller tungeste spec MacBook Pro? Apple kommer til at stikke din tegnebog noget hård for det.

Men Apple ikke vil udelukke et større marked af forbrugere, hvis tegnebøger er måske ikke så rigelig. Før i tiden, der er et marked det serveres med Apple iPad og Apple iPad Mini, men den seneste ændring i retning af at gøre iPad Mini en mere kraftfuld og dyre enheder blade standarden iPad som den eneste "overkommelige" valgmulighed i Apples lineup.

Som et resultat, den 2022 iteration ikke får en hel overdænge meget i vejen for design eller funktion opgraderinger. Men der vil virkelig ikke noget for netop markedet, der ønsker en Essentials tablet. Faktisk medmindre du virkelig har brug for kraften i de større iPads, den 9. Generation iPad er absolut den, du skal købe.

Ipad design: Det ser mærkeligt bekendt

Sæt den 9. generation iPad siden 2022 8th Generation iPad, og du vil få svært ved at få øje på eventuelle forskelle. Samme 10. -inch 2160x1620 pixel 264ppi display med tunge kanter omkring siderne. Samme farvesammensætninger. Samme fysiske TouchID knap, og det er den allersidste af Apples lineup til at tilbyde en kombineret hjem / TouchID sensoren på det. Mens om emnet af unikke funktioner, du ikke finder i nogen anden model, den 9. Generation iPad er også den eneste venstre med en regelmæssig 3. mm stik til hovedtelefoner om bord. Naturligvis er det også Bluetooth kompatibel, fordi Apple har en hel masse AirPods og Beats hovedtelefoner det ville elske dig at købe.

Udformningen af ​​den almindelige iPad virkelig har ikke ændret sig så meget på alle i løbet af årene. For at sætte det på prøve, jeg trak min 1. generation iPad til at sætte det ved siden af ​​hinanden i forhold til 9. Generation model. Mens den første iPad virker temmelig firskåren efter dagens standarder, og der er forskellen i skærmstørrelser hoppe fra 9. inches til 10. inches, kan du stadig helt se design-DNA vedvarende gennem årene.

Ringen tunge design er lidt træt af nu, da Apple har vist det er åben for en mere tablet skærm på sine andre iPads kant-til-kant-stil, men det er stadig en helt i stand til skærm. Nyt i år er mulighed for Topløs display, som automatisk justerer farvetemperatur baseret på det omgivende lys omkring dig. Topløs er rart at have, og jeg kan ikke forestille mig ikke gør det, når det er der, men i sig selv er der ingen måde, at en nylig iPad køber bør opgradere til det alene.

Kameraer: center stage imponerer, men ipad fotografering er stadig en synd

Mit typiske råd på iPad â € ”og ja, tablet fotografering generelt en €”stadig forbliver den samme. Det er sjældent en god idé, fordi mens du ender med en massiv søgeren, det er alt for ofte fortrudt ved vanskeligheden ved indramning sådan en stor enhed, og de middelmådige kameraer, du får på tabletter alligevel.

Det er lidt overraskende, at Apple, en virksomhed, der kan og gør sætte nogle af de bedste kamera tech i sine iPhones, fortsætter med at sælge en anordning dette svage med hensyn til fotografering. Hvis du er desperat , det vil gøre, men du har næsten helt sikkert fået et bedre kamera på din telefon lige nu, også selvom du ikke er en iPhone bruger.

Det er en helt anden historie omkring forsiden af ​​det 9. generation iPad, dog. Her Apples optrappet fra 1. MP sensor fundet på 2022-modellen til en 12MP sensor. Dette er ikke fordi Apple er pludselig fundere over kvaliteten af ​​de selfies du vil være i stand til at tage.

Nej virkelig. Det er fordi det er tilføjet Center Stage funktionalitet findes på de højere lag iPads til 9. Generation iPad. Det gør det muligt for kameraet at bruge AI sporing, panorering og beskæring for at holde dig i ramme selvom du bevæger sig rundt, samt zoome ud for at fange flere ansigter, hvis de kommer inden for skud i løbet af FaceTime opkald. Mens det er indbygget i FaceTime, vil det fungere med andre video kalder ansøgninger.

Når Center Stage fungerer korrekt, det er ganske magisk, og en stor forbedring i disse pandemiske-ramte gange, hvis du ønsker at samle hele familien rundt til vitale catch-up tid. Men det er ikke fejlfri. På længere opkald ved hjælp af Center Stage til tider har det en tendens til at vandre rundt i skud, selv om deltagerne opholder sig hovedsagelig stadig. Aldrig for forfærdeligt længe, ​​men for at give et eksempel, på et tidspunkt i et call center Stage fik helt besat med en af ​​mine knæ af grunde ingen kunne virkelig arbejde ud. I så fald var det mere afsindigt underligt end noget andet. Du kan altid deaktivere den, hvis det er problematisk for dig.

Ipad ydeevne: a er ikke super hurtig, men det er masser af strøm til de fleste

Hvis du ønsker at spore, at ved telefoner, det væsentlige betyder, at den 9. Generation iPad er en iPhone 11 i et meget større hus. Apple ikke officielt meddele, hvor meget RAM den falder i sine tablet linjer, men iFixit s teardown afslører, at det har fået 3 GB RAM. Forholdsvis, det næste dyreste iPad, iPad Mini, kører med 4 GB RAM. Dog kan Apple få mere ud af mindre RAM tildeling end du måske tror, ​​fordi den styrer ikke kun hardware-design, men også den måde, at iPadOS taler med denne hardware.

hvad betyder det i ydeevne termer? Apples iPadOS er meget sin egen bæst, og som sådan er det rimeligt kun at sammenligne iPads med iPads. Her er hvordan iPad 9th Generation sammenlignes med nuværende og tidligere iPad generationer:

Som forventet iPad Pro linjer, der løber på M1 processoren aldeles dominerer, og på deres udbudspriser de burde. Men den almindelige iPad er højre op der, og det viser nok strøm til de fleste brugere inden fleste iPad scenarier. Hvis du leder efter en fuld på laptop udskiftning det vil være muligt at strække det med flere apps, der kører på samme tid, men virkeligheden for de fleste iPad brugere er det er ikke, hvad de gør. Ønsker du at sparke tilbage med en binge Netflix, eller tomgang væk et stykke tid på en Apple Arcade titel? Der er mere end nok strøm her.

Det andet aspekt, at benchmark-shows er den ru punkt, hvor det 9. Generation iPad bliver en værdig opgradering. Det er mere kraftfuld end den 8. Generation 2022 model, men det er også stadig har nok grynt til at køre apps uden bemærkelsesværdige problemer, medmindre du kærning 4K videofiler hele tiden, eller lignende. Men hvis du har fået en ældre iPad end det, at forskellen i ydelse er langt mere dybtgående.

Én nice touch for 9. Generation iPad er, at Apple endelig har opgraderet baseline lagring på hver model. De billigste iPad leveres med 64 GB lagerplads, mens den øvre lag modellen har 256GB. Du kan ikke opgradere, at lagring selvfølgelig, og Apple vil forpeste du til at betale for iCloud opbevaring i stedet. Men i det mindste er du ikke længere kæmper for at passe alt ind 32GB eller mindre.

På produktivitet side, iPad forbliver temmelig gamle skole, men det er muligt at bruge det som en simpel arbejdsmaskine, hvad enten via en tilsluttet Bluetooth-tastatur eller Apple Blyant. Det er nu alene i den nuværende generation iPad familie ved at stole på den 1. generation Lightning-baserede Apple Blyant dog, hvilket kan føre til forvirring, hvis du har fået en blanding af Lightning og USB-C baserede iPads.

Batteri: timer er muligt på en strækning

Apple har været bemærkelsesværdigt konsekvent, når det kommer til batterilevetid omkring basisniveauet iPad. I årevis det magiske tal, Apple billethajer for iPad har været "op til" 10 timers batteritid.

Ethvert krav med en "op til" kvalifikationskamp klart efterlader en masse stræk rum, og i et omfang, fair. Brug en iPad til tunge spil i træk, og det vil vare en hel masse mindre tid, end hvis du bare surfe på nettet hver gang i et stykke tid i løbet af en dag, for eksempel.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

På $ 329 USD, iPad er mere end værd sin base prisforlangende. Så længe du er i stand til at afværge dine øjne fra de dyrere iPad modeller Apple også sælger, youll have en bærbare computer, der langt opvejer omkostningerne i dollar. Du neednt endda tilføje en Apple Blyant eller Smart Keyboard til at gøre enheden værd at bruge tid â € ”men når du bruger en af ​​de to, vil du aldrig gå tilbage.

Det kunne gøre med design refresh men takket være en række store hardware opgraderinger, regelmæssig iPad forbliver let at anbefale som et dagligdags tablet til næsten alle. Og det er stadig den samme pris i USA og endnu billigere i UK til at starte.

Dette er en iPad for dem, der bare har brug for en simpel tablet, der gør det muligt for dem at surfe på internettet, se streaming-tjenester og gøre lejlighedsvis andre ting - f.eks. Tilslutning af et tastatur via Smart Connector for at gøre noget arbejde - I stedet for at forsøge at være noget mere Glamourøst . Det ser dateret i sin niende generationsformular, men på trods af at der er ingen dikkedarer iPad, er der stadig nok appel.

For 2022 tror jeg den grundlæggende Udexciting iPad vinder ud. Især til prisen, som normalt rammer $ 300 til ferie sæson salg. Men andet salg kunne ændre den metriske hurtigt. IPad-luften er bedre, og sidste års ottende-gen iPad er også helt fint, også - hvis det er på salg for en stejl rabat, er det værd at overveje. Hvis du allerede har sidste års iPad, er der ikke behov for at opgradere. Men hvis du har ventet et par år og har brug for en snart for børnene eller familien, er det dit valg.

Blok detaljer:

Den regelmæssige iPad er dog den mest populære Apple-tablet af en meget god grund. Med hver iteration er det altid hyldet som den bedste værdi tablet på en lang vej, og denne års model gør intet for at ændre det.

Apple iPad anmeldelse: Hvad du behøver at vide

Den gode nyhed for dette år er, at den nyeste version af 10 i iPad er, at dens faktisk billigere end det var sidste år. Forskellen er kun £ 10, men i en æra, hvor priserne synes at klatre højere hvert år, er det stadig meget velkommen.

thats trods det faktum, at opdateringer er tynde på jorden i år. Faktisk ser 2022 iPad ved første øjekast stort set identisk med 2022-udgaven. Det er den samme størrelse, form og vægt; Det har det samme 10. In, 2.160 x 1,620 retina display, og det har alle de samme knapper og tilslutningsmuligheder, herunder â € "morer medlidenheden â €" den aldrende lynkontakt. Apple har virkelig brug for at løse dette.

Der er kun tre opgraderinger af note. Den første er processoren, med 10 i iPad, der flytter til Apple A13 Bionic fra A12 Bionic af den tidligere model. Det placerer det to generationer bag den nye iPad mini og iPhone 13 håndsæt og en generation bag iPad-luften.

Selvfølgelig er den nye iPad også udstyret med iPados 15 og alle sine spændende nye funktioner, men det er ikke eksklusivt til denne generation. Hvis du ejer en af ​​de foregående to 10. I iPads, kan du også opdatere til denne nyeste version af iOS.

Apple iPad anmeldelse: Pris og konkurrence

Hvis du planlægger at bruge din iPad som et laptop alternativ, glem ikke at tilføje £ 159 for smart tastaturet, hvilket bringer den samlede pris til mindst £ 478. Apple-blyanten er £ 89 oven på det, men er efter min opfattelse ikke det mest afgørende tilbehør.

Konkurrencen omkring denne pris er kendt. Hvis dets produktivitetsværktøjer er interesseret i, så er kommende Micrsoft Opløsning GO 3 får dig en lignende opsætning med 64 GB lagerplads og et tastaturdæksel til i alt £ 469.

Vigtig

Universal Tablet Folio med Bluetooth Tastatur 10 tommer iPadTablets

Universal Tablet Folio med Bluetooth Tastatur 10 tommer iPadTablets

Fra dreje din iPad til en anden skærm til din bærbare computer til at opdele tastaturet i venstre og højrehåndede sektioner, her er tricks til at prøve.

Apple iPad 9ThGeneration vs iPad 8ThGeneration, hvordan den nyeste mest overkommelige iPad sammenligner med sin forgænger nyhedsbevægelsen

Apple iPad 9ThGeneration vs iPad 8ThGeneration, hvordan den nyeste mest overkommelige iPad sammenligner med sin forgænger nyhedsbevægelsen

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

iPad Pro 2020 Battery Drain Fast Fix iPhoneGeeks

iPad Pro 2020 Battery Drain Fast Fix iPhoneGeeks

Hvordan at forlænge batteriets levetid Opnå maksimal batteritid på din iPad

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Control Center giver dig øjeblikkelig adgang til kameraet, Ur og flere indstillinger

Er iPad Magic Keyboard pengene værd Redaktr

Er iPad Magic Keyboard pengene værd Redaktr

Dette er min 11 Magic Keyboard anmeldelse af iPad. Men dens også en forklaring på, hvorfor jeg tror, ​​at dens bedste tilbehør Apple har gjort.

Apple iPad Mini 256GB 2021 Bedste tilbud på PriceRunner UK

Apple iPad Mini 256GB 2021 Bedste tilbud på PriceRunner UK

Apple iPad Mini 2021 er drevet af en Apple A15 Bionic 5 nm CPU processor med 256 GB ROM. Indretningen har også en 8. tommer gylle Retina IPS LCD 1488 x 2266

Ny Apple iPad Mini er mest spændende iPad af 2021 hidtil

Ny Apple iPad Mini er mest spændende iPad af 2021 hidtil

UK Leverandør Hurtig Shipping Education Prisfastsættelse Apple MLWR3BA 8. iPad mini 2021 6th Gen 256GB, WiFi, USBC, A15 Bionic chip, iPadOS15 Pink

3M Privacy Filter til Apple iPad mini 12345 Portræt, PFTAP003

3M Privacy Filter til Apple iPad mini 12345 Portræt, PFTAP003

IPad Mini har været ude i næsten et år nu, og det er stadig Apples mindste iPad til dato. Men med en opdateret A12-chip, Apple Blyant støtte, og fuld i ...

Æbler nye iPad Air og Mini fås nu fra RM1,699

Æbler nye iPad Air og Mini fås nu fra RM1,699

7. 9-tommers Retina Display med True Tone og bred Farve A12 Bionic chip Touch ID Fingerprint Sensor 8MP tilbage kamera, 7MP FaceTime HD Front kamera Stereohøjttalere 802. 11ac WiFi Op til 10 timers batteritid Lightning stik til opladning og tilbehør IOS 12 med gruppe FaceTime, delte augmented reality erfaringer, skærm tid, og mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.