Samsung A11 vs A20 Samsung Galaxy A-serien anmeldelse

Samsung Galaxy A11 gennemgang Skulle du stadig købe i 2021 Designere Empire

Samsung har så mange budgetter, at det kan være svært at spore dem alle. En af virksomhedens nyeste udgivelser er Galaxy A11, en low-end enhed med en MSRP på $ 179. 9. Men kurspoint under $ 200 er voldsomt konkurrencepræget, og Galaxy A11 Ny Moto E, Nokia 2. Og andre telefoner fra Samsung til hårdt tjente penge.

Galaxy A11 er i bunden af ​​Samsung mobiltelefon lineup i USA i sidste års Galaxy A10e Og Galaxy A01. Det er en kompetent smartphone, men der er bedre muligheder afhængigt af de funktioner, du er interesseret i

. Design, hardware, og kassens indhold

De fleste af Samsungs low-end telefoner ser det samme, og Galaxy A11 er ingen undtagelse. Indretningen har en plastkappe belagt med en blank finish, der nemt tiltrækker pletter og snavs. Jeg ved, at idéen er at efterligne udseendet og fornemmelsen af ​​glas, men jeg ville have virkelig foretrukket en simpel mat belægning.

På bagsiden af ​​telefonen er der et fingeraftryk sensor nær toppen, som fungerede fint i mine tests. Det har også tre bageste kameraer, herunder en basisk 13 MP linse, en 5MP vidvinkelkamera og et 2MP dybdemåler. Blitzen er på højre side af kameraet array.

Tænd telefonen er Snapdragon 450 chipset, parret med 2 GB RAM og 32 GB lagerplads. Der er ikke meget hukommelse til at arbejde med, og de Snapdragon 450 Tre år på dette tidspunkt. Mens chipset kan arbejde i 64-bit tilstand, Android på Galaxy A11 kører i 32-bit tilstand for at reducere hukommelsesforbruget. Det betyder Ingen Pokemon Go.

Galaxy A11 også doesnt have NFC, så du kan ikke bruge Google betalingskanaler, Samsung betalingskanaler, eller andre kontaktløse betalingsanmodninger. Dens stadig sjælden i U.. til telefoner under $ 200 for at tilbyde NFC støtte, men at han skal give gøre udeladelser mindre skuffende. at meget Google Nexus S i 10 år siden Der var NFC. Det skulle nu være et grundlæggende træk ved enhver smartphone.

Software, performance, batteri

Men hvis du køber Galaxy A11 fra en mobiloperatør, sluge, Gennemgangen enhed i bloatware blev taget fra Boost Mobile og mere end 15 tredjepartsprogrammer blev installeret automatisk og øjeblikkeligt. Nogle af dem Øger FastNEWS app, Selv sendt spam push notifikationer.

Udførelsen af ​​Galaxy A11 er, hvad du kan forvente fra en billig telefon. Den app kan tage et par sekunder til at starte op, og det sinker når telefonen vågner op fra søvn, men den daglige brug isnt helt forfærdeligt. Mindst batteriets levetid er fremragende. Den 4,000mAh stor kapacitet batteri kan vare to dage for de fleste mennesker.

Camera prøve

Galaxy A11 har tre bageste kameraer: en 13 megapixel f / 1. main, en 5MP f / 2. vidvinkel, og et 2MP f / 2. dybde kamera. Givet tilstrækkelig belysning, kan du få nok billeder fra den primære kamera, men Samsungs billedbehandling kan undertiden udslette detaljer og producere urealistiske farver. Men gør ikke 5MP vidvinkelobjektiv har nok opløsning til at gøre en acceptabel foto. Dont bruge det, medmindre du gerne digitale kamerabilleder fra 10 år siden.

Skal jeg købe det?

Kun hvis du får en stejl rabat. Den MSRP til Galaxy A11 er $ 179. 9. sikker For mange penge på denne telefon. nye Moto E Dens en meget bedre værdi for $ 150, og chipsættet er hurtigere end Galaxy A11. Også $ 130 Moto G7 Play It deler Moto Es hurtigere chipset, men jeg havent modtaget Android 10 i endnu USA ..

at meget Galaxy A12 Meget lignende telefoner besætter den samme niche, men fordelen fra et par bemærkelsesværdige steder. Først og fremmest kan du få en meget nyere ARM-chip på 12 nm Helio P35. Dens en MediaTek chip, men det bør være i stand til at overgå alt i Snadragon 400-serien, når det kommer til rå ydelse. A12 tilbyder også ekstra RAM, en ekstra 1.000 mAh batteri kapacitet, og en lidt større skærm. De A12s nederste kant er også mærkbart tyndere.

Samsung A11 vs A20 Samsung Galaxy A-serien anmeldelse

Samsung har været at opdatere sit flagskib og dyre A-serie telefoner i fire år, men billige telefoner ligesom A11 og A12 får ikke at behandle. Det gør ikke tage så lang tid, og du kan forvente kvartalsvis opdateringer. Den A11 er allerede et år gammel, og Samsung vil snart begynde at ignorere dette budget telefon. A12 er nyt og vil blive opdateret lidt mere rettidig før Samsung bevæger sig.

The Galaxy A11, den nyeste model i Samsungs lave ende lineup, fortsætter stien til A10 og A10s. Telefonen leveres med en større skærm og tre kameraer til at være en seriøs konkurrent til Xiaomi og Huawei telefoner. Tjek den Samsung Galaxy A11with Plus Portal.

For to år siden, Samsung introducerede Galaxy A10 serien som en af ​​sine billigste telefoner. Galaxy A10 var en økonomisk telefon med minimale funktioner og blev tilbudt til dem, der ønskede at opleve det sjove ved at bruge Samsung telefoner til de laveste omkostninger; Selvfølgelig Galaxy A10 og sin næste model, Galaxy A10s, tilbydes grundlæggende og begrænsede funktioner og muligheder; På grund af dette, de har modtaget en masse kritik . Nu, mere end et år efter indførelsen af ​​Galaxy A10, den tredje generation kaldet Galaxy A11 sælges på de globale markeder.

Samsung A11 har en masse forbedringer i forhold til de to tidligere modeller, og denne gang er vi ikke at gøre med en svag telefon med begrænsede funktioner. Samsung Galaxy A11 tilbud mere eller mindre gode funktioner, blandt hvilke vi kan nævne ting som en 6. -inch widescreen skærm, tredobbelt kamera, stort batteri med understøttelse af hurtig opladning, og up-to-date Android.

Desværre, i uroen på mobilmarkedet, hvor det er umuligt for de fleste mennesker til at købe high-end eller endda mid-range telefoner, low-end og økonomisk håndsæt, såsom Xiaomis redmi note og Samsungs Galaxy A, har den største markedsandel; Så det er ikke overraskende, at Galaxy A11 er en af ​​de bedst sælgende telefoner i Iran i dag. Nu, hvor vi er nødt til at gå videre til low-end telefoner, lad os tage et kig på Galaxy A11 som en af ​​Samsungs bedste budget håndsæt.

Design og byggekvalitet

Low-end, er billige håndsæt normalt lavet af en all-plast krop; Samsung Galaxy A11 er ingen undtagelse. Galaxy A11 har en forholdsvis tung krop vejer næsten 180 gram, udelukkende bestående af kunststof, og pyntet med en blank overflade. Samsung hævder, at denne blanke belægning giver det følelsen af ​​at bruge glas krop af high-end-telefoner til brugeren. På papiret synes dette som en god idé, men det blanke ramme har en stor evne til at absorbere fingeraftryk og fedt, og det bliver meget beskidt. Vi ville have foretrukket Samsung til at vælge en mat finish til Galaxy A11 krop.

Takket være den manglende dråbe nedskæringer, er mere plads til brugeren. De kanter rundt på skærmen er også slank og helt acceptabel for low-end telefoner som A11; Selvfølgelig, ingen forventer et grænseløst design som Galaxy S20 fra A11. Samsung er ikke tale om producenten af ​​A11 display glas dække; Det er således ikke muligt at udtale sig om graden af ​​resistens af denne belægning for ridser og konsekvenser; Så hvis du ønsker at købe Galaxy A11, skal du ikke tage risikoen og købe en pauseskærm for det. Galaxy A11 fås i rød, blå eller hvid, og på alle modeller, ringen rundt om skærmen er sort.

På bagsiden af ​​telefonen, kan du se Galaxy A11 triple kamera med en lodret layout. Kameraets blitz ligger uden for dette sæt, og til højre for kameraerne. Fingeraftrykssensoren er næsten oval i midten af ​​bagsiden. I modsætning til hvad vi forventede fra en økonomisk telefon, kan Galaxy A11 registrerer fingeraftryk med stor præcision og hastighed.

På kanterne rundt om telefonen, vil du ikke finde noget ud over prisen modeller. På den nederste kant, kan du se USB 2. type C-port på hver side af telefoner mikrofon og højttaler. De to foregående telefoner, Galaxy A10 og Galaxy A10s brugte en MicroUSB port. Den effekt er placeret på den højre kant langs med volumenkontrol nøglen. Toppen af ​​telefonen har en sekundær mikrofon og en 3. mm stik til hovedtelefoner, og endelig er vært for venstre kant af SIM-kort slot og et separat microSD-kort slot.

Endelig bør du vide, at kroppen af ​​Galaxy A11 ikke er IPxx certificeret; Derfor vil det ikke have nogen modstand mod penetration af væsker og støv; Så den smarte ting at gøre, er at købe et beskyttende hylster til telefonen lige fra starten.

Viser og højttalere

Når det kommer til den lave ende telefon, skal man ikke forvente for meget fra displayet. Næsten alle low-end produkter bruger HD LCD-skærme, og der er ikke meget forskel mellem dem i denne henseende. Samsung Galaxy A11 leveres med en PLS TFT LCD panel med en diameter på 6. inches og en opløsning på 1560 x 720 pixels med en densitet på 268 pixels per inch.

Det er forkert at forvente høj opløsning fra en skærm med en pixeltæthed på 268, men ingen krummer kan findes på A11. Ved at betale meget opmærksom på de ikoner og tegnsætning , vil du bemærke forskellen mellem A11 skærm og de dyre eksempler. Med hensyn til synsvinkel er PLS-panelet, der anvendes i Galaxy A11, ikke meget forskellig fra IPS, og telefonen modtager også en passeringsscore. I vores eksperiment var der en god korrelation mellem lysstyrken i forskellige dele af skærmen, og forskellen i lysstyrke i forskellige dele af det var op til 10 nits.

Galaxy A11 enkeltkanalhøjttaler er placeret på den nederste kant af enheden, og som forventet har intet at sige om lydstyrke eller klarhed; Selvfølgelig kan vi som et positivt punkt nævne eksistensen af ​​en 3. mm hovedtelefonstik, som gør det muligt for brugeren at forbinde en række kablede hovedtelefoner.

Software og brugergrænseflade

Galaxy A11 sælges som standard med Android 10 operativsystemet og en UI Core 2. Brugergrænseflade. Som navnet antyder, er brugergrænsefladen af ​​Samsungs økonomisk generelt køligt og ligner de koreanske companys dyre flagskibe; Men nogle funktioner som SAM Pay, Secure mappe eller Samsung Pass er ikke tilgængelige. En UI Core 2. Leveres med særlige funktioner i Android 10, såsom mørkt tema på systemniveau, navigation med bevægelsesbevægelser og forbedrede meddelelser.

Galaxy E 11 leveres med en pakke på Redundant Apps som Facebook, Spotify og Netflix sammen med Microsoft Office, Oneedrive og LinkedIn apps som standard. Det er ikke muligt at slette disse apps, og brugeren kan kun deaktivere dem. Ligesom andre galakse-telefoner er Samsungs proprietære apps som webbrowser, e-mail og Galaxy Store installeret på Galaxy E11 sammen med Google Eksempler.

Vigtig

Eksklusiv Samsung Galaxy A12 priser i Indien afsløret forud for lanceringen

Eksklusiv Samsung Galaxy A12 priser i Indien afsløret forud for lanceringen

Køb Samsung A12 og mere på de bedste tilbud og de laveste priser online. Tjek produkter fra Top bedømt brands og sælgere på Lazada nu.

Samsung Galaxy A12 Pris i Malaysia Specs RM628 TechNave

Samsung Galaxy A12 Pris i Malaysia Specs RM628 TechNave

Samsung Galaxy A12 pris i Indien er Rs 12990. Denne telefon er fyldt med 4 GB RAM, 64 GB intern lagerplads og 5000 batteri. Tjek Samsung Galaxy A12 mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy A12 specs 6GB RAM, 48MP kameraer og Pris Bestmobile24. om

Samsung Galaxy A12 specs 6GB RAM, 48MP kameraer og Pris Bestmobile24. om

Samsung har annonceret to budgetposter enheder Galaxy A12 og Galaxy A02s. Meddelte i dag, vil de gå på salg i 2021.

Samsung Galaxy A12 anmeldelse TechRadar Pricetopoint. om

Samsung Galaxy A12 anmeldelse TechRadar Pricetopoint. om

Sådan spiller YouTube i baggrunden på iPhone eller iPadListen til musik, mens du bruger et andet program eller slå skærmen offBy Jim Martin, redaktør 21 apr ...

Samsung Galaxy A12 review Budget Samsung smartphone med NFC og enorme batterilevetid

Samsung Galaxy A12 review Budget Samsung smartphone med NFC og enorme batterilevetid

Samsung Galaxy A12 gør en seriøs banen med et rent design sprog, intuitiv brugergrænseflade, og en quad bageste knast. Er det nok til at lokke købere i et segment, hvor køberne kræver mere for mindre

Samsung Galaxy A12 vs Samsung Galaxy A21s Specifikationer, Prisforskel

Samsung Galaxy A12 vs Samsung Galaxy A21s Specifikationer, Prisforskel

Sammenlign Samsung Galaxy A12 med Samsung Galaxy A21s fordele og ulemper ved modeller. Samsung Galaxy A12 eller Samsung Galaxy A21s, som er bedre at vælge

Samsung Galaxy A20 Funktioner, specifikationer og pris Finder

Samsung Galaxy A20 Funktioner, specifikationer og pris Finder

Galaxy A20 lader dig gå større. Den har en 6. tommer sAMOLED InfinityV Display til en større visning, Ultra Wide Kamera for at se en større verden, og et batteri længe nok til tilslutning i din virksomhedernes daglige.

Samsung Galaxy A20 vs Samsung Galaxy A20s side ved side specs sammenligning

Samsung Galaxy A20 vs Samsung Galaxy A20s side ved side specs sammenligning

Venligst skal du gøre JavaScript On i din browser og derefter genindlæse siden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.