Samsung Country Check.

Samsung Warranty Country check for gratis nyheder

Hvad er det?

Hver smartphone har sin egen unikke, specielle IMEI-kode, som er den internationale identifikator for mobilt udstyr. Denne kode tjener til at aktivere netværksoperatøren at identificere hver smartphone, der er på netværket separat. Denne kode er indført i enheden under fabrikkens produktion og kan naturligvis ikke ændres i processen med dens anvendelse. Uanset producenten er IMEI-kodeformatet det samme for alle smartphones. Populære enheder fra Samsung i dag er ingen undtagelse.

Hvad betyder denne kode?

Hvordan man verificerer ægtheden af ​​Samsung IMEI? For at bestemme sporene af et sådant arbejde er det nødvendigt at involvere en specialist i enhedens -inspektion . Det forklares simpelthen. Hvis du aldrig har set originalen, vil det være meget svært for dig at identificere forskellene. For mere information om din enhed, skal du indtaste sin IMEI på den officielle Samsungs hjemmeside. Du kan lære det ved hjælp af nedenstående metoder, men med nogle Reservationer . Så du har mulighed for at kontrollere Imei Samsung Galaxyâ S7 og senere enheder. Ældre enheder kan ikke undersøges ved denne metode. I dette tilfælde kan du bruge en anden tjeneste, nemlig IMEI. nfo.

Hvordan gør man det?

Mange brugere Samsung smartphones er interesseret i, hvordan man kan tjekke IMEI på din enhed. Det mest på en simpel måde at finde ud af, at disse oplysninger skal ringe til den følgende kombination på smartphone's tastatur: * # 06 #, og tryk derefter på opkaldstasten. Når du har ringet til denne kommando, vises de ønskede oplysninger og en 15-cifret kode på enhedsskærmen, hvilket er ovenstående identifikator.

Hvordan man tjekker Samsung Telefon af IMEI?

Der er en anden måde for Samsung smartphones til at kontrollere IMEI. Det er ikke meget mere kompliceret end de tidligere, men problemet er, at ikke hver model af smartphone kan ses på den foreslåede måde. Det hele afhænger af din modifikation og enhedsserier.

Hvad skal der gøres for at tjekke Samsungs IMEI på en anden måde? Det er meget simpelt: tag din smartphone, gå til det i menuen ", søg og vælg elementet" Indstillinger "der, og find og indlæs undermenuen" om enheden ". Når du har udført disse enkle trin for at se IMEI på skærmen, skal du vælge "Status" undermenu-elementet, hvor ikke kun oplysninger om identifikatoren af ​​smartphone, men også information om status for dit SIM-kort vises.

originalitetskontrol

Behovet for at finde ud af din IMEI kan også være relateret til behovet for at finde ud af, om smartphone er original. Det er ingen hemmelighed, at i dag ukendte kinesiske producenter massivt falske populære mærke enheder, herunder Samsung. Hvordan man finder ud af sandheden om din gadget?

Selv om Mobile Samsung-telefoner begyndte at stige, blev det i stigende grad rentabelt at erhverve kontraktindretninger fra samme fabrikant. Det vil sige, så du kan købe en god kvalitet smartphone, mens du bruger mindre penge. Kontrakt mobiltelefon har en lås, fordi den kun kan bruges med SIM-kort på en mobiloperatør. For at slippe af med at binde til en bestemt cellulær leverandør skal du bruge oplåsningstjenesten. Når du køber en brugt enhed, skal du kontrollere telefonen, når du køber. Men hvis operatøren / landet for blokering ikke er kendt, vil det ikke være muligt at se dem på en sådan måde; Du skal udføre en særlig data verifikationsprocedure.

I denne situation bruges check. Imei telefon. Denne procedure vil vise IMEY kode, model af enheden, serienummer, produktkode, fabrikant, land gadget sælges til, produktionsdato / levering, hvor mange år, måneder og dage på telefon samt garantioplysninger. Hvis du vil vide mere om at kontrollere for IMEI, at brugeren blot gå til internettet ressource. Siden indeholder detaljerede nyttig information 'om betingelserne for proceduren.

Brugere kan kontrollere deres celle phones Samsung, men for dette skal du vide IMEI og model. Der er såkaldte tjeneste CODESA Samsung Galaxy, en af ​​disse kan bruges til at finde ud af ID IMEY. Indtast kommandoen * # 06 # på tastaturet, og det vil blive vist på displayet. Modellen af ​​enheden kan findes, hvis man ser på batteriet eller den originale æske. Telefonens IMEI kontrol kan kun udføres, hvis begge disse parametre er fundet.

For at kunne fortsætte, du nødt til at have din profil for betaling overførsel og kassen. Du kan oprette en personlig profil på flere måder, for eksempel, kan du gå gennem en simpel registreringsprocedure eller log ind på systemet gennem en af ​​de foreslåede sociale netværk. Når du er logget ind på din personlige profil, kan du gå videre til næste trin.

Indtast IMEI-nummer og få detaljer om Samsung Device IMEI Checker Service Giver følgende informationsmodel, fremstillingsdato, serienummer,

Næste du nødt til at overføre til en konto tilhørende betalingen for IMEI checks telefon konto. I de "Betalingsmetoder" kan du vælge en mere passende løsning. For at gøre en check på IMEI, skal du blot indtaste det nødvendige antal point og klik på "Pay" på det valgte system. Normalt midlerne er krediteret balancen inden for 5 minutter efter genopfyldning dog afhængig af metoden til overførsel, kan perioden være lidt længere.

Når pengene er overført til kontoen, skal du vende tilbage til siden af ​​den bestilte tjeneste. Her er det nødvendigt at udfylde felterne med de relevante data i et særligt skema. Bare omhyggeligt skrive ned IMEY kode og vælg din mobiltelefon model. Den sidste linje er for kommentarer, kan du lade det stå tomt. Dette felt er nødvendig, når du bestiller flere kontroller. Denne linje er kun tilgængelig for brugere, betyder selv administrationen ikke se dens indhold.

Den telefonens IMEI check, vil blive afsluttet, når, inden for den fastsatte periode, at brugeren modtager på email BOXA brev med resultatet af kontrollen. Hvis enheden er spærret for arbejdet med én operatør, så som et resultat af IMEI procedure, du vil lære den base, hvorfra du skal låse op.

Du kan hurtigt og nemt tjekke blokeret Samsung mobiltelefoner ved hjælp IMEI-koden. Proceduren er helt sikkert for din smartphone, ingen negativ konsekvenser for enheden. Verifikationen udføres eksternt og giver kun pålidelige data.

Hvis i processen med at tjekke IMEI af telefonen er der vanskeligheder , bør du kontakte forummet af en specifik tjeneste eller skrive til administrationen emailadresse. Meget snart vil du modtage et svar, hvor eksperter vil fortælle i detaljer, hvordan man kan løse den nuværende situation.

Hvis du ønsker at komme på den bærbare en yderligere garanti fra producenten, vil du helt sikkert brug for at kende dens serienummer. Gå til producentens websted, og udfyld den relevante formular angiver serienummer og model af den bærbare computer, vil du modtage ekstra service for perioden ordineret af producenten til denne model.

Kontrollér omhyggeligt den bærbare computer sagen for at installere serienummeret. Typisk er seriel number Et lignende produkt er angivet på en mærkat, der er fastgjort til bunden af ​​sin sag at undgå mashing. Vend den bærbare computer over og finde den serielle mærkat. numberohm Hvis hun ikke er der, skal du ikke fortvivle. I nogle tilfælde kan det være inde i sagen, direkte under laptop batteri. For at se serienummeret, åbne dækslet og fjern batteriet fra tilfældet. Hvis mærkaterne ikke er der, skal du ikke fortvivle.

Se dokumentationen, som du blev overdraget til butikken sammen med den bærbare computer. Sælgeren havde bestemt at indtaste den serielle number bærbare garantibevis. Find det. Det er normalt en dobbelt eller enkelt A4 eller A5 ark. På den ene side af det er skrevet betingelserne for levering af garantireparation, og på den anden garanti kort. Hvis seriel numberbut ikke her, den sidste mulighed rester.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Heres Sådan kontrolleres din Android / iPhone er original eller falsk? Mobilt markeder er fyldt med falske telefoner, og de sælger dem som originale telefoner, selv med mærkevarer ved siden af ​​det er replik-telefonerne til stede på markedet, der ligner den originale telefon, for at tjekke, om din telefon er original eller falsk, der er to måder at tjekker det. Disse metoder vil hjælpe dig meget, mens du køber en brugt mobiltelefon.

Først kontroller følgende funktioner:

Imei står for international mobiludstyrsidentitet. Det er et 15-cifret nummer og kan findes i mobiltelefonens pakke. Det kan også findes ved at fjerne bagcoveret, og det kan placeres på batteriet. han tal kan være som nedenfor: Â

Â

Dette vil hjælpe dig med at vælge den gode. Prøv det. Men husk, disse tips fungerer muligvis ikke med Sony Erickson mobiltelefonen. Selvom ovennævnte oplysninger er blevet indsamlet fra meget pålidelige kilder, kan 1 eller 2 af dem lidt variere. Nu er der en måde at finde din Android-smartphone eller Tablet, find ud af hvordan! EN

PicClick Insights - Check Samsung IMEI Info - Carrier Network Country Warranty Info Check Hurtig PicClick Eksklusiv

Det er meget nemt at kontrollere og registrere din mobiltelefon med PTA nu. Alt du skal gøre er at downloade PTA appen og indsende oplysninger relateret til telefonen. Når det er gjort, vil de udstede et challan nummer, som nemt kunne betales online via mobilbank. Når det sidste trin er afsluttet, vil din telefon blive registreret.

Hvis du søger efter PTA Mobile Check eller hvordan du tjekker Mobile IMEI og registrer mobiltelefoner med PTA før 20. oktober, 2022, her er en komplet vejledning som efter deadline, alle mobil tidligere, havde PTA instrueret alle mobilbrugere For at registrere deres smartphones og GSM-enheder inden den 20. oktober, 2022, og i denne henseende sendes også SMS til alle brugere.

Sådan kontrolleres Mobile IMEI og registrere mobiltelefoner med PTA

Køb kun PTA Kompatibel Mobil SIM-baserede enheder. Kontroller IMEI's status ved at sende SMS til 8484. Ikke- Kompatibel Enheder fungerer ikke efter 20. oktober 2022, de meddelelser, der er sendt af PTA til mobile brugere.

Pta Dirbsâ og iPhone i Pakistan

Hvis du er Apple-brugere og ønsker at fortsætte med at bruge din iPhone i Pakistan, skal du få din IMEI kontrolleret og registrere din telefon så hurtigt som muligt. De fleste af iPhones smugles til Pakistan og vil blive blokeret efter deadline.

Vigtig

Samsung Galaxy J3 Prime Forventet pris, Fuld Specifikationer Udgivelsesdato 19. december 2021 hos Gadgets nu

Samsung Galaxy J3 Prime Forventet pris, Fuld Specifikationer Udgivelsesdato 19. december 2021 hos Gadgets nu

Køb Galaxy J3 Prime Metro på GameStop og Gennemse kundeanmeldelser, Billeder, videoer og meget mere. Gamestop har et bredt udvalg af elektronik og tilbehør til rådighed for køb i dag

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find ud af alt om Samsung Galaxy J3 og hvordan man bruger sine fantastiske funktioner med EES Interactive Device Guide og fejlfinding.

Samsung Galaxy J7 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Samsung Galaxy J7 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy J7 2016 Review

Samsung Galaxy J7 2016 Review

Hvad er forskellen mellem Samsung Galaxy J7 Pro og Samsung Galaxy J7 2016 Find ud af, hvilket er bedre og deres overordnede præstation i Smartphone Ranking.

Samsung Galaxy J7 Max pris i Indien, køb til bedste priser på tværs af Mumbai, Delhi, Bangalore, Chennai Hyderabad

Samsung Galaxy J7 Max pris i Indien, køb til bedste priser på tværs af Mumbai, Delhi, Bangalore, Chennai Hyderabad

Smartphone SAMSUNG GALAXY J7 MAX SPECS RELEASE DATO 2017, OS Android, Vis størrelse 5. tommer, 13MP kamera. Kontroller alle specifikationer, anmeldelse, fotos og meget mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy J7 Max er nyeste 4G mobil med 13 MP forreste bagkamera, ny social kamera funktion, 5. tommer FHD display, Samsung Pay Mini. Kender pris, specs funktioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Specifikationer for Samsung Galaxy J7 NXT. Dimensioner 78. x 152. x 70 mm, vægt 170 g, SOC Samsung Exynos 7 Octa 7870, CPU Arm Cortexa53, 1600 MHz, GPU arm Malit830 MP2, RAM 2 GB, 933 MHz, opbevaring 16 GB, display 5. I, Super AMOLED, 720 x 1280 pixels, 24 bit, batteri 3000 mAh, Liion, OS Android 7. Nougat. Samsung Galaxy J7 NXT er også kendt som Samsung SMJ701FDS.

Samsung Galaxy J7 bedste pris i Sudan 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy J7 bedste pris i Sudan 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Få de vigtigste specifikationer og prisen på Samsung Galaxy J7 og også finde den online butik, hvor du kan købe til den billigste pris i Pakistan.

Samsung Galaxy J7 Prime Pris i Indien, specifikationer, Sammenligning 18 dec 2021

Samsung Galaxy J7 Prime Pris i Indien, specifikationer, Sammenligning 18 dec 2021

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.