Samsung Galaxy A10e 32GB lagerplads, microSDXC Pris i Bahrain 2021

Galaxy A10e Android Police

Samsung har nu begyndte at rulle ud den helt nye Android 11 softwareopdatering til sine mere overkommelige serie af enheder. Forskellige brugere af enheden er nu efter sigende fået ny software. Galaxy A10e smartphone blev oprindeligt lanceret i 2022 med Android 9 Pie. Sidste år sydkoreanske gigant rullet ud Android 10 til din smartphone. Tja, det ligner sin tid for brugerne at smage den helt nye og forbedrede Android 11 smartphone.

Galaxy ae smartphone får android softwareopdatering!

Samsung er rullende ud den nye software opdatering til 2022-versionen af ​​din smartphone. Den nye softwareopdatering bærer firmwareversionen A102USQUBCUFC. Bortset fra blot at bringe den nye Android 11, opdateringen også bringsforth juli 2022 Android sikkerhedsrettelse. Naturligvis blev også kigge på en ny version af One UI, der er baseret på den nyeste Android-version.

På tidspunktet for at skrive denne, Android 11 opdateringen er kun udrulle i USA. Dem med modelnummeret SM-A102U. Hvis du ejer enheden og bor i samme region, så er du måske allerede har fået opdateringen meddelelse. Alternativt kan du tjekke for det manuelt ved at overskriften over til Indstillinger >> Softwareopdatering >> Hent og installer.

Dens store at se Samsung udrulle den nyeste Android 11 software til den ældre generation af smartphones, og at også de overkommelige dem. Som forventet, den nye opdatering gør ikke bringe alle funktioner du måske finde på nuværende generations dyre Galaxy smartphones. Med det sagt, det faktum, at denne enhed har fået Android 11 opdatering er ganske imponerende.

En af de billigste smartphone til at få android opdatering!

Samsung lancerede Galaxy A10e som en billig smartphone, som alle har råd til at købe. To år frem, dens stadig en overkommelig smartphone, men udnytter den nyeste software. Den nye opdatering gør den til en af ​​de billigste smartphone til at få Android 11 softwareopdatering. Selvom du måske ikke være i stand til at nyde alle de nyeste funktioner, er det moderne UI helt sikkert vil være en god tilføjelse.

Hvis du ejer en Galaxy A10e, så er du måske ønsker at vide, at dette er den sidste softwareopdatering til din smartphone. Samsung vil holde på at udrulle nye sikkerhedsrettelser til enheden, da det blev udgivet i 2022. Du bør holde på at modtage sikkerhedsrettelser i mindst mere to år.

Samsung Galaxy ae pris

Den bedste tilgængelige pris på Samsung Galaxy A10e i Somalia er 0 / - SOS og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Somalia samt Mogadishu, og Mogadishu sammen med den komplette garanti pr butik politik.

Samsung Galaxy ae pris i Somalia og tilgængelige lande

Samsung Galaxy A10e udgivet på Udgivet 2022 August med attraktive specifikationer have 141 g, 8. mm tykkelse, Super Performance operativsystem Android 9. og Heavy Opbevaring af 32GB lagerplads, microSDXC. amsung Galaxy A10e er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 2 GB RAM sammen med 32GB lagerplads, microSDXC indbygget opbevaring med AddOn magt 8MP Excellent Kamera og 5. 3" Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 3000 mAh

: Fantastiske rabatter og tilbud på Samsung Galaxy ae mobil tilbehør

Samsung Galaxy A10e Udgivet 2022 August med avancerede funktioner: 141 g, tykkelse 8. mm, Android 9. ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 32 GB opbevaring, microSDXC. Samsung Galaxy A10e er det bedste valg i samme gruppe som mobiltelefoner med 2 GB RAM, 32 GB lagerplads, microSDXC med 8 addon megapixel, drevne kamera og 5. 3" skærm med 3000 mAh kapacitet på tunge batteri

. Fordele og ulemper ved samsung galaxy ae

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Samsung Galaxy A10 pris i Indien starter fra â, 17.990. Den var tilgængelig til laveste pris på Samsung i Indien som den 18. december, 2022. Kig på Samsung Galaxy A10 detaljerede specifikationer og funktioner.

Samsung Galaxy en pris

Jeg er her hos en Farm Rocklands gård og ved at spise nogle frisklavede pizza lige nu, jeg tester det frontvendte kamera på A10 Eve, og du kan også huske på, at jeg bruger det godt, det er. Lyden registreres også med den lille prik. Mange druer, farverne ser meget vasket ud. Nå, farverne ser vasket lidt ud. Det er ikke så levende som andre kameraer. Men skarphed og klarheden ser temmelig flot ud.

Det har lidt blålig farvetone i forhold til det faktiske liv, jeg ser lige nu, og vi vil bare se, hvordan det ser ud, når jeg eksporterer det til min computer druer i min hånd, kan jeg ikke kæledyr. Du ved: Jeg har en rog til to hunde.

Hent venligst en moderne browser:

Samsung Galaxy A10E pris på Island er 0 / - ISK for nyt sæt; Mens en god stand, der blev brugt, er Samsung Galaxy A10E pris på Island omkring 0 / - ISK og dens let tilgængelig på tværs af alle større byer på tværs af Island.

Samsung Galaxy A10E blev udgivet på udgivet 2022, august med iøjnefaldende specifikationer på 141g, 8. mm tykkelse, Super Kraftfulde OS Android 9., Op til Android 10, en UI 2., Stort opbevaring med 32 GB Opbevaring, MicroSDXC .

Samsung Galaxy AE detaljerede funktioner og specifikationer

Samsung Galaxy A10Eâ pris i Bangladesh inklusive uofficiel og officiel pris i BD eller BD, BD nyheder, lanceringsdato, anmeldelser, farver, varianter, fulde specifikationer, funktioner, RAM, intern opbevaring, størrelse, ydeevne, sammenligning, og Hver enkelt funktion af mobilen er angivet nedenfor -

Vores bedømmelse

Samsung har været uophørligt Mætning Smartphone-markedet med Galaxy en serie siden årsskiftet. I modsætning til de fleste andre Samsung-serien spændes denne serie fra overkommelige indgangsniveau til mid-range smartphones, hvoraf den ene er Galaxy A10, som har dejlige specifikationer og standardfunktioner.

Prisen på Samsung Galaxy A i Nigeria

Som det står, er Samsung Galaxy A10 tilgængelig for alt mellem N60.000 og N70.000 afhængigt af hvor du køber smartphone. Faktorer som valutakurs og købsperiode har også en indvirkning på de eventuelle priser, som smartphone går til.

Samsung Galaxy A Specs

Smartphone er helt lavet med plastik og har en slank finish. Det er et one-body design, der gør det muligt for ryggen at strække sig til siderne af telefonen. Smartphone er lys og ret fed og er relativt let at håndtere og slot i lommen.

På bagsiden sidder et enkelt kamera sammen med en LED-flash øverst til venstre, mens en lille åbning til højttaler hviler nederst til venstre. Positionen af ​​højttaleren har været spørgsmålstegn ved , som du måske ikke nyder at spille musik på telefonen, når den står over for.

Skærm

Galaxy A10 kan prale af en 6. inches TFT IPS display, med en dejlig opløsning på 720 ã 1520 pixels. Det leveres også med en Moderne 19: 9-billedformat, som gør telefonen længere og ikke så bred. Smartphone har også en 81.% skærm til kropsgrad.

Operativsystem og processor

Samsung Galaxy A10 har et enkelt kamera på bagsiden med en imponerende 13 MP-opløsning og A-5 MP-forreste kamera. Mens bagkameraet er blevet rost for sin lysstyrke, flot farvekombination og smart respons, er frontkameraet ikke så imponerende.

Der er ingen alvorlige ændringer i HDR-tilstand, men man kan bemærke et lysere og glattere billede. I visse scenarier fungerer HDR-tilstanden bedre end Auto-tilstanden og svarer til det dynamiske område af billedet ved lidt at belyse skyggerne og toning af højdepunkterne på billedet.

Batteri

Galaxy A10 Dons A Standard 3400mAh batteri. Imponerende har brugerne suppleret batterikapaciteten. Det udnytter kun 13 procent batteri i en times lysforbrug. Den tunge brug har også ikke så meget indflydelse på batteriet, da det kun drænet 15 procent om en time.

Samsung Galaxy A: Ting du vil lide om smartphone

Ved den laveste ende af Samsungs Galaxy er en række budget smartphones galaksen A10, med kun et enkelt kamera og alle trappings af en overkommelig enhed, men Samsung har nu afsløret en 'PRO' -version i form af Samsung Galaxy A10s.

Vist fra Samsung i et indlæg på sit newsroom, Galaxy A10s bygger på mange af Specifikationerne i Base Galaxy A10, og synes faktisk utroligt ligner Galaxy A20, som også har set brevvarianter, herunder A20E .

Samsung Galaxy A10 kommer med kun ét bagkamera â € "Det er den eneste telefon i det nuværende en rækkevidde at gøre det. Galaxy A10S, men tilføjer en 2MP dybdeføler til A10s 13MP hovedkamera, som skal være nyttigt for portrætskud for at tilføje passende baggrundslæsning.

En anden stærk opgradering er batterikapaciteten, som sidder på 4.000mAh i Galaxy A10S i modsætning til 3.400mAh i A10, så du får meget mere strøm, som skal se dig igennem mange flere timer.

2022 Galaxy En rækkevidde bliver hurtigt meget Cluttered â € "A10 tidligere sad i super-lav-budgettet niche, der kun har et kamera og ingen fingeraftryksscanner, men A10'erne er Meget ligner A20, som igen ikke var massivt forskellig fra A30 og endda A50, med hvert trin op, der repræsenterer en lille spec-opgradering her og der.

Vigtig

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

En af vores medarbejdere tog Samsung Galaxy A11 til en prøvetur, så vi kunne give jer alle med en Samsung Galaxy A11 revision

Galaxy A11 Device layout-funktioner

Galaxy A11 Device layout-funktioner

Samsung Galaxy A11 telefon leveres med en 6. 0inch touchscreen-display med en opløsning på 720x1560 pixels. Samsung Galaxy A11 er drevet af en 1. GHz octa

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fuld specifikationer telefon Samsung Galaxy A11 SMA115U specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Samsung Galaxy A11 SMA115MDS 64GB Specs

Samsung Galaxy A11 SMA115MDS 64GB Specs

PIM produktdata Samsung Galaxy A11 SMA115F 16. cm 6. 4G USB Typec 4000 mAh Black SMA115FZKDTUR Smartphones 6. 720 x 1560 Pls, 4G, 1. GHz OCTACORE, 13. MP 2. MP 5. MP, 8. MP, 4000 mAh , sammenlign, gennemgå, sammenligning, specifikationer, pris, brochure, katalog, produktinformation, indholdssyndikering, produktinformation, produktdata, datablad

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Se Samsung Galaxy A11 fra Wireless World priser, tilgængelighed og funktioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Galaxy A11 32GB online til den bedste pris i Kuwait. Shop Online og få den nye Samsung Galaxy A11 med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Samsung Galaxy A11 Android 11

Samsung Galaxy A11 Android 11

Samsung Galaxy A11 Android 11 Device Guides

Galaxy A12 2021 64GB Black

Galaxy A12 2021 64GB Black

Køb Samsung Galaxy A12 A127, startsystem telefon med stor skærm, 8core processor og 48 MP quad bageste kamera.

Bedste Samsung telefoner 2021 Hvilke Galaxy-model skal du køber

Bedste Samsung telefoner 2021 Hvilke Galaxy-model skal du køber

Leder du efter julegave ideer Brug vores fantastiske gave guide til at hjælpe dig med at vælge den perfekte pressie, uanset hvad dit budget.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.