Samsung Galaxy A11 anmeldelse

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

Udgivet i 2022, kommer Samsung Galaxy A11 fyldt med tonsvis af top-tier funktioner. Fra SDM450 octa-core processor til den imponerende udvidelse af hukommelsen og den 6. -inch skærm, theres en masse at elske om denne Samsung smartphone. Stream videoer og spille spil på skærmen HD + TFT og nyde 15W hurtigt opladning kapaciteter alle inden for denne letvægts enhed.

Når du skal engagere sig i mere magt-tunge opgaver, såsom åbning grafik-tunge apps, spille spil, og streaming video, den avancerede octa-core processor er whatll magt dig igennem det hele. Hver kerne når hastigheder på op til 1 GHz, hvilket giver en ofte lynhurtig brugeroplevelse. Og, det telefoner 2GB RAM leverer en konsekvent glat og effektiv oplevelse, uanset hvad du er bruger telefonen.

Filmisk klarhed og en unik fingeraftryksscanner funktion på bagsiden af ​​telefonen sikre, at youll aldrig ønsker for banebrydende funktioner, der gør dagens nye smartphones føler sig mere som små personlige computere end telefoner . Ikke sikker på, hvordan Samsung Galaxy A11 stakke op til en anden telefon du leder på? Sammenligne det med tusindvis af andre telefoner her for at måle dens ydeevne.

Hvorfor er Samsung Galaxy en bedre end gennemsnittet?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En safirglas display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas såsom Corning Gorilla Glass.

Samsung Galaxy en nøgle specs

Kun et par smartphones har større skærme. Store skærmstørrelser tillader højere opløsninger. Så detaljer som bogstaver er større. På den anden side, er strømforbruget lavere med lille skærm diagonaler og enhederne er mindre, mere let og billigere.

Min familie har brugt Tracfones 15 + år. Aldrig havde et problem med at aktivere en ny telefon eller overførsel tjeneste til en ny Tracfone. Ikke så med A11. Det gjorde ikke aktivere ordentligt. Jeg var på telefonen i mere end 2 timer. Talte med to forskellige niveauer af Tracfone teknikere, der ikke kunne løse problemet. De sagde på deres ende det ser fint, så telefonen skal være defekt. Jeg er færdig og vil returnere telefonen til HSN. Bør have læst de andre anmeldelser før bestilling.

Jeg elsker Tracfone! Lige købt dette for at erstatte mine A10e. Ønske jeg havde lige købt en anden af ​​samme! Denne ene vil ikke holde forbindelsen til min internet eller bluetooth. Gudskelov jeg har været i stand til at finde ud af at løse det, ville nogle mennesker ikke være i stand til at gøre det. Det kører temmelig langsomt også. Jeg troede, jeg var opgradering. Bare købte min mand de A10e som jeg havde, og han er at have ingen problemer. Dette er absolut ikke en forbedret telefon! Kærlighed Tracfone tjeneste, men ikke så tilfreds med denne telefon.

Jeg ville ønske, at der var en rating mindre end 1 stjerne. racfone flyttede min tjeneste til en anden. Efter timer på telefonen var de i stand til at gendanne den, men telefonen vil ikke længere forbindelse til et netværk. Tracfone siger, at dette er et "kendt problem" med denne telefon, men vil ikke erstatte den. HSN siger da det blev købt for 5 måneder siden, de vil ikke tillade det at blive returneret.

1500 Mins / Tekst / Data er ikke medtaget efter aktivering. Jeg var nødt til at købt airtime pin separat, for at produktet kan fungere. Så er mit spørgsmål hvor er min 1500 Mins, tekst og data angiveligt inkluderet? Jeg fulgte det trin for trin instruktioner. Jeg vil holde og bruge dette Tracfone produkt, fordi jeg har betalt for det, jeg ved, det er spild af penge. Vær opmærksom på den dag, jeg aktiverede min sendetid pin, fandt jeg ud af jeg er på grund af reload sendetid efter en måned og halvdelen. Disse hele er latterligt .

Jeg har haft mange Samsung Galaxy-telefoner, men dette er det værste. Jeg har brugt 6 timer med Tracphone Tech, og de ved ikke engang, hvad de skal gøre. De siger, at du ikke behøver at aktivere det med det samme, men hvis du ikke gør det, så er det for sent at sende det tilbage. Junk.

Har brugt Samsung-telefoner før. Købt 2022, denne A11 er langsom, ændrer sider på egen hånd, når det er IE: besked en kontaktpopper op, som jeg ikke engang har indtastet. Brugervenlighed, navigation var meget bedre med tidligere Samsung Sky Tracphone, som ikke havde problemer. Setup med rep var nyttigt.

Samsung udgav Galaxy A11 i marts 2022, med en imponerende suite af funktioner, der kommer som standard. Nogle af de meget forventede funktioner i Galaxy A11 indeholder en højkvalitets tre kameraopsætning, et langvarigt og hurtigt opladning 4.000mAh batteri og en krystalklart 6. tommer display.

Kamera: Â Samsung Galaxy A11 leveres med tre bagkameraer og et enkelt frontkamera, med de bageste kameraer, der muliggør en vis dynamisk og imponerende fotografering. De tre bagkameraer omfatter et 2mp dybde kamera til at hjælpe med at fokusere på live fokusering, et 13MP hovedkamera og et 5MP ultra-bredt kamera med et 115-graders synsfelt. Selfie-kameraet er 8MP, med live fokus kapacitet. De bageste kameraer har også autofokus og en 8x zoom.

Kameraets ydeevne er almindeligt et centralt fokus på Samsungs Galaxy smartphones, og A11 er ingen undtagelse. Mens kameraet måske ikke er så fremragende som nogle af deres flagskibsmodeller, pakker den stadig i nogle imponerende kameraets ydeevne. Octa-Core-processoren og 2 GB RAM hjælper også med at levere glat og effektiv ydeevne.

Galaxy A11 kommer også med nogle af de imponerende funktioner, som mange er kommet til at forvente fra Samsung, som f.eks. En slank og strømlinet hus, der er tilgængelig i flere farver. Vælg mellem sort eller hvid, når du køber!

Gone er dagene med en simpel adgangskode! Galaxy A11 indeholder også indbygget mobil sikkerhed, herunder en fingeraftryk sensor og ansigtsgenkendelse software til at holde din mobiltelefon sikker.

Hvis du har problemer med din nye A11, kan du også få adgang til onlinehjælpsservicerne via Samsung-medlemmerne. De kan eksternt udføre checks på dit håndsæt og udføre Diagnostics for at rydde din telefon af eventuelle mindre problemer.

En af nøglen Motivatorer For at købe Samsung Galaxy A11 over andre smartphones er dets prisfastsættelse. Prispunktet er alvorligt konkurrencedygtigt, med nogle imponerende træk, der er pakket ind i et meget mere overkommeligt håndsæt.

Interesseret i at investere i Samsung Galaxy A11? Ved køb fra sydlige telefon kan Galaxy A11 købes på enten en 24 måneders plan eller direkte i kombination med vores store værdi SIM-planer. Besøg AL1-produktsiden for at købe i dag.

Okay, så dette er Samsung Galaxy A11, efterfølgeren til A10 810S og 810E fra 2022. Nu var de tre telefoner nogle af de bedst sælgende telefoner i verden i 2022. Faktisk Samsung Galaxy A10 E var en af ​​de bedst sælgende telefoner i verden i første halvdel af 2022. Så hvad der virkelig har ændret sig med opgraderingen til A11? Hvad du præcist får, og hvorfor er denne telefon det værd, og jeg burde have denne telefon - er nok den billigste Samsung-telefon, som du kan købe lige nu, jeg mener teknisk, det er ikke, men du kan faktisk få denne telefon gratis, hvis du er Skifter til en TNT lige nu, men for alle andre rundt om i verden bliver du stadig nødt til at betale omkring 140 til omkring 175 for denne telefon. Så i denne video skal vi tage et kig på denne telefon tale om alle specs og hvorfor det kan være det værd for dig. Så første ting.

Først er dette en virkelig billig telefon virkelig, virkelig overkommelig. Lad mig ikke sige billigt, så du skal klare dine forventninger til at gå ind. Denne anmeldelse. Forstå, at dette er en højeste budgettelefon, bogstaveligt talt nogle af de laveste ende-telefoner, som du kan købe til de laveste priser lige nu, så prøv at styre dine forventninger til denne anmeldelse. Så den første ting, som jeg normalt snakker om med telefoner, er den unboxing oplevelse, og unboxing oplevelsen for denne telefon var temmelig underwhelming , som forventes.

Du ved, fordi det er en virkelig, virkelig billig telefon. Det kommer i denne virkelig lette billige følelse boks, der i grunden bare giver dig telefon, Sim Ejector Tool, nogle papirarbejde , og du kommer til at få et gebyr, pause og et kabel i boksen, og Det er stort set om det. Flytter fra det, lad os tale om selve telefonens design. Nu, der taler om selve telefonens design, er det stort set en plastik telefon, og du kommer til at få en 6-tommer skærm, som faktisk stadig ser smuk takket være telefonen. En Samsung-telefon Samsung producerer stort set nogle af de bedste skærme på markedet, og de skakker ikke på det, selv når de producerer deres nedre hånd, billigere budgetudstyr.

Du vil bruge det, og du har brug for det, og det er stort set det for de fysiske bits i telefonen, og jeg tror det siger, at de fleste budget Samsung-telefoner er temmelig dobbelt sømme, og de har udvidelig opbevaring. Taler om den faktiske enhed, som jeg har her, har denne 2 gigabyte RAM og 32 gigabyte internt lager. Nu tror jeg, at der er versioner af dette, der faktisk har tre gigabyte RAM. De vil være lidt dyrere end den første 140 indgangspris, men 2 gigabyte RAM-metode. To gigabyte af internt lagring til en indgangsniveau-telefon som denne, især når du har udvidelig opbevaring, handler om godt nok.

Efter min mening udfører Performance Wise, telefonen rent faktisk godt for, hvad det er. Du kan spille fjerne spil som metro, surfere og sådan uden nogen mærkbar forsinkelse eller problemer og skifte mellem apps er faktisk ret praktisk. Nu, selvfølgelig, når du bruger mange applikationer som at køre mange sociale medier, apps og spil. I baggrunden er processoren helt sikkert at dræbe apps, hvilket er helt fint. Jeg mener det er en meget, meget budget telefon.

Du bør ikke forvente den højeste ende af ydeevne fra denne enhed. Nu går videre til kameraerne på denne telefon. Det er her, hvor tingene bliver lidt vanskelige. Du får en 13 megapixel hovedføler, og du får en fem megapixel ultra hvid sensor og en to megapixel dybdeføler på bagsiden. Mens du er på forsiden, får du et otte megapixel frontvendt kamera.

Alle fire kameraer er helt ubrugelige efter min mening, men selvfølgelig kan jeg dømme det også. Faktisk, fordi jeg er vant til at bruge flagskibstelefoner og telefoner, der bare har rigtig fantastiske kameraer for, hvad de er. Hvis du leder efter en kameratelefon, er dette ikke telefonen til at købe, men hvis du leder efter virkelig overkommelig budget telefon, har det bare nogen kameraer knyttet til det, så er dette en fantastisk telefon til dig. Du ser, fordi om du tager billederne på denne ene med en masse lys eller så lidt lys som muligt eller fra direkte sollys. Det ser bare ikke godt ud på frontkameraet eller bagkameraet, og det bliver endnu mere frygteligt, når du forsøger at bruge den 5 megapixel ultra-brede sensor.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A12 A12 5G. En bælteclips stander er indlejret til bagsiden af ​​sagen og kan også bruges som en stander stil, beskyttelse, og alle de tilføjede funktioner på et bælte klip kickstand sag.

Samsung Galaxy A12 Nacho Pris i Bangladesh 2021 Specifikationer anmeldelse MobileDokan

Samsung Galaxy A12 Nacho Pris i Bangladesh 2021 Specifikationer anmeldelse MobileDokan

Samsung Galaxy A12 Pris i Bangladesh 2021 Inklusive Specifikationer sammenligne Anmeldelser Showrooms Mere

Samsung Galaxy A12 og A02s få Android 11 opdatering

Samsung Galaxy A12 og A02s få Android 11 opdatering

Nyeste priser på Samsung Galaxy A12 4GB RAM, 128GB i Nigeria GloboTie Nigeria bringer dig de nyeste priser på mobiltelefoner og elektronik fra forskel byer i Nigeria

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A12 pris i Pakistan 2021 starter fra Rs. 24.249. Køb Samsung A12 online med 64128 GB opbevaring på telefon bazar butik.

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12 Pris i Pakistan er 28.299 Samsung Galaxy A12 er stor mobil, der kommer med perfekte mobile funktioner specifikationer.

Samsung Galaxy A12 Pris I Sydafrika, funktioner og specifikationer Cmobileprice ZAF

Samsung Galaxy A12 Pris I Sydafrika, funktioner og specifikationer Cmobileprice ZAF

Galaxy A12 64 GB SMA127FZKGAFA Se fordele og komplette features af dette produkt. Få mere at vide og finde de bedste smartphones til dig på Samsung Sydafrika.

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Filippinerne Specifikation Alle enhedspris omkring verden 2021

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Filippinerne Specifikation Alle enhedspris omkring verden 2021

Køb Samsung Galaxy A12 6GB for P9.490. Få gratis næste dag levering inden for Metro Manila af Samsung salg personale. 1 års garanti med et autoriseret Samsung Service Center

Samsung Galaxy A12 128GB Blå coolblue

Samsung Galaxy A12 128GB Blå coolblue

Bestil Samsung Galaxy A12 128GB Blå på coolblue. Bestilt før 2359 Leveres gratis i morgen. Selv om søndagen coolblue noget for et smil.

Samsung Galaxy A12 Manuel brugervejledning Manual PDF Download

Samsung Galaxy A12 Manuel brugervejledning Manual PDF Download

Samsung Galaxy A12 melenggang di Indonesien Pada Desember lalu. Ponsel ini membawa sejumlah Indslag menarik, tapi apakah patut dilirik Berikut gennemgang Galaxy A12.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.