Samsung Galaxy A11 SMA115

Samsung Galaxy A11 Android 11

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fordyb dig i den store 6. Inch Infinity-O Display af Galaxy A11. A 19.: 9 Wide Aspect Ratio Screen fylder dit indhold fra kant til kant. Se dine yndlingsvideoer, spil og live streams i Vivid HD + display.

* Billeder simuleret til illustrative formål. ** Infinity-O Display: En nær bezel-mindre, fuldfront glas, kant-til-kant skærm. *** Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. "i det fulde rektangel og 6." Hvor tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Stilfuld farve i håndfladen

Galaxy A11 hjælper dig med at skille sig ud fra mængden med et slankt udseende, der matcher din stil. Dens glatte kurver har lyst til, at de er lavet til din hånd, for et greb, der er let at holde hele dagen. Vælg den farve, der passer til dig, som den klassiske sorte eller farverige blå.

Triple kamera for at fange dine live øjeblikke

Fit mere i dine fotos med det ultra brede kamera. Den 77-graders vidvinkel og 115-graders ultra vidvinkel giver dig mulighed for at fange næsten præcis det, du ser, så du vil ikke gå glip af det øjeblik, hvor du står. Nu er det endnu nemmere at få et godt panorama.

Dybdekamera bringer dit emne i spotlight

2mp dybdekameraet giver dig mulighed for at justere dybdeskarpheden før og efter at du søm skuddet. Den avancerede 2MP dybdekamera banker ud uønsket baggrundsstøj fra dine billeder for at få dem til at se mere professionelle ud.

Attention-grebing selfies gjort let

Kameraet er på dig, så det er din tid at skinne. Galaxy A11s 8mp frontkamera gør dine selfies se mere bedøvelse, og med live fokus får du en blid baggrundslidelse, der gør din personlighed stjernen på billedet.

Strøm, der holder dig i gang

Galaxy A11 har hurtig behandling og rummelig opbevaring, så du kan fokusere på nu. En avanceret octa-core-processor og 2 GB RAM leverer glat og effektiv ydeevne. Download mere og slet mindre med op til 32 GB internt lager. Tilføj endnu mere med et 512 GB microSD-kort.

Samsung Galaxy En detaljeret beskrivelse

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Samsung Galaxy A11 har en 6. -InCH Touchscreen display. En 1. GHz octa-core-processor kører Samsung Galaxy A11. Samsung Galaxy A11 har 2 GB RAM og 32 GB internt opbevaring, der kan udvides til 512 GB ved hjælp af et microSD-kort. Samsung Galaxy A11 har en 13mp + 5mp + 2mp tredobbelt bagkamera og et 8mp front kamera til selfies. Samsung Galaxy A11 kører Android 10. og har et 4000 mAh batteri. Få Samsung Galaxy A11 til den bedste pris online fra telefoner og tabletsâ nairobi kenya.

Samsung Galaxy A11 leveres med en 6. Â ³ tommer Infinity-O Display. Sammenlignet med sine forgængere er Samsung Galaxy A11 displayet større. Displayet bliver rider af hakket og swaps det for et stanshul, der er vært for kameraet. Punch-Hole var reserveret til high-end Samsung smartphones, mens de billige fik hakket. Med Samsung Galaxy A11 får du en billig smartphone med et stanshul i stedet for et hak. Manglen på en hak vil være en lettelse for mange mennesker, der hader hakket, da det skærer af dele af dit indhold og også distraherer.

Displayet er et HD-skærm med et bredt aspektforhold. Med et bredt aspektforhold, fylder ethvert indhold du ser på skærmen fra kant til kant perfekt. Med dette får du en fordybende filmvisning.

5MP Ultrawide-kameraet giver dig mulighed for at tage vidvinkelbilleder. Med et normalt kamera skal du flytte væk fra dit emne, når du vil tage et billede, der fanger hele scenen. Med ultrawide kameraet behøver du ikke længere at flytte for at passe alle i fotorammen. Uanset om det er et gruppebillede eller et naturskønt billede, med ultrawide kameraet, passer de perfekt i fotorammen.

Dybdekameraet tager professionelt udseende portrætfotos. Kameraet blurserer baggrunden, hvilket sikrer, at emnet er hovedfokus for opmærksomhed. Dette gør emnet pop til smukke portrætfotos.

Samsung Galaxy A11 leveres med et 8mp front kamera. Kameraet tager meget gode selfies og opnår dette ved at øge de selfies for at få dem til at se bedre ud. Selvom du tager en dårlig selfie, vil kameraet sikre, at det kommer ud, der ser perfekt ud.

De fleste mennesker tror, ​​at jo større batteriet, jo længere din smartphone strøm varer. Selvom dette kan være sandt i nogle tilfælde, er det ikke helt præcist. Hvad der gør batteristrømmene Hele dagen er den måde, systemet styrer magt og ikke batteriets størrelse. En smartphone med et lille batteri kan have sin batteristrøm i hele dagen, mens en smartphone med et stort batteri måske ikke varer hele dagen.

Samsung Galaxy A11 har et 4000mAh batteri, der varer hele dagen. Operativsystemet sikrer, at strømmen er flittigt Brugt, så processer, der kræver strøm, får det, og dem, der ikke kræver, at det ikke får det til at sikre, at batteriet varer hele dagen på en enkelt afgift. Du kan streame, se videoer eller spille spil, og batteriet vil stadig vare hele dagen.

For at sikre, at Samsung Galaxy A11 altid er ved din side, leveres telefonen med 15W hurtig opladning. Med hurtig opladning tager du kort tid opladning af din smartphone i stedet for timer, og sørg for, at din smartphone altid er ved din side.

Samsung Galaxy A11 leveres med en 1. GHz octa processor. Processoren håndterer hver operation smidigt uden forsinkede problemer. Uanset hvor tungt arbejdet skal processoren sikre, at alle opgaver straks gennemføres.

RAM'en er meget vigtigt, når det kommer til processoren. RAM'en er, hvad der gør det muligt for dig at multitask uden din telefonslag og størrelsen af ​​RAM bestemmer Hvor mange faner du kan åbne og fungere på samme tid. Samsung Galaxy A11 har 2 GB RAM, der vil lade dig multitask uden problemer. Uanset hvor mange faner du åbner, vil Samsung Galaxy A11 ikke stoppe med at fungere.

* Bruger Tilgængelig hukommelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene telefonfunktionerne. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af mobiltelefonoperatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

* Produktbilleder Galleri af PDP: Billeder er kun til Illustration Kun og tilbehør sælges separat. Funktioner og specifikationer er nøjagtige fra kommerciel lancering, men kan ændres uden forudgående anmeldelse.

* GALAXY Z FOLD3 5G og Z FILP3 5G er bedømt som IPX8. IPX8 er baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1. meter på ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand eller pool brug. Ikke støvbestandig.

* Målt diagonalt, skærmen er 6. "i det fulde rektangel og 6." med regnskab for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Samsung Galaxy A Specs:

Samsung Galaxy A11 har 11 modeller og varianter. Generelt er versionerne de samme enhedsmodeller med nogle forskellige funktioner og specifikationer, da mængden af ​​intern opbevaring, processor eller kun 3G / 4G / 5G-frekvenser, der kan være forskellige afhængigt af landet Samsung Galaxy A11, er tilgængelig til.

Ultra bredt kamera til et større perspektiv mere i dine fotos med det ultra brede kamera. Den 77-graders vidvinkel og 115-graders ultra vidvinkel giver dig mulighed for at fange det, du ser, så du vil ikke gå glip af det øjeblik, hvor du står. Nu er det endnu nemmere at få et godt panorama.

Dybdekameraet bringer dit emne til spotlight 2MP dybdekameraet giver dig mulighed for at justere dybden af ​​feltet før, og efter at du søm skuddet. Den avancerede 2MP dybdekamera banker ud uønsket baggrundsstøj fra dine billeder for at få dem til at se mere professionelle ud.

Attention-grebing selfies gjort easyhe kameraet på dig, så det er din tid at skinne. Galaxy A11s 8mp frontkamera gør dine selfies se mere bedøvelse, og med live fokus får du en blid baggrundslidelse, der gør din personlighed stjernen på billedet.

Solid præstation, så du kan gøre Moregalaxy A11 har hurtig behandling og rummelig opbevaring, så du kan fokusere på nu. En avanceret octa-core-processor og 3 GB RAM leverer glat og effektiv ydeevne. Download mere og slet mindre med op til 32 GB internt lager. Tilføj endnu mere med et 512 GB microSD-kort.

Praktisk Mobile SecurityFingerPrint Sensorsimplify mobil adgang med sikkerhed, du kan stole på. Galaxy A11 har en bageste fingeraftryk scanner, der gør det muligt at logge på for at understøtte apps og låse op med din enhed med lethed.

Hold din enhed i Tip Top Condition med Ulenjoy ro i sindet, når du vælger at købe en Galaxy-smartphone. Det Interaktive diagnostik og optimering på Samsung medlemmer app gør det nemt at tune op effektiviteten af ​​dine enheder, mens vores hotline kan du foretage fejlfinding af problemer, når du har brug for den ekstra hjælp.

Produktspecifikationer

Galaxy Z Fold3 5G og Z Flip3 5G er bedømt som IPX8. IPX8 er baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1. meter på ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand eller pool brug. Ikke støvbestandigt.

2baseret på gennemsnitlig batterilevetid under typiske brugsforhold. Gennemsnitlig forventet præstation baseret på typisk brug. Faktisk batterilevetid afhænger af faktorer som netværk, funktioner valgt, hyppighed af opkald og stemme, data og andre anvendelsesmønstre. Resultaterne kan variere.

Basic Info

Ansvarsfraskrivelse. Samsung Galaxy A11-prisen i Pakistan opdateres dagligt fra den prisliste, der leveres af lokale butikker og forhandlere, men vi kan ikke garantere, at oplysningerne / prisen / galaksen A11-priser på denne side er 100% korrekt

Vigtig

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Filippinerne Specifikation Alle enhedspris omkring verden 2021

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Filippinerne Specifikation Alle enhedspris omkring verden 2021

Køb Samsung Galaxy A12 6GB for P9.490. Få gratis næste dag levering inden for Metro Manila af Samsung salg personale. 1 års garanti med et autoriseret Samsung Service Center

Samsung Galaxy A12 128GB Blå coolblue

Samsung Galaxy A12 128GB Blå coolblue

Bestil Samsung Galaxy A12 128GB Blå på coolblue. Bestilt før 2359 Leveres gratis i morgen. Selv om søndagen coolblue noget for et smil.

Samsung Galaxy A12 Manuel brugervejledning Manual PDF Download

Samsung Galaxy A12 Manuel brugervejledning Manual PDF Download

Samsung Galaxy A12 melenggang di Indonesien Pada Desember lalu. Ponsel ini membawa sejumlah Indslag menarik, tapi apakah patut dilirik Berikut gennemgang Galaxy A12.

Samsung Galaxy A12 Smartphone, 32GB, sort ulåst SMA125UZKDXAA

Samsung Galaxy A12 Smartphone, 32GB, sort ulåst SMA125UZKDXAA

Udvid Dit visning til den 6. Inch InfinityV Display af Galaxy A12 indeholder SIM-bundle. 4g aktiveret. Shop Australia Posts rækkevidde af overkommelige smartphones og mobile enheder online i dag.

Samsung Galaxy A12 Online 4 GB Ram, 64 GB ROM, Sort til Best Price VIJAY SALG

Samsung Galaxy A12 Online 4 GB Ram, 64 GB ROM, Sort til Best Price VIJAY SALG

Galaxy A12 SMA125FZKGXFE Se fordelene og fulde funktioner i dette produkt. Lær mere og find de bedste smartphones til dig på Samsung Afrika.

Samsung Galaxy A20 pris i Bangladesh Phoneaqua

Samsung Galaxy A20 pris i Bangladesh Phoneaqua

Samsung Galaxy A20 15990Tk i Bangladesh. Første ankomst på marts, 2019. Med 6. tommer skærm, 4000mAh batteri, 3 GB RAM ..

Samsung Galaxy A20 lanceret i Indien Prisspecifikationer og tilgængelighed

Samsung Galaxy A20 lanceret i Indien Prisspecifikationer og tilgængelighed

Samsung Galaxy A20 3GB RAM 32GB ROM lancering April2019, 6. Inch Display, Dual Bagkamera, Get Specs, Pris, Sammenlign, Review, Feature.

Samsung Galaxy A20 Anmeldelse af YugaTech

Samsung Galaxy A20 Anmeldelse af YugaTech

Samsung Galaxy A20 Seneste Samsung Galaxy A20 pris i Indien, specifikationer, funktioner, anmeldelser og sammenligninger. Få information om Samsung Galaxy A20 tilbehør, kamera og hovedtelefoner. Læs også nyeste gadgets nyheder og køb guide på BGR Indien

Samsung Galaxy A20 Tilbehør

Samsung Galaxy A20 Tilbehør

Samsung Galaxy A20 Specifikationer Display 6. INCHES Super AMOLED CAMERA 13 MP Autofokus Processor Samsung Exynos 7884 RAM 3GB LPDDR4 Batteri 4000 mAh

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.