Samsung Galaxy A12 Review Budget Phone for Content Creators

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Filippinerne Specifikation Alle enhedspris omkring verden 2021

Bang-for-the-buck har altid været min tilknytning til enheder, der kommer ud fra Infinix. De forbinder ubarmhjertigt enheder, der presser det allerbedste, du kan få for pengene. Det er af denne grund til, at de har erhvervet ganske følgende på sociale medier, og at de fleste af deres udgivelser samler så vidtgående forventning.

Ret efter at have udgivet vores unboxing og første indtryk af Infinix Note 11s og deling af indlæg på mine sociale medier sider, har Ive modtaget mange spørgsmål om forskellige aspekter af denne enhed. Så for at finde ud af alt, hvad jeg havde brug for at vide, fortsatte jeg og tog noten 11s som min daglige driver i to uger.

En hurtig opfriskning af specifikationerne

Den har en 6. 5-tommer, 120 Hz, FHD +, IPS display og kører på den nye Helio G96 chipset parret med 8 GB RAM og 128 GB internt lager. Sammen med disse er en 50 megapixel tredobbelt kameraopsætning med et 16 megapixel selfie kamera, et 5.000 mAh batteri og en 33W hurtig opladningsevne.

Design og byggekvalitet

Note-branded enheder fra andre producenter er typisk rettet mod fagfolk, og som jeg nævnt i vores unboxing og første indtryk, synes noten 11s at træde på samme vej.

Telefonen er anbragt i denne slankende og premium-følelse krop. Det er stadig overvejende lavet af plastik, men enheden føler ikke billigt lavet. Jeg tror vi kan antage, at en del af prispræmien, du betaler, er tildelt på dette aspekt.

Display og lydkvalitet

Et bemærkelsesværdigt aspekt, der sætter noten 11s bortset fra deres lavere tier smartphones, er dens skærm. Noten 11s pakker en 6. 5-tommer, FHD +, 120Hz, IPS-skærm med et punch-hullers selvkamera.

Jeg var lidt svigtet af lysstyrken dog. Jeg kæmpede virkelig for at se displayet udendørs, selv når det ikke er under direkte sollys. Indendørs fandt jeg mig stadig, at jeg justerede mellem tre fjerdedele eller maks. Lysstyrke. Noget under halvindstillingen er bare for svag til min smag.

Lydkvaliteten lød også fyldigere og højere denne gang. Der er ikke noget særligt specielt med det, men det lyder anstændigt. Det syntes også ikke at have det fælles problem, jeg har læst i nogle Facebook-indlæg af deres enheder, der er for stille på nær MAX-lydstyrken, men for højt på max.

Hardware og ydeevne

Med spil som sin højeste prioritet ville vi forvente, at gaming-præstationen på noten 11s for at være god. Og det er netop sagen. Det løb de fleste spil, jeg kastede på det på spilbare hastigheder eller endnu højere. Jeg formåede at køre Genshin påvirkning i medium opløsning med lidt til ingen forsinkelse.

Med et par tweaks kan dette endda køre ved en kombination af høje og mellemstore indstillinger. For mig er dette allerede meget prisværdigt , da vi ikke har så mange valgmuligheder, der kunne gøre dette på dette prispunkt.

På trods af at jeg ville overveje at være et relativt kraftigt chipset, nogle spil som mobile legender: Bang Bang og Call of Duty: Mobile havde ikke de højeste grafiske indstillinger som en tilgængelig mulighed.

Samsung Galaxy A12 En fantastisk budget telefon til at frigøre din fantastiske

Andet end det, alle disse spil løb fejlagtigt på noten 11s. Call of Duty: Mobile løb på et usædvanligt glat tempo med 120Hz displayet og følte meget væske til berøring. Og for at besvare spørgsmålet, hvis gyroskop kontrollerer fungerer fint, er svaret ja.

Også, ligesom andre Infinix-enheder, fik stadig genvejen på startskærmen, som lader os klare RAM-brug med blot et tryk. Udførelse af denne genvej, før du kører et spil, der er praktisk, for at sikre en mere stammefri spiloplevelse.

Kører på XOS 10 hud på toppen af ​​Android 11, theres ganske mange forudinstallerede apps, hvoraf jeg foretrækker at være afinstalleret, men jeg sætter pris på, at de mest almindelige sociale medier apps er til stede, så vi ikke behøver at forstyrre downloader dem længere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Enheden leveres med en skærmstørrelse på 6. inches pls IPS kapacitiv touchscreen display opløsning på 720 x 1600 pixels, et objektforhold på 20: 9. Det er bygget med en glasfront, en plastik tilbage og en plastramme.

Laveste pris: P,

Markeret som: 2022 Smartphones, Android, Budgettelefon, Samsung, Samsung Galaxy A12 Nacho, Samsung Galaxy A12 Nacho Funktioner, Samsung Galaxy A12 Nacho Pris, Samsung Galaxy A12 Nacho Specs, Samsung Smartphones, Smartphones

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung gør A-serien endnu mere tilgængelig ved at introducere Galaxy A12 og A02S for at give alle magten til at skabe fantastisk indhold uden den høje pris. Galaxy A12S 4 / 128GB hukommelsesvariant leveres med en P7990 SRP, mens 6 / 128GB-versionen er tilgængelig for P9990 SRP. I mellemtiden kommer Galaxy A02S i

Galaxy A12 er en af ​​Samsungs nyligt lancerede budgettilbud i Filippinerne, hvilket giver forbrugerne en chance for at opgradere deres digitale oplevelse med en enhed, der kan påtage sig deres daglige opgaver, og lidt mere, alt til en konkurrencedygtig pris.

Specifikationer

Som man ville forvente fra en enhed på dette prispunkt, er Galaxy A12S Shell for det meste for det meste plastik. Kombinationen af ​​en tekstureret og glat finish på bagpanelet er ikke noget, du ser hver dag på telefoner og giver det det unikke udseende. Derefter er Theres det -sportere kameramodul, som alle er blevet vant til, og den sædvanlige Samsung Branding.

Upfront, den 6. ³ HD + LCD Infinity-V display er omgivet af tykke bezels, især i bunden, sammen med et hak for dets front kamera. Som forventet er det ikke noget at skrive hjem om â € "farver arent som punchy, og tekst er ikke så skarp.

Ydeevne

Med MediaTeks Helio G-serie er valget for en bestemt konkurrent i dette prisklasse, valgte Samsung stadig for Helio P35, som efter min mening ikke er det bedste valg, især når du ser på benchmark-figurerne.

Hvis du planlægger at få denne telefon til spil, vil din oplevelse variere afhængigt af hvilke spil du spiller. Mobile Legends løber godt, selv med HFR-tilstand på, og torsk mobil er meget spilbar ved lav grafik + høj frame rate indstilling. Genshin-effekt er desværre næsten Unplayable selv ved den laveste grafikindstilling.

Kamera

Hvad er endnu overraskende er, at det holder op selv i lavt lys, hvilket er uventet for en enhed på dette prispunkt. Det er ikke sammenligneligt med at sige en flagskibsanordning, selvfølgelig, men det er bedre end normalt. Der er nok detaljer derinde, skud arent som kornet eller støjende som Ive forventes, og det er trods ikke at have en dedikeret nattilstand.

Software.

Funktioner-kloge, du får for det meste hvad du vil finde på andre enheder â € "mørk tilstand, digital velvære, og den sædvanlige pakke af sikkerhedsindstillinger â €" fingeraftryk, ansigtslås, og de mere traditionelle.

Andre funktioner omfatter Game Launcher, som i grunden er et centralt knudepunkt til alle spil installeret på enheden, Dual Messenger, til at logge ind på to separate sociale mediekonti i en enhed og meget mere.

Batteri

Brug af printerarbejde 2. Benchmark, som simulerer Opgaver som videoredigering og data manipulation, Galaxy A12 var i stand til at score tæt på 14. timer, hvilket betyder, at denne telefon nemt vil vare for en helhed Arbejdsdag for lys til moderat brug mest sandsynligt med energi tilbage til spare for turen hjem.

Bedømmelse.

Samsung Galaxy A12 leverer en anstændig oplevelse for en daglig driver. Det udfører generelt godt, dets kameraer er overraskende anstændigt anstændigt selv i lavt lys, og det kan prale af stor batterilevetid. Valget af SOC er dog stadig tvivlsomt , især i betragtning af at der er andre enheder i samme prisklasse, der bruger en nyere, og åbenbart udfører bedre.

Samsung Galaxy En specifikationer

Den 6. -Inch Widescreen Samsung Galaxy A12 er designet med det fineste sæt funktioner til at give dig en ubesmittet mobiltelefonoplevelse. Denne mobiltelefon har en lang liste over specifikationer, som vil holde dig fast på skærmen i meget lang tid. I øjeblikket er Samsung Galaxy A12 prisen i Pakistan 28.999 PKR, som du nemt kan købe fra vores hjemmeside. Denne stilfulde model blev først udgivet den 21. december 2022.

Samsung Galaxy A12 tilbyder en række forskellige netværk, så brugeren aldrig lider i hænderne på et dårligt netværk. Der er tre netværksteknologier, der tilbydes af denne mobil: GSM, HSPA og LTE. Brugeren kan nyde 2G, 3G og 4G bands service med hastigheden af ​​HSPA 42. / 5. 6 Mbps, LTE CAT4 150/50 Mbps og følgende funktioner:

Vigtig

Samsung Galaxy A21 5G Pris i Indien Phoneaqua

Samsung Galaxy A21 5G Pris i Indien Phoneaqua

Samsung Galaxy A21 s Bedste pris i Indien Fuld specifikation og gennemgår 4 GB RAM 64GB Opbevaring 48 MP Front kamera 13 MP Bagkamera EXYNOS 850 OCTACORE 5000 mAh batteri

Samsung Galaxy A21 pris, Specifikationer Udgivelsesdato i Canada December 2021

Samsung Galaxy A21 pris, Specifikationer Udgivelsesdato i Canada December 2021

Samsung Galaxy en serie er, hvor du kan finde den mest værdi. Heres nyhederne på alle Galaxy en telefon, der er tilgængelig i eller kommer snart til USA.

Samsung Galaxy A21 Gennemgå en fremragende telefon til en overkommelig pris Budget Phone Geeqer

Samsung Galaxy A21 Gennemgå en fremragende telefon til en overkommelig pris Budget Phone Geeqer

Få kendskab til denne budgettelefon med en Quadcamera Setup, stort batteri og display og NFC. Oplev alt i denne Samsung Galaxy A21 anmeldelse.

Samsung Galaxy A20 vs Samsung Galaxy A21 Sammenlign på PricBaba

Samsung Galaxy A20 vs Samsung Galaxy A21 Sammenlign på PricBaba

Sammenlign pris, Harga, Spec til mobiltelefon, Handphone, Tablet, Ipad, iPhone af Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG og Blackberry

Køb Samsung Galaxy A21S 6GB, 64GB, sort online til bedste pris

Køb Samsung Galaxy A21S 6GB, 64GB, sort online til bedste pris

Samsung Galaxy A21S 128GB er fyldt med spændende funktioner, såsom en skærebruger, langlaster batteri, quad kameraer og en 6. tommers infinityo display for at hjælpe dig med at holde dig i sporet, mens du går om din dagstidlivsstil. Showcasing et 3D Glossy Exterior med Hologram Effekt, Par pænt med din følelse af stil.

Verizon Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Black 128GB Walmart.com

Verizon Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Black 128GB Walmart.com

Sammenlign Samsung Galaxy A21 vs Samsung Galaxy S21 Ultra med vores telefonsammenligningsværktøj og få sidebyside specifikationer.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Samsung Galaxy A21 Network Unlock Code og Remote Unlocking Service til Variant A215U og S215DL Sprint ATT Metropcs Tmobile Tracfone Alle USA Bærere

Samsung A21 ulåst mobiltelefon

Samsung A21 ulåst mobiltelefon

Samsung Galaxy A21 Factory Unlocked Android Cell Phone US Version Smartphone 32GB Storage Longlasting Batteri, 6. Infinity Display, Quad Camera Black Fornyet

Samsung Galaxy A32 5G 6GB128GB Awesome Violet Smartphone A326 Størrelse 6.

Samsung Galaxy A32 5G 6GB128GB Awesome Violet Smartphone A326 Størrelse 6.

Samsung Galaxy A32 Pris, Specifikationer, USB-drivere, HD Baggrunde

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.