Samsung Galaxy A32 5G udgivelsesdato, pris, specs og 5G vs 4G LTE

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy A32 er en stor værdi telefon med en bunke af store funktioner. Samsung Galaxy A32 har en stor kamera i alt lys, en fantastisk design, og surround sound, der er perfekt til gaming. Samsung Galaxy A32 har også et batteri, der vil vare aldre, og en skærm, der er skånsom mod dine øjne.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

På næste generation af mobildata netværk ændrer strømmen af ​​5G hurtige hastigheder den måde, du oplever og deler indholdet "fra super glat spil og streaming, til ultra hurtig deling og download. Opgrader til Galaxy A32 5G og fremskynde din smartphone oplevelse.

Galaxy A32 5G ser godt ud og føles endnu bedre i dine hænder. Den sømløse design har nuancer med en subtil glød, og minimal bageste kamera boliger til ikoniske stil. Vælg mellem fire farver til at udtrykke dig: Awesome Sort, Awesome Hvid, Awesome Blå, Awesome Violet

Snap mindeværdige øjeblikke i klare detaljer med 48MP Main kamera. Udvid betragtningsvinkel med Ultra Wide kamera. Tilpas fokus med dybde kamera, eller komme tættere på detaljerne med Macro kamera.

Kom i tæt med 5MP Macro Kamera og opdage detaljer, du måske er gået glip ellers. Den gælder naturligt Bokeh effekt til dine billeder, så dit motiv at skille sig ud fra baggrunden.

Den 2MP Dybde Kamera kan du justere dybdeskarpheden i dine billeder. Med et enkelt tryk kan du nemt finindstille baggrundssløring bag dit motiv for høj kvalitet portrætbilleder det, der virkelig skiller sig ud.

Maksimer ydeevne med Game Booster. Cut distraktioner og dit spil med en dedikeret interface og nem at nå menu. Ramme Booster giver grafik glat, livagtige bevægelse. Og spille på dit bedste som spil Booster lærer dine brugsmønstre for at optimere batteri, temperatur og hukommelse.

Galaxy A32 5G kombinerer octa-core processorkraft med op til 6 GB RAM til hurtig og effektiv ydeevne til den aktuelle opgave. Nyd 128GB intern hukommelse eller tilføje endnu mere plads med op til 1 TB microSD-kort.

Indbygget i telefonens hardware og software fra starten, Samsung Knox beskytter telefonen fra det øjeblik den er tændt. Tilbyder flere lag sikkerhed, det beskytter din mest følsomme oplysninger fra malware og skadelige trusler.

Nyd jævn bevægelse og en dejlig design på One UI. Optimeret til enhver skærmstørrelse, det kan du fokusere på, hvad der betyder noget i en behagelig og intuitiv måde. Et UI kan du tilpasse telefonen til perfekt passer til din smag og fuldt ud nyde dit komfortable Galaxy oplevelse.

Det kører på en MediaTek Dimensity 720 5G chipsæt med 8 GB RAM, Android 11 OS, og One UI 3. softwaren. Der er også en sidemonteret fingeraftryksscanner, 5G-forbindelse, NFC, og 128 GB udvides opbevaring.

Blok detaljer:

Samsung Galaxy A32 quad-kameraer er sandsynligvis lige så stor en ændring fra sidste års model. Theres en 64-megapixel quad main kamera, en 8-megapixel ultra-vidvinkel cam en 5-megapixel makro shooter, og en dybdemåler i dagslys. Den vigtigste cam tager ordentlige billeder. Der er gode skarphed stort dynamikområde, lav støj, og afbalancerede farver. Du kan optage videoer kun op til her, som er en smule overraskende. Måske en af ​​de kompromiser for at opnå Galaxy A32s pris i Kenya.

Platform & ydeevne

I Kenya, Samsung Galaxy A32 fås i en variant vedrørende interne lager og hukommelse. Denne ene variant er 128 GB med 6 GB RAM. Når du starter det op, det vil minde om, at det er en Android 11 drevne enhed så senere, at det har One UI 3.. Samsungs latest One UI 3. løbet Android 11 er blevet inkluderet på Galaxy A32.

Batteri

Endnu engang opfordrer vi dig til at udøve dine tanker om, hvad vi vil sige næste. Samsung Galaxy A32 leveres med en massiv 5000 mAh batteri. Vi bedst beskrive sin præstation som den magt, der holder dig i gang hele dagen lang. Alvorligt imidlertid isnt 5000mAh så generøs? Vi finder det er. Og bør du begynde at løbe tør, plugin, og magt op med 15W hurtig opladning? En 2., type C 1. vendbar stik er til stede her. Du får også NFC og 5., A2DP, LE med Samsung Galaxy A32.

Beskyt dit køb

Samsung Galaxy A32 5G er skræddersyet til købere på udkig efter en billig telefon med anstændige specs. Men Samsung også udgivet flere andre budget AX2s i begyndelsen af ​​april ligesom A02, A12, A32 4G og A42 5G.

For lejlighedskøb-jagt Samsung-fans, der ikke ønsker at overveje en mellemklasse indstilling ligesom Galaxy A72 eller et diskonteret Galaxy S21, kan Galaxy A32 5G være det næstbedste. Her er alt, hvad du behøver at vide om dette håndsæt, herunder ydeevne, kameraer, og uanset om du bør få den 5G-versionen.

Kom til sagen

Du kan ikke købe en ulåst udgave; på nuværende tidspunkt, A32 5G er kun tilgængelig for T-Mobile, Sprint, eller Cricket. T-Mobile har i øjeblikket et tilbud, hvor du kan handle i din nuværende mobiltelefon til at modtage en gratis Galaxy A32 5G, plus en gratis opgradering til 5G tjeneste.

design og display

Galaxy A32 5G fotograf vil have adgang til en 48MP main shooter, med 8 MP ultrabred, 5MP makro, 2mp dybde, og 13 MP selfie kameraer. Til sammenligning, A12 har kun en 16MP vigtigste kamera, mens du har brug for at opgradere til A52 for at få en 64MP vigtigste shooter.

Til din hele dagen fotografering sessioner, skal du langvarig batterilevetid. Heldigvis Galaxy A32 5G batteri har en 5,000mAh kapacitet, hvilket giver dig masser af energi til en hel dag med arbejde eller leg.

Performance og software

Den A32 5G vil komme med Android 11 forudinstalleret, specielt Samsungs Android hud One UI 3.. Det vil ikke løbe så hurtigt som S21-serien, men det bør få konsistente sikkerhedsopdateringer til de næste par år.

Samsung Galaxy en g vs g LTE

Gør du virkelig ønsker en billig 5G telefon, eller har du bare ønsker det bedste bang for pengene? For den bedste værdi, Galaxy A32 4G tilbyder en betydelig opgradering til en lignende pris. Faktisk er det fair gætte på, at Samsung nedgraderet Galaxy A32 5G i de fleste områder bare at tilføje 5G støtte.

Den 6. 5-tommer skærm ups opdateringshastigheden fra 60Hz til 90Hz, opløsningen fra 720p til 1080p, og de pixel per tomme fra omkring 270 til mere end 400. Måske vigtigst af alt, det brugte en OLED skærm i stedet for en LCD-skærm.

Michael Hicks begyndte sin freelance skrivning karriere med TechRadar i 2022, der dækker spirende tech ligesom VR og selvkørende biler. I dag arbejder han som et personale redaktør til Android Central, men stadig skriver lejlighedsvise TR anmeldelser, hvordan-tos og explainers på telefoner, tablets, smart home enheder og andre tech.

Beskrivelse.

Pakket med innovative funktioner, der gør dit liv mere forbundet, dagens 24 tommer og 32 tommer smarte tv tilbyder pladsbesparende skala samt ændre spillets underholdningsmuligheder. Forkæl dig selv med populære film og shows med nem adgang til apps og streaming-tjenester, herunder Netflix, Stan, YouTube, Amazon Prime Video og flere - hvilket betyder, at du aldrig glip af en ny udgivelse eller en episode! De fleste små fjernsyn har integreret HDMI-indgange og USB-porte, så du kan spille forskellige multimedie med kompatible USB-enheder, såsom flash-drev, kortlæsere og streaming adaptere som Google Chromecasts og Apple Airplay. Nogle mindre tv'er inkluderer endda en dvd-drev, så du kan krølle op og nyde dine box-sæt klassikere!

En fitting opløsning til små rum

Bliv inspireret til at tage din visning i undersøgelsen, køkken, ekstra værelse eller soveværelse med en overkommelig 32 tommer eller 24 tommer tv. Den ideelle anden skærm løsning, disse kompakte modeller tilbyder de nyskabelser og funktionaliteten af ​​deres meget større modstykker så du ikke behøver at gå glip af den nyeste teknologi.

Nå, hvad venter du på? Fra små til stadion skærme, tjek Harvey Norman imponerende udvalg af TV i forskellige størrelser, herunder 55 til 60 inches, 65 til 70 inches og 75 tommer tv og over så de passer til dit rum og livsstil. Gennemse alle de førende mærker som Akai, Hisense, Samsung og Toshiba, online eller på din lokale Harvey Norman butik i dag!

Nyd en dynamisk og medrivende oplevelse, når binge-ser film eller spiller spil med Samsung 32-tommer CT55 Buet skærm med Optimal Krumning 1000R. Med en 4ms responstid, denne skærm gør hurtig bevægelse scener uden drastisk påvirker visuelle detaljer.

Når arbejdet og livet kræver din fulde opmærksomhed, gør det hele med den slanke, 3-sidede Borderless Samsung 32-tommer M7 4K UHD Smart Monitor, som indeholder indbyggede produktivitetsprogrammer og adgang til en verden af ​​underholdning med blot et klik. Det indeholder en fjernbetjening med OTT-varme nøgler, så du kan få adgang til streamingstjenester på flugt og styre dine mediernes problemfri.

Vigtig

Samsung Galaxy A10 vs Samsung Galaxy A10e

Samsung Galaxy A10 vs Samsung Galaxy A10e

Samsung Galaxy A10e har attraktive specifikationer af 5,83 Display, 2 GB RAM, 8 MP kamera, 3000 mAh batteri.

515 Min Lås Sprint tmobile Verizon Samsung Galaxy A10 A10E A20 A30 A40 A50 A70 A80

515 Min Lås Sprint tmobile Verizon Samsung Galaxy A10 A10E A20 A30 A40 A50 A70 A80

Samsung Galaxy ASeries er formentlig virksomhedens mest forskelligartede lineup af smartphones til dato. I den ene ende har du flagshipclass funktioner som dem der findes på Galaxy A90 5G, mens de øvrige serverer imponerende overkommelige priser, i den holder af den ydmyge Galaxy A10. Barnet af den nuværende flok, A10, gør ikke har

Samsung Galaxy A11 Specification, Features, Pris i Indien, 6. tommer hul Punch Display

Samsung Galaxy A11 Specification, Features, Pris i Indien, 6. tommer hul Punch Display

Samsung Galaxy A11 Specification, Features, Pris i Indien, 6. tommer hul Punch Display

Amazon Mobile prisliste i Indien 20 dec 2021

Amazon Mobile prisliste i Indien 20 dec 2021

Top highend smartphones tilgængelig på Amazon Indien lige nu Her er den fulde liste Vi tager en masse på de bedste 5 smartphones til rådighed på e-handel portal Amazon Indien lige nu

Samsung Camera manager App-apps på Google Play

Samsung Camera manager App-apps på Google Play

Ankommer ved man, dec 27 Køb Galaxy A21A11 Fisheye Lens Wide Angle selfie Makro Camera Clip 2i1 R4A til Samsung Galaxy A21A11 på Walmart. om

Samsung Galaxy A11 kamera

Samsung Galaxy A11 kamera

Sådan Fix Camera Samsung Galaxy A11 Problemer Simple og Complete Solutions til at reparere eller Hard Reset eller Master Format Devices. Dette fællesskab giver også anmeldelser, tips tricks og information til mange gadgets. Vi har også mulighed for at diskutere om eventuelle problemer relateret til hver enhed.

Sådan Flash Samsung Galaxy A11 firmware via Odin

Sådan Flash Samsung Galaxy A11 firmware via Odin

Sådan Flash Samsung Galaxy A11 firmware via OdinAlmost hver android ville være et problem som bootloop, hænge, ​​og langsom reaktion.

Sådan låser du SAMSUNG A11 Telefon Glemt kodeord uden at miste Data NghenhaY.net

Sådan låser du SAMSUNG A11 Telefon Glemt kodeord uden at miste Data NghenhaY.net

Du kan låse op Oppo A11 Android Mobile, når du har glemt adgangskode. Vi leverer adgangskode nulstillingsmetoder, mønster lås løsninger og pin lås osv.

Resolve Samsung-konto låst på grund af unormal Factory

Resolve Samsung-konto låst på grund af unormal Factory

Hej, Hvis du har tabletten konfigureret med din Google-konto, bør du se en mulighed for at nulstille din adgangskode ved hjælp af din Google-konto oplysninger. Metoden er beskrevet i toppen af ​​denne hjemmeside httpvisihow. omHowtounlockSamsung ... Hvis du ikke har denne mulighed, kan du gøre en ... Samsung Galaxy Tab 2 7.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.