Samsung Galaxy A32 5G SMA326BDS 128GB8GB Alle specs

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Japan

Samsung Galaxy A32 4G har en pris på Php 13.990 i Filippinerne. Den smartphone er tilgængelig på Samsung Online Store, Lazada, Shopee, og online-platforme af MemoXpress og Abenson.

Samsung Galaxy a specs

Samsung Galaxy A32 5ga Mobiltelefon er udstyret med en 6. inches TFT-skærm med en skærmopløsning på 720 x 1600 pixels og kører på Android 11. operativsystem. Mobiltelefonen er drevet af Octa-Core-processor og MediateK Chipset. Den har 64 GB / 128 GB indbygget opbevaring og 4 GB / 6 GB / 8GB RAM. Samsung Galaxy A32 5g kører Android 11 og drives af et 5000 mAh ikke-aftageligt Li-Ion batteri.

Her er den komplette liste over specifikationer, funktioner og pris af Samsung Galaxy en

Samsung Galaxy A32 blev udgivet den 25. februar, 2022. Den smartphone fås i fire farver: Awesome Sort, Awesome Hvid, Awesome blå, og Awesome Violet. Det drives med en ikke-aftagelig Li-Ion 5000 mAh batteri + hurtig opladning 15W.

Laveste pris: p,

Når Samsung annoncerede Galaxy A-serie 2022 i Filippinerne et par måneder siden, kun Galaxy A52 og A72got den 5G behandling. Men i dag, Samsung Filippinerne hjemmeside afslørede den officielle pris på Galaxy A32 5G model. Ved at tilføje et, ± 2000 mere på toppen af ​​SRP for 4G-model, du kan få den 5G varianten ad, ± 15.990 med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Dens også fås i hvid, sort, blå og violette farver.

Samsung har officielt lanceret sit mellemklassen Galaxy A32 4G og sin pris, på Filippinerne. Den nye telefon kommer med en rimelig magt Helio G80-processor, sammen med Samsungs varemærke Super AMOLED-skærme og temmelig kraftige kameraer.

Youre også få Samsungs eftertragtede Super AMOLED skærm, der har en Full HD-opløsning og 90 Hz opdateringshastighed, sammen med en høj opløsning 64-megapixel bageste kamera med en 8-megapixel ultra-vidvinkelkamera, 5- megapixel makro kamera, og en 2-megapixel dybdesensor.

Samsung Galaxy en g filippinske pris

Samsung A32 er prissat til Php 13.990. Den enhed sammen med de førnævnte promotions kan være benyttet på følgende platforme: Samsung Online Store, Lazada, Shopee. og MemoXpress og Abensons.

Strømtilførsel enheden er en MediaTek Helio G80 chip parret med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den har også en 20-megapixel selfie shooter og skibe med Samsungs egen Et UI 3. baseret på Android 11.

Theres ingen ord om tilgængelighed og pris af Galaxy endnu A32 5G, men i betragtning af at vi allerede spottet den 5G versionen på selskabets filippinske sted i sidste måned, skal det blive frigivet snart â €”sandsynligvis gennem et partnerskab med Smart Communications eller Globe Telecomâ € | eller begge dele.

Samsung Galaxy en g specs

Editor-in-chief: Alora Uy Guerrero har 19 års erfaring som redaktør for trykte og digitale udgivelser som Yahoo. Hun tog tid på journalistik for at styre modsatte digitale marketingkampagner. Når det ikke er travlt med sine babyer, arbejder Shes på Revück, et passionprojekt â € "eller sandsynligvis rejser eller Obsessing over hendes yndlingsband, film, tv-shows og basketballhold.

Rejs til USA eller internationalt Nyd dataroaming worryfree med Roam Like Home. Tjek roaming priser til USA og internationale rejser fra Rogers.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung fortsætter at give alle til at skabe fantastisk indhold med den lokale debut af Galaxy A32 â € ”en anordning fyldt med innovationer til en rimelig pris. Dens en smartphone, som alle kan nyde.

For optik, dens fik en 64MP main kamera, en 8MP ultrabredt enhed, og et par 5MP sensorer til makro- og dybde-sensing. Upfront er en 20MP snapper. Kamera funktioner omfatter AR Emoji, mine filtre, og Scene Optimizer. Det understøtter også Hyperlapse, Night-indstilling, Pro-mode, Panorama, og Slow-Mo for dem, der ønsker at eksperimentere med deres indhold.

Enheden kører OneUI 3 ovenpå Android 11 og pakker et 5,000mAh batteri med 15W hurtigt opladning. Andre funktioner omfatter Dolby ATMOS, Gorilla Glass 5 beskyttelse, en fingeraftryk på skærmen og en altid-på display.

Samsung Galaxy A32 er prissat til Php13.990 og er nu tilgængelig på Samsung Online Store, E-handelsplatforme Lazada og Shopee og online platforme af Memoxpress og Abenson. Det kommer i to farver â € "Awesome Black and Awesome White. Kunder, der vil købe en enhed fra 9. april til 18 online, vil også modtage en gratis Samsung 10.000mAh batteripakke værd Php 1.299.

Bortset fra Galaxy A32 lancerede Samsung også Galaxy A72, A52 og A52 5G til det filippinske marked. Dem, der vil købe de nye Galaxy-enheder online, kan drage fordel af spændende promos, såsom:

Emman har skrevet teknisk og har artikler siden 2022. Før dette blev han en af ​​de instruktører på Asia Pacific College i 2022 og til sidst landede et job som Business Analyst og Technical Writer På integrerede open source-løsninger i næsten 3 år.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Bruger Tilgængelig hukommelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene enhedens funktioner. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

* Billeder afbildet heri er kun ment som en Illustrativ Guide til forbrugeren vedrørende design og brug af produktet. Det egentlige udseende af produktet, hvad angår design og farve, kan være anderledes afhængigt af varianter tilgængelige på det lokale marked. Produktdesign og farve kan også opdateres og ændres uden forudgående varsel til offentligheden.

Theâ Samsung Galaxy A32 er en mid-range smartphone, der har en 6. -Inch FHD + Super Amoled Display med en 90Hz skærm opdateringshastighed, 64mp + 8mp + 5mp + 5mp quad bagkameraopsætning, og en enkelt 20mp punch- Hole Selfie kamera.

Det kører på en MediateK Helio G80 chipset med 8 GB RAM, Android 11 OS, og en UI 3. software. Der er også en undervisning fingeraftryk scanner, 4G LTE-forbindelse, og 128 GB udvidelig opbevaring.

Samsung Galaxy A Specs:

For at levere en højkvalitets oplevelsesoplevelse, er Galaxy A32 udstyret med en 6. -InCH FHD + Super Amoled Infinity-U-skærmbilleder med 90Hz opdateringshastigheder og et lysstyrketniveau på op til 800nits, der forbliver klare selv under stærkt sollys. I mellemtiden justerer Eye Comfort Shield automatisk, at skærmens farvetemperatur automatisk, baseret på smartphone brugsmønstre, så brugerne kan forbruge timers indhold med mere beskyttelse. Derudover hengiver den høje opdateringshastighed også brugere med glattere scrolling, der gør det muligt at skifte mellem applikationer mere sømløse.

Galaxy A32 er klar til at understøtte aktivitetsfyldte dage med lidt pusterum. Det 5.000mAh batteri giver brugeren mere tid til at gøre, hvad de elsker. I mellemtiden registrerer dens AI-strømbesparende og justerer til mobile brugsvaner til langvarig effekt. Og med op til 15W til adaptiv hurtig opladning kommer Galaxy A32 tilbage til fuld kraft, hurtigt.

Understøttelse af de fantastiske skærm- og kamerateknologier er præstationshastigheden på Galaxy A32S avanceret processor. 8 GB RAM er koblet med 128 GB intern hukommelseskapacitet, som også kan øges op til 1TB.

Derudover overvåger den indbyggede Game Booster Software Gaming Performance og automatisk justerer indstillingerne, herunder batterilevetid, temperatur og hukommelsesforbrug, for den bedste spiloplevelse.

Galaxy A32 understøtter Android 11 og en UI 3, så brugerne fokuserer på, hvad der betyder mest med indhold og funktioner lige ved hånden. Den leveres med en in-display fingeraftryksføler og er sikret af en forsvarskvalitet Samsung Knox Security Platform, der sikrer brugerdata.

Pris og tilgængelighed i Philippine S

Samsung Galaxy A32 vil være tilgængelig i Awesome Black and Awesome White Colors i Filippinerne til PHP 13.990. Det vil blive solgt ikke kun online hos Samsungs officielle butik i Samsung. OM, Lazada og shopee, men vil også være til salg offline på Samsung Experience Stores og autoriserede forhandlere landsdækkende, der starter senere i denne måned.

Nøglefunktioner

Feast dine øjne på levende detaljer med FHD + Super Amoled Display, når 800 nitsâ¹ for klarhed selv i lyst dagslys. Øjenkomfort Shield -² sænker blåt lys, og reel glat holder udsigten glat, uanset om du er spil eller ruller. Alt på den ekspansive 6. -Inch Infinity-U display.

Minimalistisk design med slående stil

Sæt dine hænder rundt om det elegante bløde kantdesign på den fantastiske galakse A32. Med det ikoniske kamera design og blank finish på bagsiden skiller denne telefon ikke kun â € "den sætter en ny standard. Vælg mellem fire iøjnefaldende farver: Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue og Awesome Violet.

Awesome kamera, fange alle detaljer

Galaxy A32s multi-linse kamera system tager billeder til næste niveau. Gå Ultra High-Res på 64mp hovedkameraet til skarpe, rydde billeder hele dagen. Udvid visningsvinklen med ultra bredt kamera. Tilpas fokus med dybdekamera, eller kom tættere på detaljerne med makro kamera.

Vigtig

Fix Samsung Galaxy F41 Volume Power Knapper Ikke fungerer GADGET-funktioner

Fix Samsung Galaxy F41 Volume Power Knapper Ikke fungerer GADGET-funktioner

For at gøre dit problem lettere at løse, har vi samlet nogle nyttige metoder til at rette Samsung Galaxy F41 Volume Power Knapper, der ikke fungerer.

Samsung brugere Find de Cant Slet Facebook

Samsung brugere Find de Cant Slet Facebook

Tjek mere httpswww. ardreset. nfodevicessamsungsamsunggalaxya51toptricksIn denne tutorial vores ekspert vil vise dig de bedste apps og sejeste ...

Samsung Galaxy A51 pris i Indien 18. december 2021 med specifikation Anmeldelser Kurhunt

Samsung Galaxy A51 pris i Indien 18. december 2021 med specifikation Anmeldelser Kurhunt

Find den bedste brugte A51 pris i Indien Brugt A51 til salg i Indien. Renoveret Seal Pack A51, A50, J7, S10, J2, Note 9, S9 Mere i OLX Indien. Indien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Telefonen er prissat til P17,990, grubetæring den direkte mod Vivo V19 Neo

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Visning taget til et helt nyt niveau af awesomeness Den InfinityO Visning af Galaxy A51 optimerer visuel symmetri. Nu kan du spillet,

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Samsung Galaxy A51 Bedste pris i Bangladesh er BDT. 26.117 pr. 15. december 2021. Check Samsung Galaxy A51 specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger Vurderinger, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy A51 priser før du køber online.

Samsung Galaxy A51 anmeldelse Can Det slå konkurrenterne Digital Trends

Samsung Galaxy A51 anmeldelse Can Det slå konkurrenterne Digital Trends

Product Review i 2019, Samsung indført en masse nye A-serie smartphones, men med en ansigtsløftning, der gav dem slankere design og flere sømløse skærme. Galaxy A51 tager på denne nye look, men har andre ting i sine ars ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den mest komplette ressource om mobil teknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tablets og bærbare enheder.

Samsung A51 oplåsningskode LTE UK EE O2 Vodafone Tesco Mobile Virgin

Samsung A51 oplåsningskode LTE UK EE O2 Vodafone Tesco Mobile Virgin

Samsung Land Lås tryg på din destination. Kun et klik væk til at låse din Samsung Phone Carrier Lock.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.