Samsung Galaxy A50 er det stadig værd at købe

Samsung Galaxy A50 Samsung Corning Gorilla Glass

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Bemærk venligst: I oktober 2022 opdaterede vi DXOMARK Kamera testprotokollen. Version 4 omfatter nu billede forpremiere tests og en lang række nye test scener som en del af vores nye TruStability evaluering, som måler kameraerne evne til at levere konsekvent stillbilleder og video kvalitet på tværs af alle skydning scenarier. Vi har gentestet denne enhed ved hjælp den nye version 4 af forsøgsprotokollen og produceret denne helt opdateret gennemgang. For mere information, se venligst vores artikel om forhåndsvisning, TruStability og andre version 4 opdateringer af DXOMARK Kamera testprotokollen.

Samsung Galaxy A50 blev lanceret i begyndelsen af ​​2022 som en feature-rige budget smartphone, der omfattede et stort 6. -inch AMOLED FHD + skærm med en lille waterdrop hak og tynd hage at sikre masser af skærmplads. Det var også en af ​​de mest magtfulde enheder i denne ende af markedet, der kører Android 9. på en Exynos 9610 chipset og byder ikke færre end tre kameramoduler. Standard-dækkende kamera blev bygget omkring en 25 MP sensor, placeringer ned til 12. MP udgang koblet til en 26mm f / 1. linse, med en 8 MP ultrabred kamera og en 5 MP dybde sensor til bokeh skud.

Opdatering resumé

Sikring af en opdateret samlet DXOMARK Kamera score på 76 Samsung Galaxy A50 er someway bag de nyeste udstyr til smartphone billedkvalitet. Måske ikke overraskende denne ældre enhed kæmpede under vores mere udfordrende version 4 testprotokoller. Dens Foto score på 76 er næsten 50 point efter den førende og særligt lave scorer for natten, bokeh og forhåndsvisning ydeevne haft en effekt. Opnåelse af en zoom score på 27, A50 leverede bedre resultater i vores ultra-bred analyse, men uden en dedikeret tele-linse resultaterne var lavt i tele kategori. En video score på 67 er også den laveste opnås under version 4 test til dato, og selvom resultaterne for eksponering, farve og støj var acceptable, dårlige resultater i autofokus og tekstur havde en samlet effekt.

For en 18-måneder gammel budget enhed, Samsung A50 sat i en respektabel præstation under vores udfordrende ny test regime. Støj er temmelig godt kontrolleret i udendørs scener, men detaljeringsgraden er lav samlet i alle testede betingelser. Ansigter er godt eksponeret i modlys, og selvom target engagementer er acceptable, er dynamikområde begrænses. Stærke grønne hvidbalance afstøbninger i udendørs billeder er en svaghed, dog, og kvaliteten af ​​zoom skud efterlader lidt at ønske, med lav detalje og indlysende farvestik. I vores nye og udfordrende test scener, der omfatter mere emne bevægelse, vi også observeret ghostingartifacts i nogle A50 billeder, der påvirkede den endelige score.

Optagelse videoer, fandt vi eksponering at være generelt nøjagtige under stabile lysforhold indendørs og udendørs. Eksponering tilpasning er langsom som lysforholdene ændres, dog, og dynamikområde er begrænset i videoer. Eksponering på ansigter er temmelig godt, selvom, og hudfarver er generelt acceptable i indendørs film. White balance er et lille ustabil, men så forvente at se en lille variation i farvestik og stærke farvestik i udendørs videoer i særdeleshed. Video detalje er lav i de fleste forhold og luminans støj er synlig i både indendørs og svagt lys. Autofokus sporing er også dårlig, og det A50s stabilisering systemet isnt meget effektiv, med resterende bevægelse og billede deformation ofte synlige, når kameraet bevæger sig under optagelsen.

Eksempel

Den A50 isnt en top performer til eksempelbilledet kvalitet, med store forskelle i forhold til fange i de fleste situationer, og selvom zoom glathed er god, zoomområde er meget begrænset hjælp knivspids. Med ingen levende HDR, højdepunkter i forhåndsvisning er altid overeksponeret i høj kontrast forhold. På skærmen HDR PÅ symbol giver nogle tegn på, at HDR behandling vil blive anvendt i capture, hvilket er nyttigt, men behandler isnt altid anvendes, når det kræves. Ansigter er ofte udsat mørkere i capture, også. Så for det meste, er der betydelige forskelle mellem forhåndsvisning samt optage i udendørs og indendørs forhold. Eksponering repræsentation er bedre i svagt lys, men et tab af tekstur og ekstra støj er ofte synlig i forhåndsvisning under dårlig belysning.

Lanceret i februar 2022 Galaxy A50 er en feature-rige, budget smartphone, der omfatter et stort 6. -inch AMOLED FHD + skærm med en lille waterdrop hak og en tynd hage, hvilket giver masser af skærmplads. Med en Exynos 9610 chipset kører Android 9., Galaxy A50 er en af ​​de mest magtfulde enheder i denne ende af markedet. De fotografering proposition tilbud ikke én, men tre kameraer på bagsiden af ​​enheden: en 25Mp sensor koblet til en 26mm f / 1. linse til det primære kamera, en 8MP ultrabredt kamera, og en 5MP dybde-sensing sensor til bokeh skud. Læs videre for at finde ud af, hvordan Samsung Galaxy A50 kameraet udfører mod konkurrencen i vores dybdegående gennemgang af de.

Om DxOMark Mobil test: Til scoring og analyse i vores smartphone kamera anmeldelser, DxOMark ingeniører opsamling og evaluere over 1500 test billeder og mere end 2 timers video både i kontrollerede lab miljøer og i naturlige indendørs og udendørs scener, ved hjælp af kameraer standardindstillinger. Denne artikel er designet til at fremhæve de vigtigste resultater af vores test. For mere information om den DxOMark Mobile forsøgsprotokol, et klik her. Flere detaljer om, hvordan vi scorer smartphone kameraer er tilgængelige her.

Test resumé

Alt i alt er vi stadig elsker Moto G7. Det er en fantastisk, prisbillig telefon, og den vandt vores Editors' Choice for sin billig pris, godt kamera og pålidelig ydelse. Men jeg tror Galaxy A50 er bedre, selv om det er lidt dyrere. For at det også fortjent selv en Editors' Choice. Hvis du har en ekstra $ 70 til reservedele, gå til Galaxy A50 over Moto G7. Selvom det ikke skyde 4K video og jeg er ikke en stor fan af Samsungs One UI, A50 overlegne kamera, slankere design og længere batterilevetid gør det jo bedre telefon.

Samsungs galakse et serverer en galakse oplevelse for langt mindre

Desuden Galaxy A50 har en AMOLED skærm i forhold til Moto G7 LCD-skærm. Selvom begge telefoner har omtrent samme opløsning og pixeltæthed, skærmen Galaxy A50 er lysere og farverne er meget mere levende. Sorte er meget mørkere og inkier så godt. Når du ser begge telefoner i forskellige vinkler, farveskiftet er mere alvorlig på Moto G7 også. Det betyder, farver udvaske dramatisk og skærmen ser ud til at få lysdæmper på bestemte vinkler.

En fordel Moto G7 har er, at det er lidt vand frastødende . Du kan ikke helt nedsænke det undersøiske, men det har en nano-belægning, der beskytter den mod lys vand drysser og stænk. Samsung har ikke tilføje beskyttelse vand til A50.

er ligeglad k video? galakse et kamera er overlegen

Billeder er skarpere, så du kan se finere detaljer i ting som blade og mursten. I svagt lys, de A50 lysere og slag op farver, mens billeder taget med G7 er mudret med meget mere uklar og udvasket farver. Den A50 har også et større dynamikområde, hvilket betyder scener med forskellige lysforhold udsættes mere jævnt i forhold til Moto G7. Jeg har bemærket, at der var tidspunkter, hvor A50 er HDR effekt kiggede lidt for urealistisk , men jeg foretrak det over Moto G7 alligevel. Galaxy A50 har et andet vidvinkel kamera også, hvilket betyder at du fange mere indhold i hver frame. Dette er praktisk, når du ønsker at fange enorme landskaber og natur også.

Begge telefoner trukket fra bokeh effekt til portrætter sammenligneligt og fallouts mellem for- og baggrunde var glatte og naturligt udseende. Du kan også tage portrætter med fremadvendte kamera på begge telefoner. Da jeg tog et selfie, begge telefoner viste nogle patchiness omkring mit hår. Men jeg foretrækker stadig Galaxy A50 billedbøger fordi hvidbalancen var mere præcis.

I modsætning til Moto G7 dog, A50 kan ikke skyde 4K video. I stedet skyder 1080p video og videoer i denne resolution var på niveau med Moto G7. Objekter var i fokus, farver var virkelighedstro liv og lyd var klar. Mens jeg selv er ligeglad for 4K hjemmevideoer, hvis du ønsker at skyde skarpere og lysere video og har en 4K skærm, er Moto G7 valget mellem de to.

Galaxy a vs moto g batteri og ydeevne

For vores benchmark tests, Galaxy A50 konsekvent kantet ud Moto G7. Men i det virkelige liv, vil du ikke mærke en stor hastighedsforskel mellem de to, og min dag-til-dag erfaring med begge er relativt glat. Der er tidspunkter, selvom at jeg løber ind i den lejlighedsvise hikke med Galaxy A50. For eksempel apps uventet nogle gange eller bare ikke vil starte. Og fingeraftrykslæseren vil tage et beat eller to længere end normalt for at låse telefonen op. Igen løber hovedparten af ​​tiden Galaxy A50 fint, men fordi dets processor ikke er top-of-the-line, kan du bemærke de samme stykker, som jeg gør.

DARK SLINGSHOT UBEGRÆNSET

Samsungs telefon er også udstyret med et batteri på højere kapacitet og varede meget længere end moto G7. Under laboratorietest til kontinuerlig videoafspilning på flyvemodus vare telefonen i gennemsnit på over 17 timer og 17 minutter. Moto G7 varede kun 12 timer og 51 minutter.

Samsung Galaxy A

Den ene stjerne er simpelthen fordi denne telefon ikke fungerede på Verizon på trods af beskrivelsen, der sagde, at det er "kompatibelt med de fleste større U.. GSM og CDMA-netværk." Jeg tilbragte 1. HRS chatter med Verizon og kunne ikke få telefonen til at arbejde på trods af at det var på deres netværk. Jeg returnerede den telefon til en erstatning, og den 2. telefon ville heller ikke gøre eller modtage opkald.

Ingen klager over telefonen, men af ​​en eller anden grund vil ATT ikke genkende det. Efter tre dage og fem besøg på forskellige ATT-servicecentre, vender jeg det tilbage. Der er også ingen hjælp fra Amazonas support folk. Faktisk instruerede begge sider mig til den anden for løsningen. Ikke sikker på de andre luftfartsselskaber.

Vigtig

Samsung Galaxy A52 produktion starter angiveligt i Indien

Samsung Galaxy A52 produktion starter angiveligt i Indien

Samsung er gearet op for at afsløre Galaxy A52 smartphone snart i Indien

Samsung Galaxy A52 5G Pris i Indien 2021 Specs

Samsung Galaxy A52 5G Pris i Indien 2021 Specs

oplysninger Samsung Galaxy A52 5G detaljer og Samsung Galaxy A52 og Samsung Galaxy A52 5G Pris i Indien og lanceringsdato i Indien Samsung A52 5G og ...

Samsung Galaxy A52 5G SMA5260 IP67, 8GB256GB, Awesome Hvid

Samsung Galaxy A52 5G SMA5260 IP67, 8GB256GB, Awesome Hvid

Den 5Gcapable Samsung Galaxy A52 5G er endelig kommet i Filippinerne. Tjek alle funktionerne i denne IP67rated mobiltelefonen.

Samsung Galaxy A52 Anmeldelse WellRounded til prisen Pokde. ET.

Samsung Galaxy A52 Anmeldelse WellRounded til prisen Pokde. ET.

Samsung Galaxy A52 5g gennemgang Whats prisen på Samsung A52 5G Den highbudget Aseries Galaxy-telefon godt være at se i USA i år, A52 5G har alt hvad du behøver på sit 499 pris punkt plus

Samsung Galaxy A52 5G Dual SIM SMA526BDS tekniske specifikationer GSMchoice. om

Samsung Galaxy A52 5G Dual SIM SMA526BDS tekniske specifikationer GSMchoice. om

Samsung Galaxy A52 5G kommer med en Snapdragon 750 g, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, microSD-kort støtte, IP67 cerfication og en stor 4500mAh batteri. Men det vigtigste element i den koreanske smartphone er et quadcamera system med en 64MP vigtigste sensor.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Samsung Galaxy A52 5G SIM gratis Unlocked Nøglefunktioner Android 11 Quad kamera 64MP med ultrabrede, makro- og dybdesensorer 6. Super AMOLED InfinityO skærm 120 Hz opdateringshastighed Snapdragon 750 g 5G 128GB intern lagring 6GB RAM 32MP vidvinkelobjektiv frontfacing kamera 4500 mAh batteri med hurtig opladning Bl

Hent gratis Samsung Galaxy A52 5G wallpapers 30 MobileSMSPK. ET.

Hent gratis Samsung Galaxy A52 5G wallpapers 30 MobileSMSPK. ET.

Er der en måde at sætte en rulle tapet på A52 Dette er min første Samsung telefon, så jeg ved ikke meget om indstillingerne endnu. Undskyld hvis dette ...

Samsung Galaxy A52 5G Full Telefon Specifikationer

Samsung Galaxy A52 5G Full Telefon Specifikationer

5gary, plus IP67 klassificeret til vand og støvmodstand, har den hårde galakse A52 5G en 6. tommer FHD Super Amoled Infinityo Display designet med hårdt, Dropresistant Corning Gorilla Glass 5.

Samsung Galaxy A52 pris steget med R'er 1 000 starter nu på Rs 27 499

Samsung Galaxy A52 pris steget med R'er 1 000 starter nu på Rs 27 499

Samsung Galaxy A52 mobil pris Indien. Samsung Galaxy A52 specifikationer, anmeldelser og tilbud. Sammenligne Samsung Galaxy A52 og købe det online fra pålidelige online butikker. Se flere detaljer. Sidst opdateret 18 December 2021

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.