Samsung Galaxy A52 5g anmeldelse Perfekt til Pointandshoot Photography

Samsung Galaxy A52 5g anmeldelse Perfekt til Pointandshoot Photography

* Billede simuleret. ** Farve tilgængelighed kan variere afhængigt af land eller transportør. *** Galaxy A52 5G er bedømt som IP67. Baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1 meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand, pool brug og sæbevand. Hvis du spilder væsker, der indeholder sukker på telefonen, skal du skylle enheden i rent, stillestående vand, mens du klikker på tasterne. Sikkert mod lavt vandtryk kun. Højt vandtryk, såsom løbevand eller brusebad, kan beskadige enheden.

Nøglefunktioner

På næste generation af mobildata netværk ændrer kraften på 5G hurtige hastigheder den måde, du oplever og deler indholdet â € "fra super glat spil og streaming, til ultra-hurtig deling og download. Opgrader til Galaxy A52 5G og fremskynde din smartphone oplevelse.

* Tilgængelig på udvalgte planer om berettigede 5G-netværk. Nuværende tilgængelighed er begrænset til større hovedstad CBD'er og andre udvalgte høje trafikområder. Faktiske hastigheder opnåelig Variere afhængigt af service tilgængelighed og andre faktorer.

Awesome skærm, super glat scrolling

Feast dine øjne på levende detaljer med FHD + Super Amoled Display, når 800 nitsâ¹ for klarhed selv i lyst dagslys. Øjenkomfort Shield -² er designet til at sænke blåt lys, og super glat holder udsigten glat, uanset om du er spil eller ruller. Alt på den ekspansive 6. -Anch Infinity-O Display.

* Billeder simuleret til illustration. ** Målt diagonalt er skærmstørrelsen 6. "i det fulde rektangel og 6." Regnskab for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

Indstilling af en ny standard for fantastisk design

Se de komfortable, slanke kurver på Galaxy A52 5gs sømløse design. Det minimale kamerahus blander sig med den matte finish på bagsiden for et ikonisk udseende. Udtryk din stil med tre Trendsetting Farver: Awesome Violet, Awesome Black og Awesome Blue.

Indstilling af en ny standard for fantastisk design

Galaxy A52 5G Multi-Lens kamera system tager billeder til næste niveau. Gå Ultra High-Res på 64MP hovedkameraet med OIS til skarpe, rydde billeder hele dagen. Udvid visningsvinklen med ultra bredt kamera. Tilpas fokus med dybdekamera, eller kom tættere på detaljerne med makro kamera.

Capture detaljer selv i lavt lys med OIS

Kom tæt på 5mp makro kameraet og bring ud de ultra-fine detaljer på dit billede. Det gælder naturlig bokeh effekt til dine billeder, så dit emne skiller sig ud fra baggrunden.

Til Sammenfatning Denne Samsung Galaxy A52 5g Review: Dette er et mid-range android håndsæt, der ikke skimp på hovedkameraet. Det kan ikke være den mest magtfulde, men det inkluderer nogle high-end funktioner, du ikke ville forvente at se på en overkommelig Samsung-telefon.

Samsung er en betroet smartphone producent berømt for sine innovative flagskib håndsæt med kraftig ydeevne, klare som dagens kamera systemer og fantastiske displays. Imidlertid kommer deres top-of-the-line enheder i højevandspriser.

Samsung Galaxy A52 5g anmeldelse perfekt til Pointandshoot Photography

For at imødekomme dem, der ikke er villige til at tilbringe en arm og et ben på en smartphone, tilbyder Samsung Galaxy A52 5G den velkendte Android-oplevelse parret med mere beskedne specifikationer, for meget mindre penge.

I 2022 gennemgik T3 sin forgænger Samsung Galaxy A51, og det er sikkert at sige, at vi var imponerede. Den tidligere iteration af denne telefon fremhævet i vores guide til de bedste billige telefoner, du kan købe, så jeg forventede at se gode ting fra den nye og forbedrede version.

Samsung Galaxy A G Review: Pris og tilgængelighed

Direkte fra Samsung, du kan hente Samsung Galaxy A52 5G for $ 349. 9 i USA, Â £ 399 i Storbritannien og AU $ 749. 0 i Australien. Det er tilgængeligt fra detailhandlere som Amazon også, så tag et kig på widgets for de bedste tilbud, der er tilgængelige nu, hvor du er.

Samsung Galaxy A G Review: Hvad er nyt

For at nævne nogle af ændringerne: Samsung Galaxy A52 5G har en opdateret processor, IP67 vandmodstand, mere RAM, en ny 64MP hovedkameraobjektiv, et større batteri og 25W hurtig opladning. Efter markedsudviklingen har den endda en 2000Hz opdateringshastighed. De har også lavet 5 g standarden i modsætning til at være valgfri.

Samsung Galaxy A G Review: Design og display

Sporting A 6. -Inch-displayet har Samsung Galaxy A52 5G den samme rektangulære form som det, der kom før det, det er tilgængeligt i fire farver: Sort, blå, hvid og violet. Du finder strømknappen og lydstyrken på højre side af rammen, med en USB-C-port på bunden, sad sammen med en 3. mm hovedtelefonstik. Bagsiden af ​​telefonen har en glat mat plastikhus, kameramodulet fusionerer rigtig godt med det overordnede design, på trods af at man stikker lidt ud. En uventet fordel ved denne telefon er, at dens IP67 spild, stænk og støvbestandigt, hvilket giver dig ro i sindet.

Ser meget ud som sin pricier flagskibs søskende, Samsung Galaxy S21, er der et par designaspekter, der giver det væk som et billigere alternativ. For en er bezels tykkere med 84.% screen-to-body-forhold, som faktisk betyder, at de også er tykkere end på A51. For det andet er hulpunchkameraet på forsiden indrammet af en lille sølvcirkel, hvilket gør det til at blande sig mindre naturligt med skærmen. For det tredje måler 159. x 75. x 8. mm. Det er betydeligt tykkere end mange andre håndsæt. Jeg har små hænder og fandt, at min tommelfinger ikke helt kunne nå den anden side af displayet, hvilket gør det med den ene hånd lidt vanskelig. Det har stadig en microSD-kortspor for dem, der har brug for det.

Den superamolerede display svarer stort set til Samsung Galaxy A51, dens samme størrelse og har den samme 1080 x 2400 FHD + opløsning. En stor ændring er opdateringshastigheden, Samsung har oppe det til en imponerende 120Hz, der giver en silkeagtig rulle og til mobile spillere, især en meget glattere oplevelse. Du kunne narre til at tro, at displayet tilhører en meget pricier enhed. Det har 800 nits lysstyrke, hvilket gør det til at se lyse og levende ud. Når du ser nærmere, vil du se, at det ikke er så skarpt eller klart som top-tier flagskibe, på trods af at jeg fandt det at være tilstrækkeligt detaljeret til komfortabelt at se videoer eller gennemse internettet. Samsung Galaxy A52 5G har også nu Corning Gorilla Glass 5, så det vil være mere dråbe resistent end sin forgænger.

For at låse håndsættet op, kan du vælge mellem adgangskode, pin, mønster, ansigtslås eller fingeraftryk. Den i display fingeraftryk sensor var temmelig pålidelig, det fungerede ikke hver eneste gang, men i det hele taget fungerede det hurtigt. En niggle jeg havde var, at det blev placeret lidt for langt ned på skærmen, ikke i højden, din tommelfinger ville naturligvis sidde.

For et midt-range håndsæt blev jeg blæst væk af kvaliteten af ​​skud ved hjælp af standardpoint-and-shoot-indstillingerne: de så skarpe, havde lyse farver og en fremragende balance mellem lette og mørke områder - mine skud kiggede dejlig. Derefter prøvede jeg makro-tilstand, kameraet kæmpede for at fokusere på emnet. Da det endelig regnede ud, hvad jeg forsøgte at fange, var resultatet faktisk ret godt. Ganske vist var kamerasystemet mindre imponerende ved hjælp af Ultrawide-tilstand og digital zoom, der matcher mere til andre lignende prissatte håndsæt. På begge disse tilstande mistede det ud på detaljer og kæmpede mere med kontrast. For at se, hvordan kameraet er fared, skal du kigge på galleriet nedenfor.

Fang livlignende billeder og upload dem med lynhastigheder ved hjælp af Samsung Galaxy A52 5G 11901207600. Optag dine yndlingsoplevelser ved hjælp af Effekt Quad Camera Design; Det 64 MB hovedkamera, ultra bred, dybde og makro kameraer kommer sammen for at give meget detaljerede og kvalitetsbilleder. Når du arbejder i svagt lys. malm

Indstil din foretrukne butik for at kontrollere lager- eller leveringsomkostninger. Lease Bekræft din foretrukne butik og leveringssted øverst til højre på siden eller indstil din foretrukne butik nedenfor for at kontrollere lager eller leveringsomkostninger.

Vigtig

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Samsung Bundling Program Komplet din Samsung Galaxy A32, A52S 5G eller Z Flip3 med et eksklusivt bundtilbud og op til RP1.000.000 rabat

Samsung A71 oplåsningskode UK O2 EE Vodafone Virgin Mobile Tesco

Samsung A71 oplåsningskode UK O2 EE Vodafone Virgin Mobile Tesco

Brug ethvert netværk med vores Samsung A71 oplåsningskode. O2, Vodafone, EE, Tesco Mobile, Virgin Media, Carphone Warehouse, Lebara, Sky, BT og mere.

Sådan opsættes Samsung A32 5g

Sådan opsættes Samsung A32 5g

Venligst drej javascript på og genindlæs siden.

Lave en Android-enhed, der plejer afgift eller tænde

Lave en Android-enhed, der plejer afgift eller tænde

Filstyring at få adgang til filer og mapper på enheden

Til Fra Key Afbryder Flex-striben for Oppo A71 Amazon. n Electronics

Til Fra Key Afbryder Flex-striben for Oppo A71 Amazon. n Electronics

Tips til at tænde en Samsung Galaxy A71 uden knappen Strøm.

Samsung Galaxy A71 Pris i Bangladesh BD december 2021 Mobileinto Bangladesh BD

Samsung Galaxy A71 Pris i Bangladesh BD december 2021 Mobileinto Bangladesh BD

Samsung Galaxy A718GB128GB Pris specifikation i Bangladesh af Samsung BD hjemmeside. Samsung Galaxy A71 6GB128GB er tilgængelig

Samsung Galaxy A71 brugte mobiler til salg i Saudi-Arabien

Samsung Galaxy A71 brugte mobiler til salg i Saudi-Arabien

Samsung Galaxy A71 Dual SIM 128GB, 8GB RAM, 4G LTE, Sort, 1548. 9, SOUQ. OM, Samsung, ...

Samsung Galaxy A71 Pris i Nigeria Specifikationer, design, Review, Buying Guide Og hvor kan man købe

Samsung Galaxy A71 Pris i Nigeria Specifikationer, design, Review, Buying Guide Og hvor kan man købe

Samsung Galaxy A71 er den bedste SamsungA serien Phonefor i år 2020. Galaxy A71 er siden blevet løsladt, mens Samsung Galaxy S20 Lineup

Samsung A71, 128 GB, 4G Dual Sim smartphone Prism Sort A71 Køb, bedste pris i UAE, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Samsung A71, 128 GB, 4G Dual Sim smartphone Prism Sort A71 Køb, bedste pris i UAE, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Samsung Galaxy A71 udsalgspris i UAE Dubai er AED1,453. 2, se de fulde specifikationer, funktioner og hvor kan man købe Samsung Galaxy A71 i UAE Den nye smartphone fra Samsung er Samsung Galaxy A71-enhed. Håndsættet kommer sammen med Galaxy A51. Den er udstyret med en skærmen fingeraftryksscanner wit

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.