Samsung Galaxy Book Pro 15. bedømmelsesudvalg En sand road warrior

Samsung Galaxy Book Pro 360 gennemgang er det bedste 2in1 bærbare til Samsung Galaxy brugere

79.% Test du Samsung Galaxy Bog Go: PC bærbar de bureau silencieux | NotebookcheckLe Samsung Galaxy Bog Go est un ordinateur bærbare Tras abordable qui convient aux tà ¢ bænke quotidiennes de bureau et à la navigation sur Internet. Avec søn processeur ARM, l'ordinateur bærbar offre une Tras bonne autonomie, mais aussi des limites. Nous pra © ciserons ces dernières dans notre rapport de test.

Commentaire

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

79.% Samsung Galaxy Bog Go im Test: Lautloses Office-Notebook | NotebookcheckDas Samsung Galaxy Bog Go ist ein sehr günstiges Notebook, das sich für alltägliche Büroaufgaben und Surfen im Internet eignet. Mit dem ARM-Prozessor bietet der Laptop eine sehr gute Akkulaufzeit, allerdings auch Einschränkungen. Welche das sind, klären wir i unserem Testbericht.

Kommentar

Efter et par år i ørkenen , Samsung er vendt tilbage til den bærbare computer i kraft, lancering af en række notesbøger i løbet af de seneste 12 måneder, der har vist sin færdigheder med smart design og kraftfulde hardware . Den seneste i denne serie er Samsung Galaxy Book Pro, som blev lanceret i år sammen med entry-level Galaxy bog og den konvertible Galaxy Book Pro 360.

Med en barberkniv-tynd chassis og high-spec komponenter, denne ultrabærbare maskine har blikket og holdent på den holder af MacBook Pro og Dell XPS 15. det har en stor bakke til at forcere, selv om, og på trods af Samsungs dygtighed i det mobile rum, bærbare computere er ofte en anden bæst helt.

Samsung Galaxy Book Pro bedømmelsesudvalg: design

De dage, hvor der vælger en større skærm betød at ofre bærbarhed er for længst forbi; LG Gram 17 bevist, at du kan passe en stor skærm i en slank og let stel, og Samsung mere end kampe denne med Galaxy Book Pro. Dens utroligt petite betragtning af størrelsen, måler kun 13 mm tyk og vejer kun 1. 5 kg. Thats mindre end Gram 17 på begge tæller, og faktisk mindre end næsten alle andre bærbare Youd pleje til navn.

Det kommer i et farveskema, at Samsung kalder Mystic Silver, som også omfatter en hvid tastatur surround. Designet ser rent og professionelt nok, selvom som med alle hårde bærbare computere, vi har bekymringer om, hvor meget af det uberørt udseende vil være tilbage efter et par måneders regelmæssig brug. Den mindre 13in Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 begge kommer i mørkere blå nuancer, og gift har værdsat have mulighed her.

Stadig, det er svært at argumentere med den stilfulde og underspillet udseende af denne bærbare computer, som er blandt de mest bestyrelseslokalet-klar enheder weve set i år. De skarpe linjer og subtile accenter kommer sammen for at skabe en overdådig effekt thats snarere arrestere .

Samsung Galaxy Book Pro bedømmelsesudvalg: display

Et område, hvor Samsung absolut has not cut eventuelle hjørner er skærmen. Virksomheden er kendt for sin skærmteknologi med god grund, og den 15. i AMOLED-panel er helt fantastisk at se på. Det bruger fornuftigt en 1080p opløsning, snarere end at vælge en overdreven og magtbegærlige 4K-panel, men kvaliteten er ikke desto mindre høj.

Dette bekræftes af dets 100% dækning af sRGB farveskala og en fremragende Delta-E i 1. 9, målt ved vores kalibrator. Det omfattede også 114% af DCI-P3 farverum og 111% af Adobe RGB farveskala, hvilket betyder dens som velegnet til professionel grafik arbejde som det er at gøre websider og videoer se deres bedste. Som med Samsungs smartphones, AMOLED panel resulterer også i en effektiv perfekt kontrast.

Æbler nye telefoner Første kig på iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Mini

Kort sagt, Galaxy Book Pros skærm er så sofistikeret som du kan få uden for en virksomheds-grade mobil arbejdsstation . Kun mindre punkt mod det er den maksimale lysstyrke af 308cd / m2, hvilket er en smule på den dim side for stærkt oplyste eller især solrige forhold. Theres ingen touchscreen enten, men begge af disse er let-afskediget klager handlede når stablet op mod panelerne overordnede kvalitet.

Samsung Galaxy Book Pro bedømmelsesudvalg: tastatur og trackpadÂ

Tastaturet er tilsvarende poleres. De store taster er komfortable og præcist at skrive på, med fast aktivering og sprød, behagelig feedback. Theres også etapevis baggrundsbelysning, et udvalg af smarte funktionstaster til forskellige operationer, og endda en fuld størrelse numberpad. Dens let rival til de fleste high-end ultrabærbare, selv om det stadig gør ikke helt matche de ThinkPad eller MacBook tastaturer til ren og skær skrive tilfredshed.

Den pegefeltet er rart og ekspansiv også, måling 160mm tværs diagonalen, og tilbyder masser af plads til både navigation og multi-touch gestus. Den glatte glasoverflade er silkeblød at røre ved, men én lille særhed vi bemærkede, var, at når vi havde enheden på vores skød, i visse stillinger presset af vore håndled på tastaturet surround havde en tendens til uheld aktivere museknapperne , hvilket fører til uventede klik. Dens ikke et enormt problem, men du kan finde det lidt frustrerende, indtil man vænner sig til det.

Samsung Galaxy Book Pro i anmeldelse: specs og hardware

Hvad du sikkert ikke finde frustrerende, dog er den magt på tilbud. Vores Galaxy Book Pro gennemgang enhed kom med en 2. GHz Intel Core i7-1165G7 processor og 16 GB RAM under motorhjelmen, og martret op en særdeles kompetent samlet score på 100 i vores benchmark tests. Den 512GB NVMe SSD er hurtig også, reoler op snesevis af 2. DK / sek til sekventiel læser og 1. GB / sek i sekventiel skriver i AS SSD storage tests.

Mens thats ikke kommer til at sætte nogen poster som et kraftcenter enhed, dens bestemt nok til at klare alt kort af høj intensitet specialiseret opgaver, og det føler ikke overhovedet underdimensioneret i praksis.

Med det er sagt, kan bedre resultater findes for færre penge andetsteds. Acer Swift 5, for eksempel, komfortabelt sejlede forbi Galaxy Book Pro med en score på 122 på trods af at være omkring  £ 500 billigere og bruge lavere specs. En Core i5-version af Galaxy Book Pro er til rådighed for dem, der ønsker en mere budget-venlige pakke, men pas på den tilsvarende nedgang i ydeevne.

Denne underwhelming derfor vil ned til CPU'en bliver kvalt som følge af dårlig varmestyring. Den bærbare computer bliver mærkbart varm når under belastning, og mens det har en kølende ventilator indbygget, at dens klart ikke stor eller stærk nok forhindre Galaxy Book Pro fra kvælning under alvorlig belastning.

Samsung Galaxy Book Pro bedømmelsesudvalg: batterilevetid

Heldigvis er tingene lidt mere imponerende, når det kommer til batterilevetid. En score på 13hrs 55mins i vores test er oppe med nogle af de bedste Windows-laptops weve set, og mens det ikke kan matche Æbler M1-drevne MacBooks eller de udestående 22hrs 6mins martret op af Asus ExpertBook B9450F, bør det være mere end nok til at komme igennem en fuld arbejdsdag.

Selv om det kører lavt, dens ikke vil være et problem, da USB-C-oplader er blevet radikalt nydesignet. Dens meget mindre, for startere, ser mere som en smartphone stik end en traditionel bærbar magt mursten â € ”perfekt til at tage på farten. Dens også fik hurtigt opladning, som tilbyder en hævdede otte timers batterilevetid efter blot 30 minutter tilsluttet

. Samsung Galaxy Book Pro bedømmelsesudvalg: porte og funktioner

Trådløse forbindelser er lige i stand til, med Bluetooth 5. og understøttelse af de nyeste Wi-Fi 6E standarder. Men theres ingen LTE mulighed, og selv om der er en fingeraftrykslæser indbygget i afbryderknappen i biometrisk autentificering, har 720p webcam ikke understøtter ansigtet login, som synes som en mærkelig forglemmelse.

Samsung Galaxy Book Pro bedømmelsesudvalg: dom

Når du har fået en post som poleret som Samsungs, produkter leveres med visse forventninger knyttet, og theres sikkert en masse at lide ved Galaxy Book Pro. Displayet er karakteristisk betagende er dimensionerne fabelagtigt slank og lys, og theres en overraskende alsidigt udvalg af funktioner.

Der er nogle bemærkelsesværdige fejl, selv om. Forestillingen er uinspirerende , i betragtning af prisen, og pegefeltet stum er en smule afskrækkende. Disse mangler bare næsten ikke holde Galaxy Book Pro fra en pris, men selv om dens ikke helt perfekt, denne bærbar gør en værdig forretning følgesvend â € ”især for alle, der har brug for en enhed thats så behageligt på vejen, da det er på kontoret.

Samsung Galaxy Book Pro i specifikationer

Mens dens søskende Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 vil sende med AMOLED-skærme, Galaxy Book Sports En simpel TFT LCD-skærm â € "Meget som den gaming-fokuserede Galaxy Book Odyssey, men uden Odyssey's nye NVIDIA RTX 3050 GPU.

I mangel af en standout skærm eller banebrydende GPU, hvad sætter den almindelige Vanilla Galaxy Book bortset fra sine brødre prisen. Samsung meddelte i dag, at Galaxy Books pris vil starte på $ 549, hundredvis af dollars billigere end nogen anden bærbar computer i Galaxy Book Lineup.

Samsung Galaxy Book: Pris og tilgængelighed

Ifølge Samsungs udpakket begivenhed i dag forventes Galaxy Book at detailhandle med en startpris $ 549, eller $ 649 for en LTE-kompatibel model. Den bærbare computer er slated for at sælge på salg 14 maj sammen med resten af ​​Galaxy Book lineup.

Samsung Galaxy Book: Specs

Designet af Galaxy Book ser ud til at være slank og lys, som er lige i tråd med design af den anden Galaxy Book Laptops Samsung afsløret ved siden af ​​Galaxy Book under en pressehændelse i dag.

SAMSUNG hævder især, at Galaxy-bogen skal have en udvidelig SSD-indstilling, hvilket formodentlig tillader ejerne at bytte deres SSD, som de vil. Det er en velkommen mulighed, en der også er tilgængelig på den tilsvarende størrelse Galaxy Book Odyssey.

Samsung Galaxy Book: Performance

Den nedre ende galaksebøger med ældre Intel I3 / Celeron-processorer og integreret grafik vil sandsynligvis ikke levere stor spilydelse. Det vil også sandsynligvis spænde under tung arbejdsbyrde . Men det burde være fint for grundlæggende web browsing og skole / arbejdspladsopgaver.

Du bør dog være i stand til at få stor præstation ud af en Galaxy Book, hvis du drager fordel af det faktum, at den kan konfigureres med en 11. gen Intel i7 CPU, 16 GB RAM og en diskret NVIDIA GeForce MX450 MOBIL GPU .

Husk igen, at alle spec detaljer for Galaxy-bogen i øjeblikket er underlagt ændringer, og selv når de er færdige, kan du muligvis ikke få alle konfigurationsindstillinger på alle markeder.

Samsung Galaxy Book: Display

Den 15. -Inch TFT LCD-skærm på Galaxy-bogen er ikke lige så spændende som amoleds på Galaxy Book Pro og Pro 360. Men det er heller ikke slouch. Hængslet er også i stand til at slouching tilbage 180 grader for at lægge åben og fladt på et bord, hvis du er interesseret i den slags ting.

Vigtig

Samsung Galaxy Buds Pro Tilbehør

Samsung Galaxy Buds Pro Tilbehør

Knopper knopper Bønner Buds Pro Buds 2.

Amazon. about Galaxy Buds Ægte trådløse øretelefoner Trådløs opladning sag inkluderet, Sort US Version Electronics

Amazon. about Galaxy Buds Ægte trådløse øretelefoner Trådløs opladning sag inkluderet, Sort US Version Electronics

Næste generation Galaxy knopper. Ikke lige stor for at lytte, fantastisk til at blive hørt også.

CES 2020 Samsung afslører Premium Galaxy Chromebook 2in1

CES 2020 Samsung afslører Premium Galaxy Chromebook 2in1

Samsung Galaxy Chromebook 2 xe530qdaka1us. Model XE530QDAKA1US, pris 549. 0 Intel i310110U, 2100MHz, 4100MHz, 8GB, Intel UHD Graphics, Emmc, 13., 1920 x 1080, QLED, 60Hz, 304. mm x 203. mm x 14mm, krom OS

Betaling Clip Studio Paint

Betaling Clip Studio Paint

Med over 10 timers batterilevetid og et ultratin og lysdesign giver ASUS Chromebook dig aldagsløshed og det er den bedste bærbare computer, der altid er klar til at gå til enhver tid, uanset hvor du er

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

Den nye model vil være den første med en 13. tommer QLED skærm med 1,920x1,080pixel opløsning, som kan findes på et par Samsungs Windows 1 ..

Samsung Galaxy Sørg for, at kontakter fra alle konti er synlige

Samsung Galaxy Sørg for, at kontakter fra alle konti er synlige

Få Samsung Galaxy S9 S9 G960UG965U Support til emnet kontakter. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Samsung Galaxy Core Prime Ve Pris i Indien, specifikationer har smartphones

Samsung Galaxy Core Prime Ve Pris i Indien, specifikationer har smartphones

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

Firmware DownloadDatabase af Android Flash-filer Flash Samsung Galaxy Core Prime Duos MT6572SamsungSMG360HSMG360H4. . ALPS. K1. P7. 1

Firmware DownloadDatabase af Android Flash-filer Flash Samsung Galaxy Core Prime Duos MT6572SamsungSMG360HSMG360H4. . ALPS. K1. P7. 1

Samsung Galaxy Core Prime Firmware Hent SMG360H Gratis download Officielle og hurtig opdatering Max hastighed og gratis download Bedste Samsung Galaxy hjemmeside

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy Core Prime SMG360F har for nylig modtaget Android 5.. opdatering. Her er det komplette trin for trin vejledning om, hvordan du opdaterer Samsung Galaxy

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.