Samsung Galaxy Chromebook 2, Intel Celeron-processor, 64 GB, 4 GB RAM, Mercury Grå 2021 Model XE530QDAKB2US

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

En af Samsungs første ordrer i erhvervslivet i det nye år var at annoncere Galaxy Chromebook 2, og nu ser det ud, at selskabet er lige ved at være klar til lancering. Samsung har åbnet forudbestillinger til Galaxy Chromebook 2, afslørende prisoplysninger og en udgivelsesdato til boot. Hvis du leder efter et billigere alternativ til den originale Galaxy Chromebook, der stadig falder i premium Chromebook kategori, kan dette faktisk være det.

Samsung i dag åbnet forudbestillinger til Galaxy Chromebook med en pris, der starter på $ 549. Thats nok til at få dig en Intel Celeron 5205U CPU, 64 GB eMMC opbevaring og 4GB RAM. Potentielle købere har også mulighed for at træde op til en mere kraftfuld model, der bruger en Intel Core i3-10110U og har 8 GB RAM med 128 GB lagerplads for $ 699.

Thats en temmelig stort spring i prissætningen, men at 10.-gen Core i3 vil være en hel del mere i stand end Celeron-processor, der giver dyrere model en potentielt længere levetid. Uanset hvilken model du vælger, vil du være i stand til at få Galaxy Chromebook 2 i enten en Mercury Grå eller Fiesta Red farve, som er de samme farver den originale Galaxy Chromebook er tilgængelig i.

Youll får også en 13. -inch touch-skærm, der udgange på 1920 x 1280 opløsning. Da dette er en Chromebook, plejer det overraske nogen at erfare, at den bygger på Intel UHD integreret grafik i stedet for enhver form for separat grafikkort, og Samsung har citeret max batterilevetid på 13 timer. Det er klart, batterilevetid i sidste ende afhænger af, hvad du er gør med Chromebook og hvad dens indstillinger er, men dens værd at bemærke, at Samsung har givet den samme 13 timers batterilevetid for begge modeller.

Det har været temmelig lang tid siden Samsung Galaxy Chromebook fik sin debut. Samsung afslørede enheden på CES tilbage i januar, viser off de Chromebooks fantastiske 4K OLED-display og utroligt-tynde design. Næsten tre måneder senere, Samsung Galaxy Chromebook endelig har en detail lancering dato! Â

Stjerner yderligere læsning

Der er to Galaxy Chromebook 2 modeller til rådighed, herunder en med en Intel Celeron Processor 5205U CPU, 4 GB RAM og 64 GB lagerplads til $ 549. 9, samt en config med en Intel Core i3-10110U CPU med 128 GB lagerplads og 8 GB RAM til $ 699. 9.

Som for det vigtigste incitament, vil begge har en glorværdig 13. -inch QLED 3840 x 2160-pixel touch-skærm, Åh, og selvfølgelig, farverne. Den Chromebook kommer i en fyrig Fiesta rød eller en standard Mercury Grey. Vi har ikke fået vores hænder på Galaxy Chromebook 2 endnu, men vi har mistanke om, at dens QLED skærm vil øge enhedens lysstyrke, farve rækkevidde og magt effektivitet.

Galaxy Chromebook 2 er også en 2-i-1, som synes perfekt til sin QLED skærm til at se HD-shows eller film i telt mode og Tablet-tilstand. Det leveres også i 2. 1 pounds, hvilket gør det helt bærbare.

Vi elskede 4K AMOLED skærm på den oprindelige Samsung Galaxy Chromebook, så vi er glade for at se, om efterfølger s QLED display tilbud, guld standard. Hvis den gør, hvem ved, det kunne meget vel gøre det en af ​​de bedste Chromebooks rundt. Selv om der er nogle hårde konkurrence derude.

Samsung Galaxy Chromebook gå med LTE forudbestilling

Den LTE-version af Galaxy Chromebook Go leveres med en nano-SIM-kort slot på højre side af enheden. Bortset fra det, er der ingen andre ændringer i den helt nye variant af Samsung laptop, som var i modsætning til tidligere rapporter siger, at den nye version vil blive sportslige en touch screen eller større RAM og opbevaring.

Samsung Galaxy Chromebooks go specs

Som nævnt er LTE variant af Samsung Chromebook blev udgivet på hjemmesiden for AT & T. Så enheden kunne forudbestilles på transportøren, hvilket giver en 50% rabat, hvis du vedhæfter et dataabonnement til det. Som sådan LTE-klar bærbare er ned til tonerne af $ 175.

Du vil ikke nødt til at vente længe på en mere overkommelig Galaxy Chromebook. Samsung har annonceret, at det vil frigive Galaxy Chromebook 2 den 1. marts til en startpris på $ 549. 9. Pre-ordrer er tilgængelige i dag på både Samsung. about og Best Buy, og vil vare til februar 28.

Galaxy Chromebook 2 får en udgivelsesdato og prisfastsættelse som forudbestillinger åbne

Som det ofte er tilfældet med Samsung lancerer, youll have et incitament til at lægge penge forud for Galaxy Chromebook 2 udgivelse. Forudbestil via Samsung og Best Buy og youll få op til $ 50 mod udvalgte indkøb gennem denne butik. Hvis du venter til efter lanceringen, youll nødt indtil den 14. marts til få op til $ 30 rabat på dit næste køb i begge forretninger.

Thats ikke at sige, at maskinen er nødvendigvis et skridt tilbage. Dens første Chromebook med en skærm QLED, da Samsung er ivrige efter at pege på en €”det er ikke en levende som den 4K OLED fra den tidligere Galaxy, men det bør i væsentlig grad forbedre batterilevetiden. Youll stadig få denne præmie udseende aluminium chassis med en iøjnefaldende rød indstilling samt touchscreen støtte til Chrome OS og Android apps.

Igen nøglen med Galaxy Chromebook 2 udgivelse er, at prisen. De tidligere modeller $ 999 sticker regerede det ud for alle, men det mest entusiastisk Chrome OS hengivne. Mens de $ 549. 9 til denne model er stadig langt over, hvad youll løn for budget Chromebooks, dens langt mere levedygtig hvis du arbejder eller lære hjemme og ønsker noget ud over en grundlæggende bærbar.

Fra i dag pre-orders er nu åben for Samsung Galaxy Chromebook 2 fra både Samsung. about og Best Buy. Som tidligere meddelt, maskinen starter på $ 549 med en Celeron chip og går op til $ 699 til Intel i3-drevne version. Begge varianter og farver er tilgængelige fra Best Buy og Samsung, også.

Hvis du forudbestiller Galaxy Chromebook 2, youll få en $ 50 kredit enten til Samsung. about eller til Best Buy, som kan bruges til andet tilbehør eller til at finansiere andre indkøb. Hvis du reserveret en enhed på Samsung. about foran af 15. februar, vil du også være berettiget til en anden $ 30. Perioden 1. marts til 14. marts også, Best Buy vil tilbyde en $ 30 kredit med køb af maskinen. Du kan også handle i udvalgte smartphones og tabletter til at få op til $ 270 off af udgifterne til Galaxy Chromebook 2.

Mere om Chromebooks:

Samsung Galaxy Chromebook 2 kan ligne sin forgænger, men det packs nogle væsentlige opgraderinger. Det er faktureret som den første Chrome OS-enhed til sporten en QLED skærm og en højttaler, der lover at levere højere lyd.

Samsung bringer en af ​​sine hæfteklamme tv udviklinger til Galaxy Chromebook 2, da det har en QLED 13. -inch skærm med 1920 x 1080 Full HD. Opløsningen er, teknisk set, en nedjustering fra sin forgænger, der blev lanceret med en 4K skærm. Men det bør ikke være en deal-breaker som Samsung lover det nye panel vil levere over en milliard forskellige farver.

Galaxy Chromebook 2 kan se identisk med forgængeren ved første øjekast, men det faktisk har nogle væsentlige designændringer. Den er udstyret med et gitter, baggrundsbelyst tastatur med bredere tasterne end den tidligere model. Farveindstillinger Fiesta Red og Mercury Grey er uændret , men den anden generation har en lille design ændring som begge varianter nu har sorte taster.

Med Chrome OS, enheden tilbyder indbyggede Google-tjenester, herunder Google Assistant. Den QLED panelet er også en touchscreen og vil støtte enhver Universal Stylus Initiative pen, at brugerne bliver nødt til at købe separat.

Galaxy Chromebook 2 vil blive sendt med lavere lag processorer med optioner mellem Intel Celeron 5205U og Intel Core i3 10110U med 4GB RAM / 64GB opbevaring og 8GB RAM / 128GB lagerplads, hhv. Det har en 45. Wh batteri, Samsung siger kan vare op til 13 timer. Samsung lancerede sidste år model med en 10. generations Core i5-chip, 8GB RAM og 256GB SSD-konfiguration, og en 49. Wh batteri.

Samsung har endnu ikke annonceret en bestemt udgivelsesdato, men bekræftede det ankommer engang i første kvartal af 2022. Tech fans kan tilmelde dig på den officielle Galaxy Chromebook 2 side for at modtage opdateringer om sin forudbestilling og detail lancering tidsplaner.

Et andet skridt

Debuterede som en del af Samsungs CES 2022 produkt lineup, Galaxy Chromebook 2 føles mere som en prequel til den oprindelige notesbog og ikke en reel efterfølger. Thats primært fordi Samsung måtte skære et par for mange hjørner at skråstreg start pris næsten i halve, ned til $ 549 i år. Mere end en måned efter sin afsløringen , den cabriolet Chromebook endelig har en udgivelsesdato for USA: Marts 1. Det betyder at du kan få en dag.

Best Buy og Samsung selv sælger de nye Chromebooks i iøjnefaldende Fiesta Red og mere beskedne Mercury Grey finish. Basen Celeron-modellen får du 4 GB RAM og 64 GB lagerplads til $ 549, mens i3 varianten med dobbelt RAM og lagerkapacitet koster $ 699. Samsung er Sweetening Potten med $ 30 Instant In-Store Kredit for ordrer placeret mellem nu og 14. marts â € "Forbestillingskunder fik $ 50.

Opdatering :: Am Pst af Jules Wang

Samsung Galaxy Chromebook 2 er en del af computerens testprogram hos forbrugerrapporter. I vores laboratorietest er Chromebooks-modeller som Galaxy Chromebook 2 klassificeret på flere kriterier, som f.eks. Dem, der er angivet nedenfor.

Da vi først så enheden tilbage i januar, indikerede Samsung, at der var yderligere konfigurationer til rådighed, med op til 16 GB RAM og en 1TB SSD. Selskabet synes imidlertid at have dræbt disse modeller; Basismodellen er nu den eneste variant til rådighed.

Verge Executive Editor Dieter Bohn var imponeret over Chromebooks Build Quality og Hardware i vores første udseende, der kalder det en af ​​de bedste stykker af laptop hardware ive rørt i meget lang tid. Samsung har lavet et par unikke designvalg: Der er et kamera indbygget i tastaturdækket for at tage billeder, når enheden er i tablettilstand, og der er en inkluderet stylus, der bor i en silo på siden.

Der er heller ikke mange virksomheder, der har forsøgt at sælge Chromebooks på dette prispunkt. Kun Google har forsøgt Chrome OS-enheder på $ 999-mærket, og både 2022 pixelbogen og 2022 pixel skifer blev set som halogenindretninger til krom OS. Ingen af ​​produktet fik en opdatering til samme pris; Pixelbooken går, frigivet i efteråret, starter på $ 649.

Samsungs Device vil være meget dyrere end fremragende konkurrenter som ASUS $ 549 Chromebook Flip C434, for ikke at nævne en række helt fine vinduer Ultrabooks . Tidligere har overkommelighed været en af ​​de stærkeste argumenter for at købe en chromebook. Så mens det er helt sikkert en Pittoreske enhed med high-end hardware indeni, skal det være en fremragende maskine for at retfærdiggøre denne pris.

Vox Media har affiliate partnerskaber. Disse påvirker ikke redaktionelt indhold, selvom VOX-medier kan tjene provisioner for produkter købt via affilierede links. For mere information, se vores etikpolitik.

Hent venligst en moderne browser:

Samsungs First Galaxy Chromebook var en ting at se. Det havde en utrolig skarp og levende 4K skærm, et vidunderligt tastatur og en tynd, let, veldesignet krop. Det var næsten alt hvad du kunne ønske fra en bærbar computer - men dens $ 1.000 pris og pinligt Batteriets levetid gjorde det til en ikke-starter.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung bekymrer sig om dine behov nogensinde og forsøger at opfylde alle dine forventninger fra sine produkter. Samsung Galaxy Grand Prime er blevet introduceret for at give dig th

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

December 2021 Den øverste Samsung Galaxy Grand Prime pris i Filippinerne starter fra 0. Få den billigste Samsung Galaxy Grand Prime prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Samsung Galaxy Grand Prime Grey, 8 GB, 1 GB RAM Pris, Specs, Features Croma

Samsung Galaxy Grand Prime Grey, 8 GB, 1 GB RAM Pris, Specs, Features Croma

Samsung SMJ250F Galaxy Grand Prime Pro FULD specifikationer, detalje anmeldelser, kender prisen i Indien, USA, Storbritannien, Canada. Check Galaxy Grand Prime Pro SMJ250F PROSCONS, funktioner SAMMENLIGNING, udgivelsesdato.

Skift mellem 3G4G.

Skift mellem 3G4G.

Lær om nøglefunktionerne og specifikationerne for Samsung Galaxy Grand Prime. På denne side Nøglefunktioner Specifikationer Nøglefunktioner 5 QHD Display LTE 2,4, 5 12, HD VOI

Sådan læser eller fange QR-koder med en Samsung Galaxy J3 Prime

Sådan læser eller fange QR-koder med en Samsung Galaxy J3 Prime

Samsung Mobile har frigivet SamsungGalaxy J3 Prime, dens efterfølger til Galaxy J3 smartphone i sin Galaxy Jseries. Samsung GalaxyJ3 Prime, som

Samsung Galaxy J3 Prime J3 Emerge 2017 Telefon sager dækker Evocel

Samsung Galaxy J3 Prime J3 Emerge 2017 Telefon sager dækker Evocel

Køb Samsung Galaxy J3 Emerge, J3 Prime, Express Prime 2, Amp Prime 2 2017 Case Wydan Børstet Metal Texture Slim Hybrid Shockproof ProtectivePhone Cover Blue på Black på Walmart. om

Samsung lancerer Galaxy J3 Prime i USA Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, Benchmarks og bygge vejledninger

Samsung lancerer Galaxy J3 Prime i USA Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, Benchmarks og bygge vejledninger

Samsung Galaxy J3 Prime Vs Samsung Galaxy J7 Prime 32GB Sammenligne Specifikationer og prisen på mobiltelefoni at undestand hvilken der er bedst til dit behov inden du afgiver ordre online.

Samsung Galaxy J3 Prime

Samsung Galaxy J3 Prime

glas Samsung Galaxy J3 prime de calidad con ENVO gratis en todo el mundo da AliExpress.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.