Samsung Galaxy Grand Prime Pro 2018 Mobiltelefon, SMJ250FDS 4G LTE 16GB 8MP Quad Core

Skift mellem 3G4G.

Samsung Galaxy Grand Prime er en indgangsniveau Androidsmartphone fremstillet og markedsført af Samsung Electronics. Grand Prime Line tjente som en efterfølger til Core Prime lanceringen i 2022.

Det blev oprindeligt introduceret i 2022 som et eksklusivt for det pakistanske marked, men blev senere udgivet som en budgettelefon det følgende år for en række markeder i Asien. Det blev også stillet til rådighed i USA gennem mobile udbydere som Metropcs, Cricket, Verizon, T-Mobile og Sprint, ud over canadiske udbydere, såsom Freedom Mobile, Chatr Mobile, Koodo, Speakout og Offentlige M.

Hardware.

Så vidt kameraerne er bekymrede, pakker Samsung Galaxy Grand Prime på bagsiden et 8 megapixel kamera med en F / 2. blænde. Den bageste kameraopsætning har autofokus. Det sport et 5 megapixel kamera på forsiden for selfies med en f / 2. blænde.

Tilslutningsmuligheder på Samsung Galaxy Grand Prime omfatter Wi-Fi 802. 1 b / g, GPS, Bluetooth V4. 0, Micro-USB, FM Radiowi-Fi Direct og 3G. Sensorer på telefonen omfatter accelerometer, omgivende lyssensor, nærhedssensor og kompas / magnetometer .

Samsung Galaxy Grand Prime Price i Indien

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Om dette produkt

Ærligt jeg kiggede på pris mere end noget andet. Denne telefon gør hvad det behøver at gøre og lidt mere. Samlet er jeg glad. Jeg har ingen kontrakt, og behøvede ikke at betale meget for en telefon. På min Metro PCS planlægger jeg 70 bucks en måned for to linjer, og det virker godt for mig.

Find på denne side Alle guider til Samsung Galaxy Grand Prime. Detaljerede og afbildede trin vil disse vejledninger give dig mulighed for at få en ny Samsung Galaxy Grand Prime. Det er alligevel, hvis du stadig har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte vores tekniske service.

Populære Samsung Galaxy Grand Prime Repair Guides:

Den annoncerede i 2022 kom Samsung Galaxy Grand Prime ud internationalt i 2022. Det er en low-end model med en 5 tommer skærm og en quad-core processor under Android. Det har AAGB RAM og arbejder i 3G. Et 8mpx bagkamera og 5mpx frontkamera er også inkluderet. Du kan gemme dem på 8GB-hukommelsen, der kan udvides op til 64 GB takket være microSD. En smartphone, som er nem at bruge med kun en hånd, og med et design svarende til den anden Samsung. EN

Identifikation Samsung Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy Grand Prime kombinerer Sofistikation og kraftfuld ydeevne. Det har et slankt og stilfuldt design, der giver et usædvanligt klassisk udseende. Men det er ikke bare en smuk telefon. Den har en 5 tommer QHD kapacitiv berøringsskærm for en strålende oplevelse.

Et godt design fortjener en stor hardware. Smart-telefonen leveres Preloaded med en 1. GHz quad-core processor og 1 GB RAM for at tilbyde dig en hurtig grænseflade og endeløs multitasking. Ikke bekymre dig om dit lagerplads længere med et internt lager på 8 GB, der kan forlænges op til 64 GB ved at glide i et Micro SD-kort.

klik væk

Klik på spektakulære billeder med det 8 MP primære kamera og selfies med 85 graders ultra-vidvinkel og 5 MP sekundært kamera. En vidvinkel sikrer, at flere mennesker kommer i dine billeder. Og når du er færdig med at klikke på billeder med høj opløsning, kan du sende dem på dine foretrukne sociale medier platforme.

Langvarig batteri

Du behøver at bekymre dig om din telefon, der løber tør for juice på det forkerte øjeblik. Galaxy Grand Prime Sports et 2.600 mAh batteri, så du kan bruge alle dine apps og se film i lang tid.

Andre telefoner

 © Fonearena. om alle rettigheder forbeholdes. EXT, billeder og alt andet indhold på dette websted må ikke kopieres eller genudgives på nogen måde uden formel tilladelse. Hone Billeder er en ejendom af den respektive producent og kan ikke blive manipuleret med på nogen måde

Samsung Galaxy Grand Prime, SM-G530H / DV, blev udgivet i oktober 2022 som en af ​​Samsungs base model enheder. Denne specifikke model af Galaxy Grand Prime er vært for Dobbelt SIM-funktioner med et 1080p 8 megapixel kamera. Den firkantede ramme og slanke design af enheden gør det til at skille sig ud imod andre produkter fremstillet af Samsung i dens rækkevidde. Den er tilgængelig i et hvidt, grå eller guldhus til enhver forbrugerpræference. Der har ikke været nogen stor skala tilbagekaldelse og opnået Gunstige Anmeldelser på denne enhed.

Denne modelenhed lider dog af et mindre problem, hvor det selvstændigt genstarter. Dette problem kan nemt løses, og enheden har ingen andre almindelige problemer, da det er en kvalitetstelefon.

Samsung Galaxy Grand Prime

Dette er en demo af en sømløs indsats af et ICECAT LIVE produktdatablad på dit websted. Forestil dig, at dette responsive dataark er inkluderet i produktsiden af ​​din webshop. Sådan integrerer du Icecat Live JavaScript.

Det generelle varemærke tilhørende en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En producent kan have flere mærker. Nogle producenter licens deres mærker til andre producenter .

Produktserien er et mærke indikation, ofte angivet med runde numre som 3000, at identificerer en gruppe produkter inden for en kategori, der er teknisk meget ens. Vi inkluderer ikke produktserie i Icecat-produktets titel på et produktdatablad for at undgå forvirring.

Produktnavn er et mærkes identifikation af et produkt, ofte et modelnavn, men ikke helt unikt, da det kan omfatte nogle produktvarianter. Produktnavn er en nøgle del af ICECAT-produkttitel på et produktdatablad.

Brandets unikke Identifikator for et produkt. Flere produktkoder kan kortlægges til et moderproduktdatablad, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger forkerte koder eller undertiden logistiske varianter.

Kvaliteten af ​​produktdatabladet kan være på flere niveauer: Kun logistiske data importeret: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, et datablad er endnu ikke oprettet af en editor. Formand af Samsung: Et datablad importeres fra en officiel kilde fra en producent. Men dataarket er endnu ikke standardiseret af en Icecat Editor. Reated / standardiseret af Icecat: Databladet oprettes eller standardiseres af en Icecat Editor.

Kameraet på telefonen hjælper dig med at fange fantastiske billeder, da det leveres med et enkelt kameraopsætning på bagsiden, som har 8 MP-kameraer. Mens du er på forsiden, sporten et 5 MP-forreste kamera, så du kan klikke på nogle fantastiske selfies og foretage videoopkald.

Mobilen forsaler ikke ydeevne, da den er udstyret med Quad Core, 1. GHz, Cortex A53 Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 og leveres med 1 GB RAM og 8 GB indbygget opbevaring. Derfor tilbyder det sømløs og lydhør præstation, mens du har adgang til flere apps. Du kan også gemme forskellige filer som sange, videoer, spil og mere uden at bekymre dig om plads Begrænsninger .

Forskellige tilslutningsmuligheder på Samsung Galaxy Grand Prime omfatter WiFi - Ja Wi-Fi 802. 1, B / G, Wi-Fi Direct, Mobile Hotspot, Bluetooth - Ja V4. og 3g, 2g. Sensorer på mobilen omfatter nærhedssensor, accelerometer, kompas.

I denne prisklasse og med LTE finder du hovedsagelig enheder fra mindre producenter; Vi har for nylig testet WIKO Ridge 4GÂ og Xiaomi Redmi Note 4G. Priserne på Sony Xperia T3 eller ASUS Zenfone 5 er lavere nu, så de passer ind i denne kategori også.

Vigtig

Samsung Galaxy J72017Smartphone 5. 16GB, 3 GB RAM 13 MP kamera 13. MP Gold Amazon. o. k elektronik Photo

Samsung Galaxy J72017Smartphone 5. 16GB, 3 GB RAM 13 MP kamera 13. MP Gold Amazon. o. k elektronik Photo

Ofte stillede spørgsmål til Samsung Mobile Device. Find mere om Sådan bruger Memory mulighed for Smart manager i Samsung Galaxy J-serie med Samsung Support.

MetroPCS Galaxy J7 Cases Walmart. om

MetroPCS Galaxy J7 Cases Walmart. om

Find hd Samsung Galaxy J7 Stjerne Gennemsigtig baggrund, HD PNG download er gratis png billede. Hent og bruge det til dine ikke-kommercielle projekter.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

MetroPCS Samsung Galaxy J7 stjerne FLEX Gel Case Black

Samsung Galaxy J7 stjerne Walmart Canada

Samsung Galaxy J7 stjerne Walmart Canada

Køb Samsung Galaxy J7 stjerne fra Walmart Canada. Shop for mere Unlocked telefoner mobiltelefoner tilgængelige online på Walmart. -en

TMOBILE SAMSUNG GALAXY J7 STAR SMJ737T 32GB SILVER TMOBI J737T

TMOBILE SAMSUNG GALAXY J7 STAR SMJ737T 32GB SILVER TMOBI J737T

Lær mere med 3 spørgsmål og 10 svar til incipio skærmbeskytter til Samsung Galaxy J7 Clear.

Samsung Galaxy J7 stjerne SMJ737 16GB GSM Unlocked Smartphone 710

Samsung Galaxy J7 stjerne SMJ737 16GB GSM Unlocked Smartphone 710

Telefon Frigørelse service Lær at låse Samsung Galaxy J7 stjerne MetroPCS telefon. Find en unlock kode til Samsung Galaxy J7 stjerne MetroPCS mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Samsung Galaxy J7 Stjernet til salg i Jamaica Cell Jamaica Electronics

Samsung Galaxy J7 Stjernet til salg i Jamaica Cell Jamaica Electronics

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Samsung Galaxy J7 Star GSM Unlocked Worldwide 32 GB til de bedste online priser på eBay Free Shipping for mange produkter

Samsung Galaxy J7 Neo Specifikationer

Samsung Galaxy J7 Neo Specifikationer

Mobiltelefoner Galaxy J7 Pro 2017 Dual Sim 16GB LTE 4G Sort 3GB RAM 171.270 SAMSUNG Quickmobile

Samsung Galaxy M11 M115F Fingerprint Sensor Flex Kabel Metallic Blue GH8118751A www. Ixservis. K.

Samsung Galaxy M11 M115F Fingerprint Sensor Flex Kabel Metallic Blue GH8118751A www. Ixservis. K.

Samsung Galaxy M11 Check Antutu Benchmark score resultater for Samsung Galaxy M11. Sammenlign scoren med sine øverste konkurrenter og kontroller mobiltelefoner med tilsvarende antu-score.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.