Samsung Galaxy J7 2017

Samsung Galaxy J7 Prime Full telefon specifikationer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung har annonceret sin næste telefon med en dual-kamera setup, Galaxy J7 Plus. I modsætning til Note 8, som kommer med to 12-megapixel kameraer, den J7 Plus er udstyret med en 13-megapixel shooter sammen med en 5-megapixel linse, der vil tillade dig at justere fokus på dine billeder, efter at du har taget dem.

Resten af ​​telefonen should not blive kigget over, enten. Det omfatter en 2. 9 GHz octa-core processor, 4 GB RAM, 32 GB lagerplads, og evnen til at være logget ind to konti i apps som Instagram og WhatsApp på samme tid.

Med en 5. -inch FHD Super AMOLED skærm, all-metal design, 3,000mAh batteri, og en sub- $ 400 prisseddel, J7 Plus er en af ​​de bedre mellemtone smartphone muligheder i dag. Men i betragtning af, at dens øjeblikket kun tilgængelig i Thailand, plejer de fleste mennesker kunne få deres hænder på det i et stykke tid. Galaxy J7 Plus vil være tilgængelig den 22. September.

Den professionelle kilde

Denne telefon kom ud i år 2022 sammen med de øvrige Samsung Galaxy S7 telefoner. Den har en 5. tommer skærm, der begrænser kanter til venstre og højre i displayet. Skærmen er er 720 x 1280 pixels.

Denne telefon er lavet af det meste plast mellem siderne og ryggen. Selv om dette er tilfældet, på grund af designet kan du tage ud på bagsiden af ​​telefonen til at erstatte batteriet eller få adgang til SIM og mikro-SD-kort slot.

Der er én fysisk knap på forsiden af ​​den enhed, der er på menuknappen. Til venstre for menuknappen der er en multitasking-knappen for at skifte fra et program til et andet og til højre for knappen menuen er der en tilbage-knap. Disse for alle generelle formål kan kaldes knapper, men blot røre følsomme områder. På bunden af ​​enheden er der et stik til hovedtelefoner og en opladning port, der accepterer mikro-USB. På den modsatte side af indretningen fra en off-knappen er der også traditionelle volumen rockers.

Hardware.

Samsung Galaxy J7 kommer med en aftagelig bagpanel, metallisk krom diamant-designet stel og en metal-finish, plast bagsiden. På forsiden af ​​telefonen, der er en 5. tommer skærm med to kapacitive knapper til at skifte mellem apps og en hardware hjem knap lige under skærmen. Over skærmen, er der en 5-megapixel kamera med en LED-blitz og en krom grill dækker ørestykket og sensorer. Det har en Samsung S5K3L2 CMOS-billedsensor. På højre kant af telefonen, der er en power-knappen og der er lydstyrketasterne på venstre kant af telefonen. Der er en 3. mm stik til hovedtelefoner og en mikro-USB-port i bunden af ​​enheden. På bagsiden af ​​indretningen, er der en port til et microSD-kort og 2 slots til SIM-kort og NFC chips med en 3300mAh batteri Concealed under en plast bagdæksel.

Samsung Galaxy J7 har en HD Super AMOLED skærm med en opløsning på 720A-1280. Skærmen leveres med ridsefri glas, som ifølge Samsung svarer til Corning Gorilla Glass 3.

Software.

J7 modeller rutinemæssigt have kameraer med nok megapixel til klare billeder. Den J7 Pro og J7 Maks begge har 13 MP front og bagudvendte kameraer, mens J7 Prime har en 13 MP bageste og 8MP front kamera.

Samsung Galaxy j resumé

Sådan ophæve parringen din Apple Watch fra din iPhone

* Bruger tilgængelig Hukommelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene enhedens funktioner. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

* Galaxy Z Fold3 5g og z flip3 5g er bedømt som IPX8. IPX8 er baseret på prøvningsbetingelser for nedsænkning i op til 1. meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand eller pool brug. Ikke støvbestandig.

Har du brug for hjælp til at købe?

Samsung Galaxy J7 blev lanceret i maj 2022. Samsung Galaxy J7 har AA 5. -inch HD Super AMOLED touchscreen with 720 x 1280 pixel opløsning. Samsung Galaxy J7 leveres med 2 GB RAM og 16 GB lagerversion og drives af en 1. GHz octa-core exynos processor. Samsung Galaxy J7 kører Android 6. Marshmallow.

Samsung Galaxy J7 har et aftageligt 3,300mAh Li-Ion batteri. Sensorer på Samsung Galaxy J7 omfatter accelerometer, hallensor og nærhedssensor. Tilslutningsmuligheder på Samsung Galaxy J7 er Wi-Fi 802. 1 B / G 2. GHz, Wi-Fi Directâ DLNA, hotspot og Bluetooth 4.. Dimensioner af Samsung Galaxy J7 er 151. x 76. x 7. mm.

Andre funktioner i Samsung Galaxy J7 er Ultra Data Saving Mode, S-Bike Mode og min Galaxy App til bedre kunders service. Samsung Galaxy J7 kommer i tre farver - hvide, guld og sort. Samsung Galaxy J7 er prissat til Rs 15.990.

Vælg et land

Samsung Galaxy J7 Prime er designet til at levere fremragende ydeevne med øget hastighed. Drevet med en effektiv octa core processor clocked på 1. GHz hastighed og en effektiv 3 GB RAM, oplever hurtigere og glattere UI overgange og mere produktiv multitasking. Smart Manager vil gøre tænkning for dig i kontrol og Optimering Håndsæt status, altid holde dig et skridt foran.

Brilliant Capturing

Lys dine fotos med Galaxy J7 Prime�s 13 Megapixels Primary Camera, der har en F1. linse, der tillader lyse billeder selv i lavt lysindstillinger. Medbring til dine billeder selve detaljerne og skarphed, der går ind i en smuk fangst.

Telefonens bred selfie-funktion sammen med 8 megapixel front kamera giver dig mulighed for at passe flere mennesker i dine gruppebilleder sammen med Arresting Baggrunde, du vil gå glip af. Du kan endda bruge din palme til at tage billeder, tilføje yderligere lethed.

Forbedret sikkerhed

Galaxy J7 Prime er afskærmet med sikkerhed på personligt plan med en touch-baseret fingeraftrykssensor. Kun du har adgang til din enhed med denne sikre løsning, så du låser det sikkert inden for et sekund.

Langvarig ydeevne

J7 Prime leveres med et kraftigt 3300 mAh batteri, der varer længere for at inkorporere mere multimedie og holde gamerne i aktion. Ultra-strømbesparelsestilstanden slukker for alle baggrundsløbende apps, hvilket reducerer batteriforbruget betydeligt.

Bedøvelse design

J7 Prime udstråler en elegant børstet metalfinish, med nul kamera fremspring Sikre en samlet ultra slank make. Dens forstørrede skærm showcases Flytende buede kanter, der giver optimal visning og mest behagelig enkelthåndsoperation.

Søg og sammenlign

J7 Prime har et unikt bagkamera layout, med det afrundede firkantede kamera i midten og en lille firkantet LED flash på højre side. Det har også en perfekt lige vandret linje lige over kameralinsen.

J7 V er også let at genkende takket være bandet, der kører vandret på tværs af både kameraets objektiv og flash og Verizon Branding på bagsiden. Dette samme design er også blevet solgt under forskellige navne i USA, med Samsung eller en anden Cell Carriers branding i stedet for verizoner.

J7 Max har også en unik funktion: en tyk sølv / grå grænse omkring kameraområdet, med flashen til højre. Det har også en svag vandret linje, der kurver ned i hver ende lige over kameraet.

Endelig har vi J7 NXT. Denne telefon efterligner udseendet af den allerførste Galaxy J7-model, som blev udgivet i 2022, med en blink til venstre og en to-line højttalergitter til højre. Hvad gør det anderledes er dets tekstur: fine diagonale linjer på tværs af hele bagsiden. De to telefoner er faktisk næsten identiske, så du kan finde ud af at tilbehør til et værker til den anden.

Vigtig

Samsung Galaxy M12 Review

Samsung Galaxy M12 Review

Få Samsung Galaxy M12 til bedste pris i Filippinerne med specifikationer som Quad Camera, Long Battery Life, 4GB RAM og 64GB opbevaring.

Breve Anlise Do Smartphone Samsung Galaxy M51 Grande Na Gama MDIA

Breve Anlise Do Smartphone Samsung Galaxy M51 Grande Na Gama MDIA

Bedste pris for Samsung Galaxy M51 er Rs. 19.649 pr. 18. december 2021. Læs fulde specifikationer, ekspertanmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Samsung Galaxy M51 har et specscore på 86100.

Galaxy M52 5G er allyou telefon

Galaxy M52 5G er allyou telefon

Vil du købe Samsung mobiler Inside, vil du finde Samsung Galaxy M52 5G gennemgang sammen med sin pris i Nepal, specs, fordele og ulemper.

2021 Opdateret 100 hvordan man kan låse Samsung Galaxy A32 uden tab af data

2021 Opdateret 100 hvordan man kan låse Samsung Galaxy A32 uden tab af data

Glemt kodeord på Galaxy S4 og låst ude af det I dette indlæg, vil du vide, hvordan at låse Galaxy S4 PIN-kode i fire hasslefree metoder.

Download Seneste Samsung Music APK med Dark Mode og New UI

Download Seneste Samsung Music APK med Dark Mode og New UI

810 163 Stemmer Download Samsung Music Android GRATIS. Samsung Music er en musikafspiller designet specielt til Samsungs Android Mobile Devices, om tabletter eller smartphones, som f.eks. Hele Galaxy Range. Du ejer sandsynligvis en Samsung-smartphone eller tablet. Hvis ikke dig, måske fyren ved siden af ​​...

Samsung Galaxy A52S 5G begynder at genoprette December 2021 Security Update World Republic News

Samsung Galaxy A52S 5G begynder at genoprette December 2021 Security Update World Republic News

Oversigt Chrome-enheder e. . Chromebook, Chromebox, Chromebase, ChromeBit modtager automatiske opdateringer, der forbedrer både enheden og dens software. Enhedsopdateringer giver de nyeste funktioner og kee

Sådan Reset Glemt adgangskode på Samsung Galaxy Note 10

Sådan Reset Glemt adgangskode på Samsung Galaxy Note 10

Komplet guide om Hard reset Samsung Galaxy Note 10 Plus Android-telefon uden adgangskode eller mønster lås. Også kender Factory reset og software.

Skift mellem 3G4G.

Skift mellem 3G4G.

Samsung Galaxy Note 10 Lite pris i Indien er Rs 27999. Denne telefon er fyldt med 6 GB RAM, 128 GB Internt lager og 4500 batteri. Tjek Samsung Galaxy Note 10 Lite mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy Note 10 plus 5g SMN976B 512DK Mobiltelefoner

Samsung Galaxy Note 10 plus 5g SMN976B 512DK Mobiltelefoner

Samsung Galaxy Note 10 plus 5G pris i Sydafrika anslås at være sydafrikanske rand 14.000. Samsung Galaxy Note 10 plus 5G pris i Sydafrika kan variere over markeder i Sydafrika.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.