Samsung Galaxy S21 256GB Lilla 5G

Samsung Galaxy S21 256GB Lilla 5G coolblue

Galaxy S21 udvikler kameraet til det mest avancerede niveau i en galakse. Et unikt design med fokus på forøgende linserne sammen med den bedste teknologi på markedet og funktioner, så få mest muligt ud af den er tilgængelig for alle.

Dens nye design øger kameraet definere sin egen identitet. Derudover vil de nye farver med en mat finish ikke ubemærket hen, og tilpasse sig hver personlighed. Denne udformning samt anvendelse af nye materialer, såsom Gorilla Glass Victus, gør Galaxy S21 de mest modstandsdygtige Galaxy, der kombinerer elegance og holdbarhed.

Med Galaxy S21 serie, du vil have i dine hænder det bedste kamera teknologi, i stand til at opfange billeder og videoer med flere farver, mere kontrast og klarhed takket være sine nye generation sensorer. En komplet linse sæt til enhver situation med innovativ dobbelt zoom-teknologi. Hertil kommer, det sætter al denne teknologi inden for rækkevidde af alle typer af brugere, takket være dens enkle former med et enkelt klik for at skyde, redigere og dele professionelle billeder og videoer, uden komplikationer .

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget tid du bruger foran din smartphone skærm? De bedste spil, de bedste videoer, de bedste billeder A € | bedre at se dem på den bedste skærm, synes du ikke? Nyd det bedste indhold på den bedste skærm, mens Eye Caretakes pleje af dine øjne.

egenskaber:

Samsung Galaxy S21 256GB pris i Indien starter fra Rs. 73.999. Den laveste pris af Samsung Galaxy S21 256GB er Rs. 73.999 ved happimobiles. om. Dette er 8 GB RAM / 256 GB intern hukommelse variant af Samsung Galaxy S21, som er tilgængelig i Phantom Grey, Phantom Violet, Phantom Hvid farve.

Få 3% op 750 / - Instant Cashback. & Op Rs. 500 / - cashback for premium produkter. Ingen udgifter EMI tilgængelig på alle produkter. & C.

flere sælger muligheder

Den billigste gennemsnitlige månedlige omkostninger for nye kontrakter er en £ 27. 2 over 36 måneder med en fri enhed. Den laveste i form af samlede omkostninger ved ejerskab er en £ 703. 9. Disse planer er kun tilgængelige for nye kunder i nettet.

SIM-Free og Pay-as-you-go tilbud kan findes fra  £ 565 i SIM-Free fane, hvis ønske om at købe uden en kontrakt. Nogle forhandlere giver dig mulighed for at sprede prisen på din telefon - Fjern flueben de "Alle Distributionsvederlag" betalinger box for at se disse.

Samsung Galaxy S21 5G kommer med en 6. tommer touchscreen med 421PPI. Det packs en 64-megapixel bageste kamera og et 10-megapixel selfie-kamera. Dette er alt sammen drevet af den Exynos 2100 International chipset og 8 GB RAM.

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Galaxy s gbsamsung

Samsung Galaxy S21 256GB Purple 5G er en af ​​de få smartphones, der kombinerer en masse computerkraft med en handy størrelse. På den store 256GB lagerplads, har du også nok plads til alle dine apps og din film og musik samling. Enheden har en 6. -inch Full HD-skærm, som du nemt kan betjene med én hånd. Skærmen opdateres 120 gange i sekundet. Dette gør animationer se glat i spil, for eksempel. Takket være den kraftfulde Exynos 2100 processor og 8 GB RAM, kan du bruge den mest krævende apps og 3D-spil uden problemer. Med den 12-megapixel standard kamera, kan du tage skarpe billeder og 8K videoer både i løbet af dagen og i svagt lys. Brug 64-megapixel teleobjektiv for at zoome ind op til 3 gange uden dit foto miste skarphed. Den 4000mAh Batteriet holder lidt mindre end en dag med gennemsnitlig brug. Bruger du enheden oftere? Du vil nogle gange nødt til at opkræve det i løbet af dagen.

Samsung Galaxy S21 Plus G996 5G 256GB Dual Sim Sort

Inkluderet som standard

Samsung Galaxy S21 256GB Grey 5G er en af ​​de få smartphones, der kombinerer en masse computerkraft med en handy størrelse. På den store 256GB lagerplads, har du også nok plads til alle dine apps og din film og musik samling. Enheden har en 6. -inch Full HD-skærm, som du nemt kan betjene med én hånd. Skærmen opdateres 120 gange i sekundet. Dette gør animationer se glat i spil, for eksempel. Takket være den kraftfulde Exynos 2100 processor og 8 GB RAM, kan du bruge den mest krævende apps og 3D-spil uden problemer. Med den 12-megapixel standard kamera, kan du tage skarpe billeder og 8K videoer både i løbet af dagen og i svagt lys. Brug 64-megapixel teleobjektiv for at zoome ind op til 3 gange uden dit foto miste skarphed. Den 4000mAh Batteriet holder lidt mindre end en dag med gennemsnitlig brug. Bruger du enheden oftere? Du vil nogle gange nødt til at opkræve det i løbet af dagen.

Inkluderet som standard

Miss ingenting, med Samsung Galaxy S21 Ultra. Når du optager dine bedste øjeblikke, behøver du ikke længere at vælge mellem foto og video. Samsung Galaxy S21 Ultra fanger både, samtidigt, så youll aldrig glip af et øjeblik. Med 108MP kamera og 8K videooptagelse skal du fange de højeste billeder og videoer på en smartphone. Har strømmen til at vare med vores hårdeste skærm, hurtigste processor og vores mest kraftfulde batteri endnu. Galaxy S21 Ultra 5G er den første Galaxy S-serien kompatibel med en S Pen stylus. Nyd forbedret S Pen præcision som lader dig skrive noter i hånden, redigere excel dokumenter, anmærke afbildet og så meget mere.

Beskrivelse.

Gør hver dag ekstraordinært, Samsung Galaxy S21 5G bringer smartphone fotografering til et helt nyt niveau. Det er gennemsyret af kontur-cut, høj opløsning kameraer, der kan fange de enorme detaljer i hvert skud. Dette Galaxy serie telefon montrer en 30x digital zoom kapacitet, lade hvert billede og video bevarer deres sande farver og funktioner. Med sin strømbesparende skærm og processor, alle kan have en hele dagen sjov med Samsung Galaxy S21 selv på 5G. Den integrerede HyperFast 5G-forbindelse kan du nemt få adgang til web og downloade filer i imponerende hastigheder.

Specs.

Bedømmelse: 4 ud af 5 af fra Great switchI skiftede fra iPhone, fra at have en iPhone siden den første, jeg havde altid forsøgt at skifte med at gå tilbage inden for den 14day køle ned. Denne gang har jeg besluttet at prøve igen og holde det ud. Efter 24 timer Jeg er allerede bruger til s21. Kun Ulempen var, fordi kablet til opladning er usb-c på begge sider, jeg var nødt til at gå ud og købe en adapter til at ændre det til normal USB ene side til at bruge mine USB-stik. Skulle komme med en indstilling til at få en plug eller ikke for folk, der har haft forskellige telefoner eller ældre telefoner med en anden forbindelse. Over alle store telefon, let at bruge og let. Elsker den lilla også

Bedømmelse: 1 ud af 5 af Sukh21 fra StandardPhone føles meget lig den S10 galakse, ingen massiv forskel. Prisen er stadig høj, men, værre denne gang, de ikke give dig nogen hoved telefoner, opladning ledning eller adapter. Der er ikke længere en AUX-port, og du er ikke forsynet med en konvertering kabel. Jeg klagede over den manglende kompatibilitet med wiren givet, og de gamle adaptere gør opladning vanskelig og det faktum, at jeg for nylig har installeret USB-port stikkontakter, som ikke længere paavirkede til brug. Skuffende.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af BondC fra Fantastic opgradering, fantastiske CameraI've opgraderet fra S8, så var lidt tøvende ved at miste den buede kant, men ærligt det er ikke forringet overhovedet. Skærmen kvalitet er stadig fantastisk, og se film ser utroligt lyse og levende. Kamera er fremragende, og 4k videooptagelse er stor. Billedet stabilisering funktion er en ny tilføjelse, men virkelig bringer dine videoer til livet. Kan se, dette er super nyttigt for dem, der gør oprettelse af indhold. Jeg er så glad for jeg tog springet og købte det direkte, var på tide! Hvis din tænker på at købe, gøre brug af en 14-dages fortrydelsesfrist og holde alle kasser, emballage osv

Bedømmelse: 2 ud af 5 af Ss23 fra OkThe telefonen er OK, stil er rart og jeg helt lide det, men der er to ting, der har lagt mig ud, først er grunden telefonen koster så meget, når du ikke får noget i kassen med det som ingen oplader eller øre telefoner, anden jeg så, at det er ridsefasthed når jeg bragte telefonen og min telefon var i min lomme af sig selv, da jeg tog det ud og så der var en bunden .. så ridser så let ved ser det. skuffet

Bedømmelse: 4 ud af 5 af Rob1976 fra anden stor telefon! Et bitte problem selv. han telefonen og dens funktioner er stor! Jeg støtter fuldt ud ikke at give en oplader, men mange mennesker min har opgraderet fra en ældre telefon såsom Galaxy S9 som jeg selv ville have fundet det bedre at have en usb - usb-c-kabel i stedet, eller har en adapter til usb c kabel, at være i stand til at oprette forbindelse til en uSB-oplader? Og også måske en adapter til at passe en 3/4 jack hovedtelefoner til usb-c adapter også? Manglen på disse bragte værdien ned lidt for mig im bange.

Bedømmelse: 4 ud af 5 af YoSamsung fra Well lidt af en Lad ned .. Virkelig som det nye design på kameraerne og bagpanelet. Selv det jeg virkelig savner den buede skærm fra S10, og jeg følte, at jeg lavede en fejl, der vælger S21 i stedet for S20. Denne telefon føles som et rumfyldning mellem 2 fantastiske telefoner. Men åh det kommer godt, det kommer med gratis øreknopper, som jeg måtte ansøge om, og stadig venter på, at det ankommer. Hvorfor kunne de ikke bare inkludere det i boksen. Åh ja, følg Loser Apple med deres Chargerless Slim Box. Alt i alt kan jeg ikke vente mine 2 år for at afslutte, så jeg kan kunne opgradere min telefon igen til noget Bedre, hvis Samsung beslutter at gøre bedre telefoner i fremtiden. Og jeg taler ikke om det foldbare vrøvl

Bedømt 3 ud af 5 af Amy15 fra ikke så godt som forventet, har ændret sig fra en S8 til S21, og jeg må sige, at jeg er lidt skuffet. Telefonen leveres ikke med Samsungs Flagship SD-kortport, hvilket betyder, at når jeg overførte alle mine dokumenter, var telefonens hukommelse næsten fuld. Hvis jeg ville vide dette på forhånd ville jeg have bestilt den større hukommelse. I stedet forventes jeg nu at betale et månedligt abonnement på skyopbevaring. Ingen opladerstik kom med telefonen, igen Skuffende Da jeg nu skal bruge mit gamle opladerkabel, da jeg ikke har et stik, der understøtter det nye kabel. Det er en skam at alt, hvad Samsung slated æble til, de har nu gjort sig selv.

Levering

Vi tilstræber at sende ordrer inden for 2 dage. Leveringsomkostninger beregnes ud fra din placering og størrelsen af ​​din ordre. Møbler kan tage op til 8 uger at levere, da de fleste produkter er lavet specifikt til din ordre. Nogle varer kan tage længere tid at levere, hvis et produkt i øjeblikket ikke er på lager. En medarbejder vil kontakte dig, hvor dette sker.

Vilkår og Betingelser

Indstil din foretrukne butik for at kontrollere lager- eller leveringsomkostninger. Lease Bekræft din foretrukne butik og leveringssted øverst til højre på siden eller indstil din foretrukne butik nedenfor for at kontrollere lager eller leveringsomkostninger.

Hyperfast 5g lader dig downloade en hel sæson af dit yndlingshow i en flash. Hyperfast Wi-Fi Verdens første Wi-Fi 6e, når høje hastigheder, så du forbliver forbundet. Dual Sim giver dig mulighed for at forbinde din telefon til to dataplaner i en enhed.

Galaxys første 5NM processor pakker episk strøm og hastighed i en mindre chipsæt. * 16 GB RAM tilgængelig med 512 GB Opbevaring Galaxy S21 Ultra 5G model. 12 GB RAM tilgængelig med 256 GB og 128 GB Galaxy S21 Ultra 5G modeller. * 8GB RAM tilgængelig med Galaxy S21 5G og Galaxy S21 + 5G modeller

Vigtig

Samsung Galaxy S4 Active USB-drivere Hent Samsung USB-drivere

Samsung Galaxy S4 Active USB-drivere Hent Samsung USB-drivere

Hent Samsung Kies til Galaxy S4 og prøv det nu ...

Samsung Galaxy S7 Edge Software Fix Service til Smartphones Tablets Repair Chimp

Samsung Galaxy S7 Edge Software Fix Service til Smartphones Tablets Repair Chimp

Heres Sådan repareres Samsung Software via softwareopgraderingsassistenten, hvis en over Air Update mislykkedes.

Samsung Galaxy S7 og S7 kant får ny sikkerhedsopdatering, fire år efter lanceringen

Samsung Galaxy S7 og S7 kant får ny sikkerhedsopdatering, fire år efter lanceringen

Selvom Galaxy S7 har eksisteret i mere end fire år, er det nu modtager en softwareopdatering. Samsung giver mere sikkerhed.

TMobiles Galaxy S7 og S7 kant får nu sikkerheden opdateringen fra november

TMobiles Galaxy S7 og S7 kant får nu sikkerheden opdateringen fra november

Du kan downloade nyeste flash fil og flash-værktøjer til Samsung Galaxy S7 Edge mobiltelefonen. Oprindelig bestand ROM eller Firmware til rådighed gratis.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vis Secifications af Samsung Galaxy S7 Edge SMG935F Mobile og Hent Android Oreo 8.. Firmware

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dens anbefales, at du opdatere telefonen med den nyeste software, som producenten korrigerer hele tiden fejl. Dens en god ide at sikkerhedskopiere telefonens hukommelse først. Hvis du vil opdatere telefonens software, du har brug for at konfigurere telefonen til internettet.

Sådan opdaterer Samsung S7 Edge Software

Sådan opdaterer Samsung S7 Edge Software

Find Galaxy S7 Edge seneste nyheder, videoer Billeder på Galaxy S7 Edge og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. Om. Udforsk mere om Galaxy S7 Edge.

Opdatering Tilbage til kvartalsopdateringsplan Samsung Galaxy S7 og S7 Edge Mister kvartalsvise sikkerhedsopdateringer

Opdatering Tilbage til kvartalsopdateringsplan Samsung Galaxy S7 og S7 Edge Mister kvartalsvise sikkerhedsopdateringer

Find Galaxy S7 EDGE Seneste nyheder, videoer billeder på Galaxy S7 Edge og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. Om. Udforsk mere på Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Bypass 2021 Youtube opdatering Fix 100 Uden Flash ved waqas mobil for GSM

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Bypass 2021 Youtube opdatering Fix 100 Uden Flash ved waqas mobil for GSM

Hvis du ikke ved, hvordan du løser app problemstillinger på en Samsung Galaxy S7 enhed, læse denne fejlfindingsvejledning, så du vil blive vejledt i overensstemmelse hermed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.