Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Clear View Cover Black

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udstyret med banebrydende innovationer og top-of-the-line-funktioner, giver Samsung Galaxy S21 Ultra 5G dig mulighed for at bruge kraftige teknologier lige ved hånden. Det fremhæver unikke konturskårne kameraer, der revolutionerer fotografering med sin filmtjenester i Cinematic 8K-video og 108MP. Dette kraftværk er Galaxy Range's Pinnacle, der praler af Samsungs hurtigste chips, mest robuste glas og højeste opløsninger.

Specs.

bedømt 2 ud af 5 af fra over heats som dem kun Sony phonesso langt efter at have det for en dag id sige det er et godt telefon godt koncept jeg har 512 GB 16GB RAM Ultra. Jeg er en uber-driver, så kør forskellige playforms på telefonen såvel som wifi hotspot til min anden telefon en note 10 plus 5g. Som kører 2 anden køreplatform. Jeg tænder telefonen til maksimal perfeormance, og i går begyndte det at over varme, så meget måtte sætte UT i nærheden af ​​biler AC for at afkøle det kun ned, men at afkøle det var at gøre IFF flertal af højtydende funktioner. Og genstart telefonen flere gange. Ikke ideel, når dit arbejde er på telefonen, og det er din hovedtelefon note 10 plus jeg har aldrig haft dette problem, og jeg har det samme løbende mønster

Bedømmelse 5 ud af 5 af EmailMB81 fra Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - Et kunstværk, du sidder der, der læser gennem sider af anmeldelser på de nyeste enheder, der hidtil er blevet frigivet i 2022 Stop nu. Du behøver ikke at se ikke længere end denne enhed Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Det er det ultimative af alle enheder. Fra den glateste skærm, jeg nogensinde har stødt på et fantastisk batteri til høj kvalitet Fotografier vil du ikke blive skuffet. Dette er ærligt den højeste kvalitet mobile enhed til salg i dag. Det kan ikke slås efter min mening. Der er meget begrænset lager, men hvis du er i stand til at få en af ​​Samsung Galaxy S21 Ultra 5G lædersager, vil dette holde din enhed ser uberørt i mange år. Godt gjort Samsung.

Bedømmelse 3 ud af 5 af jymmymac fra OK, tror jeg. Uawei P20 Pro Lover. Den telefon er stadig god 3 år på. Årsagerne til opgradering og flytning til dette mærke og model er til Google Store og 5G. Der er virkelig ikke noget, der imponerer mig om denne model i særdeleshed. Hvis det ikke er brudt, skal du ikke rette det kommer i tankerne. Bare et massivt spild af materiale og tids ressourcer. Kommer ikke med øretelefoner eller oplader stik på grund af miljøfaktorerne. UT Derefter tilbyder Samsung dig gratis salgsfremmende dem, som de sender ud og pakker separat!? Ironien er virkelig bemærkelsesværdig og helt ærligt, fjollet. Jeg venter stadig på mine earpods. Fem uger. og tæller. Den var god. Underskrevet, A. Hypocrit

Bedømmelse 5 ud af 5 af TI85 fra Best Phone Samsung har Madei er en stor fan af Samsung Way bedre end nogen anden Android eller iPhone derude set de først introducerer den nye galakse, jeg har hidtil haft dem alle dem bare det bare Holder bliver bedre et bedre hvert år, dette er en de bedste Samsung-telefoner IV havde i år min sidste Samsung var S10 5G Funktionerne på Galaxy Ultra er det bedste, der er kameraet, det er bare, jeg bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de bare håber, at Samsung fortsætter med at gøre, hvad de gør bedst . Enhver, der går til anmeldelser, spilder ikke din tid til at tilføje ultra til din kurv tillid til mig, du vil ikke fortryde det, jeg har allerede købt 10 for familiemedlemmer, og de elsker det.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Pwatson89 fra A absolutte bæst af en phoneThe s21 ultra er hænderne ned den bedste telefon jeg har haft, jeg var altid en iPhone bruger og sidste år gjorde den frygtede spring fra ios til android og fik den S20 + Efter et år besluttede jeg, at jeg ønskede en telefon, som " angiveligt har det hele" og jeg købte S21 Ultra og sikkert at sige, at jeg ikke var svigtet, specs, størrelse hele Shabang, har en telefon, der tjener mit personlige liv sammen med at køre min virksomhed har gjort mit liv så meget lettere, ikke nødvendigt for tabletter / bærbare computere Denne dårlige dreng gør det hele med super lethed, også den tilføjede spen-funktion er også temmelig cool, hvis din debat på S21 Ultra og prisen er slukket, stoler på mig, når jeg siger, at det bliver penge godt brugt,

Bedømmelse 5 ud af 5 af Thewonderyear21 fra den bedste telefon, jeg nogensinde har hadin 2022 Jeg besluttede at skifte fra iPhone til Android, og mens iPhone var god, var det grundlæggende. Jeg elsker at batterilevetiden sidst bogstaveligt talt 2 dage for mig. Skærmstørrelsen er fantastisk for mig, da jeg har citat følsomme øjne, så når du ser videoer på 21 ultra, bliver mine øjne ikke så sår! Kamerafunktionerne er så sjove at lege med kvaliteten og øjeblikket ved øjeblikkeligt fangst er så på punktskåret og klart! Jeg downloadede en masse ting til mange forskellige hobbyer som spildesign, film og Emulation Apps og UTS lige så simpelt og organiseret lagt ud i dine filer, kan jeg ærligt sige, at der bare ikke er det en bedre telefon

Levering

Vi tilstræber at sende ordrer inden for 2 dage. Leveringsomkostninger beregnes ud fra din placering og størrelsen af ​​din ordre. Møbler kan tage op til 8 uger at levere, da de fleste produkter er lavet specifikt til din ordre. Nogle varer kan tage længere tid at levere, hvis et produkt i øjeblikket ikke er på lager. En medarbejder vil kontakte dig, hvor dette sker.

Udvalgte annoncer

1- Mofawtar 5-abonnenterne har ret til at få enhederne gennem planstøttesystemet, hvor Mofawtar 5-planen giver dem et tilskud til smarte enheder som følger: Â Â 2400 SAR-tilskud Ud over 12-måneders enhed kontrakt. Â b-3600 SAR-tilskud Ud over 18-måneders enhedskontrakt. Â C-4800 SAR-tilskud Ud over 24-måneders enhedskontrakt.

2- I tilfælde af Mofawtar 5-abonnenten ønsker at nedgradere sin nuværende plan, skal enhedskontrakten afbrydes først, og det resterende beløb mod enhedsværdien skal betales fuldt ud, herunder moms.

3- I tilfælde af abonnenten ønsker at annullere enhedsaftalen med Mofawtar 5-planen, skal det resterende beløb mod enhedsværdien betales som følger A-tilskuddet til abonnenten opdelt på antallet af måneder af Vigtigste kontraktperiode og derefter multipliceret med det resterende antal måneder af kontraktperioden. .

4- Månedligt afdragsprogram for smartphones er tilgængelig for kunder, der har betalt i alt 7800 SAR og mere i det foregående regnskabsår. Dette program er kun til Mofawtar 2, Mofawtar 3 og Mofawtar 4 kunder. Mofawtar Basic og Mofawtar 5 Kunder er ikke berettiget til dette program. Kundens mobilnummer skal etableres i mindst 6 måneder, og STC kan tillade nogle kunder, der ikke opfylder betingelsen for at opnå enheder i henhold til deres politik og procedurer på STC-skøn. Derudover bør kunden ikke have nogen regningshændelse i de seneste 12 måneder på alle de tal, der er registreret under hans \ hendes id.

10- Hvis en Mofawtar 2-abonnent ønsker at benytte 125 eller 150 afdragsprogrammer, skal abonnenten opgradere til Mofawtar 3 eller hvis du ønsker at benytte 200 eller 250 afdragsprogrammer, skal abonnenten opgradere til Mofawtar 4.

14- En abonnent på enheder Månedligt afdragsprogram kan opgradere sin efterbetalte plan under kontraktperioden til en højere plan, og kan lige så velkommen nedgradering til hans / hendes oprindelige plan. Abonnenten må dog ikke nedgradere til en efterbetalt plan lavere end den aktiverede plan, når den tilsluttes til enhedens månedlige afdragsprogramkontrakt, medmindre den nuværende kontrakt udløber eller enhedsværdien er Opfyldt .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når kun det bedste vil gøre, er Galaxy S21 Ultra 5G den ultimative selvudtrykningsenhed, der gør alting - undtagen kompromis. Med Samsungs Brightest Dynamic AMOLED 2X display, der bringer alt til liv i slående farve og tilpasningsbar 120Hz opdateringshastighed for silkeagtig glat scrolling, skal du se på nye højder. Den Ultrafast 5nm processor, et binge-worthty batteri, 5G Connectivity1 og nu spil-skiftende S Pen2-support, Galaxy S21 Ultra 5G er virkelig episk på every.

skyde og dele, første gang, hver gang

Gør hvert øjeblik episk med næste generation kamera - lav høj-res stills med 8K video snap og få aktiverede skud første gang, hver gang med enkelt tage. Med Samsungs New 108MP sensor, skyde ekstraordinære detaljer - selv om natten. Den nye Dual Tele-linse har en 3X og 10X optisk zoom. 100x eller 20x zoom lås captures skud, du aldrig vidste eksisterede.

Og for første gang, være direktøren ved at skyde i 8k eller med alle videokameraer på én gang. Filmbinematisk 12bit RAW-indhold og stjerne i din egen film ved at optage forreste og bageste sammen - super stabil og livlig lignende.

Revolutionærâ € | Designet til Bold

Hastighed, strøm, kreativitetâ € | Galaxy S21 Ultra 5GS Exynos 2100 5nm Processor bringer al den ydeevne, du har brug for. Pakket med OOMPH for at styre dit sociale foder, mens du nemt holder op med 8K videoredigering. Få en glat, konsolkvalitets spiloplevelse. Aldrig-miss-et-øjeblik i forbindelse. Opret forbindelse til Speedy 5G1, lav tydeligere videoopkald og download dobbelt så hurtigt med Wi-Fi 6e. Og frigør din kreativitet ved at kombinere Galaxy S21 Ultra 5G med en ultra-responsiv S Pen2 - en anden først til Galaxy Sâ serien.

strålende, uafbrudt visning

Behandl dine øjne med Galaxy S21 Ultra 5GS Dynamic Amoled 2x display, der holder alt ser strålende og glatte - dets Samsungs lyseste, mest levende smartphone display endnu. Se film i fantastisk farve - ligesom direktøren havde til hensigt. 6. "Infinity-O-displayet giver dig mulighed for at spille eller se din yndlingsfilm selv i stærkt sollys. Rulning er silkeblødt og interaktioner er utroligt lydhør. Hvad er mere, de nye 120Hz adaptive opdateringshastighedsniveauer op for spil eller niveauer ned ved læsning For at bevare batteriet for den ultra-oplevelse.

Vigtig

Tilføj Samsung Smart Tag Support til SmartThings Integration

Tilføj Samsung Smart Tag Support til SmartThings Integration

Den mest komplette ressource om mobilteknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tabletter og bærbare enheder.

Manuel Samsung Galaxy Tab 10.

Manuel Samsung Galaxy Tab 10.

Samsung Galaxy Tab anvender et SIM-kort til at oprette forbindelse til dit mobilnetværk. Den gemmer også nogle af dine brugerdata på kortet. Hvis din Galaxy Tab er at have problemer med at læse dit SIM-kort, vil du være i stand til at bruge nonWiFi forbindelser få adgang til internettet. Fastsættelse af SIM-kortet er det første skridt i at returnere din ...

Samsung Galaxy Watch4 Classic 42 mm Bell Mobility Bell Canada

Samsung Galaxy Watch4 Classic 42 mm Bell Mobility Bell Canada

Tidløst design TheGalaxy Watch4 Classic BTIS en premium smartwatch med udseende og følelse af en traditionel timepiece. Udformet af rustfrit stål, det er svært, mens du opholder sig lys og diskret på

Samsung Galaxy Watch4 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy Watch4 Brugernes mening og anmeldelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsungs Watch 4 Classic plejer nøjes med det næstbedste status

Samsungs Watch 4 Classic plejer nøjes med det næstbedste status

Som det første skridt i Samsung og Googles SmartWatch comeback planen, Watch 4 Classic er en god start med løftet om bedre at komme

Gear4 lancerer sager til ny Google Pixel 4A-telefon

Gear4 lancerer sager til ny Google Pixel 4A-telefon

Det slanke, letvægts design passer nemt i lommen og komfortabelt i din hånd. Delvist konstrueret af genanvendt plast og indeholder postkonsulentaffald eller postindustriel regrind.

Google Pixelbook Go 13. Core i5 16 GB RAM 128 GB SSD GA00523US Laptops CDW. om.

Google Pixelbook Go 13. Core i5 16 GB RAM 128 GB SSD GA00523US Laptops CDW. om.

Det er muligt vi kunne se Google Pixelbook 2 i 2023, i stedet for 2022. Her er en Roundup af alle de nyheder og rygter weve hørt hidtil

Verizon bringer RCSbased Google Meddelelser til Android-brugere i 2022

Verizon bringer RCSbased Google Meddelelser til Android-brugere i 2022

Tænk Googles messaging service setup kan ikke få nogen mere forvirrende Tænk igen.

Sådan kontrolleres den primære Gmail-konto på en Android-telefon Smart Mobile Phone Solutions

Sådan kontrolleres den primære Gmail-konto på en Android-telefon Smart Mobile Phone Solutions

Vi anser dette tip til ikke længere at være gyldigt, klik her for at se Google Help-siden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.