Samsung Galaxy Tab en 8 32GB Android 7. WiFi tablet med micro SD-kort slot, sort SMT380nzkexar

SIM-kort Holder SIM-bakke til Samsung Galaxy Tab A 8. T380 T385 2017 Sølv

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

Denne vare er berettiget til gratis udskiftning inden for 7 dage efter levering, i en usandsynlig begivenhed af defekt eller andet emne, der leveres til dig. I den sjældne begivenhed, som du modtager en beskadiget enhed, skal du oprette en erstatningsanmodning inden for 48 timers ordre levering. At øge en erstatningsanmodning, når som helst efter 48 timers ordre levering vil resultere i, at din udskiftningsanmodning bliver afvist. Bemærk venligst, at vi kun vil erstatte de produkter, hvor skader ikke skyldes kunden på nogen måde.

Android Smartphones: Vores returneringscenter vil bede dig om at downloade programmet Diagnostic for at diagnosticere problemer med din defekte smartphone. Vi vil give en beslutning på grundlag af AP8> Diagnosticer app resultater. I visse tilfælde kan vi også planlægge et teknikerbesøg på din placering, som også kan bruge Diagnostiker app til at validere defekter i din enhed og give opløsning i overensstemmelse hermed.

Bemærk venligst, at mange af vores enheder er importversioner og ikke kommer med en lokal oplader. I disse tilfælde vil en stikkontakt medtages i boksen. Varen kan inspiceres for kvalitet af Expansys personale før forsendelse.

Samsung Galaxy Tab A "med S Pen SM-P-netværkskompatibilitet

Bemærk: Mange af vores enheder hentes internationalt. Trådløse frekvenser til 3G, 4G og LTE varierer efter transportør. Selv når 3G / LTE-frekvenser understøttes, kan der kræves et nyt SIM-kort eller en ekstra konfiguration, og dækningen kan variere efter placering. Tjek venligst med din transportør eller vores kundeservice team på infoXPansys. y for garanti eller kompatibilitetsoplysninger, hvis du har spørgsmål.

Samsung Galaxy Tab A "med S Pen SM-P Beskrivelse

Samsung Galaxy Tab A 8Â ³ blev udgivet i juli 2022. Fanen leveres med en 8-tommers touchscreen-skærm og drives af en octa-core-processor. Har også en 32 GB intern lagerkapacitet og en SIM-slot.

Big Screen Feel Featherlight Form

Se mere af dit yndlingsindhold på Galaxy-fanen A 8. Â ³ skærm med minimeret Bezels for maksimal synsvinkel. Og med et letvægts, holdbart design, kan du tage din visning rundt om huset eller på farten.

Batteriets levetid, der skiller sig ud fra pakken

Galaxy Tab A bærer mere strøm end yous forventer i en enhed denne slanke. Det 5,100 mAhâ ¹ batteri giver dig friheden til at glemme din oplader i lange perioder, når du har et sted at gå eller meget at se.

Apple Apple iPhone SE iPhone SE

Værelse til alt

At være mobil, med smartphones og tablets og trådløse netværk, er meget mere end en enhed og en transportør. Denne blog handler om forbindelserne mellem it og slutbrugere i denne nye mobile verden.

Samsung lancerede tre nye Android Jelly Bean Tablets på Major U.. Detailhandlere den 7. juli Jeg har lige prøvet en anmeldelse enhed af 8-in. Version af Galaxy Tab 3 næsten dagligt i omkring tre uger for at få en god stemning for enheden. I den klassiske Samsung-praksis med at opbygge forskellige permutationer af sine mange enheder er der 7-in. og 10.-i. versioner af Tab 3 samt, men jeg har ikke anvendes enten udførligt .

Først, hvad mange vil sige er den bedste funktion af enheden er dens microSD-kort slot på venstre kant, hvilket øger dens 16 GB om bord opbevaring. Du kan indsætte op til et 64GB microSD-kort til at gemme musik og videoer, hvis du ikke har tillid til de forskellige cloud-tjenester, der er hurtigt ved at blive en funktion i nogle tabletter. Disse nyere dem, der er afhængige af skyen inkluderer 7-in. nye Nexus 7 er bygget af Asus Google som sælger for $ 229 for 16 GB og $ 269 for en 32 GB-version.

Da Google påpeger med sin cloud storage tilgang, kan brugerne få adgang til indholdet fra enhver enhed og Arent forpligtet til at bruge Google Drev. Â Men det åbenlyse kontrapunkt er dette: Â hvis mange tabletter og andre enheder bruges microSD slots, så ville det være nemt nok at dele indhold over mange enheder.

Jeg personligt kan ikke sige, at den ene metode er bedre end den anden, men jeg gør indrømme, at jeg har en masse problemer med at bruge mine klodsede fingre til at rode med bittesmå komponenter som microSD-kort. På den anden side, kan jeg få online cloud storage fra så mange steder, at det kunne være fornuftigt at have begge muligheder: købe en tablet med et lager-kort slot og bruge udvidelsen der sammen med cloud storage, eller vælge den ene eller den anden på vilje. Gennemsnitlige brugere måske ikke engang brug for mere end 16 GB Klargjort internt , selv om det er nyttigt at vide, at en enkelt HD-film kører to timer kan overstige 3 GB, hvilket betyder 16 GB kan underminerede op af bare fem film hurtigt.

Du kan argumentere for, at kort slot og intern elektronik føje til Samsungs materialeomkostninger med fanen 3 enheder, men det kan ikke være, at væsentlig for en ekstra udgift. Langt de største materialer koste i en tablet eller smartphone er skærmen.

Den bageste kamera er 5 megapixel og frontkameraet er 1. megapixel, og begge har en fantastisk video og billedoptagelse. Lyden er Dolby Surround, som er meget god, men ikke så god som de Beats Audio Ive hørt på mange smartphones. Og hvis tabletten sidder oprejst i dit skød, er det sandsynligt, de to højttalere på den nederste kant er dækket op, hvilket betyder, at du ender med at bruge ørepropper eller hovedtelefoner.

Til 8-in. udgave, Samsung pakket i sin egen Exynos 4212 dual core processor, der kører på 1. GHz. Samsung imidlertid påberåbt Intel for 10. -in. versioner processor. Jeg har ikke gjort nogen sammenligning teste af de to processorer, men det Exynos ARM-baserede chip er meget snappy 99% af tiden. Jeg har bemærket nogle problemer med reaktionstider til min skærmen touch i forskellige applikationer såsom vejr, Pandora og ord med venner, men kunne ikke finde ud af, om det var på grund af min berøring, processoren, touchscreen, eller softwaren i forskellige applikationer at kommunikere med Android 4. OS.

Flere gange havde jeg at genstarte Ord med venner til at genstarte en frossen spil og to gange måtte genstarte hele tabletten. Jeg havde aldrig at gå så langt som til at nulstille enheden helt eller hold Tænd / Lås nede i 15 sekunder.

Også Smart Rotation giver whats på skærmen for at rotere i overensstemmelse med retningen af ​​dit ansigt. Jeg forlod hvis på over mange timers brug og aldrig så, at det fungeret på alle. Jeg vil kalde disse nyskabelser fra Samsung interessant nok, men bestemt ikke et salgsargument. Måske vil de arbejde bedre for nogen med større øjne?

8-in. versionen kommer med multi-vindue-funktionalitet giver to apps til arbejde ved siden af ​​hinanden. Â Denne funktion kunne være rart for at have tekst til venstre og et sted at skrive på højre, men der virkelig kræves at have et Bluetooth-tastatur tilbehør, som jeg ikke har.

Samsung ikke kun synes at have flere forskellige størrelser af sine gadgets, men det synes også at vil fordybe brugere i en verden af ​​Samsung tilføjelser, ikke i modsætning til nogle af de trådløse luftfartsselskaber. For eksempel Samsung tilføjede en WatchOn service til anbefalinger om tv-indhold, men jeg ikke stole på det. Jeg giver kredit til Samsung for at forsøge lidt af hvert, men nogle gange er det hele bare virker en smule overvældende og endda forvirrende. Im travlt nok forsøge at gå igennem 750.000 apps i Google Play butikken, for ikke at nævne Samsung Galaxy Perks indhold.

plads til hele størrelsen og vægten af ​​den 8-in. Tab 3, ville jeg finde mig selv forsøger at afstive den op på mit skød, mens du sidder i en stol eller sidder op i sengen, men selv det virkede tung. Jeg har forsøgt flere 7-in. enheder, og havent bemærket så meget svært ved at bruge dem i længere perioder. Min præference stadig den iPad 2 på 9. -i., Selv om det er tungere. Med det, kan jeg bruge de forskellige dækning permutationer til magten det op på et bord eller skrivebord eller endda på mit skød. Jeg ved, jeg ved, tabletter bliver mindre, så Im nødt til at tilpasse sig.

Vigtig

8 Great Samsung tabletter til video streaming, doodling og kontrol af e-mails

8 Great Samsung tabletter til video streaming, doodling og kontrol af e-mails

Bedste køb har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Samsung Galaxy Tab A 2019 10. 32GB Silver. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Hvilken SIM-kortstørrelse til Samsung Galaxy Tab A6

Hvilken SIM-kortstørrelse til Samsung Galaxy Tab A6

Hvis du vil udvide din lagerkapacitet i din nye Samsung Galaxy Tab, er det nemt takket være microSD-slottet på siden. Installation af dit MicroSD-hukommelseskort er lige så nemt som at fjerne slotsdækslet, indsætte microSD-kortet i, skubbe for at sikre, at det låser og gendanner spalten. Tilføjelse af lager Gør din Android-oplevelse endnu bedre, plus du nemt kan overføre filer og data

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Tab S6 salg tilbyde 110 prisnedsættelser på Best Buy

Samsung Galaxy Tab S6 salg tilbyde 110 prisnedsættelser på Best Buy

Galaxy Tab S6 omfatter Samsungs nyeste S Pen ret i pakken. Vi testede Tab Galaxy S6 i 50 timer for at se, hvordan den fungerer som en produktivitet og generalpurpose enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Tab S6 Lite WiFi 4G LTE Android Tablet Android, 26. 1 cm 10. tommer, 64 GB ROM, 4 GB RAM, Oxford Grey Ongre online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Android Tablet Market er knappe, men Samsung gør alt, hvad det kan for at holde markedet flydende. Med fanen S6 Lite, der er en anden budgetmindet mulighed at overveje, men hvordan stabler Samsungs nyeste tablet op imod flagskibet Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S7 Keyboard Cover Køb Online Xcite Kuwait

Samsung Galaxy Tab S7 Keyboard Cover Køb Online Xcite Kuwait

Køb Samsung Galaxy Tab 7 tastatur og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Gratis leveringssamling på mange varer

Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB

Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB

Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB Pris i Indien 2021 48.999. Tjek Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB specs og anmeldelser. Sammenligne Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB Priser fra forskellige butikker.

Samsung Galaxy Tab S7 5G 256GB Sølv

Samsung Galaxy Tab S7 5G 256GB Sølv

Samsung Galaxy Tab S7 5G 12. SMT976 128DK Laveste priser på PriceRunner Sammenlign priser fra 24 butikker

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.