Samsung Galaxy Tab A8 går embedsmand med hurtigere chipset og større lagerplads

Køb Samsung Galaxy Tab En 10. WiFi Tablet 10. inches, RAM 2 GB, ROM 32GB, Sort online til lave priser i Indien Amazon. n

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Electronics i dag annonceret udgivelsen af ​​sin nye Galaxy Tab A8, den mest strømlinede og kraftfulde Tab En Series-enheden endnu. Galaxy Tab A8 packs imponerende skærm, kraft og ydelse i et slankt og let design thats klar til at lære, underholdende, tilslutning og mere. Dens en fængslende bærbare erfaring, der matcher brugernes hverdag livsstil og budgetter, og problemfrit synkroniseres med andre Galaxy enheder.

Alt hvad du ønsker at se og gøre er forbedret

Galaxy Tab A8 erfaring begynder med Samsungs signatur tablet design og fornemmelsen, elsket af brugere af Tab S-serien. Dens letvægts formular kan prale med en udvidet 10. -inch skærm med en bemærkelsesværdigt slanke bezel og en 16:10 fælles billedformat. Resultatet er en 80 procent skærm til kroppen forhold, der muliggør en langt mere fordybende billedoplevelse end tidligere tablet modeller. Hvorvidt brugere streamer en yndlingsprogram, gaming med venner eller indhente med familien på videoopkald, Galaxy Tab A8s quad-højttaler med Dolby Atmos® giver et rigt lydbillede med uovertruffen detaljer, dybde og realisme.

Og med Samsung-tv Plus og mere end 200 gratis kanaler, kan Galaxy Tab A8 ejere nyde levende og on-demand underholdning til deres hjerter indhold. Â Og for nye brugere, Galaxy Tab A8 leveres med to måneders annonce-fri YouTube Premium, så du kan se dine favorit videoer uafbrudt, i baggrunden og offline.

Beyond sin utrolige skærm, Galaxy Tab A8 packs endnu mere kraft og ydelse i Samsungs Tab En serie oplevelse. Galaxy Tab A8s CPU og GPU hver især er blevet forøget med 10% 3 til at levere hurtigere, smidigere ydeevne uden frustrerende tilbagestående. Plus, Tab Galaxy A8 tilbyder flere niveauer af lagringsmuligheder, så brugerne kan vælge den ene thats rigtige for dem. Vælg mellem 32 GB, 64 GB eller â €”ny til Galaxy Tab A8 â €” 128 GB lagerplads. Udnyt den udvides microSD-kort funktion til at få op til 1 TB plads. Â Galaxy Tab A8 er også tilbydes nu med 3GB eller 4 GB RAM. Â En 7,040mAh6 batteri med op til 15W7 hurtige opladning betyder, at brugerne kan streame i timevis, uden at bekymre sig om at miste magten.

En galakse af bekvemmelighed og beskyttelse

Galaxy Tab A8 leverer en underholdende og produktiv oplevelse forstærkes af Galaxys åben økosystem af enheder og samarbejdspartnere, at målene for at gøre hverdagen lettere og bedre på en meningsfuld måde. De sidste to år har vist tabletter kan være en gateway til bedre oplevelser â €”til både arbejde og leg. Galaxy Tab A8 tilbyder robust interaktivt pædagogisk indhold og bekvemme børnesikring, der gør det nemt for forældrene at give deres børn med en sikker og engagerende læringsmiljø hjemme og på farten. Brugere kan straks få adgang til en omfattende øjebliksbillede af brugen enhed og aktivitet hele på ét sted og kan sætte skærm tid mål og track fremskridt mod dem hele ugen. Børn kan også nyde en sjov, personlig tablet oplevelse, takket være Samsungs partnerskaber med globale indhold partnere og mulighed for at tilpasse startskærmen med legende ikoner og farver.

For enklere, kraftfuld multitasking, kan du opdele skærmen og bruge to apps side om side, og endda tilføje et pop-up vindue også, Â med Multi-Active Window. Hvis du er i et foredrag, kan du samtidig chatte med klassekammerater, tage noter og se en præsentation på en gang. Og når du browser på internettet, skal du blot trække et link fra din aktuelle vindue til siden for at skabe et delt skærmbillede. Drag & Split funktion åbner automatisk en anden browservindue for mere dynamisk webside browsing.

Med Galaxy Tab A8s 8MP bageste kamera, 5MP frontkamera og splinternye Screen Recorder-funktion, studerende, lærere og endda gamere aldrig behøver at gå glip af noget. Du kan optage klare, detaljerede videoer af tutorials eller foredrag, eller endda optage dig selv at give en demonstration med din stemme og skærm. Denne funktion gør det muligt at optage dig selv at gøre anmærkninger , som du fremhæver vigtige punkter eller skrive på skærmen, for at matche, hvad du siger med, hvad du ser, hjælper dig til at fokusere bedre og forstå dine noter. Og når du er klar til at overgangen fra din Galaxy Tab A8 til din Galaxy smartphone, dele tekst, en webside, billeder og meget mere mellem enhederne med en hurtig kopiere og indsætte.

Vigtigst er det, kan brugerne nyde alle funktionerne i Tab Galaxy A8 med tillid og ro i sindet. Galaxy Tab A8 bakkes op af Samsungs brancheførende Knox sikkerhed platform med beskyttelse flere lag. Ansigtsgenkendelse sikrer Galaxy Tab A8 ejere er de eneste med nem adgang til deres enhed. Konstant real-time beskyttelse af kernen software sikrer udefrakommende trusler cant få adgang til enheden.

Tilgængelighed

Galaxy Tab A8 vil være tilgængelig i grå, sølv og nye Pink Gold9in Europa begynder slutningen af ​​december, og vil være tilgængelig i andre regioner, herunder U.. i januar 2022. For mere information, besøg SamsungMobilePress. about, nyheder. Amsung. about / Galaxy ora Samsung. om.

Specifikationer

Introduktion Samsungs nye Galaxy Tab A8 Mere Skærm, mere magt og mere ydeevne

* afprøvet under eksternt laboratorium tilstand Typisk værdi. Typisk værdi er den estimerede gennemsnitlige værdi overvejer afvigelse i batterikapacitet blandt batteriet prøver testet under IEC 61960 standard.

* Alle funktionalitet, funktioner, specifikationer og andre produktoplysninger i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, den fordele, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og kapacitet af produktet kan ændres uden varsel. Specifikationerne varierer alt efter markeder og / eller bærere.

1 Samsung TV Plus app er tilgængelig gratis på Galaxy Store og Google Play i gældende markeder for udvalgte Galaxy enhed brugere, der kører Android O OS eller højere. Netværk forbindelse påkrævet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung har lanceret en ny tablet under dens Galaxy Tab A-serie. Dette er den nye Galaxy Tab A8 2022 og virksomheden hævder, det giver en større skærm med bedre ydeevne, mere lagerplads og forbedrede multitasking funktioner, der Willa være praktisk for studerende og fagfolk.

Samsung Galaxy Tab a: specifikationer

Galaxy Tab A8 2022 udstyret med en 10. -inch skærm med en 1920Ã-1200 FHD TFT panel. Skærmen idræt en 16:10 og har mere lodret skærmplads i forhold til den ældre Samsung Galaxy Tab A7.

Samsung har ikke navngivet chipset, der bruges i den nye tablet, men siger, at de nye fane A8 tilbyder 10 procent bedre CPU ydeevne og 10 procent bedre GPU ydeevne såvel. Imidlertid har utætheder foreslået, at chippen kunne være en Unisoc Tiger T618.

Den nye Galaxy Tab A8 2022 er også udstyret med 3 GB RAM og 32 GB lagerplads på basen variant og en 4 GB RAM / 64GB opbevaring variant til dem, der ønsker mere ydelse. Men brugerne får også en ny konfiguration opbevaring i år, der bringer 4GB RAM og 128 GB lagerplads i øverste ende model.

Kommer til funktioner, tabletten er udstyret med fire Dolby Atmos højttalere og Samsungs TV Plus tjeneste bagt i, der tilbyder mere end 200 gratis live kanaler afhængigt af regionen. Tabletten understøtter også split-screen multitasking, flydende vinduer og træk og Split fra ONE UI 3.. , Baseret på Android 11.

Samsung Galaxy Tab et: priser og tilgængelighed

Tab A8 er sat til lancering i tre farver, herunder grå, sølv og en ny Pink Guld farve. Der er ingen bekræftelse af tabletten lancering i Indien endnu, men flere detaljer om det samme bør være officielt tilgængelig snart.

Selvfølgelig kan der ikke være Samsungs mål for Tab Galaxy A8. Efter alt, sin forgænger var en overbevisende mellemklassen tablet, der underbyde entry-level iPad ved omkring $ 100. Måske er det ikke kunne konkurrere med iPad i form af magt, men i vores Samsung Galaxy Tab A7 revision vi kaldte det en af ​​de bedste Android-tabletter på markedet takket være dens fremragende batterilevetid, ren Android interface og overkommelig pris.

Men vi var skuffede over A7 s dim skærm og glansløse ydeevne. Den billigere, mindre Samsung Galaxy Tab A7 Lite virksomheden tidligere udgivet i 2022 heller ikke at imponere, selvom det er en anstændig Android-tablet for ikke en masse penge.

Nu Samsung har vist os, hvad de kan forvente fra Tab Galaxy A8, og mens det ser ud som en beskeden forbedring i forhold til A7, er det stadig forekommer anæmiske i forhold til Apples entry-level tabletter. Men hvis du er i markedet for en ny Android-tablet, kan Tab Galaxy A8 være lige enheden til dit behov.

Samsung Galaxy Tab en specs

Virksomheden siger, at det vil være tilgængeligt for køb via Samsungs hjemmeside i Europa inden slutningen af ​​december 2022, og i U.. Fra januar 2022. Der er endnu ikke annonceret prisoplysninger for enten Wi-Fi- eller LTE-modellerne, men virksomheden er gået så langt som at bekræfte, at det vil være tilgængeligt efter eget valg af sølv, grå eller en ny lyserød guldfarve.

Samsung Galaxy Tab et design

Inside er en fire højttaler array, der understøtter Dolby ATMOS, som skal gøre for anstændig lydkvalitet. Vi værdsatte helt sikkert højttalerne på den ældre A7, selv om de kunne få lidt forvrænget , når du slog op over 80% volumen.

Samsung Galaxy Tab en skærm

Den nye model vil dog have en lidt lavere opløsning end A7. Den nye SAMSUNG GALAXY TAB A8s skærm vil have en opløsning på 1.920 x 1.200 pixels, mens den gamle A7 har 2.000 x 1.200 pixels. Det er en meget lille ændring, der sandsynligvis ikke vil gøre en forskel for synsoplevelsen, men vi bliver nødt til at få en til at teste for at se for os selv.

Samsung Galaxy Tab en præstation

Uanset hvad der ender i fanen A8, vil det næsten helt sikkert være stærkere end Qualcomm SM6115 SOC, der drev den gamle A7. Det er dog usandsynligt at tilbyde stor konkurrence mod A13 Bionic Chip Powering Apples 2022 iPad.

Den nye Samsung Galaxy Tab A8 vil være tilgængelig med enten 3 GB eller 4 GB RAM. 3GB entry-level-modellen er begrænset til kun 32 GB lagerplads, mens 4GB-modellen kan konfigureres med enten 64 GB eller 128 GB plads. Apples iPad, til sammenligning, tilbyder 64 GB lagerplads til at starte og toppe ud på 256 GB â € ", men selvfølgelig tilbyder iPad ikke en microSD-port som Galaxy Tab A8 gør, og du kan bruge det til slot i en ekstern Hukommelseskort på op til 1TB i størrelse.

Samsung Galaxy Tab en kameraer

Vi håber at få bedre resultater at tage billeder med Galaxy Tab A8, som også vil indeholde en ny skærmoptager funktion, der tager sigte på at gøre det nemmere at optage din skærm, når du er, siger Præsentere noget vigtigt på et opkald eller trækker et køligt spil i et spil.

Samsung Galaxy Tab et batteri

Sidste års Galaxy Tab A7 varede i løbet af 13 timer i vores Lab Battery Test, som opgaver tabletten med Uheldigvis browser på nettet over Wi-Fi med dets display indstillet til et bestemt lysstyrkeniveau. I alt 13 + timer er fremragende batterilevetid til en tablet, og en af ​​A7s bedste funktioner, så vi håber, at Galaxy Tab A8 kan matche eller overgå det, når vi får en til at teste næste år.

Samsung har endnu ikke lavet et officielt batterilevetid på det nye A8, idet det kun siger, at det vil have et 7.040mAh batteri, der understøtter hurtig opladning via Samsungs 15W Adaptive Fast Charger â € ", som ser ud til at blive solgt separat, uheldigvis.

Vigtig

Bedste 5G-telefoner 2021 Disse er de nextgen-håndsæt, du skal afhente

Bedste 5G-telefoner 2021 Disse er de nextgen-håndsæt, du skal afhente

Samsungs Midrange Smartphone viser sig at være hurtig og velsignet i testen. Galaxy A42 har dog også en stor fejl, som vi ikke ønsker at forlade ...

Oplev 5G-hastigheder med denne liste over Smart 5GCertified Devices

Oplev 5G-hastigheder med denne liste over Smart 5GCertified Devices

Samsungs Midrange Smartphone viser sig at være hurtig og velsignet i testen. Galaxy A42 har dog også en stor fejl, som vi ikke ønsker at forlade ...

Bedste Budget 5G-telefoner 2021 Unbox PH Editorials

Bedste Budget 5G-telefoner 2021 Unbox PH Editorials

Online Technology Store til smartphones, tabletter, laptops, kameraer, gadgets og tilbehør.

15 bedste telefoner under 15.000 pesos i Filippinerne

15 bedste telefoner under 15.000 pesos i Filippinerne

Online Technology Store til smartphones, tabletter, laptops, kameraer, gadgets og tilbehør.

Samsung Galaxy M32 til Realme X7 En liste over 5Gready telefoner under Rs 20.000

Samsung Galaxy M32 til Realme X7 En liste over 5Gready telefoner under Rs 20.000

5G er her. Gennemse vores sortiment af 5Genabled telefoner og få et godt tilbud på en mobil stand til at levere lynhurtig 5G internettet. Shop online nu.

Samsung 5G mobilprisliste i Indien

Samsung 5G mobilprisliste i Indien

Ønsker NextGen Connectivity Tech De bedste 5G-telefoner passer dig godt.

Samsung Galaxy S10 5G er den amerikanske første 5G-telefon

Samsung Galaxy S10 5G er den amerikanske første 5G-telefon

Check listen over alle Samsung 5G-mobiltelefoner i Indien. Hvilke Samsung 5G-mobiltelefoner er de bedste valg til mobiltelefonkøbere i Indien

Samsung 5G mobilprisliste i Indien

Samsung 5G mobilprisliste i Indien

Weven gennemgik de bedste 5g telefoner til ethvert budget, herunder under 500, fra Samsung, iPhone, Google Pixel, Motorola, Oneplus, Oppo og Mere

Gamestop Garden City 630 Old Country Rd, Ste 1071b Åbningstider og AD December 2021

Gamestop Garden City 630 Old Country Rd, Ste 1071b Åbningstider og AD December 2021

Samsung Experience Store i Sadduk, bedste Samsung Experience Store i Sadduk Samsung Experience Store i nærheden af ​​mig. Samsung Experience Store i Roosevelt Field, 630 Old Country Rd, Garden City, NY 11530, Amerikas Forenede Stater og Søg Samsung Experience Store efter beliggenhed, anmeldelser, bedømmelser, adresse, HourSopen, Telefon, Billeder, Fotos Videoer, Services, Funktioner, Type Aktuelt Nyheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.