Samsung Galaxy Tab S7 5G Tmobile SMT878U

Samsung Galaxy Tab S7 5G TMOBILE SMT878U FULL SPECIFIKATIONER TSAR3000

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Uanset om du studerer sent på natten eller tager en pause, kommer du tættere på handlingen med en ultra-stor skærm og en 12. "visning overflade, der er let på øjnene i næsten ethvert lys. Du 'll også høre hver detalje i Dolby Atmos Surround Sound med dual højttalere indstillet af AKG.

Hastigheder, der bevæger sig så hurtigt som du gør

Få de hastigheder, du har brug for for at erobre hver opgave i rekordtid, derefter binge eller spil med næsten nul lag. 5GÂÂâ-forbindelsen af ​​dette næste generationens datanetværk hjælper dig med at gøre mere med lynhastigheder  'plus det ekstra sikkerhedslag i stedet for at bruge Public Wi-Fi.

Skriv tegne Klik på tryk

Bliv på toppen af ​​dine studier med den medfølgende S Penâ¹. Det responsive nye design skaber en oplevelse, der føles tættere på penne på papir end nogensinde før. Tryk let gennem dine yndlingsapps. Skitse til dit hjerter indhold. Tag noter i klassen, og konverter dem let til tekst med Samsung noter.

Flere arbejdsområde Flere måder at få arbejdet på

Kraft gennem din dag  'og så nogle Â' på en enkelt afgift. Galaxy Tab S7 Fe 5G er drevet med lang batterilevetid, ², så det vil ikke lade dig ned midt i ting om dets klasse eller dit yndlingshow. Når du endelig behøver at komme op, får den hurtige opladning USB-C-port dig sikkerhedskopiering til hastighed i en flash, hvilket betyder mere arbejde eller spil.

hastigheden til at flytte rummet til at vokse

En stærk Qualcomm SM7225 octa-core processor leverer skør hurtig hastighed for en super jævn oplevelse. Tackle din Schoolwork Eller tab dig selv i timer efter din underholdning med minimal Afbrydelser . Du vil også finde masser af opbevaring, så du kan holde alle dine yndlingsartikler praktisk til, når du har brug for dem mest.

Stream dit hjerte ud

Se ubegrænset, Uafbrudt Underholdning med adgang til YouTube Premium³. Nyd to måneders annoncefri videoer, og fortsæt med indhold fra dine yndlings skabere uden ekstra beregning. Eller slappe af efter en longay med en strøm af dine yndlingsvideoer. Du kan endda downloade klip til senere visning, så du aldrig går glip af.

+ Kanaler% GRATIS

Forkæl din appetit til underholdning med fri adgang til Samsung Mobile TV Plus. Dyk ind i over 160 kanaler og videoer på forespørgsel, såsom film, musik, nyheder og sport. Bedst af alt er dette indhold klar og venter på dig på din tablet, så du kan se dine yndlingsprogrammer på forespørgsel, når du er klar.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

sætter dig center scenen

3-mic-løsningen reducerer omgivende støj med 50%, så du vil altid lyde godt i din virtuelle klasse eller på en videochat. Du kan også forbedre dine fotografiske færdigheder med et landskabsorienteret kamera, der automatisk holder dig i ramme â 'alt hvad du skal fokusere på, er din vindende pose. Plus, vidvinkelvisningen tager i flere af dine fantastiske baggrunde, fra episke bybilleder til fantastiske ørkenen Vistas.

Hvorfor er Samsung Galaxy Tab S Plus bedre end Samsung Galaxy Tab T-Mobile?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, , der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Samsung Galaxy Tab s G t-mobile sm-tu specifikationer og funktioner overblik:

Samsung Galaxy Tab S7 5G T-Mobile SM-T878U er en Android Tablet med 5G Networks support. Det har 11 inches, WQXGA 2560 x 1600 pixels skærmopløsning. Og det drives af Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ CPU og Adreno 650 GPU. Det kører Android 10.

Denne Samsung Tablet giver brugeren 6 GB RAM. Hvor Android-operativsystemet kører, ud over brugerprogrammer og spil. Og for lagerpladsen har det 128 GB internt lager og op til 1TB ekstern hukommelse via microSD-kort.

At fange og dele de bedste minder om dit liv med familie og venner, kan du bruge det forreste selfie kamera, der har 8 megapixel af opløsning. Og 13. MP Wide + 5. MP Ultra-Wide Dual Main Camera med flash og autofokusfunktioner.

Galaxy Tab S7 Fe er desværre en smule af en blandet taske, idet sport en stor og skarp, men ikke særlig glat 12. -Inch-skærm, mens du pakker en middling Snapdragon 750-processor og på en eller anden måde understøtter hurtigere opladning end ultrahigh-end

Bedste tabletter penge kan købe lige nu, især når pengene er skåret i halvdelen. Ja, fanen S7 Fe 5G er tilgængelig på en 50 procent rabat på tidspunktet for denne skrivning, og du behøver ikke at gøre en masse tung løft til krav

"UN-Carrier's" kunder kan købe den øverste mid-range android giant på en månedlig betaling arrangement og aktivere en ny servicelinje på en "kvalificerende" 10 GB eller højere mobil internetplan , hvorefter de får $ 335 tilbage, da Bill-kreditter gælder for deres konti over en periode på to år.

I slutningen af ​​de 24 måneder vil det være som om du har betalt kun 335 bucks i stedet for $ 670 for din sortbelagte Galaxy Tab S7 Fe-enhed med 5G-støtte, 64 gigs intern lagerplads, 4 GB RAM og 10.090 mAh batterikapacitet.

MYT MOBILE

Samsung Galaxy Tab S7 5G FE er ankommet til T-Mobile! Denne fantastiske 5G-tablet leveres med den nye s Pen inkluderet og selvfølgelig har vi dækket af en hel del - bare tilføj en ny linje på en kvalificerende plan og giv dig halvdelen!

Et andet skridt

T-Mobile driver i øjeblikket en rabat på to 5G-kompatible tabletter, Samsung Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab S7 +. Tidligere i dag afslørede den trådløse bærer, at de tilbyder enten enhed med en $ 300 rabat.

De to tabletter leveres med en snapdragon 865+ processor. Galaxy-fanen S7 5G leveres med en 11-tommers LCD-skærm, mens Galaxy-fanen S7 + 5G har en 124-tommer superamoleret display. Begge er udstyret med 6 GB RAM, 128 GB indbygget opbevaring, en quad-højttaleropsætning, dobbelt bagudvendte kameraer og en indbygget s pen. Fanen S7 leveres med en sidemonteret fingeraftryksscanner, mens Galaxy Tab S7 + har en moderne in-display fingeraftryk anerkendelse.

For at kvalificere dig til rabatten, skal du aktivere en ny servicelinie under en 5 GB eller højere mobil internetplan. Du skal også tilmelde dit nye tablet køb på en enhed betalingsplan i 24 måneder, så du kan modtage rabatten via månedlige bill credits.

Ud over $ 300 rabatten kan du nyde gratis to-dages fragt fra T-Mobile med din nye aktivering. Bare husk at indtaste den 2-dages promo-kode ved kassen, så du kan modtage din købte enhed med det samme.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Tænker på at sælge din gamle Samsung Galaxy? At vide, hvordan værdifulde enheder kan være, når du drager fordel af TrademeReS Samsung Trade-in-programmet, tager vi forvirring ud af salgsanordninger og gør det nemt, så du kan få betalt. Trademore har en hurtig, sikker og pålidelig Samsung-handels-proces, uanset hvor du bor i USA. Vi kan hjælpe dig med din Galaxy Trade-in samt anden telefon, tablet eller SmartWatch Trade-ins.

Galaxy Trade-in

Trademore gør det meget nemt at gennemføre en Samsung Trade-in. Vi stiller jer enkle spørgsmål til at identificere din enhed og bestemme dens værdi. Når du har accepteret og forelagt forelsket i vores tilbud til din Samsung Galaxy Trade-in, sender vi dig en pakke, så du kan sende den til os. Den bedste del er gratis forsendelse.

Ved modtagelse af din enhed, hvis vi finder ud af, at den bærer en højere eller lavere værdi end vi oprindeligt troede, betaler vi dig den opdaterede værdi. Hvis du beslutter dig for ikke at sælge din enhed til Trademore, vil vi gerne returnere det til dig og betale for fragt. At blive betalt for dine gamle eller brugte enheder har aldrig været lettere.

Vigtig

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE Pris i Indien er Rs. 6999 som 19 December 2021. Check Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE online på MySmartPrice.

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Samsung har måske et uheld faldt dens longrumoured Galaxy Tab S7 FE 5G Android-tablet tidligt.

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Hunger Apps Indien Private Limited OPC Tilbud LTE og WiFi Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE, Skærmstørrelse 12. Inches, Model Namenumber T975N i Hyderabad, Telangana. Få den bedste pris og læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 22565275273

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S7-serien er nu tilgængelig i Filippinerne

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung Galaxy Tab S7 FE i 4GB RAM 64GB opbevaring option er prissat på Rs 46,999, mens den højere spec 6GB RAM 128GB kan havde for Rs 50,999.

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 kunne være et reelt alternativ til de bedste iPads, og der forventes at være fire modeller.

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Indias mest betroede platform til at sælge gamle Samsung SmartWatch, sælge dine brugte Samsung SmartWatch online Cashify og få øjeblikkelig kontanter ved døren. Besøg hjemmesiden for at vide mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.