Samsung Galaxy Tab S7 FE 12. T736 128GB 5G

Samsung Samsung Galaxy Tab S7 FE 12. T736 128GB 5G

Dimensioner: 253. x 165. x 6. mmWeight: 502 gSoC: Snapdragon 865 PlusCPU: 1x 3. 9 GHz Kryo 485, 3x 2. 2 GHz Kryo 485, 4x 1. 0 GHz Kryo 485GPU: Qualcomm Adreno 650RAM: 6 DK , 8 GB, 2750 MHzStorage: 128 GB, 256 GB, 512 GBMemory kort: microSD, microSDHC, microSDXCDisplay: 11 i, IPS, 2560 x 1600 pixels, 24 bitBattery: 8000 mAh, Li-PolymerOS: Android 10Camera: 4160 x 3120 pixels , 3840 x 2160 pixels, 30 fpsSIM kort: Nano-SIMWi-Fi: a, b, g, n, n 5GHz, ac, dual band, Wi-Fi Direct, axUSB: 3., USB type CBluetooth: 5. Positionering : GPS, A-GPS, GLONASS Beidou, Galileo

UMTS står for Universal Mobile Telecommunications System. Baseret på GSM-standarden, er det anset som en 3G-mobilnet standard. Det er blevet udviklet af 3GPP og dets store fordel er tilvejebringelsen af ​​større båndbredde og spektral effektivitet, på grund af W-CDMA-teknologi.

Der er flere netværksteknologier, der forbedrer ydeevnen af ​​mobilnet primært ved øget data båndbredde. Oplysninger om kommunikationsteknologi understøttes af enheden og deres respektive uplink og downlink båndbredde.

CPU bits er bestemt af bit-størrelsen på processoren registre, adresse busser og databusser. 64-bit CPU'er giver bedre ydeevne end 32-bit dem, som på deres side udfører bedre end 16-bit processorer.

En CPU kerne er processoren enhed, som udfører software instruktioner. Øjeblikket, foruden single-core processorer, der er dual-core, quad-core, hexa-core og så videre multikerneprocessorer. De øger anordningens ydeevne mulighed for udførelse af flere instruktioner parallelt.

GPU er en grafisk processor, som håndtag beregning for 2D / 3D-grafikprogrammer. I mobile enheder GPU er normalt anvendes af spil, UI, videoafspilning, osv GPU'en kan også udføre beregning i applikationer, der traditionelt varetages af CPU'en.

Med flere mennesker på udkig efter flere måder at arbejde fra hjemmet, er der ny interesse for endelig at bygge bro mellem laptop og tablet. Samsungs seneste forsøg er den nye Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab S7 Plus, begge annoncerede onsdag på sin online Samsung Uemballeret begivenhed.

Tilføjelse helt rigtige tastatur, touchpad og støtteben kan hjælpe med at omdanne en tablet i en kvasi-laptop. Vi har set det før i iPad Pro og Microsoft Surface, og som alle konkurrerer om at blive den næste store udvikling af den personlige computer, er Samsung hælder kraftigt i samme retning med Tab Galaxy S7 og S7 Plus.

Samsung Galaxy Tab s linje på et øjeblik

Hvis vi mener, at du er i gang med Forbudt brug kan vi kontakte dig og bede dig om at stoppe sådan brug. Hvis en sådan Forbudt Anvendelse fortsætter trods meddelelse fra os, kan vi fjerne dit abonnement med ubegrænset tekster straks med varsel.

Galaxy Tab S8 familie væsentlige lækket i fuld forud for hvad der føltes som en garanteret sensommeren eller det tidlige efterår lancering, men hvorvidt der var Samsungs oprindelige plan, er det. tydeligvis ikke længere.

Tab S8 Ultra forventes alle at endelig gå officielle tidligst end i januar 2022 og med de centrale specifikationer, der allerede afsløret i en række rapporter i løbet af de sidste seks måneder eller deromkring, alt hvad der var tilbage til at komme frem i lyset var den designs af de næste store iPad Pro rivaler.

Vent, er denne ting formodes at være nyt?

Det er en ærlig spørgsmål, vel at mærke, med absolut ingen involverede ironi. Okay, måske vi er ved at blive lidt sarkastisk, men vi forstår simpelthen ikke, hvordan de ikke-Plus og ikke-Ultra Tab S8 modellen formodes at adskille sig fra en 11-tommer Galaxy Tab S7 kraftcenter udgivet mere end et år siden.

Det er problemet med forsinkede produkter - medmindre forsinkelsen har noget at gøre med et redesign, der er en stor risiko for, at nævnte indretning vil ende med at se forældet ret off the bat. Heldigvis for

Galaxy Tab S8 vil ikke være anderledes fra Tab S7, med de samme symmetriske skærm kanter, dobbelt bagudvendte kameraer, sidemonteret fingeraftryksscanner, og endda identiske dimensioner bør Snapdragon 865-processor overraskende få en opgradering til en Snapdragon 888-variant.

Snapdragon 895 Rumor på et tidspunkt, men vi forventer ikke, at til materialiserer trods alt. Vi forventer, at fanen S8 starter til en lidt højere pris end sin forgænger i en 128 GB opbevaringskonfiguration Pakning 8 GB RAM, som. Lyder ikke ideel med resten af ​​de specifikationer, der sandsynligvis vil gå Uændret , fra 120 Hz LCD-panelet til det allerede HEFTY 8.000MAH batteri med blæser hurtigt 45W opladningsfunktioner.

Vil fanen S + og S Ultra se nogen anderledes?

Det korte svar på dette spørgsmål er. Vi har ingen idé. Den lange Speculative Svar er, at fanen S8 Ultra kunne godt gøre noget ved de forældede bezels af sine små brødre, måske låntagning den state-of-the-art undervisningskamera opløsning af The.

Taler om, 5G-support vil angiveligt blive tilbudt som en mulighed på alle tre Galaxy Tab S8-modeller ud over Wi-Fi-Only og 4G LTE-aktiverede versioner. Både fanen S8 + og Tab S8 Ultra er tippet til sports fantastiske 120 Hz OLED-skærme, med 14. -Inch-dyret på en eller anden måde forventes at presse en Gargantuan 12.000mAh-celle til en premiumlegeme, der vejer kun 650 gram og måle 5. mm i tykkelse.

I modsætning hertil kunne 11-tommers TAB S8 og 12. -InCH TAB S8 + veje ind ved 502 og 575 gram, mens henholdsvis gynger 6. og 5. MM WiP Waists. Med op til en kæmpe 12 gigs af hukommelse og 512 gigs af internt lagerplads i slæbet, kan Galaxy Tab S8 Ultra komme i en enkelt Exynos 2200-konfiguration på udvalgte Global Markets, men vi vil ikke engang tænke på, hvad alt det vil sige betyder fra et detailprisfastsættelse.

Samsung Galaxy Tab S Fe, Simple Design, kraftig processor med G og underholdende højttalere

12. -Inch WQXGA Display - Dual højttalere med Dolby Atmos - Snapdragon 750g Processor - 6 GB RAM - 128 GB lagerkapacitet - Dual Bagkameraer - 5 MP Front kamera - 10900 mAh Batteri - 45W Super-Fast Charging - Letvægts design - S-PEN.

Samsung Galaxy Tab S7 Fe, den øverste version af Samsungs tabletter. Designet, så du kan oprette forbindelse til 5G-netværk. Denne skærm vil til enhver tid have en meget høj downloadhastighed, så du kan streame dine spil og foretage videoopkald med lav latens. Det vil give dig en stærk forbindelse med meget lidt lag.

Snapdragon g chipset, GB af RAM og GB lagerplads

I den ende integrerer den nye Samsung Galaxy Tab S7 Fe en otte-core snapdragon 750g processor med en meget høj ydeevne. Dette vil give dig mulighed for at få en glattere brug, uanset om det er at spille videospil eller til at arbejde overalt. Det gør dette med 6 GB RAM og en lagerkapacitet på 128 GB. Du kan endda tilføje på en ekstra 1TB med et SD-kort.

-inch skærm til dine spil

Den nye Samsung Galaxy Tab S7 Fe er bygget for at lade dig se alt stort og føle sig nedsænket i handlingen. Med hensyn til skærm er det 12. tommer i størrelse. Med sin WQXGA-opløsning vil du se billeder i razor-skarp detaljer, der viser farver på den mest realistiske måde, og du vil kunne se alle detaljer.

Du får en forbedret filmoplevelse med sin AKG-kvalitet. Du vil føle, at du er inde i dit tv-show takket være dets dobbelte højttalere med Dolby Atmos-teknologi, hvilket giver dig umfysiv, surround sound. Føl dig som om du er stjernen i filmen.

Dual kamera til opkald

Ligeledes har den nye Samsung Galaxy Tab S7 Fe et indbygget 8mp dual kamera, ledsaget ved en 5mp ultra-vidvinkel sensor. Denne kamera kombination har to mulige anvendelser: Det vil tage de billeder, du har brug for til klasser og Opgaver eller du kan bruge det til at ses i overlegen kvalitet, mens du ser baggrunden for det rum, du er i. , mah batteri

Samsung Galaxy Tab S7 Fe bringer dig som med mange Samsung modeller, produktivitetsfunktioner. Samsung Dex giver dig adgang til dine apps og filer, så du hurtigt kan få adgang til dem fra proceslinjen. Formatet af apps vil blive synkroniseret med skærmen. Dens par app vil give dig mulighed for at løbe op til tre apps på én gang, bare ved at sætte det op i kantpanelet. Du kan endda Tilpas de apps, der passer til dine behov.

Stilfuld og med S-Pen inkluderet

Endelig har den nye Samsung Galaxy Tab S7 Fe en ny S-Pen, der giver dig en penlignende skriftoplevelse med flere fordele i dine hænder. Du kan skrive og redigere, hvad du har skrevet med et par enkle bevægelser. Du kan arbejde og skrive på skærmen og dreje dine noter til tekst med et enkelt tryk.

Det er også en af ​​de mest stilfulde skærme rundt, med et minimalistisk kameraområde på bagsiden og er meget slank for et behageligt greb. Den fås i to ikoniske farver: Mystic Silver og Mystic Black.

Vigtig

En verden af ​​5G bands, og hvorfor N78 er den ene, der betyder noget

En verden af ​​5G bands, og hvorfor N78 er den ene, der betyder noget

Oplev mere om frekvensspektret vifte af 5G sine use cases og dens industrie ansøgning

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Heres hvad du virkelig har brug for at vide om denne nextgen trådløse teknologi.

5GMARK SPEED KVALITET TEST APPS PÅ GOOGLE PLAY

5GMARK SPEED KVALITET TEST APPS PÅ GOOGLE PLAY

Hvor hurtigt 5g er er 5 g hurtigere end 4g køre 5g hastighed vs 4g hastighed inden for få sekunder og se, hvor forskellige de er

Hvad er forskellen på 4G og 5G

Hvad er forskellen på 4G og 5G

Da udviklingen i trådløse teknologier sker med halsbrækkende fart, kan det være forvirrende til tider at forstå, hvad alle de forskellige termer betyder. Derfor under et resumé af de væsentlige trådløse data kommunikationsstandarder for erhvervslivet i brug i dag.

Investering i 5G Aktier

Investering i 5G Aktier

Lær hvordan du kan tjene penge ved at investere i 5G-teknologien tilstrømning, at nogle kalder en transformativ revolution.

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Få de bedste tilbud på Mobile Unlocked WiFi-hotspot Modem. Shop med Afterpay om støtteberettigede elementer. Gratis fragt og vender tilbage på eBay Plus elementer til Plus-medlemmer. shop i dag

5GHz WiFi sameksistens med 5G Cellular Forbedrer User Experience

5GHz WiFi sameksistens med 5G Cellular Forbedrer User Experience

Kombineret med 5GS høje hastigheder, effektiv udnyttelse af både WiFi og 5G spektre kunne tilbyde væsentligt forøgede datahastigheder med ubetydelig ventetid. WiFi skal således fortsat være en integreret del af smartphones, der supplerer 5G at optimere brugeroplevelsen.

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

Hvorfor kan ikke adapteren registrerer 5G WiFi i min router

Tidlig afstemning tager af Queens Gazette af

Tidlig afstemning tager af Queens Gazette af

12. oktober 2021 af Allie Griffin NYC-bestyrelsen har øget antallet af tidlige afstemningswebsteder for at åbne i Queens i denne måned før den generelle

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.