Samsung Galaxy Tab S7, S7 går på salg i Indien via Reliance Digital Price og tilbud

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Samsungs vil snart lancere, hvad der med rette kan mærkes den mest kraftfulde Android-tablet så langt - Galaxy Tab S7 Plus. Denne high-end flagskibstablet vil være toppen af ​​linjepræmieudbuddet fra den nyeste iteration af S-Series tabletter. Tabletten vil angiveligt pakke i en snapdragon 865 plus SOC, et Monster-batteri og en fantastisk skærm også. Det er ikke alt som tabletten har også nogle downsides.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus forventes at prale af en fantastisk 12. tommer Super Amoleddisplay begrænset med en utrolig høj opløsning af 1752 x 2800 pixels for at give levende og berigede detaljer. Pixeldensiteten forventes imidlertid at maksimere ud ved 266pi. Den fordybende skærm vil angiveligt komme med slanke bezels for at hjælpe tabletten med at opnå en skærm til kropsforhold på 84. 5%. Dette vil faktisk være en af ​​de bedste skærme set på en tablet hidtil.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus er højt forventes at blive drevet af den nyeste Qualcomm Snapdragon 865 Plusocta-Core Chipset kombineret med en Adreno 650 GPU for at maksimere den grafiske ydeevne. Tabletten vil angiveligt leveres med 6 GB RAM og en intern lagerkapacitet på 128 GB, som kan udvides yderligere op til 1 TB. Her kommer den gode del. Tabletten vil angiveligt blive brændt af et Monster 10090mAh batteri. Opkrævet en gang, kan dette kunne vare dig hele dagen med tilstrækkelig lethed.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus vil meget sandsynligt sende med Android 10 ud af boksen med en UI 2. på toppen. For tilslutning vil tabletten angiveligt understøtte funktioner som Wi-Fiâ a, AC, AX, B, G, N, N 5GHz, Â og Bluetooth, men desværre vil der ikke være nogen kald facilitet. At holde den til side Tabletten forventes at have en USB-type-C-port, men vil gå glip af en 3. mm hovedtelefonstik. For at tilføje mere til det, vil tabletten også have en fingeraftryksføler også.

Samsung er et etableret og meget populært mærke i det nuværende indiske online markedsscenario. Produkter af mærket Samsung er tilgængelige på butikker som IndustryBuying, Paytmmall, Vijaysales, Shopclues , Reliancedigital, Amazon, Snapdeal, Flipkart, Tatacliq, Myntra, Pepperfry, Rediff, Ajio, Naaptol. Det sælger forskellige varer under kategorierne køleskabe , mobiler, tv, klimaanlæg, tabletter, vaskemaskiner fuldautomatiske, hovedtelefoner og øretelefoner, mobile batterier, mobile hukommelseskort, printere og meget mere.

Virksomheden siger, at kunderne endda kan benytte en cashback på op til â, 16000 på HDFC-kort og få â, ™ 10.000 off på Samsung-tastaturbetræk. For de interesserede tilbud er det forudbestemte tilbud til rådighed til 7. september.

Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7 +, flagskibet tabletter, der blev lanceret sammen med Galaxy Note 20 og Z Fold 2 smartphones sidste måned, lavede en debut i Indien for et par dage siden. Men de er nu udelukkende tilgængelige via Reliance Digital, Min Jio Store og på Reliancedigital. n.

Samsung Galaxy Tab S7 Wi-Fi kommer til en startpris på â, 155.999, mens fanen S7 LTE og TAB S7 + LTE er prissat til rådighed på henholdsvis â, 163, 999 og â, ™ 17999 for Basemodeller. Virksomheden siger, at kunderne endda kan benytte en cashback på op til â, 16000 på HDFC-kort og få â, 12.000 off på Samsung tastaturbetræk. For de interesserede, er det forudbestemte tilbud til september 7.

Galaxy Tab S7 leveres med en 11-tommers skærm med en opløsning på 2560x1600 pixels. Galaxy Tab S7 +, på den anden side, leveres med en 12. -Inch-skærm med en opløsning på 2800x1752 pixels. Både smartphones sport en opdateringshastighed på 120hz. De kører på Android 10 og drives af en 64-bit octa-core-processor, der er koblet med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads.

De har en 13mp primær sensor og en 5mp ultra-vidvinkel sensor på bagsiden og en 8mp sensor foran. Mens TAB S7 leveres med et 8.000 mAh batteri, leveres TAB S7 + med et 10,090 mAh batteri. Både versionerne har support til 45W hurtig opladningsteknologi.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Først op, kommer Samsung Galaxy Tab S7 Fe med en 12. "LCD-skærm, med 2560x1660 pixels og et 16:10 billedforhold. En bruger kan bruge multiple screen-indstillingerne til at bruge forskellige applikationer på samme tid. I sin kerne er den nye Galaxy-fanen drevet af en Qualcomm Snapdragon 750g, som er et midt på mobilhipet. Det kan håndtere daglig brug og multitasking sammen med let spil.

Lagring.

ipad Pro 12. 3. Genskærm Udskiftning

Samsung Galaxy Tab S7 Fe kommer i to lagermodeller. Basismodellerne leveres med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads, hvilket er lidt på undersiden. Der er en anden variant, der leveres med en 6/128 konfiguration. Derudover er der mulighed for at udvide opbevaring op til 1TB ved hjælp af et microSD-kort. Den nye Galaxy-fanen leveres med batteriets levetid.

Image: Samsung hjemmeside

På bagpanelet leveres den nye Galaxy-fanen med en 8MP af linse, som kan skyde videoer i op til 4k 30 billeder pr. Sekund. Det sekundære kamera i forsiden er et 5MP fast fokus og har evnen til at spore brugerens ansigt for at holde det i midten, mens du er på et videoopkald. Begge kameraer er i stand til at tjene daglig videokonferencer, klikke på billeder eller dokumenter og afslappet fotografering.

batteri og S-pen

Leveres med et 10,090 mAh batteri, Galaxy Tab S7 Fe understøtter 45W hurtig opladning, som kan oplade enheden inden for 90 minutter. Den oplader, der afsendes i boksen, understøtter dog kun 15W opladning. At til side får brugere også en S-pen i boksen, som er Samsungs proprietære multimedieværktøj og muliggør en overflod af funktioner på fanen Ny Galaxy.

Connectivity.

Samsung Galaxy Tab S7 Fe leveres med 5g tilslutning. Bortset fra det understøtter den LTE, Wi-Fi 5, Wi-Fi Direct og Bluetooth 5.. En af de mest unikke egenskaber ved Samsung Galaxy Tab S7 Fe ville være Samsung Dex-funktionen, hvoraf en bruger kan slå et display til en computerlignende enhed. Du kan derefter bruge det med et tastatur og en mus, for at have en chromebook-lignende oplevelse.

sensorer

Tabletten er udstyret med alle de nødvendige sensorer som Accelerometer, Compass, Gyro, Light, Hall Sensor. Derudover er det udstyret med GPS + GLONASS, Beidou, Galileo, hvis nogen har brug for GPS til at rejse, spore deres morgenvandringer eller blot til lokalitetsformål. Du får også en dual-højttaleropsætning med fanen New Galaxy.

Samsung Galaxy Tab S FE pris

Den nye Samsung Galaxy Tab S7 Fe er prissat til GBP 589 til basismodellen, som leveres med en 4 / 64ggb-opbevaringskonfiguration. Den øvre variant er markeret ved GBP 629 og leveres med en 6 / 128GB-opbevaringskonfiguration. Modellerne ville være tilgængelige i tre farver: Mystic Green, Mystic Pink og Mystic Black, og de ville være tilgængelige for forudbestilling i Storbritannien fra 2. juni 2022.

Image: Samsung hjemmeside

Samsung ser ud til at bringe de nyeste funktioner til sine kunder hver gang med en bærbar computer. Denne gang har Samsung ramt nye højder. Ante er højere end nogensinde før med Samsungs nyeste, Samsung Galaxy Tab S7 Plus. Superb skærm, lynhurtig processor, og fænomenal funktioner betyder, at Samsung Galaxy Tab S7 Plus er at vise, hvad ægte Android tabletter er beregnet til at være. Alle ønsker at gå med low-end specs at holde prisen nede, men Samsung lover funktioner, der berettiger den prisseddel. Hvor meget præcis gjorde de retfærdiggøre prisseddel på Samsung Galaxy Tab S7 Plus, så lad os finde ud af.

ydeevne

Samsung Galaxy Tab S7 Plus kører på 1x3. 91 GHz Kryo 585 & 3x2. 2 GHz Kryo 585 & 4x1. GHz Kryo 585 Processor og det har 3. 9 GHz, Octa Core Processor CPU Denne model kommer op med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads.

kamera

Den smukke 12. -inch skærm, du ser på Samsung Galaxy Tab S7 Plus er designet til at levere premium-funktioner. Den AMOLED skærm har en opløsning på 2800 x 1752 og er perfekt til at se film og videoer. Cherry på toppen er 120 Hz opdateringshastighed. Den kraftfulde SoC havde brug for en stærk partner, og de 120 Hz opdateringshastighed betyder, at uanset hvor hurtigt dit spil er, vil du ikke gå glip af en ramme. Den 120 Hz opdateringshastighed er standard, og det betyder, at selv normale opgaver som at bladre og personsøgning vil føle super glat. Farve nøjagtighed er lige på penge med levende farver produktion og understøtter også HDR 10+. Displayet er sprød, har højeste betragtningsvinkler, og kan bruges selv i dagslys.

Batteriet pakket inde i Samsung Galaxy Tab S7 Plus Tab er en mammut 10,090 mAh. Batteriet Humongous Sørg for, at din fane varer dig mere end en dag, selv med en all-day brug Tidsplan . Du kan se for at dræne batteriet hurtigt med tung gaming, men selv da vil det vare en dag. Den eneste letdown er opladningen. Selvom batteriet understøtter 45W hurtig opladning, kommer det med en svag 15W hurtig oplader, der tager omkring 3 timer for at oplade tabletten til fuld gas. Beslutningen om at inkludere en 15W oplader er måske den eneste dårlige beslutning, som de beslutningstagere tog. Mange af sine forgængere har en stærk oplader i boksen, så inklusiv en 15W oplader til mammuten 10000 mAh batteri af Samsung Galaxy Tab S7 Plus er tåbeligt.

Kamera

Bagkameraopsætningen indeholder et tofameraopsætning med et 13 MP primærkamera og en 5 MP dybdeføler. Trækker ud af din fane for at tage uplanlagt Billeder er ikke ligefrem Nyeyes First Choice, og Samsung ved det. De har ikke investeret meget i kameraet, og rygopsætningen er god til gennemsnitlige skud. Der er en lille støj i billederne, men bortset fra det er billederne klare og Tilfredsstillende . Frontkameraet er en 8 MP-snapper. Med online klasser og møder er frontkameraet det mest anvendte, og Samsung Galaxy Tab S7 plus frontkamera er velegnet til at opfylde dette behov. Frontkameraet producerer fremragende selfies med meget lidt støj og kant forvrængning . Low Light Photography er Tilfredsstillende med bagkameraet i forhold til den gennemsnitlige fane på markedet. Frontkameraet gør en prisværdigt job selv i svagt lys.

Samsung har lanceret to nye tabletter i Indien. Den nyeste Samsung Galaxy Tab S7 leveres med et prisliste på Rs 55.999, som er til Wi-Fi-varianten med 128 GB lagerplads. Der er også LTE-varianten med samme opbevaring. Dette vil koste dig Rs 63,999. Den nyligt lancerede Samsung Galaxy Tab S7 + er prissat til Rs 79.999 for LTE-varianten med 128 GB internt lager. Læs også - Samsung Galaxy Tab en børn med 8. -Inch skærm, et 5,100 mAh batteri lanceret

Samsung Galaxy Tab S7 serien leveres i tre farver, herunder mystisk sort, mystisk bronze og mystiske sølv. Kunder kan få enheden via Reliance Retail, Samsung Shop, Samsung Shop, Amazon, Flipkart, og vælg Retail Outlets. Tabletten vil være op for forudbestilling, der starter i dag. Læs også - Samsung Galaxy S21 FE Lækage Foreslå 8 GB RAM, en tredobbelt bagkameraopsætning og mere

Vigtig

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Samsungs nyeste SmartWatch er Galaxy Watch 3. Den nye model er tyndere og lettere end den ene, den erstatter, men det kommer med en højere pris. Det vil være tilgængelig i to størrelser, der starter 6. august.

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Fra Apple og Samsung til Fitbit og Garmin, theres et ur til ethvert behov og budget. Her er de 11 bedste smartwatches i 2021.

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Watch 3 pris i Malaysia starter fra RM 849. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Watch 3 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Hvad er forskellen mellem Samsung Galaxy Watch 3 og Garmin Swim 2 Find ud af, hvilket er bedre og deres overordnede præstation i SmartWatch-rangeringen.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 er her endelig, men er de vandtætte

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 3 bringer tilbage roterende falsen plus et par andre tricks lige til dit håndled.

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung udvidet sin bærbare lineup med lanceringen af ​​Galaxy Watch 4 og Galaxy 4 Classic på sit Galaxy Unpacked event 2021. Det vigtigste fokus i t

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Galaxy Watch4 LTE 44mm Sølv Benytte de tilbud, gavner komplette features af dette produkt. Hør mere om pris at finde de bedste Ure til dig på Samsung Indien.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Reach for en sundere dig i Galaxy Watch4 med et nyt OS, med fitnesssporing, kropssammensætning, blodtryk, EKG, trinstælling og mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.