Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Har du brug for nogle flere tilbud? Vi anbefaler at tjekke Walmarts Black Friday Deals og Amazons Black Friday side for tusindvis af flere aktive tilbud tilgængelige nu. Deal Tomato tjener provisioner fra køb foretaget ved hjælp af de medfølgende links.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy Watch 4 Klassisk pris i Sydafrika anslås at starte omkring South African Rand 7.000. Bemærk, at Samsung Galaxy Watch 4 klassisk pris kan variere over markeder i Sydafrika. Du kan købe Samsung Galaxy Watch 4 Classic på Takealot, Hifi Corp, Foschini, Cellecity, 4U, Makro, MR Price, MTN, Chatz, Hej Online, Game, Pep, Ackermans. Nedenfor er specifikationerne, anmeldelserne og den nuværende pris på Samsung Galaxy Watch 4 Classic i Sydafrika.

Oplysningerne i dette indlæg er kun til generelle oplysninger. Oplysningerne leveres af Samsung Galaxy Watch 4 Classic Vi kan ikke garantere, at prisen og andre oplysninger på denne side er 100% korrekte, vi stræber efter at holde den up-to-date.

De fleste af os ønsker at vide mere om os selv, så vi kan være den bedste version af os selv. Derfor konstruerede vi den helt nye Galaxy Watch4 Classic for at være ledsager til din rejse mod en sundere dig.

Nogle udseende er tidløse, som Galaxy Watch4 Classics roterende bezel og levende skærm. Det raffinerede design bringer sofistikation til dit håndled og dets high-end rustfri stålmaterialer udtrykker sin kraftfulde og intuitive funktionalitet.

Bliv komfortabel hele dagen lang med Ridge Sports Band. Dens fluoroelastomer materiale holder bandet holdbar og svedbestandigt, samtidig med at man opretholder en fast pasform på dit håndled, så de passer til din aktive livsstil.

Spor din fitness fremskridt med vores første smartwatch, der bekvemt måler kropssammensætning. Få kendskab til din kropsfedtprocent, skeletmuskel, kropsvand og mere for at nå dine mål. Samsung BioActive Sensor og vores hurtigste chip bringer den største innovation til Galaxy Watch endnu.

Spor dine aktiviteter og fitnesscores på dit ur og telefon. Tæl skridt, tjek kalorier og ophold på gitteret med GPS. Galaxy Watch4 registrerer fysisk aktivitet for at spore dine rutiner og understøtter mere end 90 øvelser for en mere præcis rapport fra dine træningsprogrammer.

Vælg mellem et udvalg af bands, herunder hybrid læderband og sportsbandet, for at mode din egen bandstil. Behandl dit håndled med højkvalitets materialer, komfortpasning og svedbestandige overflader.

Vælg mellem analoge eller digitale urflader med en række baggrunde, skrifttyper og farver, der passer til dine smag, vejret eller anledningen. Spice op din karakter se ansigter med AR Emojis for at udtrykke din stil, mens animeret grafik viser, hvad du er op til, som at køre eller lytte til musik.

Den første smartwatch med slid OS Powered by Samsung, Galaxy Watch4 sætter sømløs adgang til dine yndlingsapps på dit håndled. Du får et rigt appvalg fra musik streaming apps til noget i det massive bibliotek af sundhed og fitness apps.

Galaxy Watch4 leveres med slid OS Powered by Samsung, hvilket giver dig en sømløs forbindelse med Samsung Galaxy Devices. Kontrol ANC på Galaxy Buds2 eller Aktivér apps på din telefon lige fra dit ur. Yderligere funktioner som kompassen gør Galaxy Watch4 endnu mere ressourcefuld.

Design

Vælg mellem analoge eller digitale urflader med en række baggrunde, skrifttyper og farver, der passer til dine smag, vejret eller lejligheden. Spice op din karakter se ansigter med AR Emojis for at udtrykke din stil, mens animeret grafik viser, hvad du er i gang, som at køre eller lytte til musik.

fitness

Forsiden af ​​en Galaxy Watch4 Classic med et grønt band er vist, og dets Watch Face viser "3rd Place" i en Walking Group Challenge med venner. Omkring uret er forskellige mennesker beskåret i en cirkel. Der er tekstbobler øverst til venstre og nederst til højre, der hver peger på dens højttaler.

Nyd hvert skridt du tager med dine venner og familie med Galaxy Watch4 Classic. Spor dine skridt og konkurrere med venner i en sjov konkurrence gennem en levende opslagstavle. Udfordringer kommer med erindringsmønter badges og et pointsystem til at gøre motion sjovt, motiverende og socialt givende .

Sundhed

Ifølge Samsung vil Galaxy Watch være mulighed for dem, der søger en minimalistisk og moderne design. Men hvis du foretrækker en mere traditionel ur udseende, Watch Classic indeholder en roterende falsen.

BIA'et er særlig relevant, da den gør det muligt for ure at tage sammensætning målinger organ, såsom fedtprocent. Ifølge Samsung kan det opfange disse data med op til 98% nøjagtighed.

Med hensyn til batteriets levetid, Watch 4 giver op til 40 timer. Med hurtig opladning, kan ejerne få 10 timers batterilevetid med 30 minutters opladning, ifølge Samsung. Det tager omkring to timer at oplade enheden.

Dette omfatter også på tværs af enhedens funktioner, så tilbehør som Galaxy Buds til arbejdet lettere med dit ur. Dette omfatter at styre dine knopper med dit ur, men også gøre at skifte lydoutput mellem dine knopper og smartphone lettere.

Galaxy ur og se klassiske pris i sydafrika

Denne butik er ikke i øjeblikket en del af vores online partnerprogram. Tilbudsoplysningerne er her for at hjælpe dig med at sammenligne andre tilbud. Så snart det er en del af vores program, vil vi have et direkte link til produktsiden her.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

* Hukommelse størrelse: Bruger hukommelse er mindre end den samlede hukommelse grundet opbevaring af operativsystemet og software, der bruges til at betjene telefons egenskaber. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af mobiltelefonoperatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

* I tilfælde af reparation, bør Enheder uden aftagelige batterier bookes med en Samsung autoriseret servicecenter. Venligst køb Samsung-brandede batterier fra velrenommerede og godkendte sælgere til at sikre batterierne ikke falske .

Galaxy Watch4 Classic er en af ​​de bedste smartwatches på markedet, men også en af ​​de dyreste, koster en hele $ 350 for den billigste og mindste version. Heldigvis, det er i øjeblikket på salg på Amazon, med en $ 50 markdown på alle modeller, herunder LTE dem.

I sin gennemgang af ur , Taylor værdsat dens ydeevne, skarp skærm, og byggekvalitet. En af dens differentiatorer er dens roterende falsen, som er fantastisk til brug, men også tilføjer $ 100 i forhold til Galaxy Watch4. Heldigvis med denne aftale, den ur er meget mere overkommelige, med $ 50 off alle modeller:

Hagop er en tech-kyndige fyr, der er også i rejser, fitness, cykling, mad, og fly. Han er heptalingual og har boet i 5 forskellige lande, men har besluttet at slå sig ned i Paris for tiden.

Vi tjekker din browser htxtcoza

Er Samsung Galaxy Watch 4 Classica har hvad det kræver at top vores liste over de bedste Android smartwatches? Efter alt, har sin forgænger, Galaxy Watch 3, gjort det siden dets frigivelse, hvilket betyder vi har høje forventninger. Gør Galaxy Watch 4 Classics allerede hårdt job endnu hårdere, er, at det også har at introducere os til et nyt operativsystem på samme tid som wowing os med sin hardware.

Bare ved at se på Galaxy Watch 4 Classic, har dens indlysende Samsung gjort sit arbejde på design, men hvad med den nye Wear OS 3-software? Theres en masse at gå igennem her, men dont bekymre, dette er en feature-pakket SmartWatch værdig til både din opmærksomhed og dine penge.

Design

Ved første øjekast Galaxy Watch 4 Classic doesnt look, der adskiller sig fra Galaxy Watch 3, men undersøge det nærmere, og der er subtile raffinementer , der giver den nye model et mere sammenhængende, modne , og se-agtig stil. Det rustfri stål tilfældet selv kommer i enten 42mm eller 46mm størrelser, og jeg bærer den 46mm model på min 6. -inch håndled. Den vejer 52 gram uden bæltet.

Rillerne på de bezel er mindre og mere tæt pakket end på Galaxy Watch 3, de kronograf markeringer er mere subtile, og fligene flyde mere direkte fra selve sagen. Dens dette, sammen med remmen og knapperne, der markerer den største design forandring. Knapperne er aflange, mere flugter til sagen, og derfor er mindre synlige, men stadig adskilt af en knap vagt for et rent look.

Stroppen ændrer uret mest på grund af enderne matcher kurven af ​​sagen og flydende linjer fligene. Det fungerer rigtig godt, hvilket gør remmen ser ud til at være en integreret del af urkassen, plus formen stopper det fra at bøje for langt i begge retninger, hjælper det sidde bedre på dit håndled. Teknisk set ændrer en lille design, men en inspireret, der virkelig øger urens komfort og visuel appel. Men hvis du ændrer remmen til en ikke-Samsung-version, vil du miste denne fordel.

Ved 52 gram er uret 4 klassiker ret tungt, og du er næsten altid opmærksom på det på dit håndled. Dette stoppede mig iført det natten over for sleep tracking â € "det var bare for mærkbar, og jeg fandt det distraherende mens du forsøgte at falde i søvn. 42mm-versionen er ikke meget lettere på 47 gram, og begge er betydeligt tungere end 37-gram, aluminium-bodied 44mm Apple Watch Series 6.

Software

Hardware er fremragende, men den store ændring med uret 4 er softwaren. Borte er Samsungs Tizen fra Galaxy Watch 3, og i kommer den fælles Google og Samsung platform kaldet Wear OS 3, eller bare bære. Tizen var altid det bedre stykke software sammenlignet med Old Wear OS, og det gjorde Galaxy Watch 3 vores top Android SmartWatch anbefaling på grund af dets brugervenlighed, design og pålidelighed. Bekymringen med den nye software til mig var, hvor meget af Tizen forbliver, eller har slid overtaget det helt?

Den gode nyhed er Tizens Superior Design, og brugervenlighed forbliver gennem Samsungs One Watch UI. WEAR OS 3 LETS VIRKSOMHEDER Brug en brugerdefineret brugergrænseflade, der undgår alle nye ure, der ser stort set de samme som hinanden. Galaxy Watch 4 Classic har en roterende bezel, der hjælper meget med navigation. Du drejer det til venstre for at se meddelelser og til højre for at se fliser. Stryg op på berøringsskærmen for at finde app-menuen og nede for hurtige indstillinger, og brug derefter bezel til at rulle til venstre og højre gennem alle de fremlagte muligheder. Dens væske, naturlige, hurtige og overraskende behageligt. Den roterende bezel har en meget præcis handling med dejlig dæmpning, og en pæn hæver, når den vender.

Du skal bruge et par øjeblikke at grave gennem indstillingerne for at tilpasse den måde, dit ur virker på, som hæve for at vække ISNT aktiveret som standard, hvilket betyder at du skal trykke på skærmen eller dreje bezel for at vække displayet. Dette er irriterende, når en app kører og skærmtiderne ud. En altid-på skærm kan tændes, så uret viser altid tiden. Der er mange urflader at vælge imellem, lige fra det meget enkle til den meget søde, og alle har brugerdefinerede omgivende tilstande.

Det hele føles meget ligner Tizen på Galaxy Watch 3 i starten, men brug bruger en klarere skrifttype, der, når de er parret med den pin-skarpe skærm â € "A 1. -Inch 450 x 450 pixel super amoled på 46 mm eller en 1. -inch 396 x 396 pixel super amolet på 42 mm â € "gør alt nemt at læse. Jeg behøver aldrig at skubbe på skærmen, og valget af skrifttype er mere modent end Tizens. Den mest oplagte ændring sker, når du swiier op på skærmen og finder en liste over apps, der indeholder Google Play Store.

Android apps til Wear OS arbejde på Galaxy Watch 4 Classic, i modsætning til Tizen-Powered Galaxy Watch 3, og det inkluderer Google Apps mangler fra gamle Samsung ure som Google Maps, Google Fit og Google Pay. Google Pay Works normalt, og du kan vælge enten IT eller Samsung betaler som standardkontaktløst betalingssystem under NFC-indstillingen. Google Fit arbejder sammen med Samsung Health, men det er ikke umiddelbart indlysende, hvordan, eller hvis det kan indstilles som standard.

Der er tidspunkter, hvor Wear OS 3 viser, at det stadig er et igangværende arbejde, men en lille softwareopdatering ankom under min anmeldelse, der også viste Google, og Samsung arbejder for at løse eventuelle problemer. Indledningsvis indlæst Google Maps som sædvanlig, men det blev hit-eller-savne, om du kunne rulle rundt på kortet på skærmen, og ruter viste kun i tekstformular. Begge disse problemer blev fastsat efter opdateringen. Men nogle apps er stadig rystede, med spotify ofte timing ud, hvilket giver mig at stirre på en spinning fremskridt indikator.

Vigtig

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tro det eller ej, er Amazon kører sit bedste Samsung Galaxy Z Flip 3 5G salg til dato efter Black Friday og Cyber ​​Mandag, der kombinerer en 200 rabat med et gratis par Galaxy Buds 2.

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Køb den nyeste Samsung Galaxy Z Fold 3 5G og Galaxy Z Flip 3 5G i bedste pris i Filippinerne fra 52.990. 0.

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro er drevet af Android 7. Nougat, den nye smartphone leveres med 5. inches, 16 GB hukommelse med 1. GB RAM, startprisen er ca. 13455 Bangladeshi Taka.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus have attraktive specifikationer af 5. Display, 1. GB RAM, 8 MP kamera, 2600 mAh batteri.

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Samsung Grand Prime Plus 8GB Telefon Sølv

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Bedste pris i Bangladesh 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Bedste pris i Bangladesh 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy Grand Prime Plus har attraktive specifikationer på 5. Display, 1. GB RAM, 8MP kamera, 2600 mAh batteri.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.