Samsung mobiltelefonpriser i Filippinerne

Samsung bringer Galaxy M52 5G til Filippinerne

En anden 5G smartphone fra Samsung er ankommet til Filippinerne og denne gang, det er Samsung Galaxy M52 5G. Smartphone leveres med en helt ny og hurtigere snapdragon 778g 5g octa-core chipset, som er kendt for at have en stor forbedring over Snapdragon 750g, og smartphone leveres også med en stor 6. -Inch Full HD + Super Amoled Infinity-O Display.

Efter at det blev afsløret i Europa i september, bringer Samsung Galaxy M52 5G til Filippinerne. Galaxy M52 5G deler en masse ligheder til Galaxy A52S 5G, da begge telefoner drives af en Snapdragon 778g processor, der er parret med 8 GB RAM og 128 GB internt lager.

Samsung Galaxy M g pris Filippinsk S

Den nye generation af mobilnetværk, 5G-forbindelse, begynder at blive tilgængelig i Filippinerne. Så hvis du leder efter en smartphone med støtte til denne nyeste teknologi, skal denne liste hvis for dig.

Som skrivning er 5G-dækningen i Filippinerne stadig begrænset til de fleste byområder. Men i betragtning af, hvordan lokale Telcos er proaktivt Tilpasning af teknologien forventer vi flere områder i landet for at få 5g adgang som dage, uger og måneder forbi.

Men hvis du vil være en tidlig adopter, og hvis dit område allerede har dækning, heres en liste over 5g smartphones, der nu er tilgængelige i Filippinerne. Hvad er interessant er, nogle af disse muligheder er faktisk rimeligt prissat, på trods af at den er den første af deres art.

Husk på, at denne liste består af smartphones, der officielt blev bragt til landet af deres respektive producenter, med den rigtige SRP og eftersalgsstøtte. De støtter også det 5G-netværk, der tilbydes i landet. Godt opdaterer denne liste, da flere 5G-telefoner bliver introduceret lokalt.

Liste over g smartphones til rådighed i Philippine S

Den nye ASUS ROG-telefon 5S og 5S PRO har alle de top-tier-specs, du forventer fra en spiltelefon. Theres en Snapdragon 888 Plus, 144hz Amoled Screen, 6.000mAh batteri, 65W hurtig opladning, 64 megapixel hovedkamera, stereohøjttalere og skulderudløsere.

Deres eneste forskelle er bagpanelet. Vanilla-modellen har det traditionelle RGB-logo, mens Pro har en farve LED-skærm. Sidstnævnte kommer også med en kæmpe 18 GB RAM, mens de tidligere hætter på 16 GB.

vivo y g

Samsung Galaxy M52 5G kan prale af en snapdragon 778 5G processor, 6. -InCH AMOLED Plus-skærm, 120Hz opdateringshastighed, 64-megapixel hoved- og 12-megapixel ultra-brede kameraer og 5.000mAh batteri med 25W hurtig opladning.

poco m pro g

Bortset fra det ultra-tynde og slanke design kan Xiaomi 11 Lite 5G NE prale af en snapdragon 778g processor, 6. 5-tommer Amoled 90Hz display, 64 megapixel hovedkamera, 4,250mAh batteri og 33W hurtig opladning.

xiaomi t og t pro

Samsung mobiltelefonpriser i Filippinerne

Xiaomi 11T og 11T PRO er high-end telefoner uden den korrekte flagskibsskib. Den førstnævnte har en dæmpning 1200 ultra chip, 6. 7-tommer AMOLED 120Hz skærm, 108 megapixel hovedkamera, 5000mAh batteri og 67W opladning.

Motorola Edge Pro

Motorola Edge 20 Fusion er et andet bevis på, at 2022 er året for budgettet 5g telefoner. Den leveres med en dimensitet 800u chip, 90Hz 6. -Inch skærm, 32 megapixel selfie kamera, 108 megapixel hovedskytter, og et 5.000mAh batteri med 30W turnering.

vivo x

Vivos nyeste 5g telefon, X70, fokuserer på kameraafdelingen. Den leveres med 40 megapixel hovedskytter, 12 megapixel 2x telefoto og 12 megapixel ultra bred med Zeiss Optics og Xenon Flash.

nubia rød magi, r og s pro

Den røde Magic 6-serie kan prale af et par top-kaliber specifikationer og luftkøling fans for at gøre dem rigtige spil smartphones. Vanilla Red Magic 6 har en snapdragon 888 chipset, 165hz amoled skærm og 5.050mAh batteri med 66W opladning.

Teknologien udvikler sig hurtigere end du kan forestille dig. Ser tilbage på, hvordan telefoner var for fem år siden har været en enestående rejse, og der er ingen tegn på at bremse ned. Da lokale Telco-virksomheder fortsætter med at dukke op og udvikle flere 5G-klar steder, forventer godt en stigning på 5G-telefoner på markedet lige nu.

Så hvis du planlægger at opgradere din telefon, betragte dette som en del af din beslutningsproces-opkøb vejledning. Uanset at have et stramt budget, i betragtning af den globale pandemi, skal det ikke forhindre dig fra at få kun de bedste gadgets til dine specifikke behov.

Med nye trådløse teknologier, kan vi forvente at se det internetbaserede leveret hurtigere, blandt andre fordele. Der er to hovedtyper af trådløse teknologier, og de er ofte brugt sammen. Først er 5G, som er en ny generation af cellulær teknologi, der giver mulighed for datahastigheder, der er tæt på en egentlig fiberoptisk netværk. Den anden er den 4G, som alle var bekendt med, hvilket giver os hurtige hastigheder på vores telefoner og andre enheder. 5G forventes at blive let tilgængelige i 2022, så theres masser af tid til planen for det og her på de telefoner til rådighed i øjeblikket.

Den næste generation af mobile netværk vil indvarsle internet hastigheder, der er 100 gange hurtigere end hvad vi har nu. I et par år, vil mange mennesker være i stand til at hente en film i løbet af få sekunder, og andre vil være i stand til at streame en HD film i løbet af få minutter. Og hurtigt nok, kan vi forvente at begynde at få en helt ny verden af ​​underholdning, apps og tjenester.

Hvad kan g tilslutningsmuligheder gøre for dig?

I forhold til sine forgængere, 3G, 4G, og LTE, 5G giver dig mulighed for at nyde 20 gange hurtigere forbindelse. Desuden er det i stand til at understøtte flere enheder. Det kan endda nå hastigheder på 100 Mbps. Desuden med 5G, latensen er næsten realtid, så svartiden er hurtigere.

Xiaomi poco f

Vil du gerne forbedre dit arbejde effektivitet med en smartphone? ColorOS 11., som kommer med Oppo A74, gør dit system navigation langt mere overskueligt . Hertil kommer, en hurtig responstid, større effektivitet og bedre stabilitet i ColorOS 11. sikre dit system altid kører som ny.

Andre unikke funktioner i OPPO A74 inkluderer tilpasses ringetoner, mørk tilstand, hurtig oversættelse , og data-fri fil deling. Derudover kan du altid regne med 5000mAh batterier til at give dig strøm når det er påkrævet, og en 33W Flash Charge kan du oplade op til 54% på bare 30 minutter.

Oppo en g

Den OPPO A74 5G er selskabets mest overkommelige 5G smartphone til dato. Den nye 5000mAh Enheden får strøm fra Snapdragon 480 octa-core processor parret med adrenoreceptor 619 GPU og er udstyret med 6 GB RAM og 128 GB udvides opbevaring. Desuden med sin 48MP quad-kamera og 16MP selfie kamera, det giver en høj kvalitet fotografisk oplevelse.

Samsung Galaxy en

Med en 6. -inch HD + AMOLED skærm med Infinity-U og en quad-sensor kamera array, Samsung Galaxy A32 er 5G-klar. Derudover får du et løft i ydeevne med sin octa-core processor og MediaTek Dimensity 720 chipset.

poco m pro g

Den POCO M3 Pro 5G er en 5G-klar smartphone fra Pocos budget M-serien. Sammenlignet med POCO M3, det har en lavere batterikapacitet. Der er heller ingen stereohøjttalere eller nano-belægning, der kan modstå sprøjt . Men det har en opgraderet display med en glattere opdateringshastighed og en overlegen MediaTek 7 nM chipset.

RearMain kamera: f / 1. , FOV 79A °, 6P linse, 25mm ækvivalent brændvidde, autofokus, åben sløjfe fokus motorUltra vidvinkel Kamera: f / 2. , FOV 119a °, 5P linse, fast fokus, 16mm ækvivalent brændvidde lengthMacro kamera: f / 2. , FOV 89a °, 3P linse, fast focusMono kamera: f / 2. , FOV 89a °, 3P linse, fast fokus

Shooting ModeRear: Foto, Video, Nat, Expert, Panorama, portræt, Time-lapse, slowmotion, Tekst-scanner, og Google Lens. ront: Foto, Video, Panorama, Portræt, Nat, Time-lapse, selfie forskønnelse , og mere.

En speciel teknologi anvendes til at skjule den nærhed sensor på den øverste forsiden af ​​OPPO smartphone for hele udseendet af enkelhed. Det kan forårsage abnormitet af nærhed funktion, hvis filmen eller beskytter dækker sensor-området. Der henvises til OPPO officielle layout af protektor og film for detaljer.

Der var en tid, hvor SAMSUNG smartphones var forbundet med højere priser og til en vis grad, de stadig er med den nyligt lancerede Galaxy Z Fold3 henter en heftig pris spænder fra et sted mellem 90 til næsten 100 tusind filippinske pesos.

Tag for eksempel Galaxy A22: Til P11,990 får du en Helio G80-drevne Android 11 telefon med en 48MP quad-system, og at Nice 6. -inch 90Hz HD 720A-1600 Super AMOLED skærm panel, at Samsung er kendt for.

Pros.

For et ekstra P2,000 eller P13,990 får du SAMSUNG Galaxy A22 5G, der kører på den meget hurtigere MediaTek Dimensity 700 5G-platform. Skærmen bliver opgraderet til en 6. -inch fuld HD 1080Ã-2400, men med en TFT panel i stedet for Super AMOLED.

I betragtning af kvaliteten af ​​panelet, vil du gerne tænke på, at det er en fair afbane, hvis det betød at holde prisen nedenfor 15k pesos. Dens stadig et levende og smukt displaypanel, der ikke ser for langt væk fra en IPS LCD, medmindre du ser for tæt.

Centreret på den øverste kant er Infinity-V Notch. Den nederste kant er tykkere, så den har stadig det budget smartphone look. Samsung har foretaget telefoner med razor-tynde kanter siden Galaxy S10, så vi formoder, at omkostningerne ved fremstilling af disse skærme er betydeligt høje nok til ikke at gøre det til det endelige produkt.

Phones bagpanelet er lavet af et fastfarvet polycarbonatmateriale med en lidt blank finish. Det er ikke det sædvanlige Glasstic look, men snarere noget enklere â € "måske for nemt for det punkt at være almindelig udseende. Vi har den violetfarvede enhed, som vi tror, ​​ser meget lokke, men bortset fra Samsung-logoet, der er virkelig ikke meget at blive spændt på.

Hvis du undrede sig over, er fingeraftryksscanneren monteret på siden â € "noget, som Galaxy A-serien har gjort i nogen tid nu. Vi er ikke sikre på, hvem der startede det, men vi synes, at det er en af ​​de smarteste designbeslutninger foretaget af Team Samsung.

Bortset fra det, kommer både Galaxy A22 og Galaxy A22 5g med nifty funktioner, som du kigger efter på en mid-range telefon: dedikeret dobbelt SIM- og udvidelseskortspor, en USB-type-C-port og en 3. mm lydstik.

Vigtig

Gamestop Garden City 630 Old Country Rd, Ste 1071b Åbningstider og AD December 2021

Gamestop Garden City 630 Old Country Rd, Ste 1071b Åbningstider og AD December 2021

Samsung Experience Store i Sadduk, bedste Samsung Experience Store i Sadduk Samsung Experience Store i nærheden af ​​mig. Samsung Experience Store i Roosevelt Field, 630 Old Country Rd, Garden City, NY 11530, Amerikas Forenede Stater og Søg Samsung Experience Store efter beliggenhed, anmeldelser, bedømmelser, adresse, HourSopen, Telefon, Billeder, Fotos Videoer, Services, Funktioner, Type Aktuelt Nyheder.

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany Cena, opinie na Ceneo. l

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany Cena, opinie na Ceneo. l

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany od 3799,00 z Opinie Smartfon 6,7 cala, aparat 64 Mpx, Pami 8 GB RAM, bateria 4300 mAh. Porwnaj cen ofert w 4 sklepach.

Hvorfor skal du købe denne 8inch tablet til 69 på Walmart i dag Digital Trends

Hvorfor skal du købe denne 8inch tablet til 69 på Walmart i dag Digital Trends

Walmart har til formål at give hård konkurrence til Amazons brand lineup af tabletter med sit Onn-mærke. Virksomheden har nu lanceret to nye onn-mærke tabletter i USA.

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Køb Samsung Galaxy A32 128GB online til den bedste pris i Kuwait. Shop Online og få den nye Samsung Galaxy A32 128GB med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Samsung Galaxy A02 batteri anmeldelse er skik liv på denne smartphone virkelig forfærdelige ligesom 5000 mAh

Samsung Galaxy A02 batteri anmeldelse er skik liv på denne smartphone virkelig forfærdelige ligesom 5000 mAh

Samsung Galaxy A02 gennemgang. Oplev de vigtigste fakta og se, hvordan Samsung Galaxy A02 udfører i smartphone ranking.

Samsung Galaxy A52S 5G Audio gennemgang

Samsung Galaxy A52S 5G Audio gennemgang

Samsung Galaxy A52 gennemgang med fordele og ulemper, kamera prøver og benchmarks

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Tilgængelig fra Expansys Filippinerne, Samsung Galaxy A02S Dualsim Sma025fds også tilbehør, Bundle Tilbud, anmeldelser og videoer.

Samsung Galaxy A02S pris i Guam

Samsung Galaxy A02S pris i Guam

Udgivelsesdato er, at den er i øjeblikket, og skærmens størrelse er tommer, intern hukommelse er og RAM, tag prisen er Philippine Peso.

Sucuri WebSite Firewall Access Denied

Sucuri WebSite Firewall Access Denied

Galaxy A02 SMA022FZKGXFE Se fordele og komplette features af dette produkt. Få mere at vide og finde de bedste smartphones til dig på Samsung Afrika.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.