Samsung S Pen Pro Pris, Release Date, Specs, Størrelse, og mere

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

er alle indstillet til at være vært for sin næste Galaxy Uemballeret begivenhed i august. Virksomheden forventes at lancere sin næste generation af sammenklappelige smartphones, smartwatches og sande trådløse øretelefoner. En ny læk afslører, at Samsungs nye foldbar smartphone vil efter sigende komme med S Pen støtte. De nye FCC ansøgninger tyder på, at Samsung vil indføre en større version af S Pen med Bluetooth-forbindelse ved lanceringen begivenhed. Listen afslører, at den kommende stylus vil arbejde med Galaxy Z Fold 3. Det forventes også, at den nye S Pen også vil arbejde med

Den kommende S Pen siges at blive bakket op af en 100mAh batteri, og det vil blive opkrævet via USB type C. Det forventes også, at selskabet vil sælge S Pen separat og du bliver nødt til at skallen ud flere penge, hvis du ønsker at købe en. I øjeblikket er S Pen indført med Galaxy S21 Ultra omkostninger $ 40, så der er chance for, at den nye stylus vil være dyrere. Tidligere på året, Samsung bekræftet, at det ikke vil lancere nye Galaxy Note-serie smartphones. DJ Koh, co-CEO for Samsungs IT og Mobile Communications division sagde, at Grunden til dette er mangel på chips og sammenstød med de eksisterende produkter. DJ Koh sagde, Galaxy Note er et vigtigt produkt kategori for os, at der er løbende blevet elsket af forbrugerne i de seneste 10 år på det globale marked. S Pen brugeroplevelse er et område, Samsungs mobilforretning har arbejdet hårdere på end nogen anden. Deres lancering timing kan være anderledes, men vi vil sørge for, at vi dont Lad Galaxy Note forbrugere ned."

Under lanceringen af ​​Galaxy S21-serien tidligere på året, Samsung annoncerede støtte til S Pen på Galaxy S21 Ultra. Samsung meddelte også, det ville lancere en S Pen Pro senere på året, der ville bringe yderligere funktionalitet til S Pen. Efter ikke at have hørt om det.

Top nyheder

Samsung Galaxy Buds 2 er en af ​​de mest ventede tilbehør fra den sydkoreanske tech gigant på den kommende Samsung Galaxy Uemballeret begivenhed. Arrangementet er planlagt til August 11, 2022 og Samsung har allerede meddelt, at de ikke ville lancere en ny Galaxy Note smartphone i år. Dog er virkelig trådløse hovedtelefoner højt forventet og blot få dage før arrangementet, er deres pris er tippet online. Derudover har prisen og specifikationerne for Samsung S Pen Pro optrådte også online. Hold læsning for at vide mere.

Samsung Galaxy knopper forventede priceA

Ifølge en tysk hjemmeside kaldet WinFuture. e, vil Samsung Galaxy Buds 2 blive prissat på 149. EUR 9, hvilket omtrent oversætter til Rs. 13.200. En vigtig ting at bemærke her er, at den tippet prisen er langt mindre end lanceringen prisen på Samsung Galaxy Buds Pro, som blev annonceret på EUR 230, som groft oversætter til Rs. 20.300. Derudover blev Samsung Galaxy Buds + også prissat over tippet pris for de kommende virkeligt trådløse hovedtelefoner fra Samsung, på EUR 170, hvilket er ca. Rs. 15.000. Den nyligt tippet pris er i overensstemmelse med en anden rapport fra fupmager Evan Blass, hvorefter Galaxy Buds 2 vil blive prissat til USD 149, hvilket er omkring Rs. 11.000.

Samsung s pen pro pris tippes forud for lanceringen

En rapport fra GSMArena citerer en fupmager, der har lækket specifikationerne for Samsung S Pen Pro på Twitter. Som nævnt i tweet, kan S Pen Pro kommer med en 0. mm spids og op til 4.096 trykniveauer. Pennen fra Samsung siges også at støtte USB-C opladning og har en magnet til at vedhæfte med Samsung Galaxy Z Fold 3. Prisen for den kommende S Pen er blevet lækket til GBP 70, som groft oversætter til Rs. 7200. For reference, den nuværende S Pen model sælger ved Rs. 3.600 med en lignende 0. mm spids og 4.096 trykniveauer. S Pen til Samsungs foldbar enhed vil være specielt designet til dens temmelig blød, bøjelig skærm, som enhver stof hårdere end skærmen vil pådrage sig permanente skader.

Samsung Galaxy Z Fold 3 tager den allerede fremragende Fold 2 og tilføjer en flok af raffinement og polish, herunder mere robuste materialer, vand-proofing og stylus input support. De første to opgraderinger er umiddelbart påfaldende i det øjeblik du begynder at bruge Galaxy Z Fold 3. Men for at bruge en stylus â €”bedre kendt som S Pen â €” kræver en separat køb.

Samsung udgivet to stylus sammen med Galaxy Z Fold 3 â €”S Pen Fold Edition og S Pen Pro. Den Fold Edition er en dum stylus, hvilket betyder at det giver ingen andre funktioner uden for bare stylus input, og det virker kun med Galaxy Z Fold 3. S Pen Pro, i mellemtiden, arbejder med Galaxy Z Fold 3 plus hver eksisterende Samsung produkt der har stylus støtte. Med andre ord, S Pen Pro er den universelle Samsung S Pen.

S pen pro: design

S Pen Pro er mærkbart tykkere end tidligere S penne â €”ikke blot de petite S penne, der fulgte med forrige note telefoner, men S Pen Pro er tykkere end S penne også designet til Galaxy S21 Ultra og Tab Galaxy S7. Stadig, på 14 g, dens lys nok til at svinge uden problemer. Dens absolut nemmere at holde og bruge end de små, ultra-tynde S penne, der fulgte med Galaxy Note telefoner.

Samsung Galaxy Z Fold 3 for at støtte S Pen Pro, afslører online notering Times of India

Inkluderet i detailpakke er en imiteret læder ærme og tre ekstra gummi tips. Hylsteret føles rart og giver beskyttelse mod den bløde gummi spids, men årsagen dens behov for, er, at S Pen Pro har en fejl â €”det kan ikke være magnetisk fastgjort eller placeres i en eksisterende Samsung-enhed. Galaxy Z Fold 3, for eksempel, har ingen plads til at huse S Pen Pro; og S Pen slots i tidligere Galaxy Note telefoner er naturligvis alt for lille til denne stylus.

Registrering indgang på galaksen z fold og galakse s ultra

Men oplevelsen falder stadig kort for at bruge en S Pen på, siger, Tab Galaxy S7. Min gripe er hovedsageligt med den krølle. Ikke alene kan jeg mærke den lille afbrydelse i en vandret pennestrøg når som helst spidsen kører på tværs af indrykket rille, men også input plejer registrere korrekt undertiden omkring denne rille. Dette skyldes det faktum, at Samsung skulle arbejde omkring folde stumper af skærmen.

Den sammenklappelige karakter af skærmen tilføjer en anden rynke til den traditionelle S Pen erfaring. På grund af den unikke karakter af Galaxy Z Fold 3s skærm, kunne Samsung ikke bruge den samme digitizer det havde brugt på tværs af alle sine tidligere ikke-folde enheder. Dette forklarer, hvorfor S Pen Pro har at førnævnte vippekontakt. Til brug med Galaxy Z Fold 3, til S Pen Pro skal være i Z Fold tilstand. For alle andre Samsung enhed, der understøtter S Pen, pennen skal skifte over til S Pen tilstand.

Det faktum, jeg har brug for at vende en switch, hver gang jeg bringer S Pen fra en Galaxy Z Fold 3 skærm til en Galaxy S21 Ultra skærm føles lidt klodset. Jeg kan ikke hjælpe, men tror, ​​at, hvis Apple havde gjort S Pen Pro, ville det have enten fundet en måde at skifte tilstand automatisk, eller måske den handling, der afbryder ville føle sig mere intuitiv, ligesom måske en dobbelt-tap af pennen lavere spids .

Men alligevel, ved hjælp af S Pen Pro med Galaxy S21 Ultra er en problemfri oplevelse, der føles meget ligesom S Pen erfaring på tidligere Galaxy Note telefoner. Den tidligere nævnte problem med at køre på tværs af ujævne dele af skærmen er naturligvis ikke et problem på Galaxy S21 Ultra.

Software funktioner for galaksen z fold og galakse s ultra

Da S Pen Pro isnt udelukkende knyttet til én enhed den måde, siger, Galaxy Note 20'erne S Pen skal anvendes til den specifikke Note 20, der er en opsætning proces. Da jeg først startet op S Pen Pro, Galaxy Z Fold 3 viste en on-screen prompt for mig at forbinde. Dette er en engangs-proces, men hvis jeg tage S Pen Pro over til en anden enhed og bringe den tilbage til folden 3, jeg ofte nødt til at slå parringen på Bluetooth-knappen en gang for at udløse et par. Den samme handling er nødvendig, hvis Im ved hjælp af S Pen Pro med Galaxy S21 Ultra.

De forskellige Air aktioner og Bluetooth fjernbetjening gestus, som først blev indført i Galaxy Note 9, er her alle sammen. I fotoalbummet, for eksempel, kan jeg trykke på Bluetooth-knappen for S Pen Pro og knalde pennen til venstre eller højre for at gå igennem album. I kameraet app, jeg kan cykle gennem de optagefunktioner og skifte mellem kameraer fjernstyres med S Pen.

Disse remote kamera kontrol, sammen med Galaxy Z Fold 3s evne til at fungere som sit eget stativ på grund af Flex-tilstand med den bageste kamera gør Galaxy Z Fold 3 en meget let enhed for at oprette gruppebilleder under sammenkomster med venner eller familie.

Galaxy Notes s Pen-specifikke UX er her på både Galaxy Z Fold 3 og Galaxy S21 Ultra. Hover S Pen Pro over en video Thumbnail i fotogalleriet og videoen springer op og afspilles automatisk. Gribende screenshots med unikke former er lige så nemt som et håndledes flick.

Samsungs skriftlige ord-til-tekst algoritme Gør ganske godt. Selv med min rodet håndskrift kunne Galaxy Z FOLD 3 og Galaxy S21 Ultra konvertere min skrivning til tekst på ID estimat, en 85% nøjagtighedshastighed. Men jeg har næsten ingen brug for denne funktion som jeg er en meget hurtigere typist, end jeg rent faktisk skriver ord med en blyant. Men det her for dem, der stadig tror, ​​at penen er mægtigere.

En funktion, der har mistet nogle af dens brugervenlighed, er skærmbilledet. På Galaxy Note-telefoner, hvis jeg trækker S PEN-pennen, mens telefonen er låst, bliver den sorte skærm straks til en digital notesblok, og hvad noter jeg jot på den bliver gemt til Samsungs Notes-app, og kan endda fastgøre til altid -On display. Dens super nyttige, når jeg hurtigt har brug for at minde mig om, siger, hent vaske i en time eller husk at købe æg på vej hjem.

Men på Galaxy Z Fold 3 arbejder S Pen kun på den indvendige store skærm og ikke på ydersiden. Det betyder, at du skal åbne Galaxy Z-folde 3 for at få adgang til skærmbilledet, og siden Udfoldning Telefonen er en tohånds handling, det gør hele processen ikke så hurtig og let tilgængelig.

S Pen Pro er en god mulighed, hvis du er nedsænket i Samsungs økosystem

Da Galaxy Z Fold 3 ikke har plads til at huse S Pen Pro, finder jeg mig selv ofte at forlade det hjemme, da det ikke er værd at besværet at bære et særskilt emne, når jeg er ude for dagen. Og hvis jeg er hjemme og vil skitsere eller jot noter, har jeg større screenet tabletter, der tilbyder et bedre lærred. Med andre ord har jeg ikke meget brug for S Pen Pro med Z-folden 3. Men det er ikke at sige, at jeg finder den nye S Pen-støtte til at være en gimmick. Jeg bifalder Samsung for at tilføje denne funktion til Galaxy Z FOLD 3, da det kun tilføjer mere Alsidighed og brug sager til en dyr enhed.

Samsung afslører den nye S Pen Pro er et af de mest spændende produkter, som smartphone-producenten afslørede i år. Bortset fra den nyeste S Pen Pro bekræftede virksomheden også, at det snart vil starte en anden version.

Denne nye funktion fører til mere behagelig brug til ejerne. Men da det er større i forhold til sine forgængere, er den nye digitale pen kun fastgjort til Siden af ​​SmartPhone's tilfælde i stedet for at montere det indeni.

Vigtig

Samsung anyones fingeraftryk kan låse Galaxy S10 telefon

Samsung anyones fingeraftryk kan låse Galaxy S10 telefon

Samsung Galaxy S10 Unlocked Smartphones fås i nye, brugte, og certificeret renoveret på eBay. Gratis levering til rådighed på mange elementer Få de bedste tilbud nu.

Samsung Galaxy S10 vs Samsung Galaxy S10 5G sammenlign Specifikationer, Pris Gadgets nu

Samsung Galaxy S10 vs Samsung Galaxy S10 5G sammenlign Specifikationer, Pris Gadgets nu

Hvordan Galaxy S10 stak op mod Galaxy S10 Plus Mål design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Samsung Galaxy S20 Fe 5G Variant med Qualcomm Snapdragon 865 SOC lanceret

Samsung Galaxy S20 Fe 5G Variant med Qualcomm Snapdragon 865 SOC lanceret

Samsung Galaxy S20 Fe 5G pris i Indien starter ved Rs. 50.999. Se Samsung Galaxy S20 FE 5G Fuldt specifikationer, nøglefunktioner, farver, fotos, brugervurderinger, fordele og ulemper Sammenlign det med lignende mobiler. 12 MP 8 MP Main 32 MP Frontkamera 128 GB Opbevaring 8 GB RAM 6. INCH DISPLAY 4500 mAh Batteri Android 11

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvem har skyen Lavendel Er det for piget gonna det være mærkeligt for mænd at bruge det Reason Im spørger om, er kun lavendel efterladt i en butik i nærheden af ​​mig, så ...

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Samsung Galaxy S20 Fe gør Galaxy S20 smartphone oplevelsen alle de mere tilgængelige. Det har flagshipesque specs og leverer og android telefonoplevelse, der gør det til en værdig tilføjelse til Galaxy S20 lineup og konkurrerer med OnePlus 8T.

Hvorfor skal du købe en s pen til din Samsung Galaxy S21 Ultra

Hvorfor skal du købe en s pen til din Samsung Galaxy S21 Ultra

S Pen Fold Edition Indien pris er Rs 3.999. S Pen Pro vil sætte dig tilbage med Rs 9.999.

Amazon. Om Mr. Hield Designet til Samsung Galaxy Tab S 10. 10 Inch Antiglare Beskyttelses Film 3pack med Lifetime Udskiftning Elektronik

Amazon. Om Mr. Hield Designet til Samsung Galaxy Tab S 10. 10 Inch Antiglare Beskyttelses Film 3pack med Lifetime Udskiftning Elektronik

Google har nu en liste over certificerede mærker, der gør skærmbeskyttere certificeret til pixel 6 6 proffer underdisplay fingerprint sensor ...

Officiel Samsung Galaxy A71 SView Flip Cover Taske Sort

Officiel Samsung Galaxy A71 SView Flip Cover Taske Sort

Smart Clear View Cover beskytter din Samsung S21 Ultra fra forsiden og bagsiden, og samtidig give dig fuld kontrol over din telefon via den klart tilfælde vinduet. Det leveres også med S Pen anda praktisk holder til S Pen, så dens på hånden, når du har brug for det.

Hefty juli opdateringer roll ud til Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien med kamera forbedringer

Hefty juli opdateringer roll ud til Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien med kamera forbedringer

Samsung Galaxy S20 Ultra på papir formodes at have en af ​​de bedste mobile kameraer rundt. Men i virkeligheden, theres et enormt autofokus problem, at brugerne klager over. Nu ser det ud som ve lykkedes fastsættelse af denne og opdateringen er rullende ud til Snapdragon-modeller i t ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.