Samsung S21 Plus 3D-skærmbeskytter

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 eller S21 Plus og S21 Ultra Fuld lim UV Glas og 3D / 21D Hærdet glasbeskyttere til rådighed for den bedste pris i Kenya fra Dealbora Kenya, Nairobi. Ring 07141793335. Bestil online, og vi vil levere til, hvor du end er i Kenya.

Højspænding H hærdet glasbygning til forbedret stødbeskyttelse

Den tempererede glasskærmbeskytter er lavet af kemisk Forstærket glas med en 9H hårdhed, der opretholder perfekt billedklarhed, samtidig med at du beskytter din telefonsskærm fra ridser og eksternt stød. Takket være anti-shatterfilmen kan overdreven virkninger få glasset til at knække, men det vil ikke knuse og så er så mere sikkert at bruge end andre glasprodukter.

Ultra-klar beskytter med et% lys Penetration RATIO

På trods af at være den ultimative i skærmbeskyttelse for din Samsung Galaxy S21, er den tempererede glasserie kun 0,6 mm tykt. Det betyder, at det kun tilføjer en næsten umærkelig mængde ekstra tykkelse til din telefon, så du kan være sikker på, at det er sikkert at skade, mens du ser så godt ud som nyt.

Nem installation uden risiko for bobler

Designet specielt til Samsung Galaxy S21, S21 Plus eller S21 Ultra, giver den hærdet glasskærmbeskytter en perfekt pasform til din enhed. Den indeholder udskæringer til kameraet, sensorerne, højttaleren og knappen med gennemsigtige sektioner for de kapacitive knapper, så du stadig kan se, når de tændes.

Yderligere Information

Den nyligt annoncerede Galaxy S21 Plus er en god telefon, men det kommer ikke billigt. Hvis du planlægger at købe den, skal du sikre dig, at du beskytter den ved at bruge en højkvalitets skærmbeskytter, da det sandsynligvis vil koste dig en lille formue at reparere, hvis du tilfældigvis får et par revner på det. Så for at hjælpe dig med at gemme de store bucks ned ad linjen, har vi samlet en liste over de 7 bedste Galaxy S21 Plus-skærmbeskyttere, der er bygget ud af hårdt hærdet glas eller blødt TPU, for at hjælpe dig med at vælge det eneste du vælger.

Touchscreen-skærme er de dyreste komponenter i moderne smartphones, men i betragtning af deres stigende størrelse er de også mere skrøbelige end nogensinde, med eller uden gorilla glasbeskyttelse. Det er præcis, hvorfor du bør tjekke vores liste over de bedste Galaxy S21 Plus-skærmbeskyttere, du kan købe. Vi har inkluderet både hårde hærdet glasskærmbeskyttere og bløde TPU-skærmbeskyttere i vores liste. Så uden yderligere forsinkelse, her er de:

LK-tempereret glasskærmbeskytter til Galaxy S21 Plus leveres med en ledsagende kameraobjektivbeskytter til telefonens hovedkamera modul på bagsiden. Begge er lavet af overlegen 9H hærdet glas, som er ridsefast og shatterprofil. Sammen beskytter de skærmen og kameralinsen fra ridser til høje effektdråber. Beskyttelsesbeskyttelsen er et stykke tilfredshed, da det kommer med ekstra plads omkring grænserne for de fleste tilfælde for at kunne pakke rundt om kanterne perfekt. Det hærdet glas har en let transmittans på 99. 9% for HD-klarhed.

ESR flydende hudbeskyttelsesbeskytter er lavet af fleksibel polymer, der giver fuldskærmdækning, samtidig med at der opretholdes tilfælde kompatibilitet. Det kommer med selvhelende flydende hud, der gør lyset ridser og små bobler forsvinder over tid. Det er ultratynd og krystalklart, sikre fuldstændig og nul-latency anslagsfølsomt. Den detail emballage til Galaxy S21 Plus blød TPU skærmbeskytter omfatter en 3-pak kit med installation værktøjer.

Den Gesma hærdet glas skærmbeskyttelse detailpakning indeholder tre skærm beskyttere og to kamera beskyttere for Samsung Galaxy S21 Plus. Skærmen beskyttere er 0. 5mm tynd, som gør det muligt højfølsom til touch respons og fuld støtte til de telefoner ultralyds In-display fingeraftryksscanner. Andre funktioner i Gesma hærdet glas skærmbeskytter omfatter hydrofobe og oleofobe belægninger, der beskytter mod sved og reducere fingeraftryk pletter.

Den WRJ skærmbeskytter kommer med en ledsagende klart TPU tilfældet med beskyttelse mod stød. Skærmen beskytter er bygget ud af 9H hærdet glas, der beskytter din telefon mod uønskede skrammer og ridser. Den leveres med ultra klar høj gennemsigtighed, der tilbyder 99. 9% farvenøjagtighed og giver dig high-definition visning. Andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter 2. D Round Edge, der tilbyder kompatibilitet med de fleste tredjeparts sager, og anti-fingeraftryk belægning, der holder skærmen ren. Den detailpakning omfatter to skærmen beskyttere og to kamera beskyttere sammen én TPU taske.

Den QHOHQ skærmbeskytter til Galaxy S 21 Plus er en 3-pak udbud med tre hærdet glas skærm beskyttere og tre hærdet glas kameralinsen beskyttere. Bygget med 0. 5mm ultratynde hærdet glas, vil den skærmbeskytter ikke blande sig med touch respons og er fuldt kompatibel med den i-display fingeraftryksscanner. Skærmbeskytteren leveres med plasma oleofobe behandling, der reducerer fedtethed og fingeraftryk samtidig bevare høj lystransmittans. Det har en bue kant af 2. D, hvilket gør det behageligt at holde og kompatible med en lang række sager og dækker.

Den GBBC hærdet glas skærmbeskytter til Galaxy S21 Plus er bygget ud af 0. 0mm ultra-tynde hærdet glas med 9H hårdhed. Det kan ikke kun beskytte telefonen mod ridser, men også modstå påvirkninger fra dråber, der beviser holdbar beskyttelse. Det giver fuld dækning for hele skærmen, og er kompatibel med de fleste tilfælde og dækker. Skærmen beskytter har en afrundet kant design for kompatibilitet med tredjeparts sager og har 99% gennemsigtighed for forbedret visuel kvalitet. Det leveres også med anti-olie belægning for at reducere fingeraftryk og snavs olie på overfladen.

Den UniqueMe skærmbeskytter til Galaxy S21 Plus er bygget ud af blødt, fleksibelt TPU og er kompatibel med næsten alle tredjeparts sager og dækker. Det er belagt med hydrofobe og oleofobe klare lag for at beskytte telefonen mod sved og olierester fra fingeraftryk osv Den ultra-ting film byder også på høj tryk-følsomhed, hvilket giver dig en indfødt brugeroplevelse. Det leveres også med selvhelende egenskaber, der automatisk reparerer mindre ridser og skrammer. Den detailpakning omfatter 3 skærmbeskyttere.

Bedste Galaxy S plus skærm beskyttere for dig

Galaxy S21 Plus er en stor telefon, men en temmelig dyrt én, ligesom de to andre enheder i lineup. Så pak det ind i vat ved at få ikke blot en sag, men også en høj kvalitet skærm dække, så du ikke behøver at tilbringe en arm og et ben for at få den repareret. Når du gør det, så lad os vide, hvis du har valgt et hærdet glas skærm dæksel eller en blød TPU én og din grund til at vælge det.

Anbefalede artikler

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ultimate Shield hærdet glas Skærmbeskytter Fora Samsung Galaxy S21 Plus Ultimate Shield glas er et specielt forarbejdet glas, der er super stærk og giver verdensklasse beskyttelse mod stød og ridser. Det.

Samsung Galaxy S plus usynlig film skærmbeskytter

TOTAL kropsbeskyttelse Ultimate Shield® til Samsung Galaxy S21 Plus er det bedste valg for maksimal beskyttelse ridse yde beskyttelse til hele enheden inklusive skærmen. Den ultra-clear, ultratynde.

Ultimate tynd sag til Samsung Galaxy S plus

Det er en meget flot dækning, men spændet til at holde det begynder at gå. Min 6 år barnebarn, Sophie elsker dækslet med Eiffeltårnet og sommerfugle på det. Men bare Skam om spændet, så 4 stjerner på grund af dette.

Samsung s plus d skærmbeskytter

Samsung S21 Plus Screen Protector pris i Kenya er Ksh 1500. Beskyt din smartphone skærm med denne hærdet glas skærm beskytter. Det vil holde det sikkert fra disse uventede fald og de irriterende ridser. De hærdet glas beskyttere har en bedre modstand end de konventionelle. Så i tilfælde af hits, vil det være i stand til at tage op alle konsekvenserne.

Samsung s plus d skærmbeskytter funktioner:

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er en telefon, der er bygget til at være spektakulær i alle aspekter. Galaxy S21 Ultra har en fantastisk design, zoom kameraer på S21 Ultra er en betydelig del af, hvad der gør det så dyrt. Samsung siger, at telefonerne 3x og 10x zoom kameraer kan opnå op til 100x zoom. Galaxy S21 Ultra er drevet af Qualcomms nyeste Snapdragon 888 CPU, som garanterer den kan håndtere, hvad brugere kaste på dette.

Samsung S21 Ultra er beskyttet af Gorilla Glass Victus, den nyeste version af Gorilla Glass, men en anstændig skærm protektor kan hjælpe. I betragtning af din følelse af sikkerhed, her er de fineste Samsung S21 Ultra screen dækker.

For en omfattende dækning pakke, parre dem med en god sag. Disse smartphones er på vanguard af teknologi, og forbrugerne søger konstant frem til den nyeste generation, men de arent billige, derfor er det nu tid til at sikre dem med en af ​​de fineste galakse S21 Ultra Covers.

EGV Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S Ultra G-Ack

Kun hver Samsung S21 Ultra er velegnet til EGV-skærmbeskyttelsen og kameraets linsebeskyttelse. HD Brilliance Clear Camera Shield påvirker ikke blitzen, og det er high-definition for at sikre, at fotos og film er pixel-perfekte. Anti-Daily Scratch er målet for blød beskyttelsesbeskytter.

Et kameraobjektivskærm lavet af 9 timers hærdet glas beskytter linsen fra ridser og slid. Når Afinstalleret klædede den fejlfri pasform let til telefonens overflade og efterlod ikke spor. Det var enkelt og hurtigt at sammensætte, og der var ingen bobler. Optimal dækning af din smartphone uden at gå på kompromis med mobilbeklædningen.

lk skærmbeskytter

Skærmbeskytteren har et tilstrækkeligt rum rundt om kanter for at give sagen mulighed for at løbe rundt om enhedens hjørner. Ved brug af et nemt installationsværktøj kan skærmbeskyttelsen klæbe til skærmen korrekt. Du skal blot passe hullet på telefonens kameraobjektiv, mens du indsætter kameraets objektivdæksel. Det har ingen effekt på flash eller lysoverførsel, således bevarer fotos og videoer deres oprindelige gode res. Boblerne og ridserne vil forsvinde i 24 timer på grund af materialets selvhelbredende karakteristika.

Samcorn + pakke galakse s ultra skærmbeskytter

Tryk på følsomhed og ultra-klar, det er pålidelig og holdbart, og det sikrer fuldstændig touchscreen Responsiveness Kompatibilitet. Glasbeskyttelsesbeskyttelsen med det højeste svar og et højdefineret gennemsigtigt lag, der bevarer den visuelle kvalitet, levende og levende.

Det virker i de fleste tilfælde. Der er en 100% pengene tilbage garanti samt en 100% tilfredsstillende garanti. Installation er enkel. Det bruger højkvalitetsglas til at tilvejebringe en olieafvisende anti-fingeraftryksoverflade. Coating, der er stærkt robust og skrabe resistent, let at rengøre og med succes forsvarer mod sved.

Uniqueme kompatibel til Samsung Galaxy S Ultra G-tommer

Uniqueme-skærmbeskytteren og kameraobjektivet er kun kompatible med Galaxy S21 Ultra 6. og passer derfor ikke til Samsung Galaxy S21 eller S21 Plus. Kameraobjektivet er sammensat af ekstremt tyndt hærdet glas, mens skærmbeskytteren er lavet af blød plastik.

Afrundet kantet teknologi - Synes SAMSUNG GALAXY S21 PLUS-skærmbeskyttelse leveres med afrundede polerede hjørner og kanter for at gøre det til en jævn oplevelse. Prigs Samsung Galaxy S21 Plusâ Screen Guard leveres med et brugerdefineret design.

Best for udendørs aktiviteter - Synes Samsung Galaxy S21 Plus Beskyttelses Beskytter er designet til udendørs og indendørs aktiviteter, så du nyder øjeblikket, og vi beskytter din enhed mod utilsigtet fald.

SLIM DESIGN - SPRIGs SAMSUNG GALAXY S21 PLUS Hærdet glas er designet meget tynd og slank for at give den højeste beskyttelse, mens de holder sig slank. Synes Samsung Galaxy S21 Plus Screen Guard leveres med et brugerdefineret design. Synes Samsung Galaxy S21 Plus-skærmbeskytter har ingen Rainbow Effect & Minimal Glare.

Vigtig

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Er på udkig efter en SmartWatch til dit barn Her har vi samlet en liste over de bedste SmartWatch til 10 årige drenge og piger i 2022

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Android, rabatter og godtgørelser, Samsung Galaxy Watch serien, SmartWatch, Wear OS

Smartwatches og Trackers

Smartwatches og Trackers

Shop for børn Smart Ure på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

Shop for børn SmartWatch hos Best Buy. Find lave priser dagligdags og købe online for levering eller instore afhentning.

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

De fleste seniorer har planer om at alder på plads i hjemmet i stedet for et anlæg. Smarthome enheder kan hjælpe, hvilket gør det lettere for dig at hjælpe og samtidig sikre de er sikre.

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches af 2021, testet og gennemgået, fra Samsung, Fossil, Oppo, Ticwatch, Huawei og mere heres Mine top 10 favorit rivaler til Apple Wat ...

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Download SMS Blocker App til Android Appslow HTTPSAPPSLOW. logspot. om.

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

Vi rund op de bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere, så du kan beskytte æbler nyt flagskib og dets lækre 120Hz display fra revner og anden skade.

Bedste mobiltelefon Skærm beskyttere eBay

Bedste mobiltelefon Skærm beskyttere eBay

Den uofficielle hjemsted for teampixel og madebygoogle lineup på Reddit. Få support, lære nye oplysninger, og hænge ud i subreddit ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.