Skærmbeskyttelse i U..

Kina Skærmbeskytter S21 Producenter og Factory, Leverandører

GlassFusion VisionGuard + med d3o er en hybrid skærmbeskytter, der er designet til at være ubrydelig og har en Eyesafe® teknologi lag, der blokerer HEV blåt lys uden at forvrænge farven udførelsen af ​​skærmen smartphone.

GlassFusion + med d3o er en hybrid skærmbeskytter der giver brugerne fuld kant-til-kant beskyttelse samtidig bevare anslagsfølsomhed af enhedens skærm. Produktet indeholder også anti-mikrobielle egenskaber, der beskytter skærmbeskytteren ved at hæmme væksten af ​​lugtfremkaldende bakterier og beskytte mod nedbrydning fra microorganisms2. Det absorberer også stød og spreder indvirkning styrker fra op til syv feet1. GlassFusion + er lavet med hårde, slidstærke komponenter, der er blevet raffineret til en poleret, glas-lignende overflade.

Produktinnovation drev hver beslutning vi gøre ved invisibleSHIELD, siger Brad Bell, senior vice president, global markedsføring for ZAGG Brands. Tilføjelse d3o til vores skærm beskyttere til den nye Samsung Galaxy S21 lineup er endnu et eksempel på branchens førende teknologi, der kun kan findes med invisibleSHIELD. Dette er især vigtigt, da de gennemsnitlige omkostninger ved en skærm smartphone reparation fortsætter med at stige.

invisibleSHIELD også meddelte i dag GlassFusion + Samsung Galaxy S21, S21 +, og S21 Ultra. Mens GlassFusion + udelader tilsætningsstoffet d3o virkning, at de indeholder de samme antimikrobielle egenskaber, der beskytter skærmen beskyttere ved at hæmme væksten af ​​lugtfremkaldende bakterier og beskytte mod nedbrydning fra mikroorganismer. Den har også en unik overflade finish for et glas-lignende føler og indeholder specialbyggede komponenter for at beskytte enheden skærmen fra skrammer og forhindrer revner fra og breder sig.

invisibleSHIELD bakker op om dets skærm beskyttere med en brancheførende begrænset levetidsgaranti og vil erstatte produktet, hvis det nogensinde bliver slidt eller beskadiget for livet af den device3. Med mere end 215 millioner skærmen beskyttere solgt på verdensplan, invisibleSHIELD er nr 1 sælgende mærke til smartphone beskyttelse skærm i U.. og har sat branchens standard for skærmen protection4.

1Source: 16 Dec., 2022 ZAGG Metal Ball Drop Evaluering, UL Project 4789749302 â € ”Rapport # 20-24025-012InvisibleShield GlassFusion + produkter indeholder antimikrobielle egenskaber, der beskytter skærmen protektor ved at hæmme væksten af ​​lugt- bakterier og beskytte mod nedbrydning fra mikroorganismer. Forsendelse og håndtering mod betaling. Besøg ZAGG. about / warranty-politikker til garantiforpligtelser vilkår og betingelser. Kilde: NPD Group, Inc., U.. Retail Tracking service, Mobiltelefon Screen Protection, Baseret på Dollars og enheder, Jan. 2022â € ”nov. 2022.

invisibleSHIELD, invisibleSHIELD logoet og VisionGuard er varemærker tilhørende ZAGG Inc. Samsung Galaxy er et varemærke tilhørende Samsung Electronics Co., Ltd. Eyesafe teknologi er et varemærke tilhørende Healthe LLC. Andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Om InvisibleShieldInvisibleShield er nr 1 sælgende industristandard og kategori skaberen til beskyttelse skærm med mere end 215 millioner skærmbeskyttere solgt på verdensplan. Forpligtet til styrkelse af forbrugerne til frygtløst nyde deres enheder, invisibleSHIELD giver præmie, levetid beskyttelse mod ridset, revnet, og knust skærme gennem sine militær-grade løsninger. InvisibleSHIELD ™ er baseret i Utah og har afdelinger i USA, Irland, og Kina. InvisibleSHIELD produkter er tilgængelige over hele verden, og kan findes på førende forhandlere, herunder Best Buy, Verizon, AT & T, T-Mobile, Walmart, Target, og Amazon. om. Besøg invisibleSHIELD. about og følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

Nyttige søgninger

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G udgivelsesdato var 29. januar. Funktioner og specifikationer inkluderer en 6. "tommer skærm, 108MP kamera, 12 / 16GB RAM, Snapdragon 888 eller Exynos 2100 processor, og 5000mAh batteri

. Accessoriespsa: hærdet glas skærm beskyttere

Galaxy S21 Ultra værter en dynamiske AMOLED 2X, 120 Hz, HDR10 + skærm med op til 1500 nits spidslysstyrke. Den altid-den 6. inches af denne massive skærm er styrket af Corning Gorilla Glass Victus som siges at være den hårdeste beskyttelse på skærmen til dato.

Og når du har fået et display så speciel, bliver det høj prioritet at bevare den og holde det ser nyt på alle tidspunkter. I et forsøg på at gøre det, har du måske set over internettet for skærm beskyttere eller sager. Men, med det utal af muligheder til stede der, der udgør en beslutning om at vælge den bedste ud er en vanskelig opgave.

Den skærmbeskytter er udelukkende lavet til din Galaxy S21 Ultra. Det betyder at det bærer fuld skærm dækning i. . kant-til-kant. Så du ikke behøver at beskæftige sig med eventuelle spørgsmål i forbindelse med tilpasningen på skærmen og mere. På skærmen touch-respons er ikke afskrækket, og du får den samme oplevelse, som du får med en nøgen skærm.

Det fleksible polymermateriale giver fuld skærm dækning samtidig bevare fuldstændig dækning med den ydre beklædning. Whats mere? Det flydende hudtype materiale kan selv helbrede fra mindre / let ridser over tid. Men hvis du tænker du vil skære det i halve og så vil det heles, thats ikke kommer til at arbejde. Lette ridser betyder de sædvanlige små hår-lignende snit, at overfladen normalt bemærker. Pakken har også fået en installation kit med den hjælp, som du nemt kan installere skærmbeskytter uden bobler.

Hævder at være den første hærdet glas til Galaxy S21 Ultra på internettet, dette produkt kommer med en livstidsgaranti. Hvis du oplever problemer under brug, kan du udskifte produktet gratis med en ny. Men der er så vel nogle begrænsninger, som du kan finde i produktet manual.

Denne pakke vil forsyne dig med to mobil skærm beskyttere og en kameralinse protektor. Disse glas materiale beskyttere der vurderes 9H på hårdhedsskala og har 3 gange stærkere ridsefasthed, som gør det immun over for skader forårsaget af nøgler og sådanne hårde stoffer .

Desuden er produktet reagerer på touch-screen følsomhed, der gør det til det første valg for mange. Det helt klare Ultra HD glasmateriale med til at give en høj kvalitet farverige og lyse visuel oplevelse. Ikke at glemme den oleofobisk nano-belægning, som hjælper det frastøde støv og fingeraftryk fra overfladen, er en funktion eftertragtet.

Denne hærdet glas pakke indeholder to skærmbeskyttere og en kameralinse protektor. Åbningerne til frontkameraet og højttalergitteret har været skåret netop at give mulighed for nul-indblanding under kamera skud og lytte til opkald.

Produktet er gennemsigtigt og vil ikke blande sig med et tryk følsomhed på skærmen og udsigten. Den gennemsigtige skærmbeskytter med 99% lystransmission giver et fascinerende og super-høj visuel oplevelse for brugeren. Selvom glasset er 0. 5mm tynd, er det modstandsdygtige og en pålidelig løsning.

Skærmbeskytteren er klassificeret under 9H hårdhed skala kategori og har en oleofobisk belægning med ridsefast egenskaber. Præmien kvalitet Galaxy S21 Ultra skærm beskyttere ikke absorbere olie på fingrene og lade telefonens skærm ser ud som ny på alle tidspunkter. Produktet leveres også med et års garanti og leverandørerne garanterer en gratis udskiftning, hvis du støder på problemer, mens du bruger glasset beskytter. Hvis du er bekymret for, hvordan du installerer denne skærm beskytter, vil installationsguiden og kit guide dig gennem hver processen med at installere det samme. Som et resultat af at følge de trin, vil du få en boble-fri installation erfaring, så du kan navigere gennem skærmen nemt.

Den skærmbeskytter er kompatibel med Galaxy S21 Ultra smartphone og kommer med en krystalklar tilfælde, skærmbeskyttelse, og en linse beskytter i pakken. De fleksible polymer hærdet skærme giver forbedret beskyttelse mod stød til din telefon, skærm og kamera. Dette tre-i-én pakke er den mest anbefales til brug for dig, som du får beskyttende skærme til alle de sårbare aspekter af enheden.

Materialet i dette beskytteren er nyskabende flydende hud, der støtter fuldt ud i skærmen fingeraftrykssensor og selvstændige helbreder fra mindre ridser og bobler over tid. Men hvis du tænker du vil skære det i halve og derefter vente på det til at helbrede, thats ikke kommer til at arbejde. Lette ridser betyder de sædvanlige små hår-lignende snit, at overfladen normalt bemærker. Hele pakken kommer med en installation kit med instruktioner, der kan bruges til at lave en boble-fri installation.

Det sidste ord

At finde den bedste skærmbeskytter til din nye Galaxy S21 Ultra kan være en hård opgave. Mens du er intimideret af de mange muligheder, der allerede findes på markedet, er det lettere for dig at overveje de muligheder, vi har delt i denne artikel.

Hej med dig! Mit navn er Sandy. Jeg arbejder som et Content Writer. Jeg elsker at læse, lære nye ting, og påtage sig nye udfordringer. Mine venner og kolleger beskriver mig som social, venlig og imødekommende . Jeg elsker at gnist samtaler og lave nye forbindelser, der er altid noget at lære!

Når det kommer til store skærme, youll ønsker at holde dem fri for ridser, hvilket er grunden til youll ønsker at anvende de bedste Galaxy S21 Ultra skærm beskyttere. Telefonen foranstaltninger på en kæmpestor 6. inches, hvilket betyder, theres en masse af fast ejendom, der kunne blive ridset. Heldigvis er der allerede en hel del store muligheder, hvis du er på udkig efter de bedste Galaxy S21 Ultra skærm beskyttere at matche op med din nye telefon.

Det værd

Den amFilm 3D hærdet glas Screen Protector kræver et par flere trin til installation. Det bruger også en UV Gel ansøgning, da dette er den bedste måde for dig at holde skærmen er beskyttet, mens du bruger ultralyd fingeraftryksscanner. Youll bare nødt til at re-scanne dine fingeraftryk, når installationen er færdig.

Ultra tynd

Whitestone Dome er primært kendt for sine hærdet glas skærm beskyttere. Men selskabet tilbyder også en fem-pack af EPU film skærm beskyttere. Disse er designet til at være selv-healing, og sættet indeholder tre film skærm beskyttere, en installationsvejledning og to hærdet glas beskyttere for din bageste kamera bump.

Beskyt dine øjne

Staring på din telefon i timevis isnt den største for sundheden for dine øjne. Mens nogle software tweaks kan hjælpe lindre den blå-lys emission, den GlassFusion VisionGuard + fra ZAGG giver en lille smule ekstra hjælp. Theres en dedikeret lag på skærmbeskytter designet til at blokere det blå lys fra at ramme dine øjne, der vil lindre eventuelle bekymringer øjnene.

Perfect kompatibilitet

Med Mowei 3D Curved hærdet glas Screen Protector, youll behov for at være parat til at tage lidt tid for installationen. Tre skærm beskyttere er inkluderet, men det indebærer også at bruge en UV-lys med installationen bakke. Denne installation proces sker for at sikre kompatibilitet med ultralyd fingeraftryksscanner på Galaxy S21 Ultra.

Film beskyttelse

Hærdet glas skærm beskyttere kan være bedre for beskyttelse, men de Arent alles kop te. ESR Liquid Skin tilbyder skærm beskyttelse ved hjælp af en polymer film i stedet for glas. ESR omfatter tre skærm beskyttere i kassen, sammen med en installation kit.

Keep it privat

Hvis du ønsker en hærdet glas skærmbeskytter men ønsker at holde indholdet af din telefon til dig selv, så youll ønsker den Omnifense Matte Privacy Screen Protector. Den skærmbeskytter er lavet af et blødt filmmateriale og sport en mat finish til bekæmpelse fingeraftryk viser op på skærmen. Det understøtter også den ultrasoniske fingeraftryksscanner, så du plejer have nogen problemer på den front.

Bare kameraet

Uanset om det er fordi du er fint med at bruge den forudinstallerede skærmbeskytter eller af en anden grund, nogle folk bare ønsker at beskytte kameraet modulet. Heldigvis Ferilinso er du dækket med denne fire-pack af hærdet glas beskyttere for den bageste kamera modulet.

Vigtig

Samsung Galaxy S21 Ultra Indien gennemgang

Samsung Galaxy S21 Ultra Indien gennemgang

R. Foods Offering Sort Samsung Galaxy s21 ultra 5g, Memory Size 256GB i Kapurthala, Punjab. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23844621591

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Samsung Galaxy S21 5G SMG991U 128GB Phantom Violet Unlocked til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Genstart i fejlsikret tilstand Samsung Galaxy S III

Genstart i fejlsikret tilstand Samsung Galaxy S III

Hvordan til at ende på Samsung Galaxy S6 fejlsikret tilstand at gøre dette, skal du gøre følgende

Windsor Opbevares ved Mall St. Matthews Windsor

Windsor Opbevares ved Mall St. Matthews Windsor

Book nu på 48 restauranter i nærheden af ​​Mall St. Matthews Shopping Center på OpenTable. Udforsk anmeldelser, fotos menuer og finde det perfekte sted til enhver lejlighed.

Samsung Galaxy S21 5G SMG991U 128GB Phantom Grey tmobile til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 5G SMG991U 128GB Phantom Grey tmobile til salg online eBay

Bestil Galaxy S10 Plus fra Sprint i dag. Funktionerne omfatter en allday batteri, prograde kamera, Ultrasonic Fingerprint ID og Wireless PowerShare, Opgrader til den næste generation af Galaxy

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Kontroller hurtigt den nuværende og gennemsnitlige pris på ny og brugt Sam G986U 128G BK XSGL på eBay. Omfatter solgte fortegnelser. Opdateret 09152021.

Køb Samsung Galaxy Tab En 10. WiFi Tablet 10. inches, RAM 2 GB, ROM 32GB, Sort online til lave priser i Indien Amazon. n

Køb Samsung Galaxy Tab En 10. WiFi Tablet 10. inches, RAM 2 GB, ROM 32GB, Sort online til lave priser i Indien Amazon. n

Samsung afslørede sin nyeste mellemtone Android-tablet, Tab Galaxy A8, onsdag, med en anstændig opgradering i forhold til forgængeren.

Los MEJORES MVILES de este AO 2021 Ofertas

Los MEJORES MVILES de este AO 2021 Ofertas

Siguiendo la lnea que Apple Inici hace aos, Samsung lleva al mercado su Gama medier Alta, representada, da este caso por el A9, da una caja sencilla, con la imagen del mvil y sus cuatro cmaras en el frontal, adems del nombre da una Cuarta tinta Plata. Si le damos la Vuelta a esa caja blanca, sencilla, encontramos

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.