Screenshot i LG Stylo 6

Sådan Connect Screen Miriror LG Stylo 6 til TV TechyLoud

En væsentlig funktionalitet i dag i en mobiltelefon eller en tablet, er muligheden for at tage skærmbilleder, det vil sige at optage i et billede, hvad der vises på skærmen på det præcise øjeblik på din LG Stylo 6.

Tværtimod, hvis du vil optage en video af hvad der vises på skærmen på din LG Stylo 6, for eksempel for at optage en video opkald, en historie eller en webside eller et stykke af en internet-video, kan du følge den næste øvelse: skærm Optag fra LG Stylo 6

Hvad tænkte du på denne vejledning? Tag et kig på resten af ​​ hjælpeprogrammer at du kan lære om LG Stylo 6 for at få mest muligt ud af det, såsom hvordan du optager en video fra skærmen, oprette e-mail, skal du finde en Stylo 6 tabt eller stjålet, skal du nulstille Stylo 6, Slet Google-konto fra LG Stylo 6, installere WhatsApp, få IMEI-koden fra LG Stylo 6, hvordan man kan foretage videoopkald i LG Stylo 6 bruger WhatsApp, Skype, zoom eller et andet program, og andre ofte stillede spørgsmål.

Der er tidspunkter, hvor du virkelig brug for at dele nyheder på din Android-enheder skærm. Thats når Android screenshots komme i handy. Screenshots er fangst af hvad der i øjeblikket vises på skærmen, gemmes som et billede. I dette indlæg, vil vi vise dig, hvordan at tage et skærmbillede på Android-enheder. Vi har inkluderet flere metoder, og nogle kræver lidt at ingen indsats.

Sådan skal du tage screenshots på Android:

Optagelse af en screenshot normalt indebærer at trykke to knapper på din Android-enhed; normalt ned for lydstyrken og power knapper. På ældre enheder, kan det være nødvendigt at bruge homeâ + afbryderknappen combo. Alternativt kan du trykke på og holde den nede i et par sekunder; Vælg Screenshot fra de få muligheder, der vises.

Når der trykkes på den højre knap combo, vil dine enheder skærm blinke, normalt ledsaget af et kamera lukker lyd. Nogle gange, en pop op-meddelelse eller underretning advarsel vises, tyder at skærmbilledet er blevet gjort.

Disse grundlæggende metoder bør være alt hvad du behøver for de fleste Android-enheder. Dog kan der være nogle undtagelser. Android fabrikanter af udstyr omfatter ofte ekstra og unikke måder at tage Android screenshots. For eksempel kan du tage et skærmbillede på Galaxy Note-serien ved hjælp af S Pen. Andre producenter har valgt at erstatte standard metoden helt og til at bruge deres egen i stedet.

hvordan man kan tage screenshots på Android: Samsung-enheder

Som nævnt, har nogle fabrikanter og udstyr besluttede at gå rogue og introducere deres egne metoder til at tage skærmbilleder på Android. I nogle tilfælde kan disse alternativer bruges som supplement til de tre vigtigste metoder diskuteret ovenfor. I andre tilfælde, de erstatter standard Android muligheder helt. Youll finde de fleste eksempler nedenfor.

Smartphones med Bixby digital assistent

Hvis du ejer en nyere Samsung Galaxy flagskib telefon, såsom Galaxy S21Â eller Galaxy Note 20, har du Bixby Digital Assistant forudinstalleret. Det kan bruges til at tage et skærmbillede med en stemmekommando. Alt du skal gøre er at gå til skærmen, hvor du ønsker at tage screenshot og, hvis du har det konfigureret korrekt, blot sige, Hey Bixby. Når assistenten begynder at arbejde, siger tage et skærmbillede, og det vil gøre det. Du kan se den gemte skudt i dine telefoner Galleri app.

Hvis du ikke har din Samsung telefon konfigureret til at genkende de Hey Bixby vise ord, bare trykke på og holde den dedikerede Bixby knap på siden af ​​telefonen, og så sige, tage et billede for at afslutte processen.

S pen

På nogle Samsung telefoner, er der endnu en måde at tage et skærmbillede. Gå til Indstillinger, og derefter trykke på Avancerede funktioner. Rul ned for at se en Palm Swipe for at fange indstilling og skifte den på. For at tage et skærmbillede, skal du blot placere din hånd lodret på enten højre eller venstre kant af skærmen smartphone, og derefter knalde på displayet. Skærmen skal blinke, og du vil se en meddelelse om, at et screenshot er taget.

Hvad sker der, når du blokerer en række Samsung

Smart capture

Når Samsung besluttet, hvordan man kan tage screenshots på Android, er det virkelig gik alle ud! Smart Capture giver dig mulighed for at få fat i en hel webside snarere end blot hvad der på din skærm. Tag en regelmæssig skærmbillede på en af ​​ førnævnte teknikker, vælg Rul opsamling, og fortsætte med at trykke på den for at rulle ned på siden. Dette sting effektivt sammen flere billeder.

Smart vælge

Hvordan at forstørre skriftstørrelsen i LG Stylo 6? Sådan ændrer skriftstørrelsen i LG Stylo 6? Sådan ændres Typografi i LG Stylo 6? Sådan opdaterer skrifttype i LG Stylo 6? Hvordan at vælge en anden skriftstørrelse i LG Stylo 6? Sådan Set Up skrifttype i LG Stylo 6? Sådan ændres typografi i LG Stylo 6? Sådan ændres skrifttype i LG Stylo 6?

Er størrelsen på skrifttypen vises på din LG Stylo 6 smartphone er ikke behageligt for dig? Har du lyst til at forstørre / formindske skriftstørrelsen i din telefon? Måske er du bare træt af nuværende skrifttype? Lets lære at ændre skriftstørrelsen på din enhed og føler comfy, mens du bruger LG hver dag. Se præsenterede video instruktion og følg vores skridt til at gøre din telefon mere matchet og rare at have for dig.

Hvordan kan jeg låse mit SIM-kortet på lg stylo?

Sådan kontrolleres app tilladelser i LG Stylo 6? Sådan redigere app tilladelser i LG Stylo 6? Sådan deaktiveres app tilladelser i LG Stylo 6? Sådan fjerner app tilladelser i LG Stylo 6? Sådan deaktivere app placering tracking i LG Stylo 6? Hvordan til at give app tilladelse i LG Stylo 6? Sådan ændrer ansøgning tilladelser LG Stylo 6? Sådan fjerner app placering tilladelse i LG Stylo 6? Hvordan til at give placering app tilladelse i LG Stylo 6? Sådan ændrer GPS tilladelser LG Stylo 6?

Er du bange for udvalgte rettigheder tildelt på apps? Nogle gange spørger disse apps os om nødvendige tilladelser, og vi accepterede nogle gange det, fordi vi ikke læste eller bare ved en misseklik, hvis du vil administrere tilladelserne til applikationerne på din telefon, forblive hos os! Vi vil vise dig, hvordan du kontrollerer enhver applikation spore vores placering eller beskeder osv .. Lets følge vores guide og deaktivere eller tilskud tilladelser på enhver app nemt i din LG Stylo 6.

Hvordan laver google backup på lg stylo?

Sådan sikkerhedskopieres data i LG Stylo 6? Sådan bruger Google backup i LG Stylo 6? Sådan aktiverer Google Backup i LG Stylo 6? Sådan aktiveres Google Backup i LG Stylo 6? Hvordan at tilføje backup konto i LG Stylo 6?

Hvis du gerne vil lære, hvordan du aktiverer & oprette Backup tildelt Google-konto og derefter bo hos os! For at undgå mistede alle dine gemte data ved et uheld i LG Stylo 6, kan du forsikre det med at lade sikkerhedskopi af data. Du kan også sikkerhedskopiere indhold, data og indstillinger fra din telefon til din Google-konto. Du kan bringe tilbage din sikkerhedskopierede information til standard eller til en anden LG telefon.

For et par år siden, næsten alle Android-smartphones var udstyret med aftagelige sager. Når der var en systemfejl, kan enheden ejere udføre en hurtig genstart ved at fjerne batteriet i et par sekunder. I dag er det umuligt at løse lignende problemer i sådan en drastisk måde, som udformningen af ​​enhederne ikke vil give mulighed for direkte adgang til batteriet. Det plejer være svært at finde ud af at genstarte LG Stylo 6, hvis det fryser, som udviklerne af de populære OS har givet flere måder at fastsættelse problemet.

Hvis enheden holder op med at reagere på de sædvanlige handlinger, så skyldes sandsynligvis software fejl. Uden at bruge særligt udstyr, er det umuligt at finde ud af, hvad der forårsagede den fryse-up. Men følgende faktorer er oftest årsag:

genstart lg stylo via knapper

Android giver mulighed for at udføre en nødsituation tvungen genstart, som kører på samme måde på næsten alle eksisterende smartphones. Muligheden kan aktiveres ved hjælp af følgende hurtigtastkombinationen:

Yderligere løsninger

Tingene er langt mere alvorligt, når din foretrukne enhed ikke fuldt ud reagere på at trykke på afbryderknappen. Der er ikke noget alle formål anbefaling til et sådant tilfælde. Repræsentanter for fabrikanter og servicecentre rådgive forsøger en af ​​følgende måder at genoprette en hang-up telefon:

Hvis du formår at bringe enheden tilbage på, anbefales det at manuelt at kontrollere listen over nyligt installeret software og slette tvivlsom elementer. Det er også værd at lancere en on-board antivirus og følge anbefalingerne fra OS. Hvis fryser er konstante, kan du prøve at gendanne enheden til fabriksindstillingerne eller kontakter et servicecenter.

Startproblemer

Den næste metode er relevant for, når din smartphone låser fast, når tændt. Dette spørgsmål manifester selv i form af en belastning skærm, der ikke forsvinde for længe. Normalt kan apparatet være slukket ved blot at holde den tilsvarende knap. Problemet kan løses på følgende måde:

Så hvis telefonen fryser på pauseskærmen når den er tændt, og derefter genoprette til fabriksindstillingerne kan hjælpe med at løse problemet. Du kan gøre dette ved at følge vejledningen for adgang Recovery nævnt ovenfor, dog bør du vælge Tør data / factory reset fra menuen. Da genopretningsmenuen kan afvige fra en producent til en anden, kan den være skjult bag sletningsdataene eller avancerede sletningsmuligheder. Efter et par minutter tænder enheden og beder dig om at konfigurere systemet, hvilke brugere normalt udfører efter køb. Hvis sådanne drastiske metoder ikke virker, er den eneste vej ud at besøge et servicecenter.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg taler nu om kameraet på LG Stylo 6, du får se en Triple-Camera Setup på bagsiden, hovedkameraet på LG Stylo 6 er 13 megapixel med et 5-megapixel ultrawide kamera, derefter 5 -Megapixel dybdeføler til bokeh skud.

Hurtige specs af LG Stylo

I dag kommer alle Android-telefoner med Google Assistant Service, du kan tage screenshots med en simpel talekommando. Ok Google, tag et screenshot, hvorefter skærmbilledet af det, der vil være på din skærm, bliver fanget. Du kan også tilføje kommandoer sammen og sige OK Google, tag et screenshot og del den på Facebook, Twitter.

Metode # â € "Sådan tager du et screenshot på LG Stylo ved hjælp af applikation

â € ¢ Del et screenshot: Vælg aktiekonet, og følg derefter de vejledninger, der skal deles. € ¢ Rediger et screenshot: Vælg ikonet Rediger, og rediger derefter skærmbillede som ønsket. € ¢ Slet et screenshot: Vælg ikonet Slet.

Vigtig

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Jeg kan se, at mange af jer har problemet med ikke at komme af med din voicemail-meddelelser. Jeg har det modsatte problem. En eller anden måde min telefonsvarer

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

En af Æbler bedst Kontinuitet funktioner er Øjeblikkelig Hotspot, som giver en Mac til at oprette forbindelse til en iPhones cellulære internettet uden en adgangskode.

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Lær at bruge programmet Find min app til at dele din placering med venner og familiemedlemmer. Du caneven oprette locationbased meddelelser, så du ved, hvis nogen efterlod en placering eller bare kom hjem.

Apple iPhone vend facetime på off

Apple iPhone vend facetime på off

Under et facetimeopkald på iPhone kan du dele din skærm med andre på opkaldet.

Sådan deler din Macs skærm med en anden Mac

Sådan deler din Macs skærm med en anden Mac

Vil du vide, hvordan du kan dele skærmen FaceTime med andre på en ordentlig måde, så følg dette trin for trin guide, og du er god til at gå.

Sådan deler skærm på FaceTime TechStory

Sådan deler skærm på FaceTime TechStory

Ønsker du at vide, hvordan man skærm andel på FaceTime Så er du på rette sted. Her er en praktisk guide til hvordan du skærmen andel på FaceTime.

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung S10 Network Unlock Koder service Alle Carrier Understøttet. Samsung S10 G973U ATT oplåsningskoder. Samsung G973F Carrier Frigørelse. 100 Pengene garanti

Apple iPhone 11 Pro fabriksnulstille Hard Reset Sådan Reset

Apple iPhone 11 Pro fabriksnulstille Hard Reset Sådan Reset

Hvis du ønsker at nulstille din Apple iPhone 11 Pro Max smartphone, og følg derefter nedenstående trin. Hvor vi har delt 2 metoder til fabrikken reset

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.