Second Spore Operator får at sælge iPhone

Ny iPhone 12 og iPhone 12 pro ejere i Singapore samler deres telefoner med Telco FanFare

Må jeg vide for dem, der for nylig har tilmeldt sig online til iPhone 12 eller 12 Pro på CIS XO78-planen, var tilmeldingslinket / webstedet det samme som normalt ESHOP-websted? Eller fik du et link til CIS-specifikt tilmelding? I normale dage kan CIS-tilmeldingsstedet kun få adgang, når du letter din Office-e-mail-adresse, og systemet vil slippe et link til din arbejds-email for at få adgang til CIS-webstedet. Jeg ønsker at vide, om denne samme proces gælder, når lanceringen af ​​iPhone 12 pro max tidligt næste måned. Tak!

Beklager, men det samme som sidste gang betyder, at jeg skal indtaste min Office-e-mail til Singtel-webstedet og bede det om at sende mig CIS-link til min Office-e-mail for at få adgang til CIS-webstedet for at købe iPhone 12 Pro Max, korrekt ?

Der vil være et afsnit, når forudbestilling skal indtaste i CIS-emailen. Og derfra skal du indtaste i OTP sendt til din virksomheds e-mail for at fortsætte, og så vil den hente CIS-planerne.

torsdag, september

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Red Camp Singtel lancerede sin iPhone 12 salg på en eksklusiv showcase over på den 5G NowUnboxed pop-up butik, uddanne nye iPhone 12 ejere på de mulige brugssager af 5G-forbindelse med deres enheder. Kunder blev behandlet til Demonstrationer af Virtual Reality, Augmented Reality og Gaming Scenarier.

IPhone 12-enhederne er straks kompatible med vores lokale 5G-netværk ved køb. Singtels prøve 5G-netværk bruger 3. GHz og 2.100MHz frekvenser, og Telco-hastighedstestene afspejlede 5G-gennemstrømning med de nyeste Apple-enheder.

"Vi har set meget sund efterspørgsel efter den nye iPhone line-up med en model, der sælger ud på kun 16 minutter. Hidtil har ca. 70 procent af kunder foretrukket at købe deres nye iPhone online for at undgå folkemængder midt i pandemien , "Â sagde Gan Siok Hoon, administrerende direktør for Sales & Mobile Marketing, Consumer Singapore, Singtel.

For Starhub, alle Mobile + og Biz + -abonnenter indskrives automatisk i deres 5G-forsøg uden ekstra beregning. Dette omfatter de nye ejere af iPhone 12 og iPhone 12 Pro, der sidder på StarHub-netværket.

Ud over de leverede enheder forberedte Starhub en intim møde-og-hilsen video, hvor StarHub's chef for Enterprise Business Group Charlie Chan og Vice President for Mobile Marketing Donovan Kik, udtrykte deres tak for de mange års støtte. Brugere, der modtog iPhone 12 og iPhone 12 Pro, kan se videoen ved at scanne en QR-kode, der fulgte med deres køb.

På tværs af Singapore blev stemningen på Apple-butikkerne afdæmpet på grund af de ekstra forholdsregler taget midt i den igangværende pandemi. Antallet af besøgende på et hvilket som helst tidspunkt på hver af de tre butikker er begrænset, da de genåbnede tilbage i juni - temperaturkontrol, sociale distancering og ansigtsbeklædning er obligatoriske for at sikre, at kunder og medarbejdere forbliver sikre.

Bare sidste måned introducerede Apple iPhone 12 i 4 modeller: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 PRO og iPhone 12 Pro Max. IPhone frigives i to bølger, den første bølge til iPhone 12 og iPhone 12 Pro og den anden bølge bestående af iPhone 12 mini og 12 pro max. Den billigste iPhone 12 mini starter på $ 1.149, hvilket er dyrere i forhold til iPhone 11, der starter fra $ 1.080 sidste år.

De forskellige telekomsvirksomheder har introduceret deres egne subsidier og rabatter til iPhone 12-serien. I denne artikel vil vi opdage, hvilket Telco Company giver de bedste subsidier for iPhone 12-serien.

Singtel iPhone PRO12 Tilgængelighed og diskussioner Ingen SalestradesFlip

# planer med enhedens kontrakter fra de tre store teleselskab virksomheder

Med den første bølge af iPhone 12 udgivelser gjort, ser vi frem til den anden bølge af iPhone 12 udgivelser: Mini og Pro Max. Vi vil bruge iPhone 12 Pro Max til sammenligning, som kan forudbestilles startende fra den 6. november kl 09:00.

I kategorien entry-level planer, StarHub tilbyder den mest tilskud til de indledende omkostningerne af iPhone 12 Pro Max. Du kan også stå for at modtage salgsfremmende rabatter fra de forskellige teleselskaber, såsom SingTels $ 50 rabat er inkluderet på den upfront omkostninger af alle telefonens variationer.

Den upfront omkostninger af iPhones 12 Pro Max er meget lavere, når du får højere niveau planer. Du kan få iPhone 12 Pro Max for så lidt som $ 160 når du tilmelder dig med M1. Selvfølgelig, trade-off er, at de månedlige planer er også langt dyrere â € ” beløber til over $ 5.600 for M1s LTE planen.

# sim-eneste plan vs store Telco virksomheder

Sim-only planer har været et populært valg for forbrugere, der er på udkig efter en plan med billigere priser. Inden vi ser på Sim-kun planer, er det vigtigt at bemærke, at disse planer ikke er aktiveret med 5G øjeblikket. Til denne sammenligning, vil vi bruge de tre mest populære Sim-only udbydere: Giga, cirkler. IFE, og TPG.

Fra de tre muligheder, cirkler. IFE er det eneste firma til at give en mulighed for $ 0 upfront omkostninger for sine kunder. Når du vælger denne mulighed, vil prisen for telefonen være spredt over et 24 måneders periode ved betaling med POSB eller OCBC kreditkort.

Med hensyn til billigste samlede omkostninger over 24 måneder, TPG tilbyder den billigste pris, med et månedligt abonnement på $ 10. Dette er en bedre aftale end selv hvis du fik en 24-måneders kontrakt på den billigste plan. Dog vil du nødt til at betale de fulde omkostninger ved telefonen forhånd eller kigge efter alternative afbetaling muligheder.

Billigste større telco plan vs sim-eneste plan

Mens disse to planer giver dig mulighed for at tilbringe den mindste mængde penge over 24 måneder, de tilbyder lidt at ingen tilskud på den upfront omkostninger af telefonen. Du skal enten gøre den fulde betaling af upfront omkostninger eller udnytte Apple afdragsordninger med en af ​​de understøttede banker.

# ekstra privilegier fra forskellige Telco virksomheder

På toppen af ​​ tilskud fra forskellige Telco virksomheder, der er stillet til rådighed for alle kunder, hver teleselskab selskab giver forskellige former for særlig privilegier for sine kunder, i henhold til deres status.

Hvis du bruger en Citibank kort til at betale for din telefon, M1 giver et maksimum på $ 120 rabat upfront omkostninger af telefonen, der gælder for recontract, nye kunder og kunder, der skifter fra andre Telco virksomheder. De $ 50 rabat fra SingTel er allerede inkluderet i den upfront omkostninger af telefonen. Hvis du opgraderer fra basen XO planen til et højere niveau XO plan, vil du være berettiget til en ekstra $ 100 rabat på prisen på telefonen.

Hvis du har til hensigt at tilmelde dig en ny linje eller overføre dit nummer til StarHub eller M1, vil du være berettiget til en $ 200 rabat på den upfront omkostninger af telefonerne. Ved at anvende alle de rabatter, som M1, den upfront omkostninger af iPhone 12 Pro Max fra M1 kan modtage en reduktion på $ 320 maksimum.

Konklusion: m giver den mest tilskud med visse forbehold

I vores sammenligning, vi sammenlignede billigste plan fra de tre store teleselskab selskaber med den billigste Sim-Only planen. Mens du kan få iPhone 12 Pro Max til en billigere pris over 24 måneder med TPG Sim-Only plan, ville du være forpligtet til at betale den fulde upfront omkostninger af telefonen, medmindre du drage fordel af eventuelle afdragsordninger. Det er vigtigt at huske på, at mens disse to planer er billigst, de ikke kommer med 5G på standard. I M1s tilfælde, ville du nødt til at købe 5G booster packs, som starter fra $ 15.

Mens der er billige mobiltelefon tilbud til iPhone 12 derude, er det værd at overveje, hvis 5G er en nødvendighed for dig. Efter alt, kan nogle finde det berettiget til at betale ekstra for at drage fordel af de hurtigste internet hastigheder på deres nye telefoner.

Et andet skridt

Dens midten af ​​2022, og tech entusiaster rundt om i verden vide, at midler: dens næsten tid for frigivelse af de nyeste og bedste smartphones fra Apple, Inc. Lige siden Apple sprunget iPhone 9 og gik lige til iPhone X, dens fået lidt mere vanskeligt at forudsige navnet på den næste generation af iPhones, men i år ser det ud til tech-gigant vil lancere den nye iPhone 12.

Bedste pris for iPhone uden kontrakt i Singapore

Selvom iPhone 12 bliver tilbudt til de samme præmiepriser, kommer vi til at forvente fra Apple, den nye iPhone 12 mini er et forfriskende, mere overkommeligt alternativ til Companys flagskibslinje af smartphones. Iphone 12 mini er mindre, så det koster mindre at lave, og er derfor tilgængelig for billigere end standard varianten. Plus sammenlignet med konkurrentflasker, iPhone 12 og dens varianter er blandt de mest overkommelige flagskibe, især i forhold til $ 1000 + Samsung Galaxy S-serien Ultra-telefoner.

Singtel kampagner: S $ off telefoner,% off & mere!

* Ubegrænsede opkald er dækket på 10.000 lokale minutter, ubegrænset SMS / MMS er afkortet på 10.000. Overskydende afgifter gælder Derefter . For at sikre, at nogle brugers aktiviteter ikke forringer kundernes evne til at få adgang til pålidelige tjenester, er denne service betinget af en retfærdig brug af kunder.

Singtel Dash Promotions

Apple afslørede iPhone 13 sammen med en opgraderet iPad, en fornyet iPad mini og en opdatering til Apple Watch. Blandt andre opdateringer har de nye iPhones en A15 bionisk processor, længere batterilevetid og et forbedret kamera designet til filmvideoer.

Preorers for iPhone 13 vil være tilgængelig fra september 17, og enheden vil blive officielt udgivet den 24. september. Selvom Apple-kunder nu har flere nye telefoner at vælge imellem, har besøgende til Apples online-butik ikke længere mulighed for at Køb Vælg modeller fra sidste år.

Afbrudt Apple iPhone modeller

Efter iPhone 13 lanceringshændelse fjernede Apple iPhone 12 PRO, iPhone 12 Pro Max, og iPhone XR fra sin online butik. Disse modeller deltager i iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8, og iPhone 8 Plus, som alle blev afbrudt sidste år.

iPhone-modeller, der aktuelt er tilgængelige for køb

For eksempel starter iPhone SE på $ 400, og iPhone 11 starter på $ 500. Kunder, der køber en iPhone 11 fra bedste køb med en ny Verizon-konto eller en linjeaktivering, kan endda snag enheden til en aftalepris på $ 150.

Reece Rogers er en streaming fyr til Insider Anmeldelser Team. De har skrevet til Wired, Daily Beast, Los Angeles Review af bøger og andre steder. Efter graduering Fra College var de en smartphone reparationstekniker til en kort stint og udført lodning magi på alt for mange iPhones. Se nedenfor for nogle af deres arbejde. Tjen mere om, hvordan vores team af eksperter tests og vurderer produkter på insider her.

Vigtig

Sådan bruger Google Kalender til at få tingene gjort 31 egenskaber indstillinger

Sådan bruger Google Kalender til at få tingene gjort 31 egenskaber indstillinger

Tableau kan hjælpe nogen se og forstå deres data. Tilslut til næsten enhver database, træk og slip for at oprette visualiseringer, og dele med et klik.

15 Nyttige Slack Tips du bør vide 2020 Hongkiat

15 Nyttige Slack Tips du bør vide 2020 Hongkiat

Find lette svar på svære spørgsmål

10 tips til at designe Slack apps

10 tips til at designe Slack apps

Når det kommer til online chikane beskyttelse, er Slack slacking off.

Officiel Gazette af Det Forenede Staters Patent Office

Officiel Gazette af Det Forenede Staters Patent Office

Tilgængelig plads til tableau dashboards kan begrænses på mobile enheder og blogs, så det ville ikke være rart at have et sammenklappeligt område for alle de hurtige filtre, legender, forklarer og links dette indlæg vil gå gennem, hvordan man viser og skjul et dashboard menuområde uden at skrive nogen kode.

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Sådan Format Meddelelser på Slack

Sådan Format Meddelelser på Slack

Jeg så et andet sted at Airtablelimited markdown er tilgængelig for Automatisering muligvis kun for e-mails ikke klare, men jeg kan ikke synes at få markdown til arbejde for Slack besked automatiseringer. højttaler Account

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

Er Sling TV rigtige for dig Vores saglig gennemgang fortæller dig prisen på sine pakker, kanalerne, den tilbyder, og hvordan det skal sammenlignes med andre streaming-tjenester.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sling TV, TV Streaming Service, der tilbyder mere end 40 kabel og broadcastkanaler til streaming, lanceret en Black Friday Sale, hvor seerne kan købe en måned og få deres anden gratis. Tilmeld dig SLINGS Black Friday Streaming Deal her.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.