Smart Keyboard Folio til iPad Pro 11inch 3. generation og iPad Air 4th generation US English

Magic Keyboard til iPADPRO 12. tommer 5ThGeneration Kinesisk Zhuyin White

IPad Air 4 er en kraft, der skal regnes med. Drives af Apples nyeste A14 Bionic Chip, det nye minimale bezel design, støtte til Apple Pencil 2 og en USB-C-port, det kan meget godt være den bedste iPad for mange mennesker. Ved du, hvad der ville gøre det endnu bedre? En stor tastatur sag. Vores iPad Air 4 review nævner, at det endelig er magtfuldt nok til at blive brugt som en bærbar computer i nogle situationer. Et tastaturhus giver dig en bedre skriveoplevelse for at skrive e-mails, surfe på internettet eller arbejder på dokumenter. Her er de bedste iPad Air 4 tastaturer.

Vores topplukning: Apple Magic Keyboard til iPad Pro -Inch

Apple-enheder har en tendens til at føle sig lidt magisk, og dette tastaturkasse er ingen undtagelse. Det magiske tastatur er dyrt, men det er det ultimative tastatur taske til iPad Air 4. Den smukke Cantilever Design, saksemekanisme baggrundsbelyst tastatur og trackpad til multi-touch gestures og markørkontrol gør det bedst overordnet plukke.

Det bedste uden en trackpad: Apple Smart Keyboard Folio - Sort

Dette er et fuld størrelse tastatur i en sag, der tilbyder for- og backbeskyttelse til din iPad Air 4, når den ikke er i brug. Du behøver aldrig at oplade dette tastatur, og du skal heller ikke parre det til din iPad Air 4 via Bluetooth. Blot plop det på plads og start med at skrive. Dette er det, jeg kalder et smart tastatur.

Laptop-lignende Sturdyness: Brydge Pro + Wireless Keyboard Wrackpad - Sort

Tastaturet har Bluetooth 5. Forbindelse, og du kan få op til tre måneders batterilevetid på en enkelt afgift. Bemærk, at din iPad ikke er i tilfælde her; Tastaturet har parentes, der holder din iPad pro på plads. Når du ikke bruger iPad, får du forreste beskyttelse mod tastaturet, men ingen tilbagebeskyttelse overhovedet.

Baggrundsbelyst Keyboard: Logitech Folio Touch - Sort

Logitech Folio Touch har et fuldt baggrundsbelyst tastatur, der forbinder via Smart Connector, så ligesom Apples egne produkter, behøver du aldrig at bekymre dig om parring â € "Connect og start med at skrive. Plus, den bageste kickstand giver din iPad Air 40 grader af vinkelkontrol, hvilket betyder, om du skriver, ser en film eller Sketching , kan du finde den perfekte vinkel.

Aftageligt tastatur: Procase iPad Air Keyboard Case med Pencil Holder

Den læder udvendige og hårde plastikkofanger omkring iPad Air 4 Gør Procase iPad Air 4 tastaturet et glimrende tilfælde til at afværge ridser og scuffs. Plus, tastaturet er magnetisk aftagelig, hvilket giver dig mulighed for at oprette, hvor du ønsker eller forlade tastaturet derhjemme, hvis du er pendling .

Fremragende beskyttelse: typecase touch-ipad luft tilfælde - farver varierer

Den TYPECASE Touch iPad Air 4 Sag er en hård clamshell sag og et tastatur med en touchpad. Hængslet roterer 360 grader, så du kan bruge din iPad Pro laptop-stil eller tablet-stil uden at fjerne iPad fra tilfældet. Tastaturet har en række af iOS funktionstaster og 10 baggrundsbelyste farver. Den 2. -inch touchpad gør din iPad Air 4 føler sig mere som en bærbar computer, og det giver dig mulighed for at trykke, rulle, og knalde uden at fjerne hænderne fra tastaturet overhovedet.

Et tastatur tilfælde er en praktisk løsning, der gør brug af din iPad Air 4 mere bærbar-lignende. Hvis du får et tastatur med et pegefelt, kan du komme endnu tættere på de bærbare oplevelse takket være pegefeltet støtte i iPadOS 14. Nu på iPad Air 4, kan du bruge et pegefelt til cursor og multi-gestus kontrol, så et tastatur tilfælde med et indbygget pegefelt er ideel. Selvfølgelig, hvis du surfer på nettet, ser film, og måske udskære nogle e-mails, en billigere tastatur uden alle de klokker og fløjter er alt, du behøver.

Vores vigtigste anbefaling er Apple Magic Keyboard. Vi ved, det er dyrt, men det er virkelig den ultimative iPad tastatur sag. Den cantilever ed design er elegant, og det giver dig dit valg af betragtningsvinkler, og pegefeltet lader dig gøre så mange ting hurtigt, ligesom skift mellem apps og adgang app switcher.

Bedste iPad Air 4 tastaturer 2021

Hvis du vil have noget mere rimeligt prissat, Logitech Folio Touch er en stor mulighed for din iPad Air 4. Dens fuldt baggrundsbelyste tastatur betyder du kan skrive næsten overalt eller ethvert tidspunkt af dagen, og da det også bruger Smart Connector, du aldrig behøver at bekymre sig om en besværlig parring proces.

Brug almindelige tastaturgenveje

Det gør ikke noget, hvis du er på en Smart Folio tastatur eller Magic Tastatur. Enten en af ​​dem har et par tricks, når du trykker på Command-tasten, ligesom på en Mac. Hvis du er en PC slags person, Command-tasten gør det samme som nøglen Kontrol på en almindelig computer.

Sådan bruges magiske tastatur pegefeltet

Der er så mange genveje til at bruge med Magic tastatur, men dont bekymring. Hvis du nogensinde glemmer en genvej, vil bare lang trykke på Kommando og en menu med alle de genveje til rådighed på den pågældende app.

Det helt nye magiske tastatur er en fantastisk følgesvend til iPad Pro. Den er udstyret med den bedste skrive oplevelse nogensinde på iPad et pegefelt, der åbner op for nye måder at arbejde med iPadOS en USB-C-port til passthrough opladning og for- og bagside beskyttelse. The Magic Keyboard er udstyret med en svævende cantilever designe så du kan vedhæfte iPad Pro magnetisk og til glat justere den til den perfekte betragtningsvinkel for dig.

En fantastisk kombination skal være godt beskyttet

Du har plukket ud din foretrukne iPad Air farve, du havea Magic eller smarta tastatur ogen Apple Blyant 2 er klar til at arbejde. En kombination denne smukke bør pakkes op til beskyttelse med noget, der også afspejler din stil. Den Copertina er en hånd crafted USA tilfælde, der er designet til at ombrydes omkring dette computing kraftcenter som en fin bog jakke.

Vi employed Ana arkivering kvalitet linned buckram at ISA holdbar og smuk at røre ved. Når din bedrift dette tilfælde vil du tror, ​​du er faktisk i besiddelse af en bog. ecause du holder en bog! Denne sag er lavet på vores historiske Booka bogbinderi i St. Paul, Minnesota med traditionelle teknikker.

Den Copertina case er ultra let, indeholder en lomme option og en moleskine stil elastisk strop for at holde alt bundet op pæn og sikker. Sagen bruger vores 3M lim ren frigivelse bruges af 10 's tusinder af iPhone og iPad case kunder. Det er forbavsende sikkert og holder alt meget slank og kompakt.

Magic tastaturet er en fantastisk følgesvend til iPadâ PRO 11-tommer og iPada. Det har en utrolig skriveoplevelse, en trackpad, der åbner nye måder at arbejde med iPados, en USBâ € c port til pass-through opladning og for- og bagbeskyttelse. Magic tastaturet har en flydende Cantilever Design, så du kan vedhæfte iPadâ Pro og iPadâ luft magnetisk og for at justere det til den perfekte synsvinkel for dig.

Tidligere på året annoncerede Apple den nyeste version af iPad Pro. Med det kom flere nye funktioner, som f.eks LiDAR og Pro kameraer, men den nye iPad Pro Magic Keyboard overskygget mange af disse funktioner. Tastaturet har en flydende hængsel og en minimalistisk ramme, der ser godt ud på kameraet, og på Apple Store. Men er det virkelig "magisk"?

Sådan får du mest ud af æblet magiske tastatur

Ved foden af ​​Magic Keyboard er en ekstra USB-C-port, der understøtter pass-through opladning. Dette giver dig mulighed for at oplade din iPad Pro gennem Magic Tastatur samtidig tilslutte tilbehør til iPad Pro. Mens det meste begrænset til iPadOS, USB-C-porten er stadig praktisk, selvom du kan kun virkelig overføre data fra appen Filer.

Hvis du flytter til iPad fra en PC eller Mac, er du sandsynligvis erstatte gestus med tastaturgenveje temmelig regelmæssigt. Med Magic Keyboard, kan du erstatte standard iPad gestus med tastaturgenveje, så du kan bruge din iPad uden nogensinde at skulle trykke på skærmen.

For at aktivere denne funktion, skal du åbne Indstillinger app, gå til tilgængelighed, keyboards, og tænd Full Keyboard Access. Du kan aktivere Full Keyboard Access og tap Kommandoer for at se alle de kommandoer, du kan få adgang til. Du kan endda ændre de eksisterende kommandoer ved at gøre dine egne genveje.

I iPadOS 13., Apple tilføjet pegefelt og mus støtte til iPad, som har været på mange menneskers ønskesedler i lang tid. Men ved hjælp af en markør på iPad er ikke helt det samme som på en stationær eller bærbar computer. Markøren er bare en cirkel, du bruger til at svæve over knapper, links og apps, der tager på formen af ​​det, der er under den.

Du kan tilpasse denne markør, der passer til dine præferencer, såsom at ændre hastigheden, dreje hanen-til-klik til eller fra, og dreje to fingre højreklikke til eller fra. Du kan finde disse indstillinger ved at gå til Indstillinger, Generelt og pegefeltet eller pegefelt og mus efter tilslutning af en af ​​disse tilbehør.

Enhver, der har oplevet den MacBook Pro Touch Bar ved bare, hvordan afgørende på Escape-tasten er. Det er nyttigt i en række apps til at fravælge, forlader fuldskærm og vender tilbage til startskærmen.

I afsnittet Modifier nøgler har du mulighed for at ændre et par forskellige nøgler som kommandotasten, optionstasten, kontroltasten og Caps Lock-tasten. Den fysiske knap selv ikke ændres, men du kan ændre, hvad det gør, når du trykker på det, herunder kortlægning af dem til flugtnøglen.

Det magiske tastatur er bare ikke 'Magic' nok

Dette kan komme som et chok til ikke-magiske-tastaturejere, men det magiske tastatur er tungere end iPad Pro selv. Når 12. -in Pad Pro og Magic Keyboard er kombineret, vejer de mere end en MacBook Air og er tykkere også. Så tag ikke på nogen unødvendig vægt. Hvis du vil tilføje flere tilbehør, skal du vælge noget lys.

Det ser ud som om i Apples mål om at gøre det magiske tastatur som laptop-esque som muligt, de forsømt at overveje behovet for en "sag" helt. Det magiske tastatur giver lidt til ingen beskyttelse til iPad Pro, bortset fra at holde skærmen fri for ridser, mens sagen er lukket. Du kan endda se, hvordan det magiske tastatur kan sætte din iPad Pro i højere risiko. Den Uregelmæssig Vægtbalance gør det nemt at toppe over, sende din iPad tumbling til jorden. Selv om bærbare computere også er bærbare, er de bestemt ikke udsat for den samme form for misbrug, som en iPad er, som ikke ser ud til at blive adresseret i Magic Keyboard's design.

Tastaturet beskytter bagsiden af ​​iPad Pro. Men når du vil rejse lys, vil du helt sikkert ikke tage det med dig. Men ved at bruge iPad Pro Naked er heller ikke en mulighed. Det er derfor, at en beskyttende sag er vigtig.

Hvordan vælger du den rigtige iPad Pro beskyttelseskasse

IPad Pro lægger sig til det magiske tastatur ved hjælp af magneter, som let kan svækkes eller gøres ubrugelig med den forkerte beskyttelseskasse. Du skal være i stand til at holde sagen på iPad Pro, selv når du bruger det magiske tastatur. Når du vil rejse lys, kan du løsne iPad Pro med sagen fra det magiske tastatur.

Vigtig

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

Sidste dezember 2021. Få din Casino Max mobil Android. pk eller iOS Link download i dag krav Velkommen tilbud

Grafisk Sport

Grafisk Sport

Hurtig mobil reparation nær Nottingham. Vi specialiserer os i en bred vifte af mobiltelefoner til en omkostningseffektiv pris. Ring til os på 07545 465134 for kvalitet telefon reparationsservice.

Mi Max Mobile Display

Mi Max Mobile Display

Gionee Maks pris i Indien er Rs. 299 som den 20. december 2021. Check Gionee Max Specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Gionee Max online på MySmartPrice.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Pris liste over alle Maxx mobiltelefoner i Indien med specifikationer og funktioner fra forskellige online butikker på 91mobiles. Læs brugeranmeldelser, sammenligne mobilpriser og stille spørgsmål.

Maxx Mobiltelefoner prisliste Indien Smartprix

Maxx Mobiltelefoner prisliste Indien Smartprix

Max Payne, den prisvindende titel er nu tilgængelig for Android mobile enheder.

reddit. about forbudt reddit. om.

reddit. about forbudt reddit. om.

Læs de mest populære maxup historier på Wattpad, verdens største sociale historiefortælling platform.

Samsung forventes at lancere ny Galaxy M-serie smartphone i Indien

Samsung forventes at lancere ny Galaxy M-serie smartphone i Indien

MaxUp Capsule Quetta 03007986990 Kontant ved levering overalt i Pakistan

TITAN GEL

TITAN GEL

Maxup COD MIN er et tilbud i affiliate netværk dr. aske. gel til penisforlængelse Maxup COD MY opført med payoput na USD og pris på landingerne 139 USD

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Find tilbud på Maxup Gel produkter online med Lazada Malaysia gratis forsendelse Laveste Pris Hot Deals

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.