Solved 2021 Fix Google Drive Synkroniserer ikke problemet, hvordan man skal

Adgang til denne side nægtes

Der er en række måder at sikkerhedskopiere din Android-telefon på, men måske er den bedste mulighed for dem alle at sikkerhedskopiere din telefon til Google Drive. , Â Evnen til at sikkerhedskopiere til Google Drive er indbygget i Android, så uanset enhedsproducenten, hvis din telefon er Android, så skal du kunne sikkerhedskopiere til Google Drive.

Nogle af producenterne vælger at oprette deres egen backup løsning som Samsungs Samsung Cloud, og dette er fantastisk, hvis både dine gamle og nye telefoner er Samsungs, men ikke så godt, hvis din nye telefon ikke er en Samsung!

Dette er hvor sikkerhedskopiering til Google Drive kan være en bedre mulighed. , Uanset producent, når du logger ind på din Google-konto på din nye Android-telefon, kan du gendanne indhold, data og indstillinger fra din seneste sikkerhedskopiering.

Den eneste advarsel er, at du ikke kan genoprette en backup fra en Android-telefon, der kører en nyere version af Android til en tidligere version af Android. , Â Men ærligt er det usandsynligt, at hvis du har en ny telefon, vil den nye telefon have en tidligere version af Android installeret på det!

Automatisk backup til Google Drive

Problemet bliver ubemærket, når de tilfældigt kontrollerer Android-indstillinger. Back Up Up Now-knappen under Indstillinger> System> Google> Backup> Back Up til Google Drive er gråtonet og utilgængeligt. Mens den aktive backups liste viser at vente på backup under datakategorier â € â € œâ € app data, opkald historie, foto og videoer osv.

Problemet er almindeligt rapporteret på Samsung Galaxy Note, Motorola, Google Pixel , OnePlus, LG V30, Huawei Mate Pro og nogle andre enheder, der kører enten Android 9. Pie eller Android 10. Android Backup-problemet er muligvis ikke begrænset til bare disse telefoner, som normalt bruger ikke, om deres automatiserede Google Drive Backup-funktion fungerer eller ikke. Således kan problemet have været stort set ubemærket .

Gå videre, løsninger til at løse problemet, som genstart, genstart, fabriks nulstilling eller genindlæsning af Google-konto er alle blevet bevist forgæves. Så nu er din enhed ikke sikkerhedskopieret på Google Drive, mens årsagen til problemet også er ukendt.

Og lige så vigtigt at genoprette Android-data, der allerede er tabt, som du måske har slettet vigtige fotos, videoer, kontakter, tekstbeskeder mv. Fra din telefon ved at vide, at Theres Google Drive Backup at falde tilbage på.

Ã, how to fixe Google Drive Backup brudt problem på Android-telefoner?

Du kan bruge fingeraftryk, mønster, PIN-kode eller ansigtsgenkendelse for at låse op for din telefonskærm eller enhver app. Deaktiver autentificeringslåsen under dine Android-indstillinger, og kontroller derefter, om knappen Google Drive Backup Now er tilgængelig eller ej. Dette er en kortsigtet løsning, da hver gang du vil backup data på Google Drive, skal sikkerhedstelefonlåsen fjernes. Â, alligevel, en midlertidig løsning men værd at prøve i mellemtiden.

Løsning: Brug ADB-kommandoen til at tvinge sikkerhedskopiering af din Android

En anden måde er at bruge ADB kommandolinje, der giver kraft Android backup. ADB OrÃ, ADROIDÃ, DEBUG Bridge er et klientserverprogram, som bruger kommandolinjer, der hjælper din enhed til at kommunikere, mens du tilslutter telefonen til computer, overførsel af filer eller installerer / afinstallerer apps og så videre.

Sådan gendannes Android Data Lost efter Google Drive Backup Now-knappen Greyed Out & viste Venter på Backup?

Automatisk Google Drev Backup stopper på din Android-telefon uden antydede. Ved den tid, du er klar over whammy, mange vigtige billeder, videoer, dokumenter, opkald historie osv, mightve allerede slettet fra den mobile enhed!

Få en Android Recovery software, såsom Stellar Data Recovery til Android. Den software gendanner mistede eller slettede billeder, videoer, opkald historie, kontakter, beskeder, dokumenter, WhatsApp chats & medier, på din Android-telefon. Du kan gendanne data fra enhver Android-telefon, herunder dem fra Samsung, LG, Motorola, Google, Huawei, og OnePlus, der rapporterer Backup problem Google. Softwaren fungerer på nyeste Android-versioner og er et gratis værktøj.

acesso negado àpágina

Et billede siger mere end tusind ord, eller så man siger. Noget så værdifuld bør holdes sikkert og trygt. Kan være en god idé at oprette din mobile enhed for at sikkerhedskopiere alle dine billeder og videoer til et andet sted, bare i tilfælde.

Dont få mig forkert, mobiltelefoner disse dage kommer med betydelige mængder af datalagring. Mere end nok til at holde et par tusinde billeder, hvis det er din vilje til at gøre det. Men mobiltelefoner er alt andet end sikker. Du kunne glemme alt om det og lade det på arbejdet, har det glide fra lommen i løbet af en film screening, forlægge det, mens ude at handle eller få den stjålet i løbet af en aften i byen. Hver eneste af disse muligheder er en alvorlig sikkerhedsrisiko for dit privatliv. Tilføj til det faktum, at disse billeder kan være en af ​​en slags, og at sandsynligheden for du nogensinde se dem igen er nul, og så kan du begynde at forstå betydningen af ​​en backup-processen.

En god måde at beskytte dine billeder fra forsvinder i æteren ville være ved at bakke dem op til Google Drev, eller mere specifikt, Google Fotos. Du kan gøre dette fra din pc samt dine Android- og iOS mobile enheder.

Sikkerhedskopiering af fotos til Google Drev

Uanset hvilken mobil enhed du er bruger, vil du behov for at have appen Google Drev allerede downloadet og installeret på enheden. For pc-versionen, kan du bare besøge webstedet via din browser eller downloade Backup og synkronisering desktop app.

IOS enheder

Google Drev kan bruges som en god måde at sikkerhedskopiere det meste af indholdet på din iOS-enhed. Billeder specifikt vil blive bakket op til Google Fotos. Processen er enkel, men før du begynder sikkerhedskopien:

Android-enheder

En af de nemmeste måder at sikkerhedskopiere dine fotos samt videoer og andre data på én gang, er at bruge Backup og synkronisering desktop app. Følgende krav skal være opfyldt, før du kan begynde at uploade:

Afslutter

Uanset om du opgraderer til en ny enhed eller nulstiller telefonen, er det utroligt nemt at gendanne dine apps og indstillinger. Google sikkerhedskopierer automatisk oplysninger såsom kontakter, kalenderposter, opkaldslister, tekster, vil ikke forstyrres indstillinger, og mere til skyen, så du kan samle op fra hvor du slap. Her er hvordan du kan gendanne dine apps og indstillinger, når du flytter til en ny Android-telefon.

Sådan aktiveres Android backup service

Nu hvor du har aktiveret Android backup service, dine systemindstillinger og app data vil blive automatisk gemt til drev. Når du skifter til en ny telefon, kan du stole på tjenesten for at gendanne dine indstillinger, apps og tilhørende data.

Bemærk: Menuen layout ser måske ikke præcis som ovenfor på din telefon, men en hvilken som helst telefon, der kører Nougat og derover skal have en tilsvarende af Backup og nulstilling. Hvis du er på en Samsung telefon kører One UI, bruge søgefeltet i indstillinger for backup og du skal se denne indstilling.

Sådan gendannes apps og indstillinger på en ny Android-telefon

Gendannelse apps er ligetil, og du vil være i stand til at gøre det i løbet af den indledende konfiguration. Hvis du bruger Google Nu eller Pixel Launcher, dit hjem skærmen baggrund, ikon og layout af grafiske kontroller samt mappestrukturen, er nu gemt i skyen, så du kan gendanne dine indstillinger til en ny telefon og fastholde dit hjem skærm layout.

Hvor kommer alle de app-data bliver lagret? Google bakker op app data til Drive, fordeling 25MB for hver enkelt app. Data, der bruges af backupsystem tæller ikke din lagerplads kvote. Desuden kan udviklere vælge at vælge, hvad app data bliver gemt i skyen, og du kan fravælge tjenesten på noget tidspunkt gennem enhedens indstillinger.

Dit privatliv

Indsamling af oplysninger og sende det ud til en ekstern server betyder det er uden for app sandkasse og afhængige af Google à ¢ â,¬â € samt de mennesker, der gjorde din telefon à ¢ â,¬â € til gøre de rigtige ting. Det er måske ikke altid være tilfældet, da mobilproducenterne har en masse spillerum, når de gør en Android-drevne telefon. Googles tanker om emnet:

Advarsel: Fordi backup transport kan variere fra enhed til enhed, kan Android ikke garantere sikkerheden af ​​dine data, mens du bruger backup. Vær forsigtig med at bruge backup til at gemme følsomme data, såsom brugernavne og adgangskoder.

Google giver masser af dokumentation om, hvordan du bruger backup service, så udviklerne har midlerne til at være forsigtig og gøre det rigtige med følsomme data. Lad ikke dette skræmme dig væk fra at bruge tjenesten, men du behøver at være opmærksom.

Evnen til at gendanne apps og indstillinger er tilgængelig på alle aktuelle telefoner, der kører Android 6. og derover, og selve processen er identiske, uanset producenten. Det betyder ikke noget, hvis du bruger en Samsung, LG, Xiaomi, Nokia, eller Motorola-telefon; du vil se de samme trin, når gendannelse af dine indstillinger og data til din nye telefon.

Disse er de bedste Samsung Galaxy s sager, du kan købe

Hvis du lige har købt dig selv en Samsung Galaxy S21 smartphone, vil du sikkert sørge for, at det er så beskyttet som muligt. Så her er nogle af de bedste Samsung Galaxy S21 tilfælde, som vi har fundet à ¢ â € og de fleste af dem er super-overkommelige!

Den måde, vi dokumenterer vores liv og kommunikerer med hinanden, har ændret sig meget i det sidste årti på grund af udviklingen af ​​smartphone-teknologi. Ikke alene bruger vi vores smartphones til at ringe til hinanden, sende hinanden beskeder, chatte med hinanden i realtid og endda dele videoer. Der er sandsynligvis milliarder af nye billeder, der tages dagligt af mobiltelefonbrugere over hele kloden. Vi holder ikke kun billeder, vi tager med egne telefoner, men billeder vi downloader online eller modtage fra venner og familie.

Disse dage de smartphones vi har er udstyret med højtydende kameraer, der tager gode billeder. Selvfølgelig har vi apps, som vi kan downloade på telefoner for at redigere og manipulere de billeder, vi fanger af os selv, de ting, vi elsker, de steder, vi besøger, øjeblikke vi vil cherish og noget, vi finder smukke , sjovt eller inspirerende. Samsung er kendt for at være en af ​​de bedste Android-enhed fremstiller med den bedste kamerateknologi.

Der er nogle problemer med at bruge din telefon til at dokumentere og gemme alle disse billeder: telefonens hukommelse er meget begrænset. På et tidspunkt skal du sikkerhedskopiere dine fotos eller flytte dem fra din telefon for at frigøre nogle af enhedens hukommelse. Udover at løbe tør for plads skal du overveje, hvor sårbar din enhed er. Tænk på alle de ting, du står op til, og hvordan disse ting kunne introducere vira i din enhed, der kunne tørre alt det liv, fanget og kureret i billeder. At miste dine billeder kan være ødelæggende. Du kan muligvis rekonstruere din kontaktliste, hvis du ved et uheld har mistet den, kan du ikke genskabe de øjeblikke, der er fanget i fotografier, hvis du af en eller anden grund har alle dem slettet fra din telefon.

Sikkerhedskopiering og synkronisering af Samsung Galaxy Billeder med din Google-konto

Den første og vigtigste ting at gøre er at downloade Googles Photos app fra Google Play Store og konfigurere den til din Galaxy-telefon. Denne app hjælper dig med at synkronisere og backup fotos fra din Galaxy-enhed.

Nogle noter: # 1. Ting ikke nødvendigvis forbliver på Google Cloud for al evighed. Hvis du sletter et billede på din telefon, slettes det fra den telefon og alle andre synkroniserede enheder. Det slettede billede vil gå til Google Photos papirkurv, hvor det vil blive permanent slettet efter en 60-dages periode.

Det er klart, at dine billeder ikke vil blive på Google Drive på ubestemt tid , især hvis du beslutter dig for at slette dem fra din telefon, er et stort problem. Du kan miste dem, hvis du ikke gendanner dem fra mappen Google Photos-papirkurven inden for 60 dage. Du kan miste dine fotografier og aldrig kunne hente dem fra hvor som helst.

Du kan undgå fuldstændigt at miste dine fotografier fra skyen og andre enheder ved at bruge Android-Data-Backup & Gendan ToolKit til at gemme dine fotos på din pc for at sikre, at du har lokalt sikkerhedskopierede filer, der ikke vil blive påvirket Selvom du ved et uheld sletter dine fotos fra din enhed og alle andre synkroniserede enheder. Dette værktøjssæt er gratis at downloade, sikkert og nemt at bruge. Det giver dig også ubegrænset plads til at gemme dine billeder.

Sikkerhedskopiering af Samsung Galaxy Billeder til PC med Android Data Backup & Restore Toolkit

Android Data Backup & Restore Toolkit gør det nemt at sikkerhedskopiere fotos på Samsung-enheder. Det er vigtigt at undgå redundans , når du sikkerhedskopierer eller genopretter data, og dette værktøjssæt er ekstremt effektivt at gøre det. Dette værktøjssæt giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere Samsung-fotos til din pc og understøtter visning og gendannelse af fotos fra din enhed uden at bruge for meget data. Ejendom WindownLoad Mac kan se på, hvordan du skal gå om at gøre dette:

Trin 1: Når du kører softwaren på din pc, vises et dashboard med forskellige funktioner. Vælg funktionen Backup & Restore på instrumentbrættet. Brug et USB-kabel til at forbinde dig Samsung Galaxy-enhed til din pc.

Når du har klikket på backup-indstillingen, begynder processen straks. Nu skal du bare vente på, at hele processen er forbi. Afbryd ikke enheden, inden backupprocessen er afsluttet. Brug ikke eller slet alle filer, mens backupprocessen er i gang.

På min Samsung Galaxy S7 med Android 8. Jeg er logget ind på både en Samsung-konto og en Google-konto. Begge disse tilbyder cloud backup og data synkronisering af indstillinger og dokumenter, men jeg er usikker på, som jeg skal bruge, fordi det ikke er klart for mig, hvad der hver især gør præcist.

Vigtig

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Vide alt om Beats Solo HD i Indien. Læs Beats Solo HD specifikationer, funktioner anmeldelser på 91mobiles. om.

Nulstil dine beats onear eller overear hovedtelefoner

Nulstil dine beats onear eller overear hovedtelefoner

Slår skærer ledningen på sine nyeste trådløse hovedtelefoner, men leverer de lyden for at matche deres stil

Beats Solo3 trådløse hovedtelefoner anmeldelse populære Onears

Beats Solo3 trådløse hovedtelefoner anmeldelse populære Onears

Beats Solo3 trådløse hovedtelefoner er blandt de mest populære Bluetooth-hovedtelefoner på markedet. Lad os finde ud af, om de er noget godt

Æbler Beats Solo Pro onear hovedtelefoner har aktiv støjreduktion

Æbler Beats Solo Pro onear hovedtelefoner har aktiv støjreduktion

Gennemse Beats Solo Pro hovedtelefoner understøtter emner på BeatsbyDre. om.

Trådløs hovedtelefoner, øresnegle, og højttalere Beats

Trådløs hovedtelefoner, øresnegle, og højttalere Beats

Beats Solo 3 Trådløse Æbler W1 chip giver Beats Solo 3 hurtig parring og en stjernernes batterilevetid

Beats Studio 2. Wired Outear Headphone Matte Black Amazon. n elektronik.

Beats Studio 2. Wired Outear Headphone Matte Black Amazon. n elektronik.

Reparationsoplysninger til Beats Studio 2. Kablede hovedtelefoner. Oprindeligt udgivet i 2013. Model nummer BT OV STU BLK. Beats Studio 2. Fejlfinding, reparation og service manualer.

Apple Beats Studio 3 hovedtelefoner hovedbånd blå mx402zma

Apple Beats Studio 3 hovedtelefoner hovedbånd blå mx402zma

Beats Studio3 Wireless Blue leverer premium lyd gennem Realtime Audio Calibration, mens du blokerer ekstern støj med ren adaptiv støjreduktion.

Belkin BoostCharge Pro 3in1 gennemgang MagSafe en Apple Watch hurtig oplader AppleInsider

Belkin BoostCharge Pro 3in1 gennemgang MagSafe en Apple Watch hurtig oplader AppleInsider

Belkin gør det igen med en MagSafecompatible trådløs oplader pad, der er let at tage på farten og let tp brug, mens din iPhone afgifter. Det leveres også med en 20watt adapter medfølger, i modsætning til nogle andre MagSafe opladere vi kender til.

Køb Belkin Beskyttelses Film til iPhone 12 Pro Max Antimicrobial Coating, PO0010ZZ, Transparent Online CROMA

Køb Belkin Beskyttelses Film til iPhone 12 Pro Max Antimicrobial Coating, PO0010ZZ, Transparent Online CROMA

Sporting sådanne funktioner som Belkin har leveret varerne igen. Grib et godt køb på en i dag på JB HIFI

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.