Tech specs Samsung Galaxy A32 4G

Samsung A32 5G 128GB4GB Lokal Set

Prisen på Samsung Galaxy A32 i Kenya er KSh37,000. Â Denne smartphone blev annonceret i februar 2022. Den fås i Awesome Sort, Awesome Hvid, Awesome Blå, og Awesome Violet farver. Det har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Enestående Samsung Galaxy et træk

Galaxy A32 har en Super AMOLED skærm måler 6. inches. Denne skærm er ideel til at surfe på internettet, se videoer, og spille spil. Dets opløsning er 1080 x 2400 pixels, har en 20: 9-forhold, og 411 PPI tæthed. Displayet er levende, bedøvelse, og lyse.

Hukommelse & kamera

Samsung Galaxy A32s vigtigste kamera består af fire objektiver. De fire-kamera system består af en 64 MP, f / 1. , Bred hovedlinsen, 8 MP ultrabrede linse, et 5 MP makroobjektiv, og en 5 MP dybde linse. Den ledsages af en LED-blitz. Den LED-blitz giver dig mulighed for at fange fantastiske billeder på steder med svagt lys.

Samsung Galaxy A32 kan optage 4k30fps og 1080p30fps videoer. Den leveres med en 20 MP fremadvendte kamera med en f / 2. blænde. Med denne telefon, kan du altid fange fantastiske selfies med en god mængde af detaljer.

Netværk, konnektivitet & diverse

Samsung Galaxy A32 understøtter 2G bands GSM 850/900/1800/1900, 3G bands HSDPA 850/900/1900/2100 og 4G LTE. Denne telefon blev annonceret i 2022, i februar. Kroppen dimensioner er 158. x 73. x 8. mm. Den forreste område er Corning Gorilla Glass 5 og bagsiden er Gorilla Glass 5. Det er en dobbelt SIM telefon.

NRA 2/5/25/41/66/71/77 LTEÂ 1/2/3/4/5/7/12/13/14/20/25/26/29/30/38/39 / 40/41/48/66/71 WCDMAÂ 1/2/4/5 CDMAÂ 800/850/1900 GSMA 850/900/1800/1900

* Bruger tilgængelig Hukommelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene enhedens funktioner. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

* Egenskaber - Nogle Samsung Sundhed / fitness applikationer og tilhørende software er ikke beregnet til brug i det diagnose af sygdom eller andre forhold, eller i kur, afbødning , behandling eller forebyggelse af sygdom.

I tilfælde af reparation, Enheder uden aftagelige batterier skal bookes med en Samsung autoriseret servicecenter. Du skal selv købe Samsung-brandede batterier fra velrenommeret og godkendte sælgere til at sikre batterierne ikke falske .

* GALAXY Z FOLD3 5G og Z FILP3 5G er bedømt som IPX8. IPX8 er baseret på prøvningsbetingelser for nedsænkning i op til 1. meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand eller pool brug. Ikke støvbestandig.

* Skærmstørrelse: Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. "i den fulde rektangel og 6." tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Tech specs Samsung Galaxy en g

* Skærmstørrelse: Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. "i den fulde rektangel og 6." tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Samsung Galaxy en G specs og pris i Kenya

Samsung Galaxy A32 4G har en 6. -inch touchscreen display. En 2. GHz octa-Core Mediatek Helio G80-processor kører Samsung Galaxy A32 4G. Samsung Galaxy A32 4G har 6GB RAM og 128 GB intern hukommelse kan udvides til 1 TB ved hjælp af et microSD-kort. Samsung Galaxy A32 4G har en 64MP + 8MP + 5MP + 5MP Quad bag kamera og en 20MP front kamera til selfies. Samsung Galaxy A32 4G kører Android 11 og har en 5000 mAh batteri. GET Samsung Galaxy A32 4ga til den bedste pris online Skrivningafdisketteaftrykpået Telefoner & Tablets Nairobi Kenya.

God mellemklasse smartphone

Samsung Galaxy A32 er en god mellemklasse smartphone. Med en quad-kamerasystem, en god processor, og en hele dagen batteri, får du en af ​​de bedste værdi for pengene smartphones på markedet. Samsung Galaxy A32 er den model, der erstatter Samsung Galaxy A31. Lige over det inden for de samme serie i form af specifikationer og Prisen er Samsung Galaxy A52. Hvis du er en fan af Samsung Galaxy A-serie, du bør Geta Samsung Galaxy A32 til en overkommelig pris.

â € ³ tommer AMOLED hz skærm

Samsung Galaxy A32 leveres med en 6. En € ³ tommer Super AMOLED skærm. Med en Super AMOLED skærm, får du ægte levende farver, som de naturligt forekommer i naturen. Displayet leveres også med en 90 Hz opdateringshastighed, der gør hver knalde og ruller hurtigt med nogen forsinkelse mellem handlinger. Displayet leveres også med 800nits af lysstyrke, der gør, at displayet lyst nok til at blive brugt i direkte sollys uden nogen synlighed problemer.

Mediatek Helio g processor

Samsung Galaxy A32 leveres med en octa-Core MediaTek Helio G80-processor, der ure på 2. GHz. Processoren kommer med boostet clock hastigheder, der sikrer alt fungerer godt med ingen problemer. Processoren også boosts AI-kamera ydeevne, der hjælper dig tage fantastiske billeder.

Quad-kameraer

Den 64MP primære kamera er et af de største kameralinser på en smartphone. Jo større en kameralinse er, jo flere pixel De billeder, der er taget med kameraet har. Og da pixel er, hvad gør et foto, jo flere pixel et billede er det bedre ud, det er. Billeder taget af 64MP linse er lyse, ultra-klar, og så detaljeret, at du kan zoome ind på en lille detalje og se det tydeligt.

Det ultrabrede kamera kan du tage ultrabrede fotos. Kameraet leveres med en bredere udsyn sammenlignet med normale linser, som har et smalt synsfelt. Den bredere synsfelt giver dig mulighed for at tage gruppebilleder og naturskønne fotos.

Den makro kamera kan du tage detaljerede nærbilleder af motiver. I stedet for at zoome ind på et emne, kan du medbringe kameraet så tæt som 4 cm på motivet og tage klare nærbilleder uden forvridninger .

Dybden kamera tager flotte portrætter. Kameraet slører ud baggrunden omkring emnet skaber en smuk bokeh effekt, der gør emnet skiller sig ud mere. Med emnet hovedfokus for opmærksomhed, få dig til at tage deres smukke portrætter.

W hurtig opladning mah batteri

Samsung Galaxy A32 leveres med en 5000mAh batteri, der holder hele dagen på en enkelt opladning. Og når du løber tør for strøm, Samsung Galaxy A32 kommer med understøttelse af 15W hurtig opladning, som giver strøm op dit batteri på minutter i stedet for timer.

Samsung Galaxy en G specifikationer:

Galaxy A32 multi-linse kamera system tager billeder til det næste niveau. Gå ultra høj opløsning på 64MP Main Kamera til skarpe, klare billeder i løbet af dagen. Udvid visningsvinklen med ultra bredt kamera. Tilpas fokus med dybdekamera, eller kom tættere på detaljerne med makro kamera.

Ultra bredt kamera, ultra brede øjeblikke

slap igennem tæt med 5MP Macro Kamera og bringe de ultra-fine detaljer i billedet. Den gælder naturlige bokeh effekt til dine billeder, så dit motiv at skille sig ud fra baggrunden.

Tag fokuset på forsiden med dybdekamera

Den 5MP Dybde Kamera kan du justere dybdeskarpheden i dine billeder. Med et simpelt tryk kan du nemt finjustere baggrunden blur bag dit emne for højkvalitets portrætbilleder, der virkelig skiller sig ud.

Front kamera, iøjnefaldende selfies

Posér og tage flotte selfies med Galaxy A32 s 20MP foran kamera. Delight i det klare detaljer, eller sløre baggrunden med bokeh effekt til at vende dine selfies ind selvportrætter.

Awesome skærm, ægte jævn rulning

Samsung Galaxy A32 er en god mellemklasse smartphone. Med en quad-kamerasystem, en god processor, og en hele dagen batteri, får du en af ​​de bedste værdi for pengene smartphones på markedet. Hvis du er en fan af the Samsung Galaxy A-serien, bør du Geta Samsung Galaxy A32 til en overkommelig pris.

Samsung Galaxy A32 leveres med et batteri, der holder hele dagen på en enkelt opladning. Og når du løber tør for strøm, Samsung Galaxy A32 kommer med understøttelse af 15W hurtig opladning, som giver strøm op dit batteri på minutter i stedet for timer.

Othe samsung produkter tilgængelige

Wrap dine hænder rundt om elegante bløde kant design på bedøvelse Galaxy A32. Med den ikoniske kamera design og skinnende finish på bagsiden, denne telefon skiller sig ikke kun ud â €”det sætter en ny standard. Vælg mellem fire iøjnefaldende farver: Awesome Sort, Awesome Hvid, Awesome Blå og Awesome Violet.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

10 Bank Rabatter 12 Måneder afbetaling Køb Samsung mobiltelefoner på Best Pris i Pakistan fra Daraz. k Levering tværs Pakistan

Samsung Galaxy A32 128GB Violet

Samsung Galaxy A32 128GB Violet

Samsung Galaxy A32 5G. Sig goddag til en af ​​de mest overkommelige 5G telefoner på markedet. Og magten til at holde forbindelsen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Klar Galaxy A51 5G sagen Symmetry serien Clear er den klare, slim etui, der giver stil plus beskyttelse OtterBox

Samsung Galaxy A51 5G Pris i Indien den 18. december

Samsung Galaxy A51 5G Pris i Indien den 18. december

Samsung Galaxy A51 5G Pris i Indien laveste er Rs 37,999 den 18. december 2021. Sammenlign Samsung Galaxy A51 5G priser i Indien, Se Samsung Galaxy A51 5G Specifikationer, anmeldelser, tilbud og tilbud og Køb online på tværs af Delhi, Mumbai, Chennai og Hyderabad.

Samsung Galaxy A51 5G Pris i Pakistan Full telefon specifikationer

Samsung Galaxy A51 5G Pris i Pakistan Full telefon specifikationer

Få Samsung Galaxy A51 5G pris i Pakistan Samsung Galaxy A51 5G kamera, specs, funktioner, hukommelse Bruger anmeldelser. Dagens Pris for Samsung Galaxy A51 5G i Pakistan Samsung Galaxy A51 5G i Lahore, Karachi Islamabad med officielle video, billeder og specifikationer Sammenligning på Darsaal. om

Samsung Galaxy A51 5G UW

Samsung Galaxy A51 5G UW

Samsung Galaxy A51 5G Udgivelsesdato er, at den i øjeblikket kommer snart, og skærmens størrelse er 6. INCHES, intern hukommelse er 256GB og 8GB RAM, tagprisen er 24495 Philippine Peso.

Samsung Galaxy A51 5G UW

Samsung Galaxy A51 5G UW

Samsung Galaxy A51 5G, SMA516N, Touch, farve Super AMOLED 1080 x 2340 px 6. 0, LiIon 4500 mAh

Samsung Galaxy A51 128GB 8GB RAM SMA515FDSN Dual Sim FACTORY UNLOCKED 6. eBay

Samsung Galaxy A51 128GB 8GB RAM SMA515FDSN Dual Sim FACTORY UNLOCKED 6. eBay

Køb Samsung A51 8Gb Ram 128GB Hukommelse Dual Sim 4G Hvid online nu på Carrefour UAE. Butik fra et stort udvalg af smartphones, tabletter i slid i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours fantastiske priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Silikone Cover til Galaxy A51 Black Samsung Levant

Silikone Cover til Galaxy A51 Black Samsung Levant

Shop det bedste udvalg af Galaxy A51 Cases og Covers fra alle de bedste mærker, herunder Spigen, OtterBox, UAG og mange flere. Alle fås med samme dag Dispatch

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.