Techstination din destination for gadgets og gear

TMobiles første 5G hotspot er nu tilgængelig

Inseego, en global leder i enhed-til-sky-løsninger 5G og IoT, i en nylig presse mødes, har meddelt, at dets globale kundebase er hastigt voksende med lanceringen af ​​sin helt nye 5G MiFi kaldet M2000 mobil hotspot for Sunrise UPC Schweiz. Den helt nye prisbelønnede MiFi M2000 vil være tilgængelige for kunder på Sunrise UPC 5G netværk, og det vil være at tilbyde robust og hurtig adgang til konnektivitet på farten, hvad enten det er til arbejde eller leg.

Den MiFi M2000 giver høj hastighed, lav latency netværksforbindelser med Wi-Fi til omkring 30 enheder. Ud over 5G, det giver også en fallback til avanceret 4G LTE på tværs af Sunrise UPC landsdækkende netværk. Enheden vil bruge Inseego avancerede antenne design til at levere et stærkt signal, hvilket gør den ideel til brug i byer og fjerntliggende områder, hytter i bjergene og søer og andre steder i landdistrikterne.

Den Inseego 5G MiFi M2000 vil også levere gigabit-plus datahastigheder i sub-6 GHz-båndet. Også, det støtter nye applikationer, der kræver ultralav latency responsivitet i fjerntliggende områder. Det vil gøre det muligt for nye spændende applikationer i turisme, landbrug, sundhed, underholdning og andre industrier.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vores redaktører uafhængigt forskning, test, og anbefale de bedste produkter; du kan læse mere om vores gennemgang proces her. Vi kan modtage provision på køb foretaget fra vores udvalgte links.

Wi-Fi hotspots eller mobile hotspots let og billigt forbinde alle dine enheder. Uanset om du vil linke din telefon, tablet, computer eller en anden enhed, et hotspot forhindrer dræne din telefoner batteri samtidig opretholde en kvalitet internetforbindelse. En mobil hotspot fungerer som et adgangspunkt til internettet, så du kan tilslutte uanset hvor du er, når du vil. Hotspots er relativt små og bærbare i størrelse, hvilket er perfekt til alle på farten. Du har mulighed for at bruge dit hotspot i hjemmet, mens du rejser, eller hvor som helst, der har plettet internet eller ingen internet overhovedet.

Sure, kan du bruge telefonen som et hotspot, men du ville være modtagelige til forstyrrelser ved tilslutning til et trådløst netværk, eller på grund af båndbredde begrænsninger. Dine telefoner data primært bruges til opkald, tekster, e-mail, og forskellige mobile applikationer. Ved at bruge telefonen som et hotspot i tillæg til din typiske dataforbruget, er du dømt til at overbelaste og i sidste ende dræbe dit batteri. Hvis du vil have en stærk forbindelse uden at ofre din telefon, et mobilt hotspot er ideel! Â

Den hotspot-markedet er vokset betydeligt i det forløbne år, alene. For eksempel batterier har længere livslængde , 5G netværk er mere udbredt, download hastigheder er hurtigere, og priserne er rimelige. Vi er skyld taget gætterier ud til dit Wi-Fi-hotspot køb og forsket de bedste af dem til rådighed, der passer til dine ønsker.

Den Skyroam Solis Lite er perfekt til verdens rejsende, på grund af sin let opsætning og ubegrænset data. Enheden giver brugerne mulighed for at modtage 4G LTE mobil Wi-Fi-hastigheder i mere end 135 lande. Den Solis rækkevidde omfatter Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, og Mellemøsten. Mens du hop fra land til land, dont du nødt til at bekymre sig om lokalisering og købe lokale SIM-kort. I stedet for en traditionel SIM-kort, er de Solis baseret på den patenterede vsim teknologi. Ikke alene kan du tage denne hotspot over hele kloden, men enheden kan også tilslutte op til 10 enheder på én gang. Med et imponerende 6,000mAh power bank, Solis giver 16 timers batteritid. Mens du er arbejder ud for den hurtige Wi-Fi, du også kan oplade dine mobile enheder, som enheden omfatter en USB-C-forbindelse.

Fleksibiliteten i netværket er lige så fleksibelt som Solis data planer. Siden Skyroam ikke tilbyde kontrakter, kan brugerne købe data for hver dag, måned eller gigabyte. Planer er til rådighed for USA og for verden, der spænder fra $ 9 / dag til $ 99 / måned. Hvis du foretrækker at købe data fra GIGABYTE, tilbyder SkyROAM en Go Data Plan, som giver brugerne 1 GB data brug pr. Måned til kun $ 6. Mange korrekturlæsere udtrykte, at dataene let forbruges, når flere enheder er tilsluttet, eller når du udfører data-tunge aktiviteter. Heldigvis, hvis du har brug for flere data, kan du købe flere data for kun $ 6. For de fleste luftfartsselskaber, indenlandske eller på anden måde, er $ 6 betydeligt billigere end roamingafgifter.

Hvis du søger at rejse, er Glocalme G4 Pro 4G LTE mobil hotspot den bedste måde at forblive forbundet, hvor du er placeret. Med Glocalmes Cloud SIM-teknologi, er rejsende arent bundet af et bestemt netværk. Specifikt kan hotspot-brugere få adgang til internettet med et lokalt SIM-kort i over 100 lande. Selvom hotspot er kompatibel med ethvert lokalt SIM-kort, inviterer Glocalme rejsende til at bruge sine egne netværk med 1 GB gratis data. Brugere er i stand til at bruge de data hvor som helst enheden har et signal.

På trods af G4S Reach giver hotspot kun 50 Mbps Max uploadhastighed og 150 Mbps downloadhastighed. Mens hastighederne arent de hurtigste tilgængelige, er de nok til at foretage opkald, sende tekster, tjekke e-mails og gennemgå World Wide Web. Udover at forbinde med familie og venner kan brugerne forbinde op til fem enheder på én gang.

G4S indbygget 3,900mAh batteri giver næsten to dages batterilevetid. Når den opkræves, kan hotspoten bruges i Asien, Europa, Nordamerika, Sydamerika, Oceanien og hvor som helst i Afrika. For at undgå at spilde data og shelling af flere penge end nødvendigt, tilbyder Glocalme datapakker med konkurrencedygtige priser. Companys Pay-As-You-Go-planerne eliminerer behovet for at købe lokale SIM-kort. Planer spænder fra $ 36 til $ 99.

Samsung Galaxy S21 Plus

LG Electronics i sidste uge annoncerede sin mobiltelefon Business Division har gennemgået en Reorg, der afhændede udviklingen af ​​lave og midterste smartphones til outsourcing partnere. Virksomheden meddelte også, at det vil eliminere og reshuffle nogle af sine forsknings- og udviklings- og produktionspositioner, da det skifter fokus fra lav- og midterste modeller til premium-håndsæt.

Enhedsinformation

Hvis du leder efter nogle bedste MiFi-enheder muligheder for international rejse, er dette det rigtige indlæg til dig. I denne artikel har vi tilføjet nogle pålidelige og bærbare mobile hotspots for at holde dig forbundet med dine kære overalt i verden. De, der har mindre viden om sådanne gadgets, skal vide, hvad MiFi-enheder er, og hvorfor de bruges?

Hvad er MIFI?

MIFI, også kendt som mobile hotspots eller MiFi Dongles, er bærbare kompakte trådløse enheder, der forbinder mange enheder eller brugere til en enkelt internetforbindelse. Disse er små enheder, der kun indeholder et SIM-kort og en router. Det bruges primært under rejsen, men du kan købe det, hvis du har færre data krav til online-skolen eller andre formål. For indenlandsk høj dataforbrug er et kabelnetværk den bedste lavbudgetmulighed.

MIFI er et mærke, der beskriver en trådløs router, der fungerer som et mobil Wi-Fi-hotspot. INSEEGO CORP i USA, Canada, og Hutchison 3G i Det Forenede Kongerige ejer MIFI-varemærket. Disse enheder giver brugeren et mobilt hotspot i en radius på ca. 10m.

MIFI planer

De enheder, der leveres af mobiloperatører, er forbundet med den pågældende operatør. Så brugerne kan ikke vælge tilbud meget velegnet til deres budget. På den anden side kan du for en ulåst enhed købe et data-kun SIM, som er en billigere mulighed.

Fordele ved MiFi-enheder

Selvom mobile hotspots ikke er egnede til hjemmebrug, fordi de er dyrere end almindelige kabelopsætninger. Men under dine internationale rejser hjælper disse enheder dig meget til at surfe og forblive forbundet med andre. Nogle af fordelene ved MIFI-enheder er:

tethering vs dedikeret hotspot

Brugere kan gå til tethering, men det giver mulighed for WiFi-hotspot på din enhed sænker batteriets levetid. 5G-telefonen er mere effektiv end de 4G dem, men internettet kan forstyrre, når mange enheder er tilsluttet samtidigt. Den dedikerede mobile hotspot-enhed koster dig mindre og giver problemfri internet service til mange enheder samtidigt.

Mange hotspots tillader roaming i andre lande, men satser kan være højere. For korte ture er Glocalme 4G og SkyROAM Solis Lite gode valg. Du kan også købe ulåste enheder og sætte de lokale sims i dem til billige datapakker.

                                                                            Batteri, der varer i mere end 14 timer, er fantastisk til brug for fuld dag. Tag nu et kig på de bedste MiFi-enheder, der er tilgængelige på markedet for international rejse

Netgear Nighthawk M Mobile Hotspot G LTE Router

Jeg talte til T-Mobile, som T-Mobile anerkendte problemet uden at tilbyde løsningen. I betragtning af at jeg har mere end nok datakvote til tethering, forstyrrede jeg ikke problemet og annullerede hotspot i stedet.

Nøglefunktioner

Arbejde, lær og spil problemfrit med hurtige 5G-hastigheder på Americas største 5G-netværk. Wi-Fi 6, WPA3 og Enterprise Grade VPN Support Sørg for, at dine data er beskyttet og sikker. Tilslut op til 30 Wi-Fi-aktiverede enheder trådløst eller sikkert tether en enkelt forbindelse ved hjælp af USB-type-C-porten. 5050mAh batteriet holder dig op og kører hele dagen, plus du kan bruge den som batteribank til at oplade din telefon, tablet eller andre mobile enheder

Yderligere specifikationer

Hastigheden er forbedret på TMO Home Internet, selv om nogle af hastigheden skyldes træerne, der slår efter vinteren. Jeg er nu gennemsnitlig 125 Mbps ned gennem dagen, og jeg har set så højt som 235 midt om natten. Upload er en meget konsistent 30, give eller tage et par, med en høj på 37. Jeg har intet tab af service og ingen problemer med Nokia-enheden, MIFI hotspot eller min Samsung-telefoner. Ingen data caps - selvom det bare er mig, og jeg er ikke en gamer, heller ikke har jeg klare hjemmeenheder tilsluttet, jeg har ramt en halv Terabyte en måned uden problemer. Og alt for en god pris. Det har været kun om et år siden jeg lavede kontakten fra kabel, og jeg vil ikke gå tilbage.

Speedwise, jeg havde en 100-down kabelplan, og med lidt justering får jeg 80 ned med TMO på mine computere, så jeg ser meget lidt forskel på internet browsing. Upload var 35 Mbps med kabel og lige nu er det gennemsnittet 5 med TMO, men da 5G mid-wave-tjenesten udvides, har jeg mulighed for at få 5G Home Data Service i den nærmeste fremtid, som i høj grad ville forbedre hastighed i begge retninger.

Vigtig

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

5G-netværket Læs mere om 5G netværk i Hindi, teknologi nyheder og få seneste nyheder og opdateringer om BGR Indien Hindi

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Er rygtet spredes bevidst på 5G teknologi mobil Sådan var reaktionen fra læserne Hindustan News Hub

Indias 5G netværk

Indias 5G netværk

Find 5g For Indien seneste nyheder, videoer Billeder på 5g For Indien og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. OM. Udforsk mere på 5g For Indien.

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

4m konkurrence vil undersøge mulighederne for at gøre det enklere og hurtigere for mobilselskaberne at bruge publiclyowned bygninger og curbside infrastruktur såsom CCTV poler og trafiksignaler til vært 5G radioudstyr.

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G netværk, 5G forskning, 5G fokus, 5G retssag, 5G planer, 5G nyheder

5G mobiltelefoner

5G mobiltelefoner

Prisbillig 5G telefoner er hurtigt ekspanderende som et segment, og nu kan du få nogle store enheder, som vil give dig adgang til superhurtige internet hastigheder på billig.

Unlocked Telefoner Sams Club

Unlocked Telefoner Sams Club

Shop Costco. en for elektronik, computere, møbler, friluftsliv, apparater, smykker og meget mere. Nyd lageret priser lave om namebrands produkter, der leveres til din dør.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

Tilmeld dig vores Google Pixel 5a med 5G abonnement program for bare 15mo. Abonnementet omfatter beskyttelse enhed, plus en opgradering efter 2 år.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at indsætte SIM og Hukommelseskort på ATT Motivere. Bout ATT SupportFind support videoer til alle de nyeste og bedste ATT produkter, Deva ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.