Tak, sundhedspersonale.

Gennemse rabatter Ona.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi på den 14. Street Y er taknemmelige for sundhedspersonalet og frontlinearbejdere, der arbejder utrætteligt for at beskytte og helbrede patienter i løbet af denne tid. Vi har samlet en liste over ressourcer, tilbud og rabatter for sundhedsarbejdere og frontlinier, herunder:

Theâ Redburyâ New York HotelTheâ Redburyâ New York Hotel tilbyder særlige priser for læger og første respondere, der arbejder på Covid-19 Frontlinjerne. Reservationer kan laves via SalesteamredburyNYC. om.

Delta Airlines berettigede medicinske frivillige kan nu bestille gratis rundrejse Delta-fly til stater, herunder Georgien, Louisiana, Michigan og New York i juni, som en del af programmet lancerede flyselskabet denne måned i partnerskab med statslige og lokale myndigheder.

Mazda Mazda har implementeret det væsentlige bilplejeprogram, der giver gratis standardolieændringer og forbedrede rengøringsservice til U.. Healthcare arbejdstagere på deltagende forhandlere landsdækkende. Bemærk, at denne aftale ikke er begrænset til Mazda-ejere, og mærker og modeller fra mange andre producenter er inkluderet. Dette tilbud er godt gennem maj 4.

Firestone Complete Auto Care Firestone Complete Auto Care Placeringer tilbyder 50% rabat på olieændringer for vigtige tjenesteudbydere, herunder medicinske fagfolk, omsorgspersoner, første respondenter, militær, købmand medarbejdere, og fødevareleveringstjenester. Dette tilbud er godt gennem 30. april.

Costco Engros Costco tillader midlertidigt prioriteret adgang til medlemmer, der er sundhedsarbejdere og første respondenter med gyldigt ID for deres rolle at flytte til forsiden af ​​en linje for at komme ind på lageret.

BJS engrosklub fra 8 til 9 a. . Søndage, første respondenter og sundhedsvirksomheder kan handle uden et medlemskab på alle BJS steder, når de viser deres badge for den nye apprecieringstid. BJS tilbyder også et gratis 4-måneders medlemskab til sundhedsarbejdere og første respondenter. Vis dit badge / ID for at drage fordel af disse tilbud.

Doordash Doordash samarbejder med hospitaler i U.. Og Canada for at tilbyde adgang til 60 dages gratis corporate dashpass til sygeplejersker, læger og hospitalsansatte. DashPass indeholder $ 0 levering og reducerede service gebyrer fra deltagende restauranter, plus en sikker leveringsvej og madfald fra det deltagende hospital.

Home Chef Home Chef er et måltid leveringsselskab, der sender dig alle de friske, foruddelte ingredienser, der er nødvendige for at gøre gode opskrifter derhjemme. De tilbyder en særlig rabat for sygeplejersker, læger, hospitalsansatte, første respondenter, militære og lærere â € "50% rabat på første køb og 10% rabat på efterfølgende køb. Denne aftale er kun god for nye kunder. Bekræft med ID. e ved kassen for at komme i gang.

White Castle White Castle tilbyder en gratis slot combo eller morgenmad combo til sundhedspersonale og emts, gyldige i slutningen af ​​april. Dette tilbud er godt for kun drev-thru, og du skal vise ID for at modtage tilbuddet.

Kokken sagde, at flytningen skyldes en global stigning i COVID-19-tilfælde og spredningen af ​​Omicron-varianten, ifølge rapporterne. Apple personale blev sat til at vende tilbage til kontoret i februar, men Kog sagde, at det er nu på en "date endnu ikke fastlagt," ifølge rapporterne.

Apples forsinkelse af sin back-to-kontor planen følger dem på andre større tech virksomheder â €”herunder Google og Facebook moderselskab Meta â €” på grund af usikkerhed om Omicron variant af coronavirus.

Apple har også midlertidigt lukket tre butikker, i Miami, Annapolis, og Ottawa midt i en stigning i COVID-19 tilfælde. Ifølge sin hjemmeside, er Miami butik indstillet til at genåbne fredag ​​og Ottawa og Annapolis butikker vil genoptage driften på lørdag.

Fremtiden for healthcareis i dine hænder

Healthcare udbydere kan levere den bedste pleje, når de har stærke, intuitive værktøjer. Vores teknologi hjælper dem til at arbejde effektivt inden for hospitaler, oprette fjernforbindelse med patienter, og udføre banebrydende medicinsk forskning. Resultatet er pleje, der bliver mere effektiv, mere personlig, og i sidste ende mere menneskelig.

Apple på hospitalet

Vores produkter ændre den måde, læger og sygeplejersker arbejde med deres patienter. Apps på iPhone og iPad tillade hospitaler til at arbejde mere effektivt. Klinikere at få adgang til patientjournaler og data ret, når de har brug for dem. Sygeplejersker at sikre en bedre patientsikkerhed, mens administration medicin. Og patienter til at holde sig orienteret og engageret i deres egen pleje ved at kommunikere med deres lægehold under hospitalsophold.

Fortsæt patient CAREA Ata hjem

Derhjemme, iOS og iPadOS apps gør det muligt at holde forbindelsen til deres pleje hold mellem kontor besøg patienter. Healthcare organisationer kan bruge off-the-shelf apps eller brug CareKit at skabe apps, som sætter patienter til at styre deres helbred. iPhone, Apple Watch, Sundhed app, og HealthKit-aktiverede apps og medicinsk udstyr gør det nemt for patienterne at registrere deres sundhedsdata og dele det med their CAREA hold.

Opret brugerdefinerede appsfor medicinsk forskning

Medicinske forskere kan tage deres studier i den virkelige verden ved at bygge apps med ResearchKit. Den open source framework strømliner processen, hvilket gør det lettere for forskerne at tilmelde deltagere, fange informeret samtykke, og samle lægelige oplysninger hyppigere, i stedet for kun under periodiske besøg.

Teknologien til at gøre sundhedsvæsenet mere personligt

The Health app gør det nemmere end nogensinde for brugerne at være engageret i deres helbred med måder at visualisere , sikkert gemme og dele deres sundhedsdata. Du kan nu se visse data, som patienterne har valgt at dele, fra din EPJ arbejdsgang.

Kontakt os

Intermountain Healthcare tilbyder over 300.000 lokale og nationale rabatter til medarbejderne. Rabatter er tilgængelige for ting som rejser, biografbilletter, restauranter og meget mere. Medarbejderne kan få adgang til rabatter, når som helst, hvor som helst på deres mobile enheder.

For de handlende

Virksomheder fra hele BC tilbyder støtte gennem frynsegoder og rabatter takke og støtte sundhedspersonale under COVID-19 pandemi. Arbejdspladsen Experience team har modtaget en udgydelse af tilbud, og har også været kuratering en liste over frynsegoder og rabatter specifikke for sundhedspersonale.

Ud over at udleve dine værdier ved at arbejde hen imod den bedst mulige behandling af vores patienter, vi håber at gøre din ansættelse oplevelse med os det bedste det kan være med medarbejdernes "frynsegoder", der bidrager til en afbalanceret og behagelig livsstil for dig og din familie.

* for at se meget af dette forbundet indhold, skal du være på en pHSA-netværkscomputer. Hvis du ikke har adgang til en pHSA-netværksforbundet computer, kan du kontakte os på employeerecognitionphsa. et, og vi vil hjælpe dig. Vi arbejder på at lægge links på den offentlige websted så hurtigt som muligt for dem, der i øjeblikket arbejder på afstand.

sociale, miljømæssige + underholdning fordele

OPDATERET  pHSA Broadway Across Group Billet Canada tilbud!. Broadway Across Canadaâ ”¢ er den forreste oplæser af førsteklasses touring produktioner i Nordamerika, der opererer i 38 markeder. Kommende shows for 2022 er: Anastasia, Come From Away, og Jesus Christ Superstar. Kontakt medarbejder. xperiencephsa. en for gruppen tilbud.

SpringTide Whale Watching tilbyder pHSA employees $ 20 rabat deres voksne sats. De tilbyder 3 timers hval watching ture, der afgår dagligt fra Downtown Victoria. Kontakt medarbejder. xperiencephsa. en for promo kode, hvis du ikke har adgang til POD.

OPDATERET! Tilbuddene rabatbilletter PNE Group Sales Online Ticket Program til at vælge PNE arrangementer, herunder Legeland, Fair i PNE, Fright Nights, WinterLights, Harlem Globetrotters, Da Vinci erfaring og mere! Â Klik Hera for koden oplysninger.

pHSA ansatte og deres familie kan nu få adgang tilpassede liv og sundhed forsikringsprodukter. Brinco Financial Inc. tilbyder Term Life, Kritisk sygdom, invaliditet, og permanente livsforsikring. Alle individuelle rabatter og besparelser er indbygget i hver personlig politik. Den Brinco Advantage er hurtigt, nemt og bekvemt. Hvis du vil vide mere ringe til os på 604-714-1415.

Den nyeste produkt Tim Cook annoncerer ikke en iPhone eller Apple Watch. I stedet, det er en ny Apple-designet sundhedspleje produkt til læger og sygeplejersker på de forreste linjer i kampen mod COVID-19 og coronavirus.

Apple CEO Tim Cook meddelte i dag via Twitter, at selskabet har indkøbt 20 millioner ansigtsmasker for læger. Mere interessant, har Apple udviklet og er allerede shipping en ansigtsmaske for at beskytte dem, der behandler COVID-19 patienter.

Antallet af masker Weve har været i stand til at kilde gennem vores forsyningskæde er steget til over 20 millioner rundt om i verden, sagde Tim Cook. Arbejdede løbende og tæt sammen med regeringerne på alle niveauer for at sikre, at de donerede til steder af største behov.

Det Apple-designede produkt er et gennemsigtigt plastikafskærmning, der pakker fladt som IKEA møbler til forsendelse og monteres på mindre end to minutter. Virksomheden vil sende mere end en million af disse skjold i slutningen af ​​denne uge, og vil ske en anden million hver uge i U.., Og til sidst ud over U..

Weve lancerede en virksomhedsomspændende indsats, der samler produktdesignere, ingeniørvirksomhed, operationer og emballagehold og vores leverandører til at designe, producere og skib ansigtsskifter til sundhedsarbejdere, sagde kokken.

Apple har været mere og mere involveret i sundhedspleje siden udgivelsen af ​​Apple Watch, men det har aldrig designet og afsendt et produkt lige til det medicinske område endnu. Nu går det med andre virksomheder som GM og Tesla at bygge og levere produkter til at bekæmpe Covid-19.

Apple CEO Tim Cook tweeted lørdag, at virksomheden donerede millioner af masker til sundhedspersonale i USA og Europa, for at hjælpe med at bekæmpe spredningen af ​​det nye coronavirus. COOKS Tweet ser ud til at bekræfte en erklæring tidligere på dagen ved vicepræsident Mike Pence.

Præsidenten og jeg har bogstaveligt talt hørt direkte fra Apple, at de donerer 2 millioner industrielle masker til denne indsats omkring landet og arbejder med vores administration for at distribuere dem, pence sagde på et hvidt hus tryk briefing. En senere briefing fra Pence den 24. marts ville udvide dette nummer til 9 millioner donerede masker, som Apple CEO Tim Cook vil yderligere præcisere i en Tweet til 10 millioner masker for USA og millioner mere for de hårdeste hitregioner i Europa.

Vores teams hos Apple har arbejdet for at hjælpe kildeforsyninger til sundhedsudbydere, der kæmper for Covid-19. Donerede millioner af masker til sundhedspersonale i USA og Europa. Til hver eneste af helte på forsiden, takker vi dig.

Ifølge Cooks Tweet bruger Apples Operations Team sin forsyningskæde viden til kilde, anskaffer og donere maskerne, hvilket hjælper med at forklare, hvordan Apple kunne få så mange masker på en så kort tid.

Globalt er masker i høj efterspørgsel, men forsyningerne løber lavt. Amazon CEO Jeff Bezos sagde i en note til medarbejderne lørdag, at masker forbliver mangel på globalt. Virksomheden har lagt indkøbsordrer for millioner af ansigtsmasker, vi ønsker at give til vores medarbejdere og entreprenører som ikke kan arbejde hjemmefra, men meget få af disse ordrer er blevet fyldt, skrev Bezos.

N95 Åndedrætsværn er Disposable , tætte masker, der kan holde virusbelastede dråber væk fra brugerens mund og næse. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse bemærker, at maskerne effektivitet er stærkt afhængig af korrekt pasform og brug.

Pence sagde lørdag, at Institut for Sundhed og Human Services lagde en ordre for hundredvis af millioner af N95 masker, med ordren koordineret gennem Federal Emergency Management Agency. Hvor maskerne blev bestilt fra, og når de ville være tilgængelige, var ikke klar fra pences Bemærkninger.

Manglen på personlige beskyttelsesudstyr som ansigtsmasker er blevet et alvorligt problem for sundhedsarbejdere, med nogle Anmeldelse til at bruge mindre effektive masker eller endda gå uden at behandle patienter, New York Times rapporteret. I sidste uge opfordrede penigheden til at donere deres beskyttende masker til hospitaler og for at afholde sig fra at bestille mere. De industrielle masker, som de bruger på byggepladser, er helt acceptable for sundhedsarbejdere, der skal beskyttes mod en åndedrætsorganisation, sagde vicepræsidenten på en briefing på tirsdag.

Vigtig

Apple iPhone opladerer affaldskvalitet i en lille dyr pakke

Apple iPhone opladerer affaldskvalitet i en lille dyr pakke

Æbler Ny 140W Opladning Brick, som styrer den nye 16inch MacBook Pro, bruger USBC-strømafdelingen 3. Standard. Opladningstenen er inkluderet i den nye 16inch MacBook Pro.

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

Udnyt Sunglass Huts aktive særtilbud, tilbud og kampagner på solbriller. Oplev mere på SunglassHut. om.

Shoppingaftale Apple.

Shoppingaftale Apple.

Den ultimative besparelsesvejledning til canadiske statsansatte. Spar stort med vores føderale, provinsielle, kommunale og territoriale regeringsrabatter.

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter MMX62ZMA til gode priser. Komplet produktbeskrivelse, tekniske specifikationer og kundeanmeldelser fra BT Shop

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Score den nyeste Apple AirPods Pro, en af ​​de mest populære par øretelefoner, for 70 af ved Amazon lige nu.

Apple AirPods Max gennemgang

Apple AirPods Max gennemgang

Vælg mellem AirPods 2ndgeneration, AirPods 3rdgeneration, AirPods Max Green, AirPods Pro, EarPods med Lightning Connector, HomePod mini Blå

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

Nyd førsteklasses lydkvalitet på iPhone. Få hovedtelefoner, øretelefoner og mikrofon højttalere til iPhone fra Apple. Køb online nu på æble. om.

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Køb nu, betal senere laptops, gaming pc'er, iPhones og mere med Fremhævelse. Nyd ingen skjulte gebyrer, ingen sent gebyrer, ingen renters rente, og så lavt som 0 apr.

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Shop for iPhone øretelefoner på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.