Apple Watch Series 5 er på en sjælden lav pricebut det kommer hurtigt

Apple Watch Series 5 Cellular, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

1. EKG app er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS og watchOS på AppleÃ, Watch SeriesÃ, 4 eller nyere. Se Apple. about / uk / watch for detaljer kompatibilitetsproblemer. EKG app er ikke beregnet til brug af personer under 22 år.

2. ​​AppleÃ, Watch SeriesÃ, 5 har en Vandfasthedsbedømmelsen på 50 meter under ISO-standard 22810: 2022. Det betyder, at de kan bruges til lavvandede aktiviteter som svømning i en pool eller et hav. De bør dog ikke anvendes til dykning, vandski eller andre aktiviteter, der involverer høj hastighed vand eller neddykning under overfladisk dybde.

Hent venligst en moderne browser:

Apple-fans, Rejoice! Hvis du har ventet på det helt rigtige tidspunkt at hage den nyeste Apple Watch på en seriøs rabat, har din tid endelig kommet. Takket være en sjælden prisfald på Amazon, kan du opgradere din serie 3Ã, orÃ, 4Ã, eller hop på SmartWatch bandwagonÃ, hvis du ikke endnu egen én, allÃ, mens scoringÃ, incredibleÃ, besparelser på tech giant'sÃ, nyeste og bedste SmartWatch.

I vores gennemgang af Apples Watch 5, vi anså det bedste SmartWatch på marketÃ, for sin impressiveÃ, fitness og sundhed sporing, samt dens usefulÃ, smartphone følgesvend funktioner. Vi elskede også de fremskridt, det gjort i sin serie 4 forgænger, herunder itsÃ, sleekerÃ, design, mere avancerede sensorer og sikkerhedsfunktioner, plus theÃ, altid-på nethinden skærm, som giver dig mulighed for nemt at læse theÃ, tid, messagesÃ, og andre vigtige meddelelser på et øjeblik. Serie 5 SmartWatch indeholder også en opdateret EKG app og en overraskende nyttig kompas app.

Ligesom ourÃ, tidligere serie 4 favorit,  det er også helt vandtæt op til 50 meter,  så du kan bade med det eller hop i brusebadet uden at bekymre sig om skader. Det kommer også udstyret med 32 GB lagerplads. Én ulempen vi bemærkede var dens batterilevetid, som canÃ, vare op toÃ, 18 timer, hvilket kræver daglig opladning.

Vi har ikke set priserne på theseÃ, smartwatchesÃ, dip lavere end dette, og vi er usikre på, hvordan meget længere Amazon vil have themÃ, på salg. ,  Så hvis du har været ivrig toÃ, rocke theÃ, feature-pakket Series 5Ã, på din wristÃ, og få adgang toÃ, nyheder, tekster, sociale medier og meget mere uden nogensinde at skulle trække sig ud din telefon, nu er det tid til at købe. ,EN

hvad er det æble ur-serien?

Apple Watch Series 5 er den nyeste generation af Apples SmartWatch, som første gang blev udgivet i 2022. Ligesom tidligere generationer, Apple Watch 5 kommer i 44 mm og 40 mm størrelser, har en touchscreen, en puls tracker, og valgfri GPS og cellulære kapaciteter. ,EN

Den anden ny funktion i Apple Watch Series 5 er et indbygget kompas. Som en Apple Watch ejer, har jeg absolut ønsket en af ​​disse, og tilsætning heraf kan være nok grund til at opgradere, hvis du bruger dit ur til vandreture, løb, eller andre udendørs aktiviteter. Kompasset vil være tilgængelig som en app, der også viser bredde- og længdegrad , højde, kurs og hældning, og som et ur ansigt komplikation. ,EN

Endelig Apple Watch Series 5 tilføjer en tiltrængt sikkerhedsforanstaltning til sine cellulære modeller: Gratis internationale alarmopkald. Ligegyldigt hvilket land du er i, vil et langt tryk på Series 5 krone ringe til lokal svarer til 911.

hvad er det æble ur 's vigtigste funktioner, der gør det anderledes end tidligere generationer?

Den største salgsargument for Apple Watch-brugere er det altid-på skærmen, som kunne gøre en enorm forskel for wearers. Det faktum, at det giver det nye funktion uden at kompromittere batterilevetid gør det endnu mere fristende for dem, der overvejer en opgradering.

Apple Watch Series 5 andre nye funktioner - kompasset og nødopkald - er også stor, men situationally så. Hvis du vil opgradere din Apple Watch, er det salgsargument sandsynligvis vil være dens skærm. ,EN

Hvad er Apple Watch Series specs?

Apple forsømt For at gøre en enkelt omtale af hardwarespecierne på Apple Watch Series 5 under keynote den 10. september, og med god grund: Der er ikke en hel masse forbedringer over Serien 4., Â

Med hensyn til hardware er der ikke en masse forbedringer over Apple Watch Series 4. Et par nye chips vil gøre uret lidt hurtigere, men intet i Apple Watch Series 5 gør det meget bedre end dets forgænger.

Det kan være over 18 måneder gammel nu, men Apple Watch Series 5 er stadig en mægtig contender i den konvolutte verden af ​​slid. ,  Når den blev lanceret i september 2022, pralede det nogle friske â € œ endnu, men ret usædvanlige â € œâ € œâ € œVærlighed, såsom høre sundhedssporing og A, ER, Compass. Mens sidstnævnte var mere af en gimmick, er de fleste af sundhedsfunktionerne i serie 5 super nyttige, herunder en nødopkaldsfunktion, der virker med efterårdetektering. Hvis aktiveret, placerer Apple Watch automatisk et nødopkald, hvis det registrerer brugeren har taget et hårdt fald og forbliver ubevægelig i ca. et minut. ,EN

Ser stort set identisk med Apple Watch Series 4, der kom før det, serien 5 var ikke netop en komplet overhaling, men det kom i det mindste i et bredere udvalg af farver, herunder to meget lettere titaniummodeller, en keramisk hvid model og nye specialudgaver fra Nike og Hermes. ,EN

Den største forbedring var dog den altid-på displayet. Dette var serien 5s blockbuster-funktion, da det var første gang, vi så dette i et Apple-ur og viste et nyttigt værktøj til dem, der er træt af at skulle flikke deres håndled for at tjekke tiden. Heldigvis var det noget, Apple besluttede at holde fast i lanceringen af ​​sin seneste Apple Watch Series 6-enhed, hvilket er en af ​​de bedste smartwatches på markedet i dag, efter vores mening. ,EN

Så hvis du er på markedet for et Apple Watch, men ikke fancy forking ud for mærket Spanking New Series 6, kan du stadig drage fordel af de fleste moderne funktioner, som f.eks. Den altid på displayet, med serien 5., Â

Apple Watch Series: Pris og tilgængelighed

Den grundlæggende pris fik dig en aluminiums krop med en 40 mm skærm. Men dem, der ønsker en større skærm på 44 mm, ville være nødt til at gaffel ud £ 429 / $ 429 â € œ en glædeligt beskeden stigning, der ikke føles som dens straffer større håndled.

Apple er dog ikke længere officielt påvirket serien 5, så hvis du vil vælge en gang, skal du se på tredjeparts sælgere, såsom currys, som i øjeblikket strømper den cellulære 40 mm version fra ã, £ 299 og den cellulære 44mm model fra £ 319. ,EN

Hvad angår form, har intet ændret sig i serien 5 i forhold til serien 4. Det er ingen overraskelse â € œ serie 4 var et drastisk redesign, der bragte større skærme end tidligere modeller, i en tyndere krop.

Det er stadig den bedst ser smartwatch samlet, selvom dens ledelse er helt mindre end det har været i fortiden. Men personaliseringen her er fremragende à ¢ â € œDen kan vælge så mange forskellige farver og finish, plus æbler sæsonbestemte nye rem farver, hjælper dig med at få noget, der passer dig personligt.

Designet er ikke massivt tyndere end andre højere ende smartwatches, men det er et godt stykke arbejde med at se ud som om det er takket være en ensartet gnidelignende kurve på kanten og det faktum at den ekstra tykkelse af hjertefrekvensføleren er skjult usynligt under den.

Den eneste reelle designændring er tilføjelsen af ​​titanium-finish-indstillingen. Som et materiale, det er lettere end stål, selvom tyngre end aluminium, og dette afspejles i vægten af ​​uret, som splitter de to pænt.

Med hensyn til udseende er det også meget meget imellem aluminium- og stålmodellerne â € œ den børstede finish har en glattere, højere kvalitet glans end det næsten matte udseende af aluminiums æble ure , men er ingen steder i nærheden af ​​stålmodellerne på .

Jeg har testet rummet sort titanium model, som ikke viser den børstede færdig så meget som den naturlige titanium finish, som også er en rigtig interessant farve â € œ en rig grå med en slags lys beige tinge til det, især da det fanger lyset. Dens uret finish, der måske ser mest ud som rent metal, især i lys, hvor børstet tekstur er mere synlig.

Space Black ser mere inert ud som en farve, men absolut oser af kvalitet, og hvis du kan lide et helt sort ur, men ikke vil have refleksivitet af stålrummet sort, det er absolut værd at se i kødet.

Et spørgsmål, der er tilbage, er, hvordan titaniet vil alder: Det første, jeg gjorde, da jeg fik dette ur, blev sat det ved siden af ​​min rustfrit stålserie 4, til en sammenligning. Da jeg tog dem af, bemærkede jeg, at kun et par minutter lejlighedsvis kontakt fra at være ved siden af ​​kronen af ​​ståluret havde lavet nogle lette mærker på sagen.

Apple Watch Serie Review: Always-on screen

2. ​​Appleã, Â Watch SeriesÃ: 5 har en vandmodstands rating på 50 meter under ISO Standard 22810: 2022. Det betyder, at de kan bruges til lavvandede aktiviteter som svømning i en pool eller et hav. Men de bør ikke bruges til dykning, vandski eller andre aktiviteter, der involverer højhastighedsvand eller nedsænkning under lav dybde.

Apple Watch Series 5 er den ultimative gadget, der leveres med smukt design og alle top-notch-funktioner. Det kan prale af en smuk altid-på nethinden, der giver dig mulighed for altid at se tid og andre relevante oplysninger på blik. Også takket være respektabel 1000 nits IWATCH er praktisk til brug selv i ekstremt lys tilstand. Apple Watch Series 5 er drevet af New Apple S5 chipset, som tilbyder effektivitet og hurtig ydeevne end den tidligere generation. Endvidere hjælper med en indbygget kompas, GPS, hjertefrekvensføler, højdemåler, EKG-funktion, at Apple Watch Series 5 hjælper dig med at forbedre din ydeevne og føre et sundere liv generelt. Alle disse fantastiske egenskaber beviser, at Apple Watch Series 5 er den bedste gadget, du kan få.

Funktioner: - Apple Watch Series 5 er det ultimative tilbehør, bærbar i næsten enhver lejlighed Til musik, spor aktivitet, brug GPS, og så meget mere - altid-på displayet viser dig alt, hvad du gerne vil vide i realtid - det praktiske indbyggede kompas viser den aktuelle placering Koordinater - Integreret optisk hjertefrekvens Sensor spor kalorier brændt, hvilende hjertefrekvens og mere - Passer til 130mm - 200 mm håndled Girth med 40mm Case, 140mm - 220mm håndled med 44 mm tilfælde

Vigtig

Apple Watch Series 6 Cellular Silver Aluminium med White Sports Band, 44 mm

Apple Watch Series 6 Cellular Silver Aluminium med White Sports Band, 44 mm

Shop Apple Watch Series 6 44mm GPS Cellulær plads Grå og sort med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Apple Watch Series 6 GPS Cellular, 44mm Guld Rustfrit Stål Taske med Dybe Navy Sport Band Mjxn3dha

Apple Watch Series 6 GPS Cellular, 44mm Guld Rustfrit Stål Taske med Dybe Navy Sport Band Mjxn3dha

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Renoveret Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band

Renoveret Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band

Shop for Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band til meget. o. k. Bestil online nu og betaler intet for op til 12 måneder.

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Amazon og Best Buy giver dig endnu en chance for at få fat i en 40mm Apple Watch serie 6 til sit laveste pris på hjemmesiderne endnu ..

Apple Watch Series 7 Pris I Indien, lanceringsdato Annonceret

Apple Watch Series 7 Pris I Indien, lanceringsdato Annonceret

Sidste måned, Apple afslørede den helt nye Watch Series 7 sammen med iPhone 13, 13 Pro, iPad mini 6th gen og iPad 9. gen under den virtuelle Californien streaming begivenhed. Selvom de nye iPhones og iPads har gjort deres vej til markedet, var der ingen ord om, når Æbler nyeste smarte bærbare ville ankomme til butikshylderne. Nu Cupertinobased teknologi store har

Apple Watch Series 6 pris, udgivelsesdato, specs, forudbestillinger og alt hvad du behøver at vide

Apple Watch Series 6 pris, udgivelsesdato, specs, forudbestillinger og alt hvad du behøver at vide

Apple har fulgt ordningen for at frigive en ny SmartWatch hvert år siden 2015. Faktisk er den Cupertino gigant udgivet to smartwatches sidste år. det giver

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Apple Watch Series 6 GPS 40mm Guld aluminiumskasse med Pink Sand Sport Band Gold. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

De Apple Watch 6 lodder til recordlow pris forud for Apple Watch 7 lancering

De Apple Watch 6 lodder til recordlow pris forud for Apple Watch 7 lancering

Nike tilbyder en ekstra 20 procent fra den tilbagediskonterede Apple Watch serie 6, når du bruger koden CYBER.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple Watch Series 6 44mm GPS Silver Aluminum Taske med White Sport Band M00D3 i Pakistan med kontanter ved levering til bedste pris.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.