Den seneste version af en af ​​Samsungs mest populære telefoner på verdensplan, Galaxy A51, er endelig tilgængelig i USA for 400

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Prisen på to populære smartphones fra Samsung Galaxy A-serien, Galaxy A51 og Galaxy A71, er blevet reduceret. Prisen på 6 GB RAM + 128 GB intern lagring variant af Galaxy A51 er blevet reduceret fra Rs 25.250 til Rs 23,999. Hvis du taler om sin 8 GB RAM + 128 GB intern hukommelse variant, så dens pris har nu været Rs 25,999. På samme tid, kan du nu købe 8GB RAM + 128 GB intern lagring variant af Samsung Galaxy A71 til Rs 30,999 stedet for Rs 31,999. LSO Læs - Samsung Galaxy Tab serien tilbyder Et UI 3. Opdatering til Old Galaxy Telefoner | Check nyeste funktioner

Tidligere havde selskabet øget prisen på begge disse smartphones efter indførelsen af ​​nye GST satser på mobil. Samtidig, nu begge smartphones er noteret på virksomhedens officielle site Samsung Indien med en ny pris. Af den måde, lad os vide, at selskabet havde reduceret prisen på disse smartphones i nogen tid i sidste måned, men nu er disse smartphones vil være tilgængelig til en lavere pris. Også Læs - Samsung Galaxy A51 lanceret i Indien Med Quad bag kamera, Android 10: Tjek pris, Features

Samsung Galaxy a og en opdateret pris

Prisen for 8GB RAM + 128GB opbevaring variant af Samsung Galaxy A71 er blevet skåret med 1.000. Denne variant kan nu købes for Rs. 30.999 i stedet for Rs. 31.999. På den anden side, at prisen på den 6GB RAM + 128GB opbevaring variant af Samsung Galaxy A51 har faldt af Rs 1.251. Nu kan denne variant købes for Rs. 23.999 i stedet for 25.250. Samtidig, dens 8GB RAM + 128GB lagerplads variant fås med en prisseddel på Rs 25,999. Også Læs - Samsung Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite modtage Bluetooth-certificering, antyder forestående lancering

Samsung Galaxy En specifikationer

Dette Samsung telefon leveres med en 6. -inch Full HD + Super AMOLED skærm. Denne telefon har en Exynos 9611 SoC processor med 8 GB RAM og 128 GB internt lager. For fotografering, får du en 12-megapixel vidvinkelobjektiv med en 48-megapixel primær sensor, en 5-megapixel makro linse, og en 5-megapixel dybdesensor. Denne telefon har en 32-megapixel kamera til selfies. Til magten telefonen, det har en 4000mAh batteri, der kommer med 15-watt hurtig opladning.

Samsung Galaxy En specifikationer

At tale om kameraet funktioner i telefonen, har setup quad-kamera blevet givet i den. Telefonen har en 64-megapixel primære kamera opsætning. Bortset fra dette, det har en 5-megapixel dybdemåler, 5-megapixel makro sensor, og 12-megapixel ultrabred sensor. Funktioner som Super Steady Video, UHD optagelse, AR Doodle, Crop Zoom er også givet i den bageste kamera i telefonen. Telefonen har en 32-megapixel kamera til selfie og det kommer med en slo-mo selfie funktion. Telefonen leveres med en 4500 mAh batteri og 25W superhurtig opladning, Wi-Fi calling funktion.

Den bedste tilgængelige pris på Samsung Galaxy A51 5G i Tyskland er 285 / - EUR, og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Tyskland samt Berlin og Berlin sammen med den komplette garanti pr butik politik.

Samsung Galaxy en g pris i tyskland og tilgængelige lande

Samsung Galaxy A51 5G udgivet på Udgivet 2022, den 29. april med attraktive specifikationer have 187 g, 8. mm tykkelse, Super Performance operativsystem Android 10, One UI 2 og Heavy Opbevaring af 128GB lagerplads, microSDXC. amsung Galaxy A51 5G er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 8 GB RAM sammen med 128 GB lagerplads, microSDXC indbygget opbevaring med AddOn magt 48MP Excellent Kamera og 6. "Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 4500 mAh

: Fantastiske rabatter og tilbud på samsung Galaxy ag mobil tilbehør

Samsung Galaxy A51 5G Udgivet 2022, den 29. april med avancerede funktioner: 187 g, 8. mm tykkelse, Android 10, One UI 2 ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 128 GB opbevaring, microSDXC. Samsung Galaxy A51 5G er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 8 GB RAM, 128 GB lagerplads, microSDXC med 48 addon megapixel, drevne kamera og 6. "Skærm med 4500 mAh kapacitet af tungt batteri.

Fordele og ulemper ved Samsung Galaxy A G

Gå Ultra High-res med en 48mp hovedkamera til skarpe, rydde billeder, dag og nat. 12MP Ultra Wide Cam fanger mere i rammen med sin 123 graders visning. Vælg den opgraderede 5mp makro cam til meget raffinerede nærbilleder og sørg for, at motivet altid skiller sig ud med 5MP dybde kameraer flere live fokuseffekter.

Straight Talk Samsung Galaxy A51, 128 GB, Prism Crush Black Prepaid smartphone

Strøm, der holder din Awesomeness foregår og på

Det rytmiske mønster af Galaxy A51s design tema kommer i glatte og elegante pastell nuancer, herunder prisme crush sort, hvid og blå. En premium glans finish og levende skærm tilføjer det perfekte touch af stil til sin 7. mm slank og slank krop, perfekt blande stil med i hånd komfort.

Flyt et niveau op med en forbedret spil booster. Galaxy A51 leveres også med en avanceret octa-core exynos 9611 og op til 8 GB RAM for at levere en glat og forsinket spiloplevelse. Nu download og gem mere med op til 128 GB opbevaring.

Kontakt-mindre betaling

Galaxy A51-serien giver dig de funktioner, du har ventet på "plus den flammende hastighed på 5G med Galaxy A51 5G. Â Tag pro-grade fotos og glatte, stabile videoer med fire indbyggede kameraer. Nyd den filmiske kvalitet på en 6. Â Edge-til-kant skærm. Â og fortsæt med et langvarigt, hurtigt opladningsbatteri. , 4

Beskrivelse.

A51S Infinity-O Display Optimerer Visual Symmetry. Nu kan du spille, se, surfe og multi-opgave uden afbrydelse på en 6. Â € ³ FHD + Widescreen Displayâ € "alt drevet af Super Amoled Technology. Nyd en smartphone oplevelse, der minimerer bezel og maksimerer hver tomme af skærmrum.

Samsungâ Galaxy En produktspecifikationer

Jeg har endnu ikke se, om Galaxy A51 er faktisk noget godt eller ej, men præstationsvis, Galaxy A51 er tilsyneladende næsten identisk med Galaxy A50. Hvis det er tilfældet, forventer en anstændig ydeevne til at køre typiske apps, som sociale medier, kort, webbrowsere, shopping apps, og så videre - men forvent ikke for meget mere end det.

Køb Samsung Galaxy A fra Samsung for $ Højre her, eller handel med en gammel smartphone til $ OFF

Antonio er en senior Tech Reporter for Insider's Anmeldelser Team, hvor han hjælper med at lede dækning, anmeldelser og guider af smartphones, tabletter, tilbehør, slid, smarte hjemmeprodukter samt lydenheder fra Apple, Google, Samsung, OnePlus og andre store tech virksomheder. Før du deltog i Business Insider, var Antonio en forbrugerelektronikanalytiker hos PCMAG. Han tog eksamen fra Colgate University i 2022 med en bachelorgrad i historien. Du kan kontakte Antonio med Tips og Cool Tech via e-mail på: AvillasboasbusinessInder. Omlearn Mere om, hvordan vores team af eksperter tests og vurderer produkter på Insider her. Tjen mere om, hvordan vi tester tech og elektronik.

Relaterede produkter

Samsung Galaxy A51 128GB White kombinerer en smuk skærm med et godt batteri. Derudover tilbyder 128 GB-oplagringen nok lagerplads til dine film- og musiksamlinger. Takket være den vidvinkelobjektiv passer store bygninger og brede landskaber i rammen i deres helhed. Brug makro-linsen til at fange de mindste detaljer om en blomst eller et stykke smykke. Du kan se billederne på den brede 6. -Inch-skærm. Du er velkommen til at streame din yndlingsserie på farten, fordi Samsung Galaxy A51 nemt varer mere end en dag på 1 opladning takket være det store 4000mAh batteri. Med 4 GB RAM og en mid-range processor er A51 ret hurtig. Du får bare ikke SAMSUNG A71 hastighed og behandlingskraft. Dette er noget, du mest mærker med spil og andre krævende apps.

Inkluderet som standard

Samsung har nøje arbejdet med sin A-serie og kommer konstant op med opgraderinger. Efter succesen med Samsung Galaxy A50 og A50S, som viste sig for at være en af ​​de bedste budgettet smartphones, er Samsung Galaxy A51 blevet lanceret med forbedringer i kamera og design, men en lignende præstation under hætten på grund af den samme gamle processor. Amsung Galaxy A51 pris i Indiasamsung Galaxy A51 Nuværende pris i Indien er Rs. 5.250 for 6GB / 128GB-lagervarianten og er tilgængelig på Samsungs officielle hjemmeside, Amazon India samt på alle detailforretninger. Han pris for Samsung Galaxy A51 er ret meget overkommelig for dem, der ønsker at købe en smartphone med et mærke tag. Det er blevet en af ​​de højest sælgende enheder i 1. kvartal 2022 til dette prissegment.

Om telefonen

Samsung Galaxy A51 kommer i en slank og slank plastik krop med en blank finish på bagsiden for at få det til at ligne glas. Størrelsen og vægten af ​​enheden er lige ret til at være komfortabel i hånden. Bagpanelet har to diagonale linjer, der kører over bagfladen, der skaber en gradientvirkning. Der er subtile linjer rundt om bunden for at få det til at se endnu bedre ud. Huset i quad-kameraet svarer meget til Samsung Galaxy S20-serien. På forsiden er der en in-display fingeraftryk scanner på Infinity-O displayet. 3. MM hovedtelefonstik og USB type-C-port findes i bunden.

Samsung Galaxy A51 Sport A 6. -Inches Infinity-O FHD + Display, der drives af Samsungs Super Amoled Technology. Infinity-displayet er et næsten bezel-mindre display med en DOT-type hak til montering i frontkameraet. Farverne på skærmen viser sig levende nok selv i hårdt sollys.

Samsung Galaxy A51 leveres med en avanceret octa-core exynos 9611 processor, som er en opgradering fra Exynos 9610 som i Galaxy A50. Dette er parret med op til 8 GB RAM for at levere en jævn og LAG-fri brugeroplevelse. Der er 128 GB internt lager tilgængelig, som kan udvides op til 512 GB.

For at fange mere Perspektiver har Samsung Galaxy A51 et Quad-Camera-modul med 48MP hovedkamera sensor, 12MP ultra-wide vinkel sensor med 123-graders synsfelt, 5mp makro objektiv og En anden 5mp dybdeføler med live fokuseffekter. Der er støtte til UHD 4K videooptagelse på 30fps. Infinity-O Punch-Hole på forsiden bærer 32MP Selfie-kameraet.

Funktioner og specifikationer er nøjagtige fra kommerciel lancering, men kan ændres uden forudgående anmeldelse. Alle specifikationer og beskrivelser, der er angivet heri, kan være forskellige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser for produktet. Samsung forbeholder sig ret til at foretage ændringer på denne webside, og det her beskrevne produkt, når som helst uden nogen forpligtelse for Samsung til at give meddelelse om en sådan ændring. Alle funktionaliteter, funktioner, specifikationer, GUI og andre produktoplysninger, der leveres på denne webside, herunder, men ikke begrænset til, fordelene, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og evner i produktet kan ændres uden varsel eller forpligtelse . Indholdet på skærmen er simulerede billeder og er kun til demonstrationsformål. Billeder er kun til illustration, og tilbehør sælges separat.

Galaxy Z Fold3 5G og Z Flip3 5G er bedømt som IPX8. IPX8 er baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1. meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand eller pool brug. Ikke støvbestandig.

* Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. "i det fulde rektangel og 6." med regnskab for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Vigtig

Samsung Galaxy A52 5G gennemgang

Samsung Galaxy A52 5G gennemgang

Samsung Galaxy A52 og A52 5G anmeldelse Hvilke er bedre Galaxy

Samsung Galaxy A52 5G, Galaxy A52 Galaxy A72 Smartphones Lanceret Pris, Specifikationer Mere

Samsung Galaxy A52 5G, Galaxy A52 Galaxy A72 Smartphones Lanceret Pris, Specifikationer Mere

Fuld specifikationer telefon Samsung Galaxy A52 5G SMA526BDS 256GB specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Galaxy A52 vs A52 5G vs A72 specs sammenlignet Hvordan Samsungs nye mellemklasse telefoner stak op

Galaxy A52 vs A52 5G vs A72 specs sammenlignet Hvordan Samsungs nye mellemklasse telefoner stak op

Hvilken telefon er bedre Samsung Galaxy A72 eller Samsung Galaxy A52 Se den detaljerede sammenligning af Samsung Galaxy A72 og Samsung Galaxy A52 specifikationer kamera, design, processor, RAM, batteri og priser.

Samsung Galaxy A52 Sort, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring

Samsung Galaxy A52 Sort, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring

Køb Galaxy A52 6GB8GB RAM 128GB opbevaring Få op til Rs. 000 cashback på HDFC Bank Cards mere. Udforsk sine fordele tilbud. TC Anvend.

Samsung Galaxy A71 5G Cases

Samsung Galaxy A71 5G Cases

Gennemse en række sager for Samsung Galaxy A71 online på Best Buy Canada i dag Begynd din butik her

Sim Unlock Samsung Galaxy A71 ved IMEI simunlock. log

Sim Unlock Samsung Galaxy A71 ved IMEI simunlock. log

Donér en kop kaffe 5 Paypalfarhanjambergmail. about samsung A71 mønster låse uden tab af data samsung A71 oplåsningskode samsung A31 mønster låse UMT samsung A71 netværk oplåsningskode gratis samsung A71 låse skærmen sådan låser samsung A71 hvis glemt pin samsung A71 hard reset 2021 samsung A71 hard reset uden password samsung A71 hard reset

Samsung Galaxy A71 5g

Samsung Galaxy A71 5g

Samsung Galaxy A71 5G sidst kendte pris i Indien var Rs. 44.990. Læs mere om fulde specifikationer, funktioner, anmeldelser, nyheder mange flere på 91 mobiles. om. Du kan også stille spørgsmål om enheden.

Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021Review Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021

Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021Review Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021

December 2021 Den øverste Samsung Galaxy A71 5G pris i Filippinerne starter fra 15.800. 0. Få den billigste Samsung Galaxy A71 5G prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Samsung Galaxy A71 5G specs

Samsung Galaxy A71 5G specs

Hvad er forskellen på Samsung Galaxy A71 og Samsung Galaxy A71 5G Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.