Den OnePlus 8T er en stor telefon med nogle mindre ulemper, som de Samsung Galaxy S20 FE-adresser for en lavere pris

OnePlus 8T Review En komplet pakke

Efter at have gennemgået de OnePlus 8-serien, der omfatter både 8 og 8 Pro, den OnePlus 8T virker som en in-betweener tillæg til udvælgelse af budgettet flagskib smartphone ved brand. Hvis der er noget, hvad de 8T pladser i ser ud som den konkurrerer mod både OnePluss 8 og 8 Pro.

Det ser ud til OnePlus 8T Hasa en blanding af specs fra begge tidligere modeller, med undtagelse af den stærkt øgede hurtigt opladning profil. Det gør 8T en in-mellem anordning til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, indtil vi ser på de officielle detailpriser.

Så er det OnePlus 8T en virkelig behov differentiator ? Er det et godt budget flagskib foruden OnePluss 2022 lineup til at gå op imod den holder af den nyligt udgivne Samsung Galaxy S20 FE? Er den øgede hurtige opladning at kæmpe for et spil-changer for sin opdaterede release i år? Lad os finde ud af det.

Design & håndtering

Hvis youve set OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, så ville du have set OnePlus 8T i ånden. Ligesom sine brødre, den OnePlus 8T tilbyder en præmie design thats tæt nok til at konkurrere med top-hylde flagskib mobiler.

Selv med en flad skærm, telefoner metal fælge er godt afrundet med minimale huller mellem displayet, sider og bagside. Kameraet boliger er næsten ikke hævet, opkaldet højttaler i toppen er godt skjult, hvor skærmen møder fælgen, og punch-hullers foran kameraet er gemt pænt til toppen venstre. De bageste føles plastik at røre ved, men de fremragende polske gør det ligner glas.

Ergonomisk, den OnePlus 8T er magen til OnePlus 8 Pro. Ved 160. x 74. x 8. mm, dimensionerne tilbyder ingen signifikante forskelle, når det holdes ved siden af ​​165. x 74. x 8. mm OnePlus 8 Pro. EN

Display & lyd

Den OnePlus 8T tilbyder en stereo-lignende højttalerkonfiguration dobbelt, med en bund højttaler og opkaldet højttaler fordobling i opgaver. Mens lyden er klar nok til en sub-S $ 1.000 telefon, isnt præcis velafbalanceret - den nederste højtaler synes at være ansvarlig for bassen, mens opkald højttaler udfylder detaljerne, der giver en asymmetrisk lydprofil som helhed. Dens mærkbar selv om du ikke er en lyd feinschmecker , men vi tror ikke det ville genere de fleste brugere, medmindre de absolut behøver højttaler paritet på deres smartphones. EN

Ui & funktioner

I modsætning til OnePlus 8 Pro, den OnePlus 8T kommer med Android 11 ud af boksen, reskinned med OxygenOS 11. Vi ikke anføre dette i starten af ​​denne anmeldelse, fordi chancerne er en OnePlus 8 telefon bruger er kyndige nok til at opdatere firmwaren til Android 11, også.

OxygenOS 11 funktioner er for det meste kosmetisk da OnePlus gik med en nydesignet grænseflade. Dens tilstrækkeligt forskellig fra bestanden Android oplevelse og tættere på Huaweis EMUI uden skrigende palet. På trods af, at OnePlus stadig formår at holde UI rod. Theres en pæn mulighed, hvor brugerne kan vælge den ol Roboto skrifttype, befolket OnePluss tidligere UI, i stedet for den nye proprietære OnePlus Sans systemet skrifttype. Dens primært en æstetisk præference - youd sandsynligvis vælge den skrifttype, der fungerer bedre for dig.

Andre hardware-baserede funktioner, ligesom den i-display fingeraftrykssensor, Face Unlock, NFC-forbindelse, generel browsing og gaming osv alt arbejde efter hensigten. Med så mange har fællestræk mellem 8T og 8 Pro, vælge enten enhed afhænger af, hvad andre funktioner, du kan eller ikke kan leve uden. Igen 8T udvisninger har, IP-rated fugtisolering thats på 8 Pro, så thats også noget at overveje udover forskellen i displayet, kameraer, og opladning profiler.

Hurtige links

2022 har været et meget, meget godt år for smartphones. Vi har set nogle vilde og skøre ting jord, fra folde til flipping enheder, og den gennemsnitlige telefon er bedre end den nogensinde har været. Der sætter OnePlus 8T i en hård stedet: Det er en god telefon, der klæber til OnePlus' sædvanlige formel, men konkurrencen er bedre, end det nogensinde har været, og 'god' er ikke nok til at slå dem.

specs

Jeg er en temmelig stor fan af OnePlus' industrielt design, og det er en meget attraktiv telefon samlet. Selvom jeg ønsker, at virksomheden ikke ændrede sig om kameraets bumps form og placering hver sjette måned, har den en ellers mest konsistent og genkendelig Look. 8T har en flad gorilla glas 5 front, poleret aluminiumsramme og gorilla glas tilbage â € "Matte, i vores Lunar Silver Review Unit, men det kommer også i en blank Aquamarine Green.

Ud over de pedantiske detaljer er det også en generelt god skærm. Opløsning er "bare" 2400x1080, så det er ikke den skarpeste derude, men det er stort kl. 6. 5 ", får masser af lyse og dim â €" op til 1.100 nits peak og så lavt som 1. 8 nits, ifølge OnePlus â € "og tilbyder dobbelt så mange individuelle lysstyrke i forhold til tidligere OnePlus-telefoner: over 8.000, vi bliver fortalt. Det betyder glattere overgange og mere præcis kontrol ved lave lysstyrke niveauer, og du kan faktisk fortælle forskellen.

Ved 120hz er skærmen super glat og lydhør. Jeg tror, ​​at forskellen mellem 60Hz og 90Hz er større end 90Hz og 120Hz, men det vil være tankegang for folk, der overvejer at opgradere fra en ældre 60Hz-telefon. Mens jeg ikke gør det Ligesom hvor stor det gør statuslinjen på telefoner, er Hole-Punch Camera Cutout ellers diskret. Det er også fladt; ingen buet eller " Vandfald " Kanter her.

Den eneste bummer for mig Når det kommer til skærmen, er det faktum, at OnePlus ikke trickle Down Comfort Tone fra 8 Pro, hvilket er en ægte tone eller omgivende EQ -lignende funktion, der matcher displayetemperaturen til omgivende belysning â € "Køler i dagslys, for eksempel og varmere, hvis du har hyggeligt en ild om natten. Jeg kan ikke være for kritisk, oneplus 8 havde heller ikke komfort tone, men det er en fantastisk funktion, og jeg kan ikke vente på hver telefon til at have noget lignende.

Den optiske fingeraftrykssensor, der er indbygget i skærmen, forbliver klassificerede, og jeg finder, at den fungerer langt mere pålideligt og hurtigt end ultralydssensorerne i de fleste af Samsungs flagskibstelefoner. OnePlus 'anden varemærkefunktion, Tilfredsstillende Clicky Alert Slider, er stadig til stede på 8T, så du nemt flip mellem ring, vibrerer og tavse tilstande.

Som dybest set hver telefon i disse dage kommer stereolyd høflighed af bundfyringshøjttaleren i forbindelse med ørestykket. Bass mangler, men det bliver højt nok til at gøre glasset tilbage vibrere i dine hænder. Balancen virker lidt ud til mig på lavere volumener, dog, hvor det favoriserer bundhøjttaleren, bare en lille smule.

Oneplus hævder, at OnePlus 8T med Warp CHARGE 65 kan OnePlus 8T opkræve fra død til fuld i 39 minutter, og min testkammer med det, selv om det tog mig lidt længere fra en død-til-punkt-det-det -turned-off batteri: Telefonen trækker ikke fuld effekt, indtil den bliver opladet langsomt for en smule.

Som normalt laver OnePlus sine egne tilfælde til sine telefoner, hvilket er praktisk, da tredjepartsspørgsmål mangler. Sagerne er temmelig chunky denne gang, og jeg kan ikke lide tykkelsen så meget selv, men de er attraktive. Vi fik vores hænder på det smukke snazzy semi-transparente kredsløbsdesign, men Oneplus har også den samme Gritty Sandsten Bumper Case det lavede til den sidste generation af telefoner.

Software, ydeevne, batterilevetid

Nemt den vigtigste ændring til debut med Oneplus 8T er virksomhedens nye Oxygen OS 11-software baseret på Android 11. Det er vigtigt, fordi det repræsenterer den største brugervendte ændring i software til virksomheden sandsynligvis siden omskifteren fra Cyanogenmod til oxygen OS alle disse år siden.

Vigtig

Xiaomi Mi 11T Pro 5G Vs OnePlus 8T Sammenligning Pris, specifikationer, Bedømmelser og funktioner

Xiaomi Mi 11T Pro 5G Vs OnePlus 8T Sammenligning Pris, specifikationer, Bedømmelser og funktioner

Her er, hvordan OnePlus 8T sammenlignes med den OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

Den OnePlus 8T 5G forskelle ende på tmobile netværk lås

Den OnePlus 8T 5G forskelle ende på tmobile netværk lås

Ankommer ved Wed, 29 dec Køb CoverON OnePlus 8T Case OnePlus 8T Plus 5G Phone Case, Militær Grade Full Body Robust Slim Fit Clear Cover Lyseblå på Walmart. om

OnePlus 9 Pro vil have en oplader i kassen, video teaser afslører kamera ø design

OnePlus 9 Pro vil have en oplader i kassen, video teaser afslører kamera ø design

Her er de bedste tilbehør du kan købe for OnePlus 9 Pro i 2021. Vi er skyld omfattede forskellige sager, skærm beskyttere, opladere og meget mere.

Læderetui tegnebog 9 Pro, OnePlus 9 Pro

Læderetui tegnebog 9 Pro, OnePlus 9 Pro

Vaku OnePlus 9 Pro Lodret Læder Stitched Guld Electroplated Soft TPU Bagcover

Det bedste OnePlus 9 Pro sag og dæksel Fuentitech

Det bedste OnePlus 9 Pro sag og dæksel Fuentitech

OnePlus fortsætter glasset sandwich designfilosofi med sine nyeste modeller, hvilket betyder, du ikke ønsker at droppe enhederne eller lade dem ubeskyttet.

OnePlus 9 og 9 Pro udgivelsesdatoen, priser og tilbehør

OnePlus 9 og 9 Pro udgivelsesdatoen, priser og tilbehør

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

OnePlus 9 Sag Tough Armor Black af Spigen ACS02686

OnePlus 9 Sag Tough Armor Black af Spigen ACS02686

Produktbeskrivelse Robust Armor Slim CaseKapaver tilfælde giver 360degree beskyttelse til din enhed og samtidig bevare sin slanke profil. Dens unikke Air Cushion Technology og stødsikkert hjørner gør telefonen slagfast fra alle sider på en dråbe. Hævede læber til Kamera og ScreenRugged Armor Case giver

OnePlus 9 Pro vil trådløst oplade fra nul til fuld i 43 minutter, kablet om 29 minutter

OnePlus 9 Pro vil trådløst oplade fra nul til fuld i 43 minutter, kablet om 29 minutter

Et par lækkede billeder bekræftede tilsyneladende, at OnePlus 9, ikke Pro-modellen, vil inkludere støtte til trådløs opladning.

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Køb Nillkin CamShield Pro dække tilfældet for OnePlus 9 Pro. OnePlus 9 Pro Nillkin CamShield Pro dække tilfældet for OnePlus 9 Pro. H1 CamShield Pro case kombinerer med klassisk, mode og beskyttende elementer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.