Den schweiziske lavet ur til børn Flik Flak

Den bedste Kids ure i 2021

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Kiddos elsker at efterligne deres ældre søskende og forældre. Som de bliver ældre, begynder de at vise interesse i lignende gadgets, som de ser du bruge i din dag-til-dag liv. Et ur kan opmuntre dit barn til at lære at fortælle tid i en sjov og spændende måde, og giver nogle ekstra funktioner til at holde dem beskæftiget og motiveret. Når det kommer til de bedste børn ure af 2022, er der en bred vifte af priser og muligheder.

Hvis du er på udkig efter de bedste børnene se for dit barn, overveje en fra top 10 muligheder nedenfor. Ved gennemgang denne liste, tænke over, hvad du leder efter på en vagt for dit barn, og hvilke funktioner der er en ekstra fordel for dig og for dem. Fra smartwatches til GPS trackere og enkle løsninger til at fortælle tid, vil vi gå over nogle af de bedste muligheder i år.

Freestyle ur

Hvis du er på udkig efter et slankt ur design med dristige farver og moderigtigt appel til dit ældre barn eller tween, overveje Freestyle Watch. Selvom det ikke udelukkende markedsføres som en kids se, kan dens lille ansigt og den innovative rem design nemt bruges af større børn.

Vivofit jr

Vivofit Jr. 2 er en Garmin aktivitet ur gearet til børn med unikke designs, herunder Disney Star Wars, Marvel og prinsesse muligheder. Funktioner omfatter en skridttæller, aktivitet tracker og søvn sensor. Forældre kan planlægge alarmer, påmindelser og belønninger gennem Garmin applikation. Dette ur tilbyder sjove spil, udfordringer og aktiviteter, der er skræddersyet til dit barns personlighed.

Fitbit ace

Trin & aktive minutter sporing lader børnene springe, hoppe og flytte deres vej til et sundere liv Kids tjene virtuelle badges og sjov festlighederne på skærmen, når de når deres mål bringe på partiet pool.

Denne fitness-orienterede ur og aktivitet tracker er Fitbit for børn. Med en lille håndled design og en rem lås, plejer du nødt til at bekymre sig om dine kiddos mister deres ur på legepladsen. Det kan spore hver barnets dagsform og tilpasse en Fitbit konto for personlige udfordringer og motivation at komme i gang.

Vtech kidizoom SmartWatch

Du kan finde alle mulige seje ure for børn i 2022. Ikke længere er der bare analoge og digitale designs. Der er nu så mange valgmuligheder. Vælg mellem en potte ur, en SmartWatch, en aktivitet tracker, et tema ur, eller noget midt imellem.

Med dette mange muligheder at vælge imellem, kan det være svært at tyde, hvilke der vil være bare perfekt til dit barn. Den forkerte ur kan for avanceret for din lille en, mens den enkle og almindelig funktioner af en yngre barns ur kan være for barnlig for en ældre dreng. Dens også vigtigt at matche den watchs stil til dit børnene personlighed og fritidsinteresser.

For eksempel, hvis du er på udkig efter et ur til at hjælpe din sport elsker at lære at fortælle den tid, børnene Digital Sport Watch give dig den bedste værdi for dine penge. Det er både digitalt og analogt, så dit barn kan lære at fortælle tid ved at sammenligne de to. Det omfatter også en kalender, en stopur , og et vækkeur.

Analog og digital ansigt. Vandafvisende og stødsikker. Blød miljøvenlige silikonegummi rem. Holdbart gummi tilfælde. Rustfrit stål sag tilbage. EL baggrundslys display. Inkluderer stopur , dato, time minut, kalender, alarm, og mere. Original japansk digitalt bevægelse giver præcis og nøjagtig tid display.

Hvis du er på udkig efter en første SmartWatch, jeg anbefale Kids Spil Smart Watch. Den leveres med mange funktioner, som en voksen touch screen SmartWatch kommer med, men på en langt mere overkommelig pris. ,EN

Nedenfor godt tage et kig på yderligere bedste ure til børn i 2022, så du kan føle dig sikker i at vælge den perfekte en for dine børn. Du ikke ønsker at skulle bruge store penge på et ur med minimale features og funktioner, når, hvis du går ind med en plan, kan du finde gode tilbud på børnenes ure med alle de klokker og fløjter.

De bedste ure til børn hjælper ikke kun dit barn med at lære, hvordan du fortæller tiden, men også hjælpe dit barn med at vide, hvornår det er tid til at børste deres tænder eller gå i seng, har apps og spil forbundet med dem, er vand- Modstandsdygtig, og nogle af dem har endda et GPS-system og SOS-funktioner samt aktivitetssporgere og berøringsskærme. Ældre børn kan være på udkig efter noget med et kamera, en GPS, en lommeregner eller musikfunktioner. Børn vil elske at lære at fortælle tiden med deres nye ur.

Hvad skal jeg se efter i et børns ur?

Når du vælger de bedste ure for børn, er der et par ting, du vil holde på bagsiden af ​​dit sind, mens du handler. Fordi ikke alle ure er skabt ens, kigger på ting som anbefalede aldre, funktioner og evner, batterilevetid, anmeldelser og mere vil hjælpe dig med at beslutte, om det ur du overvejer, er den rigtige pasform til dit barn. Hold de kriterier, der er angivet nedenfor, inden du foretager dit endelige køb. Dette vil spare dig en hovedpine i det lange løb.

Alder er vigtig, når du beslutter dig for det perfekte ur. Kender dit barn deres tal? Kan de fortælle forskellen mellem timen og minuttet på et analogt ur? Er et digitalt ur at virke under dem? Har din ældre barn nogle kølige funktioner? Dette er alle vigtige spørgsmål for at spørge dig selv, før du laver dit køb, da du ikke vil købe et ur, som dit barn vil hader eller, værre endnu, ikke kunne bruge.

Find et ur, der er lavet med højkvalitets materialer. Du vil bestemt ikke have et ur, der kommer til at falde fra hinanden nemt. En silikone rem er fantastisk til små håndled, mens ældre børn måske foretrækker et læderbånd. Hudallergier er også en overvejelse, da visse materialer kan irritere en allerede irriterende situation.

Lang batterilevetid er vigtigt i et ur, fordi det kan være en smerte at skifte et batteri. Du kan få brug for et specielt værktøj, mens nogle måske endda kræver en professionel, så kig efter et ur med et godt batteri i det, eller en, der leveres med en USB-oplader, der stikker direkte ind på din computer eller smartphone.

Jeg har sagt det før og syg fortsat at sige det. Anmeldelser er den bedste måde at fortælle om kvaliteten og ydeevnen af ​​ethvert produkt, og ure er ingen undtagelse. Forældre og bedsteforældre er hurtige til at hoppe på internettet og lade dig vide straks, hvis der er problemer med et produkt, eller hvis det ikke lever op til forventningerne som lovet.

Ikke alle børn tænker på, hvad de laver eller bærer, når de er på den lokale pool eller hænger sammen med venner omkring et slip n dias. Hvis dit barn er en af ​​disse og glemmer, at de har et ur på deres håndled, kan det betyde livet eller døden for det ur. Derfor vil det være vigtigt at kigge efter et vandtæt ur. Mens de fleste ure kan håndtere enkle håndvask og sprøjt, kan andre ikke håndtere dybden af ​​en pool eller en kanonbold ud af det høje dykke.

Først og fremmest, fordi jeg praktiserer, hvad jeg prædiker, fastslog jeg de bedste ure for børn ved at læse anmeldelser. Jeg sammenlignede fordele og ulemper ved, hvad andre forbrugere måtte sige om produkterne og søgte efter klager. Hvis der var mange klager, så jeg for at se, hvad, hvis det var noget, gjorde virksomheden til at afhjælpe situationen. Jeg sammenlignede også funktionerne til priserne, for hvem vil overpay for et ur?

Vores top vælger til de bedste børns ur

Hvis du leder efter et ur for at hjælpe din sports elsker, skal du lære at fortælle tiden, dette er et perfekt ur for dem. Dette digitale sportsur er designet til drenge og piger, der lærer de gode vaner, der vurderer deres tid.

Børnene Digital Sport Watch leveres med et digitalt ur med en analog urskive på sit urflade og har også en original japansk kvarts bevægelse. Dette ur vil få dit barn til at læse et ur på ingen tid.

Lavet med en blød, Miljømæssigt venligt silikone gummirem og en slidstærk gummiaske med et rustfrit stålkasse tilbage, er dette ur behagelig for at bære hele dagen lang. Uret er vandtæt og helt sikkert at bære under håndvask og endda lys svømning. Dine børn vil elske dette ur.

favoritter.

Børneuret er normalt egnet til børn i alderen 6 til 14 år. Ikke desto mindre er der stadig meget forskel i typer og udseende. Derfor kan denne aldersgruppe opdeles i forskellige grupper.

Toddlers og Preschoolers

6 år er den alder, som de fleste børn begynder at lære at se på uret. For at gøre det nemmere, er det bedst at vælge en model med et klart opkald og klart tal. Børneuret er egnet til at lære at se på uret. For mange børn er farven eller designet også vigtigt. Derfor informere på forhånd, hvad en god farve er.

Hvilket barns ur for et barn fra år

Det er vores erfaring, at mange piger fra 10 år stadig går til en model med et simpelt ansigt og ofte en frisk farve. Men drenge vil have et hårdt, sporty børnehave. For eksempel er en digital meget hård, men vanskeligere med urvisning. Normalt er drenge villige til at lære dette.

Børn ser op til år gammel

Klar til nogle robuste, Outdoorsy Adventures ? Dette elastiske nummer er vandtæt nok til kajakroning, Snorkling og svømning, så det er helt sikkert fint for sprinklersÃ, og badekar. , Er dens bygget som en voksen watchã, men kan prale af en super-comfy kid-size Wristband , og at forældre elsker sin holdbarhed.

Timex Ironman Essential Midsize Watch

Slank og letvægts, Timex Ironman er et godt valg for en ung atlet. Din fremtidige spor-og-felt stjerne vil ikke klage â, œâ € hun kan tid til hendes egne omgange, og det tynde silikone band gør det behageligt, selv når små håndled bliver svedige. Bonus: Mindst en korrekturlæser siger, at den overlevede militær træning, så det kan sandsynligvis overleve en småbørn søskende forsøger at abscond med det.

Timex Min første nemme læser

Hvis dit barn lærer, hvordan man fortæller tiden, den gamle - A8> Fashioned Way, er denne klassiske analog stil et godt sted at starte. Dialen har store numre og veldefinerede hænder, så det er nemt at læse, og den enkle, slanke æstetik gør det til et godt tilbehør til en ung mode loverà ¢ â € det går med stort set alt andet. ,  Dette Timex Watch er vandtæt, så det kan forblive på rutinemæssig håndvask, men vær sikker på, at hun tager det af, før hun tager det af, inden du kommer til, at karret tager.

lacoste kids tr quartz ur

Dette lacoste ur har et ridsefast ansigt, der har fed, nemme at læse numreâ € œPerfekt til børn, der stadig lærer. Den fleksible silikone-rem er let og behagelig, og fans af det berømte franske polo-mærke vil sætte pris på det søde kroklogo på drejeknappen.

tonnier hvid harpiks nebula ur

De slående farver på urets ansigt er opvejet af en slank hvid Wristband â € en stil erklæring, der sikkert sikkert opfylder den trendy tween i dit hjem. Bemærk: Denne forhandling er bedst for børn, der har en masse øvelser, der fortæller tid, da drejeknappen ikke viser tallene. , Der sagde, forældre rapporterer uret er godt lavet og ser endnu bedre ud personligt.

Vigtig

SAP Biller Direkte transaktionskoder

SAP Biller Direkte transaktionskoder

I denne video vil du lære om Introduktion til Biller Direct, Feature af Biller Direct, Brugere processs, Notification Concept, Biller Direkte Forretning Pr ...

Binge APK Gratis download app til Android

Binge APK Gratis download app til Android

Du er ved at downloade Binge 8. Sidste APK til Android, Leder du efter noget spændende at se Binge er din gotoplatform Binge, en All in One streaming tjeneste, tilbud itsusers en endeløs ENTERTAINM ...

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Udvikler RedDot Digital Limited Pris Gratis Lister 0 Points 18 Version 1.. RSS Spor priser. Tilføj til liste. Lær mere om Binge BD app.

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Binge drinking er en af ​​de mest almindelige mønstre af overdreven brug af alkohol, og kan være et advarselstegn om brug af alkohol lidelse.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Dette faktablad beskriver symptomerne, årsagerne, funktionen og behandlingsmulighederne for binge-spiseforstyrrelser.

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Nye kunder kan få adgang til en 14 dag gratis prøveperiode for binge tv app fra Foxtel. Dette er, hvordan man får den Binge gratis prøveperiode, og hvad det giver dig.

Tata Sky Binge, der bringer film og viser fra over 9 OTT-platforme, der nu er tilgængelige som mobilapp

Tata Sky Binge, der bringer film og viser fra over 9 OTT-platforme, der nu er tilgængelige som mobilapp

NJM Journal Watch Anmeldelser over 250 videnskabelige og medicinske tidsskrifter for at præsentere vigtige kliniske forskningsresultater og indsigtsfuld kommentar

Watchworthys personlige tv-anbefaling app vil hjælpe dig med at finde din næste binge

Watchworthys personlige tv-anbefaling app vil hjælpe dig med at finde din næste binge

Binge Buddy lader bingewatching fans sporer deres yndlings shows, så de vil ikke savne en anden episode af Westworld.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.