The Ultimate Guide til Apple Corporate Discount Singapore

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

THEA Dealhack regering Discount Guide er en liste over butikker og mærker, der tilbyder rabatter for ansatte i den føderale, statslige og lokale regeringsorganer. Hver tredje måned, vi opdatere og kontrollere dette besparelser guide til at holde regeringen arbejdstagere opdateret på de nyeste rabatter til rådighed for dem.

Beklædning detail rabatter for offentligt ansatte

I staten Washington, Medicaid hedder Apple Health. Apple Sundhed giver forebyggende pleje, ligesom kræft screeninger, behandling for diabetes og højt blodtryk, og mange andre sundhedsydelser. Hvis du er en biller, udbyder eller partner: besøg Oura Billers, udbydere og samarbejdspartnere webside.

i dette afsnit

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Apples succes i Kina er angiveligt ned til en aftale med landets regering til at udvikle sin økonomi, med en rapport hævder CEO Tim Cook personligt lobbyet embedsmænd til at få det bedste tilbud for virksomheden.

Apple anser Kina for at være et stort marked, med iPhone maker expending betydelig indsats for at gøre fremskridt, både i generere skik og i sin omfattende supply chain operationer. Succesen i Kina har været en turnaround år undervejs, og det lader til, at en hemmelig aftale kan have smurt hjulene.

En rapport tirsdag krav, at der i en periode, hvor Apple var der beskæftiger sig med en udslæt af regulatorisk aktivitet i Kina, Tim Cook betalte et besøg i landet i 2022. Under dette besøg, underskrev han en aftale med den kinesiske regering ifølge toThe Information.

Aftalen ville have Apple arbejder på at forbedre Kinas økonomi og teknologiske profil med investeringer, uddannelse op sin arbejdsstyrke, og forskellige gavnlige forretningsaftaler. Det hævdes, at den samlede værdi af den femårige aftale var værd $ 275 milliarder dollars.

På det tidspunkt, blev Apple set af kinesiske embedsmænd som ikke gør nok for at hjælpe den lokale økonomi, interne dokumenter angiveligt tilstand. Med regulatorisk kontrol på et all-time high, blev Apple ledere har problemer med at forsøge at vende den kinesiske opfattelse af selskabet rundt.

Over flere besøg, er Kog siges at have lobbyet embedsmænd på vegne af Apple, samt at underskrive den aftale med en kinesisk statsligt organ. Den lobbyvirksomhed mod forskellige trusler hat ville have påvirket App Store, Apple betalingskanaler, og andre produkter var for det meste en succes, hvis urapporteret på det tidspunkt.

Aftalen blev holdt hemmelig af både virksomhedens egen kultur og af de uigennemsigtige arbejdssteder af den kinesiske regering, og blev politisk klogt i henhold til den politiske økonom Victor Shih. Det menes, at da Apple har at formilde Kina som både et stort marked og en fremstillingsindustri, det måtte holde regeringen glade samtidig ikke vises til andre lande som formilde Kina.

Nøglen aftale var en 1250-ord aftale skabt af Apples statslige anliggender, hvor det har fundet kunne forbedre sine forbindelser med regeringen og potentielt lade Apple få øret af højtstående ledere. Aftalememorandummet med National Development and Reform Kommissionen blev underskrevet kort efter Kog annonceret en $ 1 milliarder dollar investering i Didi Chuxing i maj.

Som en del af aftalen, Apple lovet at arbejde med kinesiske producenter til at skabe "den mest avancerede produktionsteknologier" og "støtte uddannelse af høj kvalitet kinesiske talenter." Dette var ledsaget af løfter om at øge brugen af ​​kinesiske leverandører til enhedens komponenter, til arbejde med kinesiske software virksomheder og investere i tech virksomheder, og at arbejde med kinesiske universiteter om ny teknologi.

Aftalen blev indstillet til at køre i fem år, herunder Apples udgifter løfte om mere end $ 275 milliarder dollars over perioden. Men handlen havde mulighed for at blive forlænget for et ekstra år, til maj 2022, hvis hverken Kina eller Apple indsigelse.

Regeringen Discount Guide Den ultimative liste over Stores

Apple ville også enige om at "strengt overholde kinesisk lovgivning og regler", en sætning, der ville lejlighedsvis dukke op igen , når Apple diskuterede privatlivets fred i Kina, såsom dens flytning af kinesiske kundedata i iCloud til et kinesisk selskab.

Tim Cooks lobbyvirksomhed med højtstående embedsmænd og andre områder af den kinesiske regering sært forårsaget mere bekymring blandt Apples Kina-baserede ledere. Cooks berømte evne til at generere rapport med ledere fået nogle Apple ledere til at tro selskabet kunne være sårbare, hvis de lokale ledere kunne danne deres egne relationer, ifølge en internt dokument.

Nogle af dem er annonceret på Apples hjemmeside, mens andre faktisk kræve, at du går ind i en mursten og mørtel butik og bede et menneske. Men du svinger det, en rabat på Apple-hardware er indsatsen værd.

æble giveback

Apples handel-i programmet, GiveBack, kan du handle med dine gamle enheder. Du kan få nogle penge tilbage, enten i form af en Apple Store gavekort eller sætte restitutionen til køb af en ny enhed.

Ved design, programmet fungerer bedst for handel med din gamle iPhone og sætte disse penge til køb af en ny telefon. Hjemmesiden har endda en gennemgang af, hvad man kan forvente med hensyn til månedlige omkostningsforskelle, hvis du gør en trade-in.

Husk, at det fungerende tilstand på enheden vil påvirke, hvor meget Apple betaler dig for det. Selvfølgelig vil en arbejdsgruppe telefon med minimal slitage hente en bedre pris end en med en revnet skærm.

Selvom handel-in processen fungerer mest problemfrit med iPhones, vil Apple acceptere og betale for enhver Apple-enhed, plus nogle tredjeparts-enheder. Som en ekstra bonus, vil Apple genbruge din gamle enhed uden omkostninger for dig. Ikke at du har brug for et ekstra incitament til at være økologisk ansvarligt.

uddannelse og regering rabat

Hvis du er en lærer eller elev på en kvalificerende pædagogisk institution eller en ansat i en styrelse, kan du få en løbende rabat på nogle Apple-hardware og AppleCare. Dette er en beskeden rabat; normalt omkring seks procent off.

Derudover er der i løbet af sommeren, Apple har en tendens til at annoncere en tilbage til skolen aftale for at kvalificere de studerende. I de sidste par år har kunderne fået et gratis par Beats hovedtelefoner med en kvalificerende køb af en MacBook eller iPad Pro.

firmarabat

Svarende til uddannelse rabat, medarbejdere i de deltagende virksomheder, der har en organiske forbindelser med Apple er berettiget til en rabat. Du kan normalt indløse dette gennem en online virksomhed portal, eller ved at gå ind i en Apple Store og viser din virksomheds id.

enden på livet

Normalt betyder det en ny model af MacBook med en hurtigere processor eller mere lagerplads. Disse forbedringer er ikke spændende nok til at berettige en stor begivenhed i forvejen, så de som regel er annonceret ret, når de bliver tilgængelige.

Black Friday

I fortiden, har selskabet gjort alt fra lette rabatter på entry-level produkter som MacBook og iPad til Apple store gavekort med køb. Du vil typisk ikke spare meget mere end $ 100 per køb, men det er den bedste deal, du får fra Apple på helt nye produkter lige før ferien.

Apple-certificeret renoveret

Apple Inc. er et multinationalt amerikansk teknologivirksomhed, der sælger forbrugerelektronik, der er blevet hævdet af kritikere til at kombinere stjålet og / eller købt design, det hævder er sin egen originale kreationer . Kritik af Apple inkluderer påstande om uetisk forretningspraksis såsom konkurrencebegrænsende adfærd, udslæt retssager, tvivlsomme skat taktik, brugen af ​​sweatshop arbejdskraft, vildledende garantier og utilstrækkelig datasikkerhed, og bekymringer om miljømæssig ødelæggelse. Derudover er det blevet kritiseret for sin påståede samarbejde med U.. overvågning programmet PRISM.

Beskyldninger om konkurrencebegrænsende adfærd

Apple er blevet kritiseret for brugen af ​​proprietære dele og skruer på deres sene MacBook-modeller og de seneste iPhone-produkter. I midten af ​​2022 introducerede Apple Retina-skærmen MacBook Pro med en slankere og lettere design. Efter sin løsladelse, mange kritiserede den nye MacBook Pro design til at indføre afvejninger såsom RAMsoldered til bundkortet, idet batteriet limet til aluminium uni-body chassis, idet LED-skærm fusioneret til den forreste glas, og brugen af ​​en proprietære PCI-Esolid-state drive i modsætning til en SATA interface. Mange kritiserede denne praksis som en måde for Apple at holde forbrugerne fra den hardware, de har købt, samt eliminere selvreparerende fra forbrugeren. Fixit, en elektronik gør-det-selv hjemmeside, navngivet 2022 Retina MacBook Pro "den mindste repareres notebook på markedet."

Vigtig

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Oprindeligt udgivet september 2020 WiFi 802. 1ABGNAC Bluetooth 4. Teknologi 10. Inch Retina Display 8megapixel Kamera Facetime HD Camera 1080p HD Videooptagelse A12 Bionic Chip med 64bit Arkitektur Neural Motor 10Hour Battery Life LedBackLit MultiToua SCREEN 1. 8 pund 490 gram og 0. 9 tommer 7. Mm.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPad Air 4 2020 Pris i Kenya. Dens funktioner omfatter

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple iPad Pro 12. 128 GB 2020 Find den laveste pris på PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker SAVE nu

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet hvilken model youre vil købe, skal du få fat i en telefon tilfældet for det. En god iPhone 13 tilfælde, vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtet dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise nogle personlighed.

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Uanset om du vil have stil eller sikkerhed, er disse vores yndlingssager til enhver iPhone 11 Pro-bruger.

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 128GB

December 2021 Den nyeste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore starter fra 0. Undersøg toppen billigste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Shop de nyeste iPhone-modeller og tilbehør. Spar med Apple Handel I, carrier tilbud, og fleksible månedlige betalingsmuligheder. Få eksperthjælp i dag.

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

Køb iPhone 13 Pro Max Clear Case med MagSafe i Libanon Gratis og hurtig levering over hele Libanon efterkrav 1 års garanti

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.